153993
ValóVilág 12

• Justin Case
    Gombi, te hol akarsz takarítani?
    Sehol.

:)
  • wesker24
    Milyen nyugiban vannak mióta Éva jött vissza párbajról ! xD
  • Justin Case
    gondolom hogy legyen valami látszat a semmi helyén. illetve a bimbók takarására jól jön :)
  • Coolfire
    De szegénykémnek,minek egyáltalán melltartó?Csak a baj van vele,meg annak is aki le akarja hámozni róla.:)
  • Justin Case
    Zsófi percekig küzdött a melltartójával :D először összekapcsolta a mikroport felett, megpróbálta szétkapcsolni, küzdött, sikerült, ismét küzdött, bekapcsolta, de nem jól, megint küzdött, aztán ráhajolt a fiókos szekrényre, megfordította magán és úgy végre jól kapcsolta be, micsoda diadal így korán reggel :))
  • Coolfire
    Évike még csak most pakol ki?:)Csak volt valami az este...:)
  • Justin Case
    na mi van, táskán nem tilos az adidas?
  • Coolfire
    Pfejj..pont erre az aljadékra kapcsoltam be..
  • Coolfire

És nem másnaposak.Elmaradt a cicifixes berúgós buli?:)
  • gojoci
    Ja, persze :))
  • Justin Case
    milyen korán van az ébresztő, szinte sajnálom őket :))
  • wesker24
    És tényleg ! xD
  • Justin Case
    jó reggelt, van adás, alszanak :)
  • Justin Case
    nem hiszem, hogy le kellene fogni azért, mert naranccsal dobálózik. hát hadd tegye, ha az esik jól :)
  • xido
    Mondjuk azt se felejtsük el,hogy ez az asztal beszélgetés hosszú volt és megvágott..Oli pólóban ült oda,mikor megdobálják,kabátban van már:)
  • Béka Benő
    Nekem amikor volt a Zsuzsi cirkusz 2 dolog is feltünt !
    Az asztalnál a pocakos kommandós, olyan szépen nézte az egészet mintha moziba lenne és Erzsi is, bár ő biztos a gigiféle mesebéli románc pár mondatain "agyalhatott".
    A kommander Laci tétlensge nekem azért is volt furi, mert az elején nagyon hírdette magáról, hogy rendet tesz majd a házba, bár lehet a konyhára értette.
    A másik az volt gyanús, hogy mintha végszóra vagy utasításra Kristóf kicammog a szobából, hogy felmérje a szitut, esetleg ő is szerepeljen már.
    Na, talán majd egyszer elmondja valaki az igazságot.
  • Béka Benő
    Az asszony még a héten haza hozott valami best-story vagy mi a túrót, -most lapoztam át, ha már a VV site kilőve-amiben valami nő állítja, hogy Oli barátnője volt valamikor.
    Ez a nő azt nyílatkozza, hogy tudott Oli rossz énjéről, ahogy a nőkkel bánik. Meg, hogy őt is megverte nem egyszer.
    Én már azt sem hiszem el, hogy én létezem, nem még ilyen VV4 promótáló ökörségeket.
    Talán, ha Anikónak lekever Oli 2 pofont egy helyesírási hibáért, akkor talán elhiszem.
  • xido
    :)
  • Justin Case
    most olvastam valahol és elgondolkoztam a tegnapi összefoglalón, hogy hogy is van ez.. bár dicséretes, hogy legalább eszébe jutott, hogy esetleg nem jól tudja :))
  • xido
    mit nézel te függő?:)
  • Justin Case
    Anikó tényleg tanítóképzőre jár?

maradj, hagyd
  • gojoci
    http://www.iosa.hu/
    A képek közt ott van izrájel nagyhas lászló is.
    Ők csinálták a cooltv-n azt a kiképzős realityt.
  • ZZ88
    Két évvel ezelőtti videó: Éva a Bár műsorban, kemény
  • xido
    a görög félisten,a spártai csődör
  • Novotsik
    ki esett ki?
  • kifli
    én kurvára recsegést hallok, valaki elmondja itt konkrétan mitörténik? :D
  • xido
    nem alszunk Zsófi:)
  • xido
    talán a kieső show-n valahol..:)
  • Justin Case
    így adás híján alszotok már

reggel benézek
  • Justin Case
    nagyon le vagyok maradva, most sikerült pótolnom a tegnapit.

volt itt a kommenteknél egy olyan, hogy Buci visszaszólt valakinek, hogy nem vagyok a Bucikád, az mikor volt?
  • eriksimon
    "beküldünk még valakit, hogy meglegyen a létszám" vagyis beküldünk még valakit, hogy meglegyen a nézettség... a létszám eleve +1 fővel megy, mivel ketten is bementek egyazon kategórián belül...
  • gojoci
    25 kamerával adják.
    Az online adás grátisz, promó, semmi több. Örüljünk ha néha van, hiszen ebből semmi bevétele sincs az rtl-nek.
    Ha nincsen adás, az 3 dolgot jelenthet: technikai gond, kulisszatitkok elpofázása (riportszoba, szerződések, egyesek múltja amit későbbre tartogatnak stb.), vagy nem várt események, amik ki tudja hova vezetnek így erősen meg kell őket vágni (lásd zsuzsi kifakadása).
    Semmi forgatókönyv nincsen. Ilyen helyzetben anélkül is tökéletesen lehet manipulálni őket (blikk, beépített emberek, élő adásban bejátszott videók, riportszobai beszélgetések/kérdések, szavazások eredményei, stb...)
  • bippo
    baromi szép összeesküvés elmélet, de sajnos nem is több annál...
  • xido
    és látod..nagy képek a helységek,alatta az abban lévő kamerák...
  • xido
    jogos ám..viszont akkor a tegnapi éjjel előtt értetlenül állok,olyan szépen adták és még váltották is a kamerákat az egész balhé alatt...a tévében meg a tizede se ment le..
  • eriksimon
    a kameraman egyszerre vagy 30 kamerára veri a fasztot

kopaszgeci
  • Tyler1
    ilyet is találtam:
    "Akkor veszik fel a kinos, botranyos, sokkolo es polgarpukkaszto jeleneteket, amikor nem kozvetitenek webkameras kepet a weboldalon. Ekkor a villalakokal, mint egy filmbeli jeleneteket vesznek fel, elore megrendezett forgatokonyv alapjan es azt keverik ossze azokkal a weboldalon kozvetitett videokepekkel, amiket lathatunk, bizonyos idokozonkent. Ebbol formalnak nekunk aztan olyan musort, ami mar tobb mint elvezheto lesz."

ez is furcsa, annak fejében, h ha vmi történik webkamerás időpontban, akk soha nem érhető el az online adás. mint jelenleg most sem, és hát tényleg az unalmas éjszakai semmit tevést engedik nézni, vagy a délutáni faszverést, mert ha akármilyen komolyabb eseménynél offolják az adást.
  • xido
    én tudom,nekem se ismerős ez a részt és izgi a tálalása:)
  • Tyler1
    lehet, mindenesetre sehol nem adták le.
  • gojoci
    A szivárogtatás része marhaság. Az iridium része igaz. A többit meg mindenki tudja. Hogy 1-2 beépített ember alakítja a műsort, akiket a riportszobában utasítgatnak.
    Pl. zsuzsi is elszólta magát, mikor bejátszották neki a leo-péló fogdosást.
    Valami ilyesmit mondott, hogy hát az nem teljesen úgy volt, ahogy a nézők látták, mert előtte hajnalban felébresztettek... utalva arra, hogy utasításra mászott rá a Tunyára.
    Meg amikor először ki akart menni, megköszönte az rtl-nek hogy betették a műsorba. Nem a nézőknek...