ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atyavilág ez a Jóska gyerek ááhhh...jól elbaszta a nagyanyja😊 pontosan ezzel, hogy mindent megcsinál neki jókora seggberúgást fog kapni ez az élettõl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Klon
Fenebe.... Androidon akartam megnezni, de nem lehet 😞
Youtube-on meg nem talalom... 😞

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wesker24
AZ RTL II január 21-tõl elérhetõ a Mindig TV csatornáin is !

Na már csak azzal a szájba kurt Digivel kéne megegyezni hogy legyen RTL II !
Ez már tényleg vicc.
Teljesen értelmetlen nézni az online adást amikor szinte nincs is rendes.
De ha nem lesz akkor az összefoglaló sem érdekel majd.
Klon
Oh koszi! Nem tudtam 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wesker24
Valovilag honlapja Adások menüpont az RTL Moston kint vannak !
Izácska szerint a kockahastól lesz egy csávó igazán férfias hmm...

Sikerült pont azokat tyúkokat beválogatni, akiktõl óvakodni kell, mert egy normális kapcsolatot is képtelenség lenne velük kialakítani😄 elfordulok és már le is lépne a pénzemmel együtt más csávók ágyába...

én azon csodálkozom, hogy nem engedték ezeknek a suttyóknak az okosteló használatát tuti egésznap azt nyomnák😄

Nem gyenge felhozatal eddig...sikerült ténylegesen a legalját kiválasztani😄 Seherezádét és Kingát vissza (na jó csak Sehit max xD)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Klon

Ja csak ezek nem disznók hanem marhák 😄
Smithwarden
Szerinted az emailjukre hany agyamenttol kapnak levelet naponta?
Csuklobol torlik es magasrol tojnak ra.

Ezzel szemben a FB publikus es ha nem tul vulgaris a szoveg, nem torlik...
Ha masok is latjak, hogy nem csak naluk van "gond" a nettel, hanem a tobbieknel is ugyanolyan szar az online adas, akkor valoszinu ok is elkezdenek irkalni.
Es vegul sok lud talan disznot gyoz... 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

gagax
Volt 10 màsodperc adàs 😄 figyeltetek ? 😄

A megközelítésünk rossz 😄

Nem az Fb-t kell bombázni, hanem az RTL emailes fiókjait.
Ha 10-20 helyre elküldené 1000 ember óránként 1 szer az üzenetét akkor talán észbe kapnának.
sajnos elõzõ 2 évadban is ez ment és pont így fogalmaztuk meg...ennyi a foganatja..
hócipõm tele velük, meg is irtam nekik a FB-on. Nem tudom meddig marad fenn:
Mikor jöttök már rá, hogy az éjszakai netes sztream nézése, nem elveszi a tévémûsortól a nézõket, hanem növeli a nézettségeteket , hiszen ha látják, hogy éjszaka sok esemény történik, akkor kiváncsiak lesznek arra is, hogy mi volt napközben. Vagy ha annyira nem akarjátok, akkor minek bosszantotok vele bennünket. Fejezzétek be és annyi. Elégedjen meg a nép az összevágott egy órával. Ti meg a minimális nézettséggel.
hócipõm tele velük, meg is irtam nekik a FB-on. Nem tudom meddig marad fenn:
Mikor jöttök már rá, hogy az éjszakai netes sztream nézése, nem elveszi a tévémûsortól a nézõket, hanem növeli a nézettségeteket , hiszen ha látják, hogy éjszaka sok esemény történik, akkor kiváncsiak lesznek arra is, hogy mi volt napközben. Vagy ha annyira nem akarjátok, akkor minek bosszantotok vele bennünket. Fejezzétek be és annyi. Elégedjen meg a nép az összevágott egy órával. Ti meg a minimális nézettséggel.
Dori vagy Dorka kinek hogy jobb, eddig teljesen vállalható.
És ha tényleg komolyan is gondolja amit mondott, még azt is mondanám erkölcsileg sem egy selejt ami eddig új dolog a villában 😄
Nincs adás 😄
Nem én voltam 😄😄😄 Lehet valaki tényleg rámászott a szerverükre 😄
Vagy olyan szupertitkos infókat osztanak meg velük, hogy mi azt nem hallhassuk 😄
Krisztiam
na ennyit az online-ról nem megy ..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Igy nincs sms manipulálás bármelyik pillanatban megváltoztathatod a véleményed ugyanis csak 1x szavazhatsz, mondjuk párbaj elején szimpatikus a tag de kéösbb valami olyasmit csinál ami neked nem tetszik se baj törlöd a szavazatod és szavazol a másikra ennyi !
nem láttam még a csajt, de lesem folyamatosan az eseményeket...

Mondjuk én nem töltöttem le semmi ilyet, de ez mivel jobb nekik mintha telefonos lenne?
Klon
Hali
Tudnatok segiteni, hogy hol tudom megnezni a napi osszefoglalokat?
Koszi

wesker24
Ahogy mondod a párbaj is ezzel az applikációval lesz !
Most errõl a Dorkáról vélemény?

Amúgy a kiszavazás is így lesz mármint ezzel az applikációs majomsággal?
Ddos támadás 😄
nem lennék meglepve, ha ez a kölyök direkt idegesíti õket a hülyeségeivel😊 2 másodpercet láttam belõle, de már tv-n keresztül is idegesít, (nem a különcségével van baj), csak kicsit erõltetett...viszont kíváncsi leszek bejön-e fõleg így, hogy csak applikációs szarságokkal szavaz a sok majom😊

Krisztiam
khf van éppen 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Smithwarden
Aki nincs kepben:

Mar elozo szeriaban is ugyanilyen szar volt az online adas...
Hiaba reklamozzak, hogy nezze mindenki este a "vagatlan" VV-t online az oldalukon, ugyanaz a szar minosegu "kozvetites", mint regen is volt!
Menjetek a facebook oldalukra es spammeljetek szet negativ kritikaval az online adasrol az oldalt. Massal szerintem nem lehet hatni rajuk... (Sok negativ beszolas nem mutat tul jol, az nekik sem fog tetszeni.)

Ha valaki jobb megoldast tud, akkor ne tartsa vissza. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ráköti a fogkefét a faszára és megkér, hogy most meg a fogát, hogy neki is jó legyen. 😊

simon, áááááá 😄DDD
Amúgy ezzel a Simon utálattal csak azt érik el,hogy a nézõk megkedvelik😄
Ne menjünk bele a színvonalba mert elég kekec vagyok ebben.
Néztem az USA, UK, AUS, NZ, UKR, és a HOL szériákból is rengeteg videót.
Dórán kívül nem igazán volt komoly hang. A Krasznait szerintem túl hypeolták 3 száma volt jó nálam. A By The Way nek is 2-3 száma volt megfelelõ.

A stream továbbra is szaggat pedig bíztam benne, hogy csak a windows kekeckedik. Meg a 43 visszaosztott torrent fájl de neeem 😄
Egyébként érdekes, hogy mindig aznap tudjuk meg, hogy ki a következõ beköltözõ. Simán elékpzelhetõnek tartom, hogy még a szerkesztõk sem tudják kit fognak beküldeni, csak figyelik a visszajelzéseket, meg, hogy egyáltalán hogyan mûködik a mûsor és közben eldöntik, hogy milyen karakterre van éppen szükség. Lehet, hogy õk is levették, hogy ez eddig elég gyér felhozatal és most sorban küldik be az értelmesebb szereplõket.
nem kinézetre, viselkedésre...😊

Nem is tudom a Közös többszörös c. filmbõl mintha négyeskét látnám😄 (Aki látta a filmet tudja mirõl beszélek, Michael Keatont klónozták benne)

Krisztiam
Pattinson-ra nem?

Nem azért akad mert kivágnak belõle, csak fos a rendszerük és nem bírja a terhelést.
Azért voltak riválisai, például a by the way, vagy Krasznai Tünde. Szerintem a mostani X faktor erõsebb volt az elõzõnél ahol Stone és Zámbó Krisztián az 5-6.helyen végeztek...
bazmeg beköltözésnél ráült a biciklire azonnal😄😄

valakire rohadtul emlékeztet az egyik filmbõl (Nem Freddyre a pulcsija alapján)

matyi0323
nálam is szaggat az élõ

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Krisztiam
nálam is szaggat nyugi.. fos az egész

Még nem néztem meg a mai összefoglalót, de ha úgy van ahogyan mondjátok és Simont kiközösítik azzal csak erõsítik a nézõk elõtt. Elõzõ szériában Csabával csinálták ezt, csak az a különbség, hogy Simon érdekes karakter míg Csaba nem volt az.
Mi a faszomat csinálnak ezek a 8 általánosos rtl-esek 5 másodpercenként akad az egész stream, nézhetetlen...
Nálad nem szaggat be? Akkor nálam a hiba? 😄
te nem az elõzõ szériák ismétléseit nézed?
OFF: melyik részen vagy?

Ez a Simon a szobája alapján tényleg fura szerzet lehet, de elsõre kicsit õ is túljátszotta magát. Mondjuk beköltözésnél szinte mindenki...

Valahogy azt érzem, hogy õt nagyon csúnyán ki fogják kezdeni, ami által valószínûsíthetõen a nézõk sajnálata elõre fogja õt vinni😉)) Bár most, hogy szavazni sem fog tudni a legtöbb ember, sokaknál (köztük nálam sincs RTL 2), így tulajdonképpen, ha megmarad az a bizonyos suttyó okostelefonbuzi réteg akkor itt nem sok esélye lesz a srácnak...valóban hamar kieshet

Vazze mi olyat mondhatnak, hogy állandóan be kell szaggatni a közvetítést?
RETEK KLUB ...
Na szépen kibeszélték Simon-t a háta mögött 😄 Kezd beindulni a genyóság...
Armagedown
elég jó a mostani vv, jól növeli majd a helyezésem ha mindet leszedem <#vigyor1>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Én is kispesti vagyok 😄
De még nem láttam, vagy nem tudom, hogy láttam...
De nem is baj 😄
matyi0323
nektek is szaggat? idegesítõ így, meg ez a kõkori felbontás is 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

akartam kérdezni, hogy valaki veszi-e a streamet, de inkább gugliztam egyet. ha valakit érdekel:
http://www.youtube.com/channel/UCPNNNnVndxYF9YDLrQZCElA
https://www.facebook.com/vvliveadasok