ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Youtube-on meg nem talalom... 😞
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Na már csak azzal a szájba kurt Digivel kéne megegyezni hogy legyen RTL II !
Teljesen értelmetlen nézni az online adást amikor szinte nincs is rendes.
De ha nem lesz akkor az összefoglaló sem érdekel majd.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Sikerült pont azokat tyúkokat beválogatni, akiktõl óvakodni kell, mert egy normális kapcsolatot is képtelenség lenne velük kialakítani😄 elfordulok és már le is lépne a pénzemmel együtt más csávók ágyába...
én azon csodálkozom, hogy nem engedték ezeknek a suttyóknak az okosteló használatát tuti egésznap azt nyomnák😄
Nem gyenge felhozatal eddig...sikerült ténylegesen a legalját kiválasztani😄 Seherezádét és Kingát vissza (na jó csak Sehit max xD)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csuklobol torlik es magasrol tojnak ra.
Ezzel szemben a FB publikus es ha nem tul vulgaris a szoveg, nem torlik...
Ha masok is latjak, hogy nem csak naluk van "gond" a nettel, hanem a tobbieknel is ugyanolyan szar az online adas, akkor valoszinu ok is elkezdenek irkalni.
Es vegul sok lud talan disznot gyoz... 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nem az Fb-t kell bombázni, hanem az RTL emailes fiókjait.
Ha 10-20 helyre elküldené 1000 ember óránként 1 szer az üzenetét akkor talán észbe kapnának.
Mikor jöttök már rá, hogy az éjszakai netes sztream nézése, nem elveszi a tévémûsortól a nézõket, hanem növeli a nézettségeteket , hiszen ha látják, hogy éjszaka sok esemény történik, akkor kiváncsiak lesznek arra is, hogy mi volt napközben. Vagy ha annyira nem akarjátok, akkor minek bosszantotok vele bennünket. Fejezzétek be és annyi. Elégedjen meg a nép az összevágott egy órával. Ti meg a minimális nézettséggel.
Mikor jöttök már rá, hogy az éjszakai netes sztream nézése, nem elveszi a tévémûsortól a nézõket, hanem növeli a nézettségeteket , hiszen ha látják, hogy éjszaka sok esemény történik, akkor kiváncsiak lesznek arra is, hogy mi volt napközben. Vagy ha annyira nem akarjátok, akkor minek bosszantotok vele bennünket. Fejezzétek be és annyi. Elégedjen meg a nép az összevágott egy órával. Ti meg a minimális nézettséggel.
És ha tényleg komolyan is gondolja amit mondott, még azt is mondanám erkölcsileg sem egy selejt ami eddig új dolog a villában 😄
Nem én voltam 😄😄😄 Lehet valaki tényleg rámászott a szerverükre 😄
Vagy olyan szupertitkos infókat osztanak meg velük, hogy mi azt nem hallhassuk 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Tudnatok segiteni, hogy hol tudom megnezni a napi osszefoglalokat?
Koszi
Amúgy a kiszavazás is így lesz mármint ezzel az applikációs majomsággal?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mar elozo szeriaban is ugyanilyen szar volt az online adas...
Hiaba reklamozzak, hogy nezze mindenki este a "vagatlan" VV-t online az oldalukon, ugyanaz a szar minosegu "kozvetites", mint regen is volt!
Menjetek a facebook oldalukra es spammeljetek szet negativ kritikaval az online adasrol az oldalt. Massal szerintem nem lehet hatni rajuk... (Sok negativ beszolas nem mutat tul jol, az nekik sem fog tetszeni.)
Ha valaki jobb megoldast tud, akkor ne tartsa vissza. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
simon, áááááá 😄DDD
Néztem az USA, UK, AUS, NZ, UKR, és a HOL szériákból is rengeteg videót.
Dórán kívül nem igazán volt komoly hang. A Krasznait szerintem túl hypeolták 3 száma volt jó nálam. A By The Way nek is 2-3 száma volt megfelelõ.
A stream továbbra is szaggat pedig bíztam benne, hogy csak a windows kekeckedik. Meg a 43 visszaosztott torrent fájl de neeem 😄
Nem is tudom a Közös többszörös c. filmbõl mintha négyeskét látnám😄 (Aki látta a filmet tudja mirõl beszélek, Michael Keatont klónozták benne)
valakire rohadtul emlékeztet az egyik filmbõl (Nem Freddyre a pulcsija alapján)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ez a Simon a szobája alapján tényleg fura szerzet lehet, de elsõre kicsit õ is túljátszotta magát. Mondjuk beköltözésnél szinte mindenki...
Valahogy azt érzem, hogy õt nagyon csúnyán ki fogják kezdeni, ami által valószínûsíthetõen a nézõk sajnálata elõre fogja õt vinni😉)) Bár most, hogy szavazni sem fog tudni a legtöbb ember, sokaknál (köztük nálam sincs RTL 2), így tulajdonképpen, ha megmarad az a bizonyos suttyó okostelefonbuzi réteg akkor itt nem sok esélye lesz a srácnak...valóban hamar kieshet
RETEK KLUB ...
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
De még nem láttam, vagy nem tudom, hogy láttam...
De nem is baj 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://www.youtube.com/channel/UCPNNNnVndxYF9YDLrQZCElA
https://www.facebook.com/vvliveadasok