ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azért nézem,mert ilyen ganédomb mûsort ritkán látni.<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Igen, de ebben igen nagy reklámfogás van plusz ráadásul követjük torzítva az amerikai példát...mielõtt elkezdõdött a VV6 sejtettem, hogy elõbb utóbb erre sor fog kerülni...

csak már sokszor elmondtam mi nagyon nem vagyunk jók az utánzásban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jackoneill90
majd laci bacsi megfegyelmezi õket

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

SirAlo
meg szerintem valoban nem is ennyire ilyenek, inkabb megvan mondva mindenkinek mi a szerepe es ahoz kell tartani magukat 😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
meg szerintem valoban nem is ennyire ilyenek, inkabb megvan mondva mindenkinek mi a szerepe es ahoz kell tartani magukat 😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

de komolyan most annyira a legalját válogatták össze, hogy már ezért is nézni fogom😄, egyelõre bekezdett, de tartok tõle el fognak laposodni...még azért várjuk meg a további lakókat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SirAlo
szerintem csak direkt ilyeneket valogattak be a musorba

jackoneill90
ezek mar majdnem z generacio. elore felek milyen lesz unokahugom es kortarsai viselkedese. 10 ev mulva

wesker24
Ráadásul ma tragédia történt a villában meghalt egy ártatlan szerencsétlen Pók Aurelio által ! xD
wesker24
Arra gondoltam én is pipa lettem volna Iza helyében ! 😄
Ja,a fürdõruciban?Hát igen,azért ketyós,de nem kicsit.😊

Frank99
mesztelen.

sz-el??????

édes jó istenem, az ált. iskolás magyartanárod most halt meg.....

sz-el... jöhetne egy giga meteor valóban...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wesker24
Tegnap egy deka adás nem volt reméljük máma lesz mit felvenni !

Amugy ma simon kissé túl lött a célon nem csodálom hogy Iza kiakadt rá ! 😄
Frank99
erre hokiztok?

komolyan kérdezem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én is úgy csipegetem össze,mert annyi rosszat hallottam róla,hogy muszáj megnéznem.<#idiota>

Hozzá még nem volt szerencsém.😊Viszont valóban gyökér társaság.😊
Panem et circenses.

másfél éve be sem kapcsolom a tv-t kb (Most sem, mer DIGI-s vagyok)😄, de azért ezt meglesem...

lentebb írtam az okokat

legnagyobb IQ csökkenést kétségkívül most érte el a mûsor színvonala😄, de legalább sok ember szeme felnyílik milyen is valójában a 92-es és annál fiatalabb korosztály😉 persze Dorka, mint 93-as születésû egyelõre eléggé eltér a többi lánytól

Csá!Te is rongálod magad?😊

Istenesnek nem szabad mûsort adni sehol.Ettõl még én is jobban vezetném félrészegen,behugyozva..

Van még cuccos?Mert már agyilag zokni vagyok ettõl a rengeteg kultúrától.<#idiota>
Egyébként mégsem olyan hülye ez a Simon gyerek..a többi viszont ratyi.😊

wesker24
Csak félig volt az mert bugyi az volt rajta de melltartó nem !
jackoneill90
biztos mert telefonrol vagyok. mesztelen volt? èn neki drukkolok meg aurelionak most mèg

cenzúra xSA::AD

wesker24
Nem igen akar ez neked sikerülni 😄
jackoneill90
naszòval ugy hallottam alexa levetkõzött pucérra . igaz vagy nem ? kèp vagy videò bizonyítèk ?

Igen azt tudom, akkor nyilván valószínûleg csak ezzel a késleltetéssel trükköznek, ilyesmit, hogy "titkos kódszót" valószínûleg nem használnak, ha célzottan valami olyan téma jönne amirõl mi nem tudhatunk.
wesker24
Jah 15 perc késésbe van az élõhöz képest tavaly is igy volt meg aVV4-ben is igy volt !
SirAlo
En ugy tudom hogy kesleltetett a live is

wesker24
Na még 1x !
jackoneill90
miez javitsa ki valaki

Pontosan tudom, hogy direkt olyan rossz az online amilyen, attól függetlenül kérdezem:

Tudhatják a játékosok, hogy mikor vannak online, és lehet a kezükben (teszem azt egy titkos kódszó) amivel azonnal kinyomathatják ha valami egyáltalán nem publikusat készülnek mondani? (Lehet ilyesmi a kezükben, vagy ez már túlzás?)
Amúgy,ha megnézzük Attila karakterét õ is úgy ment be mint egy érzelemmentes ember aki nem fogja kimutatni érzelmeit, de aztán be kellett látnia,hogy ezt a játékot nehéz úgy lejátszani, hogy ne mutasson ki semmit csak a fapofa.

Annyira emlékszem az elején milyen kemény volt, és lassan, de lassan elõtört belõle a szíve. Kinga volt szerintem az egyik állomás nála mindig is emlegette,hogy nem szeretne kötõdni senkihez se mivel akkor nem lesz olyan népszerû a nézõk körébe.

Szóval hiába volt õ is taktikus tény, és való megnyerte a játékot, de õ sem tudott végig az maradni amiként bement, és ez nem gond sõt ez volt a jó benne mert hangsúlyozom így tudta megnyerni a játékot nem a bunkó oldalával, hanem a jó oldalával ami felszínre került, és ez volt a siker.
És, még aktívan tevékenykedik?
volt egy cikk itt nem rég errõl ja.. és akkor írtuk páran, hogy egy bennfentes szállítja az SG-rõl az ötleteket az RTL-nek...

SirAlo
De en regebben mintha cikket is olvastam rola hogy igy lessz a VV6😄

Lehet kevés lehetséges karakter volt egy dupla méretû villához. 😄
SirAlo
De en regebben mintha cikket is olvastam rola hogy igy lessz a VV6😄

wtf? 😄
Ami késik nem múlik 😄
ja tényleg weskerék ötlete😄DD

SirAlo
Amugy nem ugy volt hogy a VV6-ba lessz borton villa resz es luxus reszleg?

tehát belõle lesz a következõ Jerzy😄 az nem jóuuu, mer akkor õ döntõs lesz haha😄

Janika sok víz le fog még folyni szóval várjuk ki...Bekezdett, de mint én is írtam a végletekig nem biztos, hogy fogja tudni tartani "álarcát"

Ordít a legtöbbrõl, hogy megrendezett szutyok. Persze ez is a cél vele, hogy szórakoztatóan sarkított legyen, nagymamástól együtt aztán, hogy mi igaz belõle azt más csak õk tudják.

Hát amit mondott még konkrétan a beköltözést megelõzõen is meg amilyen szárnyaszegett lett utána teljesen ellentmond egymásnak. Aztán majd elválik milyen is igazából.
Amúgy a Józsi egyértelmûen csak adta a hülyét nem olyan balfasz õ meg alkalmazkodik, ha kell. Mondom õt simán lehetne irányítani ide oda 😄
Mint írtam is, szimpatikus lenne, ha nem játszaná túl magát,de így meg hihetetlenül irritál.De vannak jó pillanatai,tegnap is mikor bement a fürdõbe és lenyomta mit keress itt ilyen emberek között, mikor Zsolti imponál helyett improvizált mondott.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

De eddig külsõre is meg belsõre is Dorka a legjobb neki talán még érdemes is lesz szurkolni.

A mai Lacira kíváncsi leszek végre nem egy 20 éves kellett már egy ilyen tag ide, de nagyon.
Jó az többre is, a száját meg betömjük az mehet neki😄
Majd meglátjuk valóban õrült a csávó, de a nyugiszobában látszott rajta némi értelem és "taktikai" próbálkozások a részérõl...

Az a gáz, hogy a csínyeket Olivér, a játsszuk el, hogy távozok a villából önként azt pedig Attila...ennek ellenére ezekkel az õrültségekkel is amig felhívja a figyelmet magára a nézõk zabálják. Azért azzal õ is tisztában van belül az õrültségein túl, hogy a fõnyereményért ment oda be így hogy is tehetne pont õ kárt a másikban. Mások idegelése nem tiltott a villában😄

Ezeket a primitív bunkókat gyorsan ki lehet a sodrukból hozni. Az általatok normálisnak vélt Zsoltot is pillanatok alatt sikerült magára haragítania😄

Józsi te jó munkásember leszel itt😄DDD sztem forma...

külsõre egyelõre nagyon jó a nõi felhozatal esküszöm most a legjobb...viszont Dorkán kívül mindegyikük a bõven romlott, eltorzult értékítélettel rendelkezõ ribanc kategória...még az álszent Iza is akinek a kockahas a lényeg...