ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Indexen ment a vita, hogy az én vagy a másik srác elmélete e a nyerõ.
Én azt mondtam kb 10000 applikáció van élesítve Õ azt, hogy szerinte 100k.
Eddig az én verzióm tûnik valósnak.
0,01% eltérés per szavazat kb 10000 felhasználót valószínûsít.
És ezért is esik vissza Simon olyan "gyorsan"
Nem mindegy, hogy 50 vagy 500 szavazatot bukott 1 nap alatt.
kemény 0.01%-ot jelentett 😄

http://www.valovilag.hu/video/235289 Ez tetszik 😊 A bulin Iza közölte Zsolttal, hogy a kinti életben csak játszana vele stb. aztán besérül ha Zsolt mond rá valamit , konkrétan, hogy megbaszhatná : Hát nem tudom, de ha én valakit pofán köpök utána nem lepõdök meg azon ha vissza köp 😊

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

nah átdobtam a szavazatomat charlotte-ra simonról, nehogy úgy járjon, hogy kidobják mellõle mert kevesen szavaznak rá. 😊

😄

s Simonnak a finom eleség 😄
Kurvából lesz a jó feleség 😊

Gyanítható volt...
És akkor az az 500 lehet még alúlkalibrált is 😄
Kontrakcio
kenyeret és cirkuszt a népnek

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

jugen
Na, megvan már? Sárlót azért volt kb 500 pasival, mert qrva volt svájcban...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

azt azért hozzá kell tenni, hogy sokat javult az online adás, hiszen az elsõ napokban nekem állandóan akadt és diavetítésben ment ráadásként csúszott a hang is. Most viszont ha "épp" van adás akkor kifogástalanul mûködik.

Jóreggelt VV6 Kamera de alszik mindenki 😄D de ezeknek az embereknek IQ juk sincs nemhogy eszük a Simon a legnormálisabb ebbe a VV6 ba 😄
Jó reggelt 😊 Most néztem meg az összefoglalót.Hát szerintem a Gombi az egész villa léte alatt nem bõgött annyit mint Aurelio ez alatt a 8 nap alatt 😊 Azért az a gatyát le bokáig ,szopjál le akciója nem semmi volt 😄 Nem tudom, hogy gondolta ,hogy ebbõl jól jöhet ki ?! 😊 És van egy zavaró dolog számomra , ezeknek semmi dolguk oda bent max az ,hogy elbasszák valahogy az idõt és gondolkozzanak.De mikor beszélgetnek nagy részüknek másfél percbe telik kinyögni egy mondatot mert, öööö, izéééé,úgymond.... stb. Vagy ennyire le lassult már az agyuk az ingerszegény környezetben vagy egyszerû mind mint a faék és nincs szinkronba az agya a szájával.Izának meg még ehhez pluszba az affektálása teszi fel az I betûre a pontot😊

és persze soha az életben egy kritizáló hozzászólásom nem megy át és nem kerül fel,ami azt magasztalja,mennyire baszadékul kezelik az onlinet😊
elérhetõ mi? látjuk mennyire 😊
jó valahol megértem a cenzúrát meg minden de nem így kellene megoldani...meg túl hülyének nézik az embereket..nem értem ha egyik nap engednek mindent lásd tegnap mennyire király volt az a 2 óra..volt benne tesco..f&f meg dc meg minden és semmi khf..másnap egy tüsszentés után khf..

mindegy majd holnap azaz ma este megpróbáljuk újra... nah akkor jó8 neked is meg weskernek, xidonak is ha még itt vannak vmerre...este tali...sziasztok

Csak az dühít a legjobban,hogy még mindig hazudnak a rohadékok..

http://www.valovilag.hu/cikk/544513

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Valószínû,hogy én is megyek csuccsantani egyet.Ennyit azért nem ér.😊

szevasszz coolfire mester...hát semmi lassan 2 órája ha nem több... bekéne írnom megyek aludni akkor megint hátha visszajön..bár sztem ez most paff...holnap megyek megnézni a hobbit 2-t szóval sztem inkább most az alvást választom...

Semmi?Kapjanak rákot...most azért mert valami feladat meg ilyesmi van,el kell venni a képet?Eh....

hát srácok ez szánalom ami ma volt...konkrétan fél óra volt ami alatt hallottunk 2 versikét felmondani majd 10 perc dumát hogy hol a nyeremény...ennyi 😞

wesker24
Én még itt vagyok épp filmet nézek addig !
az igen 😊 ... akkor tényleg nincs kapcsolat az rtl-el 😊 ... jó most ez a véletlen is lehet...lassan magyarországon nem lesz olyan aki az énk a családi titkok, a magánnyomozók, a mi a rák van még? nem szerepelt...hihetetlen... 😊 háát ma nem a tegnapi maraton van ahogy látom...cool barátunk is odébb állt ma ahogy látom..vagy elaludt 😊

unalmamban gondoltam nézek ÉNB-t..fujj..
na 80%,hogy statisztaként az egyik részben Saroltát fedeztem fel 😄
vegetálás szinten 😊
él még vki? 😊

hát amit ráadnak a stylelist-ok kérlek... conqvi te tudsz vmit?? 😊 😊

Jó éjt nem érdemes már várni tovább...
ez az istenes bence milyen szánalmasan öltözködik
wesker24
Jaja annak én se örülnék a Fekete Özvegy az maradjon csak szépen még csak ! Van még dolga böven ! 😄
hát annak nem örülnék, mert a csajok közül õ a best of nálam😊 látványelem😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

öf
alexán is röhögök
fasznak mennek be ezek,ha tudják,hogy a család meg az ország mit lát?
sok fasz álszent pöcs,nem pólyások már meg apácák
hát nevetni fogsz annyira nem gáz.. valahogy jobban elviselem mint monitoron... lehet messzebb is van meg talán a tv is jobban alkalmazkodik a szar minõséghez nem tom...

Akkor Sárlottot le kell szavazni az utolsó helyre, vagy beleszürkül a mezõnybe és unalomba fullad a játék.
Vezéráldozat 😄
Nem tudom neked hogy van beállítva a géped/telód akármid, amint visszajön az adás a pofázásuk jelzi, hogy na gyorsan átváltani az agyzsibbasztókra 😄
Nem ratyi a minõség?Mert ha teljesbe rakom a monitoron,egy rakat szar..

óriási a kis lelkem, de az a baj, hogy sokan mások is röhögnek rajta milyen kis száni😄DD így tuti népszerû sajna...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hûû baszki ez nem jó elõjel, hogy Simon levágta a haját😞((

A hosszúhaj mindig nagy erõt nem hiába Sámsonnak is a hajában rejlett az ereje a biblia szerint...most ezzel együtt félõ az eszét is levágta😞( nem tetszik ez nekem

wesker24
Én meg fele fele ablakban netezek !

Egyik felében a KHF a másik felében meg netezek !
nézem az öf-et
sírva röhögök a kis digón 😊
dupla böngészõ,egyik az online-ra rakva mindig?😊
én látod megoldottam...tvre kiraktam a vv online adását...másikban meg netezek a monitoron 😊

Kéne valami érzékelõ az oldalra,ami jelzi ha van adás.😊
Bár most nyitva van,ergo az elsõ frissítésnél be fog jönni,de mi van ha a videókat nézem?
Ss:intézkedj már fõnök.😊

xDDD

volt egy ódaíró verseny...Izának egy Ernõ nevû bábuhoz kellett írnia...Vikinek Lacihoz...Iza nyert..nyereményét követeli mindenki mármint Izáét..de még nem kapta meg...majd khf....de Alexa tudta khf lesz mert mielõtt elment az adás annyit mondott...naaaa...tudta 😊

wesker24
Szép jó estét all ahogy látom volt adás !

Csak most KHF van történt eddig valami érdekes ?
Versace26
Más nem költözik már be??

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Alexa tudta... mielõtt elment annyi jött tõle...naaaaaa ... már kikérte a nevünkben 😊

Most kapják az ajcsit,hogy káháef lett?

hát öööö..khmmm khmmm 😊 😊 😊