153993
ValóVilág 12
-
Ferrari23 #141397 Vikinek bejön a csávó :D Ráhajt Dávidra majd a koca :D -
Coolfire #141396 Biztos a Márk apja. -
IXEMGabeo #141395 Aurelio ismeri személyesen Zámbót Krisztiánt... -
IXEMGabeo #141394 Lákátos Sándornál dóógozott az ki?:))) -
#141393 ki vannak éhezve a piára :) -
IXEMGabeo #141392 valszeg próbál lecsúszni a színvonalukra erőltetetten:) -
Coolfire #141391 Jajj de teszi a hülyét.. -
Ferrari23 #141390 ADÁS! -
Coolfire #141389 Tessék.:) -
#141388 online
-
#141387 arturo a farturo lehet vàrja a szapant
-
Ferrari23 #141386 Azt azé tegyük hozzá Dávidnak esze ágában sem volt puszilkodni, orália nyomatta mondván mindenkit így köszönt. :D Ettől föggetlenül süt a csávó szerintem is :D -
IXEMGabeo #141385 mondom én, hogy a szappan le fog esni előbb utóbb:D -
McCartman #141384 Azért figyeltétek az 'entrée'-t. :D
A belépés utáni puszilkodásukból rögtön az ugrott be, hogy itt bizony nem Izának küldtek be csődört hanem Auréliónak. :D
Ha belegondoltok az 'olasz márkadivat' és a drága cipői utáni epekedés, a homár frizura, a hisztirohamok.. ugye, ugye, szép pár lennének, na. -
IXEMGabeo #141383 annyi...
kockahas dumájával nálam leírta magát... -
McCartman #141382 Megvan ám miért kellett kibaszni Simont, kellett a hely a csókosnak ahogy írtam, arra mondjuk nem gondoltam h az RTL vezetőségből pakolják egy páran az új beköltözőt. :D -
#141381 Ugy latom meghalgattak, most nincs semmi felirat :D -
#141380 Vazz most meg levették a feliratot :D Fúúú már lerágom a körmömet ez olyan izgi! Egyik pillcsiben felirat és hopp egy zseniális húzással... NINCS FELIRAT! ECSÉM! Ez jobb mint a színváltozattás, a francba. Columbo is megirigyelné ezt a zseniális húzást -
who am I 7 #141379 Mert ki ez a nő?Ugyanolyan szutykos telepi proli...bár ez a parasztgyerek nyilván ennél is prolibb.Itt legalább tudja magát játszani a kis wannabe"szupermodell" iQbajnok :D Amúgy 1 koktélos buta picsa, nagy férfiasabb arccal. -
Coolfire #141378 Tudtam,hogy emlékeztet valakire.:) -
apion #141377 Mintha csak Lakatos Márk stylistot látnám. -
#141376 Jajj de jó, hogy megint lehet élvezni a csúcstechnikás online közvetítést. Szerintem beadom fejlesztési javaslatnak hogy 10 másodpercenként változzon a felirat színe. Jajj, de okos vagyok, szerintem a főszerkesztő megdob ezért pár millával. Micsoda fejlődés lesz öcsém! Na már hívom is -
#141375 Jaja az Zsoltika volt a VV II-böl na az tényleg búza volt ö elég sokáig vitte pont a felénél esett ki ! -
Watchmen #141374 NA én mentem skacok mert holnap meló Jó éjt! -
IXEMGabeo #141373 Pedig anno a VV2-t nagyon azzá tették főleg a Kismocsok-Rita kapcsolattal azt ott volt még egy Zsolti is, aki pokolira homok volt...mondjuk a poén az, hogy az ő villaviszonyuk őszinte volt és kint is együtt maradtak jó ideig...
szegény srác, még, ha nem is vallja be a nézők 80%-a tuti levágta az identitását:D, nem nagyon lesz így népszerű...előítéletes a mádzsár -
#141372 Volt már egy meleg vmelyik VV-ben, az első vagy a másodikban. Úgy látszik megint elővették a dolgot. -
#141371 Na azért a VV ne legyen már Homokozó vazee habár kiváncsi lennék mit szólna a két csaj Teo leszarná mert ö is Bisex PInk Barby meg tuti kiakadna ! xD -
#141370 Amúgy ez a Dávid elég fura :D Nézzétek az adatlapját, tök más a készült kép háttere, valamint bemutatkozó videója se volt... ez ilyen nagyon utolsó pillanatos valami lehet :DD -
#141369 Jaja az volt a föbünös ! xD
Kár hogy nem megy mostanába az öskoca párbajozni mert most a nézök ugy kibasznák mint macskát szarni ! XD -
IXEMGabeo #141368 én azok szakadnak, ha véletlenül Aurelio elejtené a szappant előtte:DD biztos nem fognak együtt fürdeni...
de én még az olaszról azt is el tudnám képzelni, hogy a show kedvéért Dáviddal teszi féltékennyé Zsófit avagy Teót főleg:DDD -
Watchmen #141367 MErt Alek aztán úgy nézett ki mint aki egy nőcsábász...ember ez egy műsor mindenki azt mond amit akar tök mind1 kinek milyen esélye van szerintem Krisztián nem hogy leszarja csak mondott neki valamit azt kész most nem kell ezt úgy fölkapni.. -
IXEMGabeo #141366 persze úgy van vele lesz, ami lesz ráadásul pedig addig nem mehet biztosra, amig vissza nem megy a párbajról így gyakorlatilag van 1 napja rá h befűzze úgy, hogy még le is bodorodjanak picit:DDD
szinte képtelenség -
Coolfire #141365 Én reménykedem,ilyenkor kapnak piát és van egy kis online is.:)
Bár lehet,hogy a holnapi párbaj miatt egy mp sem lesz.
Ez a hülye picsa sem említette az adásban,sőt már napok óta nem beszélnek az öf végén az onlányról. -
#141364 Hát majd kiderül ha tényleg búza akkor már eleve roassz ötlet volt beküldeni egy búzát küldenek be Simon helyett vazee ?
DE ha Bisex az már más tészta simán rányomulhat Izára !
Eddig csak egy búza volt a VV-ben az is Zsoltika volt a VV II-ben ! -
IXEMGabeo #141363 és ne felejtsük ki az RTÉÉÉELLT sem -
Watchmen #141362 Csak elbaszta taktikáját mert amint kikerül kibasszák innen. Pár ezután a párbaj után kéne megejteni mert utána ami múlik az elfelejtődik addig kell ütni a vasat amíg meleg. -
Alekfognyerni #141361 Ha nyomulnék lehet, hogy nem tudnám megfűzni, de ha megtudnám, hogy bejövök neki akkor sikerülhetne. Az biztos, hogy nem tolnám neki 2 órával később azt, hogy "tetszel". Erről a parasztgyerekről messziről ordít, hogy nem tudna mit kezdeni egy ilyen nővel és ezzel ő is tisztában van, azért bassza el így az esélyeit már az elején. -
Tababo #141360 kellett ratyi dávid. nem hülyék az rtl-nél. jó kis feszkó lesz odabent. -
#141359 Öskocának hála ez már nem fog bekövetkezni sajnos !
-
IXEMGabeo #141358 azon röhögök milyen gyorsan kiszagolta mindenki, hogy az új ürge Lazzza Dávid homok:DDD