ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt mondtam kb 10000 applikáció van élesítve Õ azt, hogy szerinte 100k.
Eddig az én verzióm tûnik valósnak.
0,01% eltérés per szavazat kb 10000 felhasználót valószínûsít.
És ezért is esik vissza Simon olyan "gyorsan"
Nem mindegy, hogy 50 vagy 500 szavazatot bukott 1 nap alatt.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
És akkor az az 500 lehet még alúlkalibrált is 😄
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
jó valahol megértem a cenzúrát meg minden de nem így kellene megoldani...meg túl hülyének nézik az embereket..nem értem ha egyik nap engednek mindent lásd tegnap mennyire király volt az a 2 óra..volt benne tesco..f&f meg dc meg minden és semmi khf..másnap egy tüsszentés után khf..
mindegy majd holnap azaz ma este megpróbáljuk újra... nah akkor jó8 neked is meg weskernek, xidonak is ha még itt vannak vmerre...este tali...sziasztok
http://www.valovilag.hu/cikk/544513
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
na 80%,hogy statisztaként az egyik részben Saroltát fedeztem fel 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
alexán is röhögök
fasznak mennek be ezek,ha tudják,hogy a család meg az ország mit lát?
sok fasz álszent pöcs,nem pólyások már meg apácák
Vezéráldozat 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A hosszúhaj mindig nagy erõt nem hiába Sámsonnak is a hajában rejlett az ereje a biblia szerint...most ezzel együtt félõ az eszét is levágta😞( nem tetszik ez nekem
sírva röhögök a kis digón 😊
Bár most nyitva van,ergo az elsõ frissítésnél be fog jönni,de mi van ha a videókat nézem?
Ss:intézkedj már fõnök.😊