ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is értem miért nem az elejétõl küldték be több napon keresztül adta volna az ívet😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ehh..tényleg óvoda kiscsoport..bár ott talán még nem dohányoznak.😊
Erõs paprika a cigire?Zsóti komolyan azt gondolta,hogy vissza tudja magát pedálozni?Vagy Debilió a féltékenységi rohamaival?
Beszarás.És a slusszpoén Sárlik,aki teljesen belezavarodik a hazugságaiba.
És még unalmas.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

+1😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Jaja Pink Barby kezdte az egészet azzal hogy Beszólt Sárinak Simon csak megvédte erre Aurelia persze hogy neki megy Simonnak mert vissza szól Zsófikának a többiek meg Aurelia mellett vannak !
ForzaInter
Krisztián a legnagyobb forma, egy igazi tökös parasztgyerek aki megmondja a tutit.😄

Yo, Bitch!

kössz szépen srácok😄 lehet követni figyelemmel

durva, hogy elfajultak a dolgok kár, hogy az elejét nem láttam csak amikor Simon beszólt Zsófikának...

Fura lesz, amit mondok, ez a feszültség pont ott kezdõdött este amikor Zsófika beszólt Charlottenak majd Simon megvédte egyik este...és mivel Aurelio seggét nyalják a többiek, aki pedig Zsófi mellett van így a többiek is birka módjára a távolból figyelve Simonékat támadja...

MEgvan kinek szurkolok 😄
LOOOOL.köfi wesker,coolfire!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Komolyan mondom eddig ez volt az egészz VV6 legjobbszövege

Kriszitán a fasza gyerek
Mindenki buta mert itt vagyunk hát ezvolt a legjobb mondat eddig😄
Krisztián megszólal😄DDDDDD bocs, de mindenki buta kész vagyok :AS::ADad

Krisztiánnnnnnnnnnnnnn
szerintem kisugárzásra is pont õ és Alexa voltak, akik odavágtak eléggé...Izában is van, ha éppen nem a bunkó, flegma, hanem a csábos viselkedését venné elõ.

Charlotte elég jól fel tudja az embert csigázni, lenne benne színészi tehetség, csak olykor a mimikái valóban bosszantóak😄

Krisztiam
Itt van Lilu

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hogy,ha tényleg azt nézzük ki az aki kinézetre tényleg egy nõnek néz ki az egyértelmûen Sárlott.
Ízlések és pofonok😊

Na, Zsófi csupasz cickóiról nincsen még videó?
Ezt sokan megcsinálták a régebbi szériákban...

Elején jó arc volt, de amúgy ahogy látom ennyi erõvel õ is el van tûnve 2 napja...

mondjuk õ is eléggé helyezkedik villán belül csak nem vettétek észre😉 viszont egyelõre biztonságban van majdnem mindenkivel jóban van kb...Simonnal pedig látványosan nincs õszinte "barátságuk"😄DD báttya

amúgy meg a többiek ezzel eléggé maguk alatt ásták a fát, hogy lerántották a takarót...igen igen a primitív nézõk biztos értékelték, de szerintem köcsögség volt, ami megint Simonékat erõsíti pl😉))

Pontosan az lenne a legjobb taktika a többiek részérõl, ha a saját maguk dolgával törõdnének. Minél több konfliktusuk lesz velük, minél többen vannak Simonék ellen õk annál erõsebbek lesznek

Nekem csak lelki társnak lenne jó Sárlott. Mint nõ egyáltalán nem jön be. Akkor már Zsófi 😄
De a legnagyobb tuja a villában az a Józsi. Tudom, hogy sokan kedvelik de én a szerkesztõk helyében azonnal kivágtam volna amint megtudom, hogy barátnõje van kint. Átvert mindenkit, ráadásul nem is egy izgalmas karakter.
irigykedem azért Simonkára...

Charlotte akármekkora K számomra a legnõiesebb odabent...

Dorkát én szívesen kint látnám, ahogy Teót is. Lacit nem, õ kell ide, valahogy elég ravasznak érzem, jót tesz a játéknak. Simon, Sárlott, Laci és Viki azok akikbõl ki lehet valamit hozni a játék szempontjából. Nameg Iza. Ebbõl a brancsból jelenleg a Simon-Sárlott páros kiüti egymást az unalmas kapcsolatukkal.
Ha már dugásról van szó akkor a Simon-Sárlottól el kell hánynom magam. Egyikük sem néz ki úgy, hogy az kompatibilis legyen a képernyõre. Mondjuk szerencsére takaró alatt csinálták, de Simon szõrös lábának látványát így sem úsztuk meg. Akkor már inkább nézem Izát és most fõleg Zsófikát. Õk igazán dugnivalóak 😄
Megnyerni nem fogja ahogy Kinga se...de legalább egy ideig lesz feszültségforrás erre kell gondolni😉)) bár mondom nekem se hiányozna az öntelt és éretlen pofája...nem is olyan szép modell létére...

Hát nekem az ilyen öntelt, károgó,gonosz mostoha karakter nem igazán jön be. Abban teljesen igazad van, hogy konfliktus generálónak tökéletes lesz.
Dettó engem sem érdekel úgymond Dorka-Zsolt féle vonat...

Izát utálom, mint a szart viszont õ hasonlóan, mint anno Kinga (akinél egy fokkal így is elviselhetõbb), de valóban õ tenné érdekesebbé ezt a tengelyt...

Igazából azon vagyok kiakadva, hogy Simon kb 2-3 napig alig szerepelt már leírják és igazából pont most fog jönni kapásból egy feszültségforrás...Dugtak is Charlotteal nem cicóztak a nézõk megkapták, amit akartak. Elismerem hosszútávon nem lesz érdekes a (ál)kapcsolatuk, de szerintem így is jó látni, hogy õk nem tököltek rögtön belevágtak és ez nekem bejön taktika avagy nem taktika ide vagy oda...Leo-Ágica, Attila-Kinga és az elején a Veronika-Cristofel féle szerelmi bonyolódások nem izgattak ez viszont igencsak szóval éppen ezért nem értem a fanyalgókat. Simon hozott egy igen felsõ színvonalú különcséget, amit 7 napig tartott és ahogy kicsit kileng máris a nézõk igényei, elvárásai lesznek a nagyobbak õfelé. Kicsit hamar leírtátok õt...Ki akarjátok ejteni holott nála százszor tujább karakterek vannak odabent...Józsi is mostanában elég szürke hamár itt tartunk õt mégsem akarjátok kint látni? Dorkát nem? Lacit nem? Teót se?

nekem is,nekem is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Izát ne bántsd, õ legalább fúrni fogja a Zsolti-Dorka lámúrt, így lesz izgalom. Nameg jelrakásoknál is érdekes lesz. Engem az olyan szereplõk húznak fel mint Dorka: nem csinál semmit azon kívül, hogy kerülgetik egymást Zsoltival, de úgysem lesz belõle semmi, csak a nõzõk agyát húzzák. Olyan lesz mint a Gergõ-Seri féle kapcsolat, vagy még inkább a Leo-Ágica a VV 3-ból. Hónapokig nem fog történni semmi de bevágják majd õket az összefoglalóba, hogy épp min vesztek össze. Én az iylen szereplõkbõl már nem kérek, láttam eleget. És annyira látom, hogy Dorka ez a karakter, mást nem fog produkálni. Iza legalább hevesebb, bosszúállóbb, idõvel biztos ki akar majd rakni személyeket a villából, és õ legalább szexelne is csak sajnos puhapöcsûek vannak bent megint.
Smithwarden
Tudom neha bonyolult az elet...de ti is tulgondoljatok neha az egeszet.

Eleg egyszeru az egesz:
1. Zsoltnak Dorka ugyanolyan vagy jobb mint a kinti csaja.
2. "Keznel van". 😄
Ennyi. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Na megnéztem az éjjeli felvételeket és így két hét elteltével ott tartok, hogy nincs kedven karakterem. Persze Simont nagyon bírtam az elsõ héten, de mára átlagos lett. A számomra legunszimpatikusabb játékos viszont kirajzolódott a két hét alatt, Iza személyében.
Kíváncsian várom a ma esti fejleményeket.
Én, ha bent lennék azzal a gyerekkel el lennék amúgy is imádom a sört 😄
Azt ne felejtsük el,hogy Izaura pocsolya részeg volt.😊Igaz,ilyenkor jönnek az õszinte érzelmek lsd. Krisztán.<#idiota>

Szerintem 1 a lényeg: VV paraszt 2.0-nal minden nap adjanak 2-3 sör 😄😄

jackoneill90
taktika,taktika. kelly neki valaki akiben megbizhat.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

1. Azért mert gondolom ha tényleg hasonlít rá a kinti barátnõjére Dorka akkor nem csoda,hogy tetszik neki, és a bezártság tudjuk sok mindenre képes.

2. Valamennyire biztos van különbség a kinti csaját nem ismerjük az meg már megint más kérdés,hogy az Izán való affér után várja e még valaki Zsoleszt...

3. Elméletileg õ sok neki az egyszerûbb lányokat kedveli. Van egy olyan sanda gyanúm,hogy Dorkába talált meg mindent ami neki egy nõbe kell, és kész.

4. IGazából szerintem meg itt az lehet,hogy az elején nem gondolta volna,hogy Iza így rácuppan sõt szerintem le is mondott róla most meg valahogy nem akarja elhinni,hogy Izaura tényleg rácuppanna.
Csak itt meg az van, hogy Dorka szimpatikusabb míg Izolda elérhetetlen volt számára vagy legalábbis úgy gondolta arról nem beszélve,hogy kint van a szerelme aki már lehet le is szarja...

Szóval más kérdés? 😄
ne keress logikát benne mivel a csávó összevissza kamuzik😊 egyértelmûen mondtam az elején, hogy õ ezzel tartja fent az érdeklõdését, ha szerelmi háromszögbe keveredik...amúgy pedig vagy jó színész vagy tényleg egy rohadt döntésképtelen ember a 3. lehetõség, hogy mindkettõvel szórakozik...

Érdekes amúgy ez a Zsolti gyerek. Az elején még az Izával kavart volna úgy, hogy van barátnõje idekint, erre bemegy a Dorka, és õ rögtön rámozdul. És nem titkolja azt, hogy Dorka hasonlít a kinti barátnõjére. Namármost: ha Dorka tényleg olyan mint a kinti csaja akkor a következõ kérdéseim vannak:

1.) MIért akar bent összejönni egy ugyanolyan csajjal mint amilyennel kint jár?

2.) Ha nincs különbség a 2 csaj jelleme között akkor bent csak a szexre kell neki Dorka? Hiszen kint várja egy ugyanolyan csaj.

3.) Ha csak szexelni akar bent akkor miért nem Izával kavar? Hiszen kijelentette, hogy egyszer meghúzná azért.

4.) Ha Izával nem akar szexelni az azt jelenti, hogy õ párkapcsolatban gondolkodik. De akkor meg miért akar egyáltalán csajozni bent, hiszen kint várja valaki, aki ráadásul ugyanolyan példány mint bent Dorka.

Szóval nem értem ezt.
wesker24
Küldtem privátot olvasd el ! 😄
Titok?<#idiota>

És hun?😊

Hol lehet fürdõs képeket nézni? Zsófi villantott már?
wesker24
iGen tudjuk nézni habár nem 0-24 óráig hanem csak idöszakosan van adás de mindig pont akkor van adás amikor a VV is 😄
Smithwarden
Majdnem igy. <#rolleyes>
Csak 1 oraval eltolva. <#kacsint>
(19-tol ismetles, stb) 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

19:00 ism
20:00 - 22:00 Öf + kiválasztás

7-tõl lesz ismétlés, nem 6-tól. Akkor már menne 😄 De a Segítség, bajban vagyok! megy 😄

Tudjuk már nézni valahol?😊

wesker24
18:00 Ismétlés
19:00 Napi ÖF
20:00 Kiválasztás
Darthmushroom
ma 7tõl ismét ismétlés? és 8tól akkor kiválasztás meg új összefoglaló?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC