153993
ValóVilág 12
-
Tababo #142203 hahahahaaaaaaaaa...mocskos quva életbe... -
Ironman2 #142202 Hoppá! VV Vikit látták éjjel a városban!!! -
#142201 142114 hsz ! -
#142200 Már linkelték egy oldal-al arrébb ! Sorry ! :D -
IXEMGabeo #142199 wesker miért törölted a mosaic videóját?:) tök korrekt interjú -
Conqvistador #142198 Hajrá Sárlott nyerd meg és Simonnal gyere össze :D
Így akkor Simon félig nyerne :D -
#142197 Azért mert gondolom holnap kell az ÖF-be mert tuti valami fözös sütögetős feladat van ! :D -
#142196 Szakács feladat van vagy mi ? :D
Mert ahogy nézem Charlie és David sütögetett ! -
McCartman #142195 Mi értelme van elindítani 5 másodpercre? Most komolyan kérdezem. :D -
IXEMGabeo #142194 na mi lett a halacskákkal?:D -
#142193 A tulelok meg Dr House-hoz kerulnek a Grace klinikan :) -
Tababo #142192 nem is lett volna ezzel semmi baj ha tini lánykák vagy pelyhes képű srácok lettek volna, na de 30 fölötti férfiak beszélgetnek aurélioról hogy fasza srác stb. sokalltam egy ideig. na nem baj végül is nem vagyunk egyformák. -
Conqvistador #142191 A villát és most épp azonosítják Őket az NCIS halottkémei :D -
IXEMGabeo #142190 mekkora lenne hogyha a halsütögetés következtében felrobbantották a konyhát.DDD -
#142189 Az van hogy eddig a korrekt vezérlősök voltak csak színre lépett a tahó köcsög KHF vezérlősök ! :D -
#142188 Vagy felgyújtották a konyhát vagy valamelyik torkán megakadt a halszálka ! xD -
#142187 Az egysejtűek felgyújtották a konyhát, vagy miért állt meg a cucc? -
McCartman #142186 Jaja, durván Aurélió körül forog az egész adás. De nem most kezdődött ez, már jóideje megy így. -
IXEMGabeo #142185 Akkor ilyen alapon nyerjen nő és, aki megérdemelné az Charlotte;))) -
alfa73 #142184 Azért remélem, hogy nem ő nyer, de igazából nincsen olyan játékos bent, aki jó szívvel megérdemelné a főnyereményt. -
Conqvistador #142183 Ugyan. Kibasszák sec perc alatt. A fórumozók többségének tele a töke ezzel a pöccsel. A középjátékig talán elvergődik azt annyi.
Besokallnak a lányok 4en rábasznak jelet és máris jön ki. -
IXEMGabeo #142182 szórakoznak vele, csak mivel berúgtak így mindegyik túl könnyen irányíthatóvá vált...kis erőszakosság kell és máris a tenyeredből esznek...csak ilyenkor Jani ez a kis seggdugasz...
az igazi kihívás az, amikor pia nélkül kell becsajozz ő erre képtelen lenne -
IXEMGabeo #142181 Aurelio?
te atyaúristen...
még Cristofel is szórakoztatóbb és zseni volt ezekhez képest (pff sosem gondoltam volna, hogy ezt valaha ki fogom ejteni a számon)...az legalább csak Veronika után futkosott és utána leszart más csajokat odabent:D -
alfa73 #142180 Ne legyen igazam, de szerintem Aurelio fogja megnyerni ezt a szériát. Nagyon ő körülötte forog a világ, de hogy ez a sok spiné a villában mit eszik ezen a nyálgépen, azt nem tudom. Mindenesetre én a Lacinak adtam volna a főnyereményt. -
Tababo #142179 mai mese: melóhelyemen megyek be az ebédlőbe, kollégák bent kajálnak...na mi volt a téma?? természetesen VV6.
áradoztak hogy milyen jó az új széria és ez az aurélió milyen fasza vagány vicces srác stb.
gyors vettem egy kávét és kisuhantam nem szól szám alapon...hihetetlen mit esznek ezen a szérián. mai öf is silány volt. -
#142178 Belevalóba meg dobálják ki a hívásokat skypeból xd :D -
IXEMGabeo #142177 ja, legalább próbálkoznak:D egész szépen nézett ki az a hal... -
#142176 Jah az lehet ! :D -
#142175 Lehet bemondták nekik hogy hogyan is kellene megsütni a halat :D -
#142174 Jaja, de ez jó :) Mondják páran hogy kamu, de szerintem ennyire durván jól nem tudna senki Simon-sztájlban fogalmazni a szövegeket, süt belőle, hogy az övé. Meg 1-2 kép is bizonyítja talán. -
#142173 Látom Zsolt és Krisz halat sütögetnek erre KHF vazee ! pffh :D -
IXEMGabeo #142172 bár látom vannak kételyek, hogy való adatlap-e...ki tudja -
#142171 Bár jobban megnézve lehet van egy "kis" kamuszaga... -
IXEMGabeo #142170 na ő is elég aktív, mint Attila
írásából kitűnik, hogy rengeteg minden a fejében van eszméletlen sokrétű érzelemvilággal rendelkezik az ürge... -
#142169 Simon (elvileg offisöl) fészbúk ódala. Sorry, ha vótmá'. :) -
IXEMGabeo #142168 na most szívnak Laci hiánya miatt:d
és, ha jól látom nyershalat sóznak éppen jujj:D -
#142167 Hát jah a bátorság próbára kiváncsi lettem volna de mivel már Laci nincs igy azt nem adják le !
Amugy itt nem lesznek hetek vagy mi ?
Katona Rendőr Iskola Túlélő vagy Paraszt hét :D
Emlékszem a VV4-ben amikor Dzsungel hét volt akkor nagyon fujt a szél és egy cserép virág rá is esett Évára ! :D -
IXEMGabeo #142166 lol mit látnak szemeim takarítanak közösen :DA:S:AD -
IXEMGabeo #142165 adás van amúgy -
IXEMGabeo #142164 ja azt le sem adták:S:S:S
de ez a mai volt a legszarabb ÖF kb...hiába buli és mindenki mindenkivel...