ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mivel elég buták így 6-an és odabent valamiért tartanak a ráczéktól ezért a 4es szépen sorban lebontja õket.
A 6-os agyi kapacitása meg annyi , hogy õk kiválasztanak valakit a 4esbõl a 4esbõl meg valaki kivisz egy gyengét.
A 6-os akkor lenne taktikus ha most nem az évit választanák ki hanem bécit aki viszonylag erõs lehet és õ kiviszi évát.
Szerencsére a 6-os csak a ráczéknak jó így évi lesz kiválasztva az meg viszi majd jerzsit.
Amúgy elég ovodás szint ez a 6os majd mi most barátok leszünk....
Egyébként ha már Laci... õ miért is van bent a villában ? Elmondása szerint nem akarja mutogatni magát, és pénze is van...
antikarakter :D
Yo, Bitch!
Gombi 1317
Olivér 4 809
Laci 834
Béci 12 522
Jerzy 2700
Anikó 2967
Gigi 3029
Zsófika 2807
Éva 2174
Szandika 5129
facebookon így állnak, azt az oldalt vettem figyelembe amit legtöbben lájkoltak.
Yo, Bitch!
Mindenkinek Alek jön be, ill. a nagy 4-es. Az ellenkezõ táborról csak negatív nyilatkozatot hallok ill. mondok. 😊
fotográfik kolomp edisön :D
mindenkinek jól megmondhatná a véleményét
inkább maradt volna egyedül
2 hatalmas különbség van a 2 "banda" között.
1! Olivérék valóban barátok, már amennyire ilyen körülmények között lehet barátságról beszélni. Szabad akaratukból választották ki egymást a 15 lakó közül, és nem úgy mint ez a hatos banda, akik rohadtul nem barátai egymásnak, és nem úgy verõdtek össze, hogy szimpik egymásnak, hanem úgymond õk csak a maradék. Ráadásul mind kötõdik valakihez a másik csapatból, vagy nincs komolyabb oka az ellenségeskedésre. Jerzy jóban van Olival, Anikó most ugyan lázad, de nagyon is bírja Olivért, és Szandikát is, Bécinek csak gigi miatt van baja Alekkal, Olivérben pedig az ellenfelet látja az a baja. Egy a közös a hatos csapatban, mindet marhára zavarja, hogy nincsenek benne a 4-es csoportban.
2! A másik fõ különbség, a 4-es a 4 emberért alakult, a barátság szülte, a 6-os pedig a 4-es ellen, és az irigység, és a bosszú hívta életre!
Ez szerinted hány "normális" nõt vesz le a lábáról és add ki pénzt egy ilyen emberért?! Szted van még mirõl beszélnünk ezek után?
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
vannak görög felmenõi, ezért ez a névválasztás, ez a lényege a dolognak.
The Matrix has you...
Mert szerinted reálisan nézve, ki az aki le tudná Õt gyõzni?!
csak azt felejtik el (amit Oliék nem) h egy maradhat, tehát ha be is jön a nagy tervük akkor mi lesz? egymás közt kire rakják a jelet, sztem sokkal szánalmasabb és kétszinübb ez amit béciék csinálnak, mint az h Oliék néha mondjuk félrevonulnak beszélgetni páran. De ahogy láttuk az elözetesbe nem lesz hosszuéletû a Fantasztikus hatos.
...
The Matrix has you...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Elmondom neked, hogy kik azok a lányok, akiknek tetszem. Ott kezdõdik, hogy 130 kiló fölött van. Ott kezdõdik. Csúnya, visszataszító, büdös, bunkó. Ezeknek vagyok a legnagyobb lovag a tálcán. Ez így volt, ez életszerû példa. Egy átlagos nõ már észre se vesz."
Akkor te milyen normális nõkrõl beszélsz?! Még saját maga Balekosz is elismeri ezeket!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
qrvára várom már a szombatot 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Am te télleg ennyire tirpák vagy, vagy poénból kérdezted ? <#nyes>#nyes><#taps>#taps>
valaki írta hogy 40 éves kisfiú, hát valóban.
ott bizonyítson bent a villában
ha meg kijön és kárt okoz bármelyik lakónak akkor az iszonyat gerinctelen patkány dolog lesz
ha a realitás talaján maradunk, alekosz 80-90% környékén fog kapni
Milyen közvéleménykutatási adatokra hivatkozva állítod ezt? Azért, mert az sg-én így látja a többség?
Csirkemell nélkül nincs élet!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most a "6os" nagyon keménynek hiszi magát, pedig... Alekosz egyedül leveri mindegyiket, komolyan... Nagyot csalódnék, ha a 6os közül nyerné meg valaki, mert annyira kétszínû, jellegtelen alak mind, hogy az valami hihetetlen.
Jerzy egyébként látszik, hogy nem szeretne hozzájuk tartozni, csak azért csinálja, mert ott van a s*na, így muszáj neki. A Laciból meg ma lett végképp elegem. Mit képzel magáról ez a hájas-kövér 0 ember? Hogy Õ majd kint megbosszulja, így meg úgy?! Nagyon remélem, hogy következõleg Oli ki fogja vinni, én azt sajnálom, hogy Alek most nem õt vitte. Ha Õt kivinnék, akkor a többieknek se lenne ekkora arcuk.
Anikót nem tudom hova rakni... Néha csípem, néha nem. A legjobb csaj a villában, de nem értem, hogy most mit erõlködik. Igaz azt is meg kell valljam, hogy Oli húzása, most nem jött be annyira, egy kicsit túlfeszítette a húrt szerintem. Én nem akarok ci*ózni, meg ilyenek, de Anikón eléggé kijött, amikor Évával veszekedtek. Nah, én akkor csaptam volna le azt a nõt.
Mindenesetre Béci eléggé genya, hogy kimegy élvezkedni, hogy Éva hogyan sír, stb... Hááát... Komolyan!
Hajrá Alekosz, hajrá 4 + 1 (Gombi)!! <#nyes>#nyes>
De azt ezek az emberek elfelejtik, h a statisztikák szerint a nézõk közül a nõk szavaznak többet és nem a férfiak.
Nos ha csak annyit mondok, h a nõi nézõk szemében eddig N. Alekosz érdi lakos, egy szerencsétlen, kérdõjel testû, lúzer kocsmalakó (jelenleg ingyenélõ villalakó), akkor bizony nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlni annak a sok fiatal ffi nézõnek akik nem szeretnék, h N. Alekosz essen ki, a nõi nézõk miatt! A nõi empátia sokkal nagyobb mint a férfi, pláne ha fiatalkorú fiúkról beszélünk és már csak azért is Zsófira fognak szavazni a nõi nézõk, mert Zsófi nõ! Ennyi...
Aki ez ellen tenni akar vmit, az fizessen érte, ne csak ingyen nézze a show-t, hamár mindenáron show-t akarnak látni. Kezdejenek gyûjtést szervezni Alekosznak, h legyen elég pénz sms-re, de akár össze is gyûjthatik neki a fõnyeremény összegét is a rajongói. Vagy ez már kicsit sok lenne ezért a "drága görög félistenért"?