ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tyler1
Olivért nem gyõzi le, és Bécivel is meggyûlik majd a fasza.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rbajanlat
Ez a 6-os csak a rácz testvéreknek jó.

Mivel elég buták így 6-an és odabent valamiért tartanak a ráczéktól ezért a 4es szépen sorban lebontja õket.

A 6-os agyi kapacitása meg annyi , hogy õk kiválasztanak valakit a 4esbõl a 4esbõl meg valaki kivisz egy gyengét.

A 6-os akkor lenne taktikus ha most nem az évit választanák ki hanem bécit aki viszonylag erõs lehet és õ kiviszi évát.

Szerencsére a 6-os csak a ráczéknak jó így évi lesz kiválasztva az meg viszi majd jerzsit.

Amúgy elég ovodás szint ez a 6os majd mi most barátok leszünk....

applecomputers
Laci száját Olivér tartja féken, mivel fizikai erõ nem számít, így az a döntõ, ki mennyire erõs személyiség. Márpedig Laci is pontosan tudja, hogy Olivér jóval erõsebb személyiség nála. Ez kiderült már több beszélgetésébõl. Különösen akkor, mielõtt Oli és Kristóf kiment párbajozni, Laci ott mondta valakinek, hogy nagyon megfog változni, ha Olivér kint marad, és szerintem azért akar õ annyira párbajozni Olivérrel mert bízik benne, hogy ki tudja ejteni, és onnantól õ lehet az "alfahím"

Egyébként ha már Laci... õ miért is van bent a villában ? Elmondása szerint nem akarja mutogatni magát, és pénze is van...

antikarakter :D

ForzaInter
igen, ez pedig már jelent vmit, mert ugye face többségben a fiatalak oldala, és a szavazók is se nyugdíjasok sztem😄

Yo, Bitch!

LoSA
Lehet, hogy csak itt a ValóVilágban. Lacinak ez tényleg NEM való. Neki valami katonai bázis a megfelelõ hely, ahol 10kor lámpaoltás, 6kor kelés és egész nap WC-t takarítanak, meg krumplit pucolnak. Ez azért nem errõl szól és csak azoknak az embereknek veszi el a jókedvét ezzel a morgásával, aki próbálja szórakozásnak felfogni ezt az egészet.

LoSA
Én a hivatalos Facebok oldalakat néztem, ott is Alekosz-hoz csatlakoztak a legtöbben. Én ezek alapján igenis gondolom, hogy Alekosznak van jelenleg a legnagyobb tábora és bárkit le tudni jelenleg gyõzni!

ForzaInter
Alekosz 16 931
Gombi 1317
Olivér 4 809
Laci 834
Béci 12 522
Jerzy 2700
Anikó 2967
Gigi 3029
Zsófika 2807
Éva 2174
Szandika 5129

facebookon így állnak, azt az oldalt vettem figyelembe amit legtöbben lájkoltak.

Yo, Bitch!

Jah, melóhelyemen 20-an vagyunk kb. abból 8 lány, mindenki 25 felett.
Mindenkinek Alek jön be, ill. a nagy 4-es. Az ellenkezõ táborról csak negatív nyilatkozatot hallok ill. mondok. 😊

fotográfik kolomp edisön :D

desigo
szerintem ha laci kitart az elvei mellett amit oly sokszor hangoztatott akkor erõs is lehetne
mindenkinek jól megmondhatná a véleményét
inkább maradt volna egyedül
applecomputers
Az a normális nõ, amelyik röhög egy jót alekosz próbálkozásain, és amelyik igényli, hogy ez a kis kérdõjel alakú görög megnevettesse minden este. Egyébként ha itt járunk, a villában sem minden nõ értékelte alekosz próbálkozásait olyan tragikusan. Egyedül Zsófika siránkozik most nagyon, no meg eleinte Gigi, de õt nem kívánom emberszámba venni.

LoSA
Teljesen igazad van! <#taps>

ronihun
<#eljen>

...

applecomputers
Teljes mértékben osztom a véleményed.
2 hatalmas különbség van a 2 "banda" között.

1! Olivérék valóban barátok, már amennyire ilyen körülmények között lehet barátságról beszélni. Szabad akaratukból választották ki egymást a 15 lakó közül, és nem úgy mint ez a hatos banda, akik rohadtul nem barátai egymásnak, és nem úgy verõdtek össze, hogy szimpik egymásnak, hanem úgymond õk csak a maradék. Ráadásul mind kötõdik valakihez a másik csapatból, vagy nincs komolyabb oka az ellenségeskedésre. Jerzy jóban van Olival, Anikó most ugyan lázad, de nagyon is bírja Olivért, és Szandikát is, Bécinek csak gigi miatt van baja Alekkal, Olivérben pedig az ellenfelet látja az a baja. Egy a közös a hatos csapatban, mindet marhára zavarja, hogy nincsenek benne a 4-es csoportban.
2! A másik fõ különbség, a 4-es a 4 emberért alakult, a barátság szülte, a 6-os pedig a 4-es ellen, és az irigység, és a bosszú hívta életre!

LoSA
Mindenki hízott szerintem a Villában. De Laci volt a nagy kõkemény fegyelem, aki kb 3 nap után már nem is mozgott semmit se a villában, most kezdett talán valamit. De Oli még mindig karcsú nádszál vékony Lacihoz képest. 😄 Oli szerintem 3szor így is legyõzné mondjuk egy erõnlét versenyben. Laci már annyira 0, hogy az valami hihetetlen. Amikor vannak a feladatok, hogy tartani kell a fejük felett a tálat, stb... Kb Õ az elsõ a nagy "sportember, katona...", aki elõször leteszi. Lol! 😊

Na akkor szerinted hány normális nõ szavazna Balekoszra, egy olyan nõkre tett kijelentése után, h "Csúnya, visszataszító, büdös, bunkó."?!

Ez szerinted hány "normális" nõt vesz le a lábáról és add ki pénzt egy ilyen emberért?! Szted van még mirõl beszélnünk ezek után?

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

ha ránézek, akkor inkább apja néz ki görögösen, aztán franc se tudja 😄
vannak görög felmenõi, ezért ez a névválasztás, ez a lényege a dolognak.

The Matrix has you...

zaki
amúgy sztem olivér (is) hízott a villában. mintha vékonyabb lenne az arca a régi videókban 😊

valószínûleg azért túlzott egy kicsit nem gondolod? ennek meg amúgy sem volt semmi köze, ahhoz, hogy külsõre kinek tetszik..

LoSA
Gerinctelen egy alak, komolyan... Én nem értem, hogy mit hisz magáról?! Eskü, ha Jerzy felszívná magát, szerintem ronggyá verné a Lacikát, aki kb 50m futás után már levegõ után kapkod...

applecomputers
az hogy egy nõ alekoszra szavaz, nem jelenti azt, hogy le is akar vele feküdni. ahogy az hogy alekosz mázsa feletti nõket dug, nem jelenti azt, hogy egy normális nõ ne szavazna rá.

LoSA
Nem tudom neked alátámasztani számokkal, kutatásokkal... Én pl Facebook csoport csatlakozások számát néztem, ahol Alekosz vezet keményen, és akikkel én találkozok, beszélgetek (való életben), azok is vele szimpatizálnak.

Mert szerinted reálisan nézve, ki az aki le tudná Õt gyõzni?!

ForzaInter
már csak egy ujabb balhé hiányzik:d éva, anikó elég idegbeteg😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
az anyja görög nem?

Yo, Bitch!

ronihun
tiszta szánalom h most ez a nagy hatos látta h az alekosz ,oli ,szandi ,évi négyes mien jol megvannak meg összetartanak és erre megbeszélik h ök akkor most mekkora barátok lesznek? hát a 4 az nem összeült és kitalálták h most ök akkor 4en egy csapat lesznek hanem ök tényleg összebarátkoztak, nem bebeszélték egymásnak h õk hatan aztán de összetartanak, mint az ovodában. meg ez h nekik kell napi 2 gyülés😄 vicc
csak azt felejtik el (amit Oliék nem) h egy maradhat, tehát ha be is jön a nagy tervük akkor mi lesz? egymás közt kire rakják a jelet, sztem sokkal szánalmasabb és kétszinübb ez amit béciék csinálnak, mint az h Oliék néha mondjuk félrevonulnak beszélgetni páran. De ahogy láttuk az elözetesbe nem lesz hosszuéletû a Fantasztikus hatos.

...

Plusz levenné a lekvárt a polcról, és bepuszilná...

zaki
applecomputers
gondolom erre is vonatkozik valamilyen szerzõdés, kizártnak tartom, hogy erre ne gondolt volna az rtl. Meg akkor ennyi erõvel bemegy valaki, és befenyít mindenkit, hogy kint fejbe rugdossa õket, ha rámerik tenni a jelet, és láss csodát, soha nem megy párbajozni, ezzel benn van az elsõ háromban.

Tyler1
a párbajokra gondolt, nem a hétköznapi életre.

Félig görög származású, asszem apja jött onnan, illetve nagyszülei egész pontosan. õk még mindketten görögök voltak, apja már magyar nõt vett el. valami ilyesmi.

The Matrix has you...

Krisztiam
Szandika nem cigány?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Had idézzek pár sort hõn szeretett Balekoszodtól:

"Elmondom neked, hogy kik azok a lányok, akiknek tetszem. Ott kezdõdik, hogy 130 kiló fölött van. Ott kezdõdik. Csúnya, visszataszító, büdös, bunkó. Ezeknek vagyok a legnagyobb lovag a tálcán. Ez így volt, ez életszerû példa. Egy átlagos nõ már észre se vesz."

Akkor te milyen normális nõkrõl beszélsz?! Még saját maga Balekosz is elismeri ezeket!

hát gondolom a dzsidzsibõl is letudta szûrni legalább az egyik felét a rácz ildikónak.<#idiota>

Sosem hallottam még Alekosz nevet. Ezért kérdezem, hogy ez az igazi neve?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

zaki
valaki nagyon jól jár ezzel a kettészakadással, veszekedésekkel: az rtl klub. biztos dörzsölik a tenyerüket, hogy mekkora nézettségük lesz. a nép az anyázásra, balhékra kíváncsi, és most megkapjuk rendesen 😄
qrvára várom már a szombatot 😄

Krisztiam
Zsuzsi is roma..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

applecomputers
Kolompár Orbánnak hívják, csak Alekosz néven fut, bízva abban hogy ezzel elnyeri a hazánkban élõ, milliós görög kisebbség szavazatait.
Am te télleg ennyire tirpák vagy, vagy poénból kérdezted ? <#nyes><#taps>

Effe88
milye kárt tudna okozni???😊
max kienné a kintiek fridzsiderét😊

"megmondalak apunak" effektus.

valaki írta hogy 40 éves kisfiú, hát valóban.

Tyler1
nem, vkinek a 80 éves nagyija megmondta, méghozzá azért mert szépen beszél<#hehe>

desigo
nem is értettem,hogy laci mit akart azzal a kinti dologgal
ott bizonyítson bent a villában
ha meg kijön és kárt okoz bármelyik lakónak akkor az iszonyat gerinctelen patkány dolog lesz
zaki
Nagy Alekosz (Nagy Sándor magyarul <#vigyor3>)

applecomputers
és hol voltak ezek a nõi nézõk mikor Olivér kinyomta Kristófot, vagy áttételezve már nem mûködik a dolog? vagy a kedves Georgina fejét szimplán csak letojták, mikor nem mentették meg Kristófot, pedig tudta mindenki hogy Gina is kimegy, ha Mr. Cápauszony orr Kristóf kiesik!
ha a realitás talaján maradunk, alekosz 80-90% környékén fog kapni

F E R I
ezt úgy bírom, hogy Alekosz egyedül leveri mindet...
Milyen közvéleménykutatási adatokra hivatkozva állítod ezt? Azért, mert az sg-én így látja a többség?

Csirkemell nélkül nincs élet!

hát pedig hidd el, hogy a "normális" nõ az poénra veszi azokat a dolgokat amiket alekosz csinál. ebbõl is látszik, hogy sok az ilyen zsófika, ancsika, dzsidzsi féle nõ aki lenézi azt akinek nincs tele a zsebe, vagy esetleg nem olyan "jóvágású"..

LoSA
Igaz, hogy a nõk általában gyakrabban szavaznak. De hidd el, hogy vannak még épeszû nõk a világon, akiknek Zsófi csak azért nem szimpi, mert nõ és milyen aranyos. Sok nõnek, szintén egy idegesítõ, affektáló nõ, Alekosz meg igaz, hogy nem néz ki jól, de 10000szer normálisabb, mint akármelyik bent a villában.

Alekosznak mi az igazi neve?, mert a többieknek a neveibõl legalább az egyik nevük tudható. Alekosznak mi?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Na.Megjött a lefizetett RTL-es

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LoSA
Hát nem volt semmi a mai adás, nekem tetszett... 😊

Most a "6os" nagyon keménynek hiszi magát, pedig... Alekosz egyedül leveri mindegyiket, komolyan... Nagyot csalódnék, ha a 6os közül nyerné meg valaki, mert annyira kétszínû, jellegtelen alak mind, hogy az valami hihetetlen.

Jerzy egyébként látszik, hogy nem szeretne hozzájuk tartozni, csak azért csinálja, mert ott van a s*na, így muszáj neki. A Laciból meg ma lett végképp elegem. Mit képzel magáról ez a hájas-kövér 0 ember? Hogy Õ majd kint megbosszulja, így meg úgy?! Nagyon remélem, hogy következõleg Oli ki fogja vinni, én azt sajnálom, hogy Alek most nem õt vitte. Ha Õt kivinnék, akkor a többieknek se lenne ekkora arcuk.

Anikót nem tudom hova rakni... Néha csípem, néha nem. A legjobb csaj a villában, de nem értem, hogy most mit erõlködik. Igaz azt is meg kell valljam, hogy Oli húzása, most nem jött be annyira, egy kicsit túlfeszítette a húrt szerintem. Én nem akarok ci*ózni, meg ilyenek, de Anikón eléggé kijött, amikor Évával veszekedtek. Nah, én akkor csaptam volna le azt a nõt.

Mindenesetre Béci eléggé genya, hogy kimegy élvezkedni, hogy Éva hogyan sír, stb... Hááát... Komolyan!

Hajrá Alekosz, hajrá 4 + 1 (Gombi)!! <#nyes>

Alekosz rajongótábora egyértelmûen a 10en, 20on éves ffi nézõkbõl áll.
De azt ezek az emberek elfelejtik, h a statisztikák szerint a nézõk közül a nõk szavaznak többet és nem a férfiak.
Nos ha csak annyit mondok, h a nõi nézõk szemében eddig N. Alekosz érdi lakos, egy szerencsétlen, kérdõjel testû, lúzer kocsmalakó (jelenleg ingyenélõ villalakó), akkor bizony nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlni annak a sok fiatal ffi nézõnek akik nem szeretnék, h N. Alekosz essen ki, a nõi nézõk miatt! A nõi empátia sokkal nagyobb mint a férfi, pláne ha fiatalkorú fiúkról beszélünk és már csak azért is Zsófira fognak szavazni a nõi nézõk, mert Zsófi nõ! Ennyi...
Aki ez ellen tenni akar vmit, az fizessen érte, ne csak ingyen nézze a show-t, hamár mindenáron show-t akarnak látni. Kezdejenek gyûjtést szervezni Alekosznak, h legyen elég pénz sms-re, de akár össze is gyûjthatik neki a fõnyeremény összegét is a rajongói. Vagy ez már kicsit sok lenne ezért a "drága görög félistenért"?