ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csirkemell nélkül nincs élet!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem értek a lovagláshoz hozzáteszem,de én úgy láttam a ló nem csinált semmit különöset csak Szandi hasalt rá és dobta fel a lábat hátra aztán meg ebbõl a pózból értelemszerûen lecsúszik az ember oldalra.
És milyen jó hír lesz holnap,hogy VV Szandikát ledobta vágta közben a ló.
<#rolleyes>#rolleyes>
te szóltad meg õket hogy nem a lovaglást választották...attól h inkább versenyeznek nem utálják a lövakat o.O
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
nem jerzsi jön itt fel gigi hátán hanem fordítva...
bõven elég 1 rossz pacis emlék a gyerekkorból...
nekem nincs velük bajom, de én is sima go kart 😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Sokan vannak itt ilyenek 😄
google :
Beteges hajlam: természetellenes, nem normális nemi ösztön.
gyerekek!
nyissatok már magatoknak saját fórumot szájkaratézni!<#zavart2>#zavart2>
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Komolyan , sztem a valo eletben senkinek nincs ekkora nagy arca...

amúgy jók ezek az írások, hajnalban jókat röhögök rajtuk