ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
GET OVER HERE!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
itt csnaltak
http://sendables.jibjab.com/
annyi hogy utana egy zaszloval letakartak az oldal logojat..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Szandi aszem Bécit alakította Éva meg Zsófit
Belevalóban volt tegnap este...
apollo 440
Ez volt a rönkön állás közben..bár a gyerta állásnál nem vagyok biztos,hogy ugyanez,mintha kicsit más hangszerelésnek hallottam volna..
Lenne egy kérésem, mégpedig az, hogy a "Volt egyszer egy vadnyugat" c. film zenéje ami néha megy a VV-ban, azt a változatot hol lehet megtalálni, vagy ki játsza? ? ?
Elõre is köszi a segítséget!!!
azonkívül, pedig baromira nem mindegy, hogy milyen lóra ülsz fel. ismeretlen lovon sokkal nehezebb megmaradni nem csak kezdõknek is...
és nem ledobta, hanem lecsúszott róla.
ez lehet, egy rosszul beállított felszerelés hibája...
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ha 11óra alatt 200km, akkor 18-as átlagtempót kell hozni. Évike bámészkodva ment 18cal, szóval az a 9-es fokozat nem lehet olyan fos. Nincs az a körülmény, hogy ezt ne lehessen összehozni.
(a pénzt meg jól elbukták. Ezek hülyék)
Mondjuk 10-15perces váltásokkal a rosszabb kondizók is tudtak volna hajtani.
Go Jeff Go!!!!
mondjuk nem értem miért nem úgy csinálták,hogy ma mindenki kifelé,fele lovazni,fele gokartozni és akkor egész nap szerelhettek volna bent,de
tuti lófasz nem lesz hétfõig..
a dumaversenyben meg az elején végezne valószínûleg.
sztem a spórolásban is jó lenne.
de pont ez a lényeg! mert így nem mindig valaki lenne a jó és a rossz, hanem változna ki miben jó, és ez jót tenne nekik is, meg a nézõk is több oldalról megismernék õket.
Egyébként... Annak a szavazásnak mi értelme volt, hogy Alekosz dönti el, hogy milyen kaja legyen, amikor ugyanúgy abszolút közösen hozták meg a döntést?! 😊
kicsit átrendezné a viszonyokat.
aztán meg rendezhetnének egy dumapárbajt következõ héten, ilyen baráti heccelõdõs fikázós dolgot párokban, és a többiek szavaznak.
az újra átrendezné a viszonyokat.
aztán meg lehetne egyéni villadella mindenkinek, ki hogy tud gazdálkodni. a megbeszélt kaját szétdobnák annyi felé ahányan kérnek, amúgy mindenki magának rendel amit akar.
cseppet az is átrendezné a viszonyokat.
mi meg jól szórakoznánk...