ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
zsófit úgy elfogja felejteni mindenki már 1 hét múlva, hogy a nevére sem fogunk emlékezni 😄
alekoszra szerintem még évek múlva is emlékezni fogunk 😛
szerintem a legjobb 3ba tuti ott lesz

loofy
mindenképpen szét kell szedni rácékat!milyen geciség lenne már pl ha a döntõben mindeketten ott lennének,fasza lenne harmadiknak lenni bárki is lenne az!
szerintem oli kijelölteti magát és kiviszi a bukott rambót!vagy ha igazán tökös akar lenni kivinné bécit!

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Én a 2009-es erotika kiállításon kint voltam, de nem emlékszem Évára, valószínû más dologban nem is vett részt, csak fent a színpadon sétált egyet és kész.

The Matrix has you...

wesker24
Végeredmény :

Alekosz 1225
Zsófika 200
loofy
legjobban azon röhögtem mikor azt mondta zsófi,hogy felnõtt lett.hát komolyan mondom ez a csaj hülye.

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

ez egy nagyon durva okfejtés a fele dolog amit leírtál csak jóslat😊 egyáltalán nem biztos, hogy így lesz mellesleg szépen összeszedted lehet bõven elmélkedni mi lesz.

Nekem a tippem az, hogy Gigit fogják kiválasztani õ pedig szépen Évát fogja kijelölni...bár, ha tudja, hogy Éva erõs, akkor Szandikát gyengébbnek gondolhatja...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
olit nem fogják kihívni, mert félnek tõle. inkább évára fogják rakni a jelet legközelebb szerintem.

nem, a Rácz tesókat ki kell onnan tenni...fõleg a Bécit, egyre jobban kijön belõle az, amiért nem bírom a fajtáját😊 addig volt jó, amíg csendbe volt. Olvasgattam vissza az Olivértõl nem volt szép, hogy az Alek megkérdezése nélkül megitta a piáját sõt még másra is keni. Elég gerinctelen ember az ilyen, de én már a beszavazóján is láttam, h milyen nem egy nagylelkû ember nem sok együttérzés és empátia szorult bele, ráadásul ezek után ne nagyon mondja azt a szót ki, hogy barátság....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nagy gratula aleknak, szerintem reális volt az eredmény (nagyrészt ellene, kis részt zsófira szavaztak az ellenszavazók), meg ne feledjük el hogy a játék 1/3-án túl már nem lesznek akkora különbségek. gondoljatok bele, éva párbajánál volt kb 3 nap a kihívás és a párbaj között, és kb 2-3 hetet volt bent leonidasz, aki ráadásul megcsalta a csaját, stb.

remélem alek rendezi jerzyvel azt, hogy nem köszönt el tõle, ennek ellenére is õt várta vissza a srác. én úgy láttam, ez jerzynek - szerintem jogosan - szarul is esett.

nagyon már nincs 6-os, ami eleve 5-ös, tegnaptól 4-es, mától 3-as. már ha ennek van egyáltalán értelme. szerintem nincs. lacinak és bécinek ki kellene valami újat találnia.

hacsak a 4-es (esetleg kibõvülve) nem taktikázik, és pl olit jelöli meg, hogy õ hívhasson ki (pl. lacit, bécit), akkor szerintem most megfordulnak a viszonyok.

ugyanis béci, gigi, laci szavaz együtt. esetleg még 1, max 2 ember, a következõ napok alakulásából nézve. lehet ez jerzy vagy anikó is. õk ha egyre tesznek, az lehet szandika, éva vagy oli. éva szerintem gyengét választana (anikó), szandi gigit, oli meg lacit vagy bécit.

a 4-es lehet hogy lacira tesz, de lehet hogy gigire. bécire nem hinném, nincs értelme, hacsak anikó meg nem gyõzi õket. de oliék már eljutottak addig, hogy jobb ha õk hívnak ki, mintha õket hívják.

szerintem oli vagy éva lesz a kiválasztott. akkor oli-laci vagy éva-gigi párbaj lenne izgalmas.

de érdekes lenne ha végre a B csapatból is lenne kiválasztott, hogy õ kit hívna ki.

egyben 99% biztos vagyok. ha éva a kiválasztott, vagy évát hívják ki párbajra, akkor mindent be fog dobni. talán még alekkal is ágyba bújik csak kerüljön vissza.

vannak a köreimben elég magukat keménynek hiszõ menõ, nagyképû csávók, akik lepancserozták Alekoszt fõleg a csajozása miatt😄 ezeknek a számít igencsak csekély😊

legalább a Leonidasz kemény és belevaló volt a párbajt jól odatette sztem még mindig az volt a legjobb párbaj

LoSA
Bugyi trend <#nyes><#nyes><#nyes>

LoSA
Hát nagyon remélem, hogy következõleg Olivér, õt viszi ki... És akkor már a Rácz tesók is sokkal jobb fejek lesznek!! <#eljen>

egyszerû mágneszár van benne, ha valamelyik oldalon gyenge a rögzítés, akkor kitéphetõ, persze nem kis erõ kell hozzá, de az neki van, láttuk Lacinál 😄

The Matrix has you...

LoSA
pfff.... <#nyes>

az én kérdésemre senki nem válaszolt😞 ezekszerint nem tudtátok volna, hogy Tanner Ilona

akik nemszeretik Alekot, 130 kilós nõk, gyereküket hittanra járató anyák stb...<#levele>

LoSA
Nem volt itt bunda... Szégyen lenne az országra nézve komolyan, ha ilyen buta p*csát küldtünk volna vissza a villába. Én azt nem értem, hogy ki az a "gyógyis", aki Zsófikára szavazott?! Hihetetlen....

szóvalllll yeeee visszatért ajtóstul? a villakombatibilis emberke😄

hazaértem...

na akkor 78-22 t mondtam, de kb, mint az Éva - Leonidasz párbaj csak 1% eltérés, azért ez nagy fölény😊 71-29

zaki
nagyobbal is nyert szerintem, csak kicsit szépített az arányon az rtl zsófika javára, ne legyen annyira megalázó... de lehet bunda volt, és igazából zsófika nyert, csak alekoszt tették vissza, mert így nagyobb a nézettség 😄

LoSA
Hajrá Alekosz!!!

Azt hittem, hogy nagyobb aránnyal fog nyerni... <#crazya>

Alapból mindig be van ragadva az ajtó (azon kívül is, hogy távvezérelt a zárszerkezet).
Gondolom nagyon be akart menni, meg felfogozott idegállapotban nagyobb erõvel akarta nyitni.
Ezen én is akkorát röhögtem. Egyébként Alekosz nagyon gáláns volt a párbajon is. És eredeti... "Mennék már vissza.." 😄

zaki
kemény. mondjuk muterom la-ben lakik, õ már átélt pár kisebbet 6-7 év alatt...

amúgy kiv vagyok mit b@sztak el az rtlnél, hogy csak úgy besétált az ajtón alekosz. pedig megnéztem volna a reakciókat.
csodahatosból meg maradt csodahármas 😄

kastil
Hajaj. Ringatóztam a székben, anyámék meg rohantak ki a folyosóra ijedtükben bnõjével. itt a 10.en kurva keményen lehetett érezni

Kazuma92
Na én léptem srácok, jó8, szevasztok!

kastil
Nem volt meglepetés...

OFF: Híradó: földrengés. Ma életemben elõször (30évesen) most éreztem ilyet.
Nem tudtam mi az, utólag mondták.
Azért egy Szandika és Gigi párbajt megnéznék!
ÉS SZANDIKÁNAK SZURKOLNÉK!

GIGIvel HAZA!

ugye?
zaki
😄DD

zaki
lol holnapi összefoglalóra kiv vagyok, alekosz lebontotta az ajtót 😄

Egyébként szerintem sem volt semmi az ajtóval, hányszor próbálták már nyitni és nem ment.. Szerintem is simán elkúrta az RTL...

szabii98
Télleg ott volt a néger <#idiota>

I met God. She's black

Gigi Béci, Laci el is tûntek a szobából.
ha elakarták volna csalni akkor a táncot nyomják be 😊
Hehe ez jó XD

szabii98
eddig 3/3 vok a párbajoknál 😛

I met God. She's black

takarítás :A:S?D:A?S?D:?AS:?D?AS?D:?A:S?D?A:S?D:?AS?D

andika nem erre számolt sztem 😄
Ja, úgy jogos. Sajnos tudta, hogy gyengébb (a többiek is tudták.)
Ettõl függetlenül bíznia kellett volna magában, valóban, mert az tud javítani a helyzeten.
biztonsági õr, zárt ajtó nem lehet akadály, emberélet múlhat rajta...😄

The Matrix has you...

hagyjuk már, az rtl bénázott..

Laci elment a nyugiba? Új haditerv kell, ilyen selejt katonákkal nem lehet csatát nyerni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#ijedt>

Villabarbár <#banplz>

F E R I
jaj de kihasználnám ilyenkor Anikót 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

szabii98
jéé -.-
lassan átjutunk európába már angliában vunk omg-.-

I met God. She's black

Gigi fejét kéne most mutatni.
alek beszakította az ajtót???? 😄DD
de milyen jó minõségü az ajtó ha csak így átlehet szakítani -.-

na ez a rinya a végére nagyon kellett 😄

"zsófi de szánalmas :S egyálltalán nem bízott magában"
Most miért? Lezárult a szavazás. Tudja, hogy Alekosz erõsebb, most mit mondogassa, hogy de én megyek vissza. Realista volt.

hát csak annyit,hogy én az egész kiválasztásról beszélek ,a kezdetektõl!
Mert bement ajtóstul.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Alek átszakította az ajtót 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.