ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alekoszra szerintem még évek múlva is emlékezni fogunk 😛
szerintem a legjobb 3ba tuti ott lesz
szerintem oli kijelölteti magát és kiviszi a bukott rambót!vagy ha igazán tökös akar lenni kivinné bécit!
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
The Matrix has you...
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Nekem a tippem az, hogy Gigit fogják kiválasztani õ pedig szépen Évát fogja kijelölni...bár, ha tudja, hogy Éva erõs, akkor Szandikát gyengébbnek gondolhatja...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
remélem alek rendezi jerzyvel azt, hogy nem köszönt el tõle, ennek ellenére is õt várta vissza a srác. én úgy láttam, ez jerzynek - szerintem jogosan - szarul is esett.
nagyon már nincs 6-os, ami eleve 5-ös, tegnaptól 4-es, mától 3-as. már ha ennek van egyáltalán értelme. szerintem nincs. lacinak és bécinek ki kellene valami újat találnia.
hacsak a 4-es (esetleg kibõvülve) nem taktikázik, és pl olit jelöli meg, hogy õ hívhasson ki (pl. lacit, bécit), akkor szerintem most megfordulnak a viszonyok.
ugyanis béci, gigi, laci szavaz együtt. esetleg még 1, max 2 ember, a következõ napok alakulásából nézve. lehet ez jerzy vagy anikó is. õk ha egyre tesznek, az lehet szandika, éva vagy oli. éva szerintem gyengét választana (anikó), szandi gigit, oli meg lacit vagy bécit.
a 4-es lehet hogy lacira tesz, de lehet hogy gigire. bécire nem hinném, nincs értelme, hacsak anikó meg nem gyõzi õket. de oliék már eljutottak addig, hogy jobb ha õk hívnak ki, mintha õket hívják.
szerintem oli vagy éva lesz a kiválasztott. akkor oli-laci vagy éva-gigi párbaj lenne izgalmas.
de érdekes lenne ha végre a B csapatból is lenne kiválasztott, hogy õ kit hívna ki.
egyben 99% biztos vagyok. ha éva a kiválasztott, vagy évát hívják ki párbajra, akkor mindent be fog dobni. talán még alekkal is ágyba bújik csak kerüljön vissza.
The Matrix has you...
na akkor 78-22 t mondtam, de kb, mint az Éva - Leonidasz párbaj csak 1% eltérés, azért ez nagy fölény😊 71-29
Gondolom nagyon be akart menni, meg felfogozott idegállapotban nagyobb erõvel akarta nyitni.
amúgy kiv vagyok mit b@sztak el az rtlnél, hogy csak úgy besétált az ajtón alekosz. pedig megnéztem volna a reakciókat.
csodahatosból meg maradt csodahármas 😄
Nem tudtam mi az, utólag mondták.
ÉS SZANDIKÁNAK SZURKOLNÉK!
GIGIvel HAZA!
ugye?
andika nem erre számolt sztem 😄
Ettõl függetlenül bíznia kellett volna magában, valóban, mert az tud javítani a helyzeten.
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Villabarbár <#banplz>#banplz>
de milyen jó minõségü az ajtó ha csak így átlehet szakítani -.-
na ez a rinya a végére nagyon kellett 😄
"zsófi de szánalmas :S egyálltalán nem bízott magában"
Most miért? Lezárult a szavazás. Tudja, hogy Alekosz erõsebb, most mit mondogassa, hogy de én megyek vissza. Realista volt.
hát csak annyit,hogy én az egész kiválasztásról beszélek ,a kezdetektõl!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.