ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
amúgy azt vettem észre, hogy részegen eléggé sokat lebzselt Anikó környékén. Ha nem lenne neki csíícsalád sztem õ lenne az a lány a villában akire tuti ráhajtott volna...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát, hogy megitták Alekosz pezsgõjét, erre meg nem tudok mit mondani. Nagy szemétség volt, még akkor is, ha jóban vannak és Oli meg hogy rá akarta fogni Bécire, hogy Õ bontotta ki. A közelbe nem volt Béci! 😊
Egyébként ezt az RTL nem tudta valami jól megoldani... Most szegény Alekosz egyedül jött-ment, hát lehet, hog én is beszakítottam volna az ajtót, senki nem mond semmit se! <#falbav>#falbav>
hol voltak ezek gokartozni??? Mogyoródon? vagy a Budaringen?
mindenesetre Alekosz jól tolta, ott milyen jól elvolt a többiekkel, aztán Olivérrõl ismét kiderült mennyire korrekt a Jerzy buta volt, hogy nem állította le, Éva meg még vitte a poharat is, majd szépen mentegette magát Alek elõtt, hkhmmm...ez nem volt szép egyik féltõl se. Anikó volt az egyetlen, aki legalább annyit képes volt kinyögni, hogy nem fog megharagudni az Alekosz? de persze õ sem állította le Oliékat, de pont õ, aki Zsófi fan õ neki egy pillanatra is megfordult a fejében az, hogy azt a pezsgõt együtt kellene elfogyasztani, ja és egyúttal a nyugi szobában igaza volt Giginek, Olivér az övét is megitta volna, azért ekkora pofátlanságot már ááá...
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
jó hogy nem a felmosóvödröt hozta hogy teletöltsék<#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
sztem oli simán hazaküldené mind a kettõt
viszont évának hiába van nagy szavazótábora az eddigiek alapján, ha 3x-ra megy ki ennyi smst senki se akar elpazarolni
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"– Büszkék vagyunk arra, amit eddig elért. Szürke kisegérnek állították be a mûsorban, pedig a néhány perces bejátszásokból nehéz megítélni, milyen valójában egy ember – mondta Szabó Annabella, Zsófi húga még az eredményhirdetés elõtt. "
Khm..annál kicsit többet láttuk a semmit😊
Mert szerintem Aniko átfog menni az Oliékhoz !
És a 4-es csapatból lesz 5-ös fogat a másikból meg triumvirátus lett !
Elkúrtad RTL!
Mindenhol rózsaszin Lufi ! Rózsaszin vattacukor Zsófi kezébe !
Zsófi rózsaszin királylány ruhában ! Vazee !
párbajok:
- éva nagyon elverte leót
- oli kicsinálta zsuzsit
- oli elverte kristófot
- oli ezzel kicsinálta ginát
- éva rendesen elverte ildit
- alekosz rendesen elverte zsófit
plusz, összeállítottak egy hierarchiát maguk között:
1. béci
2. oli
3. szandi
4. alekosz
5. laci
6. éva
7. gigi
8. gombi
9. anikó
10. jerzy
11. zsófi
plusz, hozzá jön kit mennyire gondolnak manipulatívnak vagy erõsnek, és kik köré gyûlnek fel az emberek, de ezt valahol tükrözi az általuk felállított sorrend.
hozzá kell ehhez venni, hogy ki milyen típus, ki taktikázik, ki szavaz érzelembõl, ki szavaz zsigeri utálatból, ki pedig csak rádob valakire mert fogalma nincs mire vagy kire szavazzon.
aztán ott a csoportérdek, ami valljuk be nem elhanyagolandó. ha abból indulunk ki hogy van taktika, és a csoportok együtt szavaznak fegyelmezetten, akkor feltételezzük hogy a következõk szavaznak együtt (zárójelben a valószínû, de nem 100%-os tagok):
- oli, alekosz, éva, szandika
- gigi, béci, és szerintem laci
a függetlenek, ha csoporthoz állnak, a valószínû felállás:
- gombi oliékhoz
- anikó inkább oliékhoz
- jerzy teljesen bizonytalan
szerintem a 4-es azonosan szavaz (vagy olira, vagy gigire, esetleg lacira), és a 3-as szintén (évára, szandira, esetleg olira). szerintem gombi jerzy-re, és jerzy gombira fog szavazni, mert ez a dobálózás már megy egy ideje. anikó bizonytalan, ha ma lenne a kiválasztás, lehet hogy bécire dobna jelet.
aztán meglátjuk. érdekelne a ti észrevételetek is.
Egyébként egy bóvli volt az egész, rengeteg mûfaszt meg egyéb szexeszközt, DVD-t lehetett venni, méterenként azokba botlottál, volt pár csaj akikkel lehetett fotózkodni, azokat persze rendre elkaptuk 😊 de nekem egyszer elég volt, állítólag régebben ez is jobb volt sokkal, Én elmondhatom, hogy voltam ezen is és ennyi 😊
The Matrix has you...