ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt olvastam én is,nagy fej az Attila.Végül is már lejárt a szerzõdése.Szapulhatja a mûsort

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Húúú.Az egy szent állat! Meg a kacsa is<#hehe><#hehe>

Errõl jut eszembe kacsasült lesz nálunk hétvégén

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ezt olvastam én is reggel a fb-on. Ezeket a kérdéseket tesszük már fel itt a fórumon mi is hetek óta, mert már az elsõ 10 nap után látszódott, hogy ezektõl a szereplõktõl (amatõr színészek) azt, ami ezen játék sava-borsát adná nem fogjuk megkapni.
Az egész egy dologra van felépítve és alapozva. Még egy kósza próbálkozás sincs, hogy más mederbe terelnék a játék menetét.
Annak mi volt a célja, hogy pár napra beraktak két jószágot, akik tegnap ki is kerültek ? Régebben volt vmi mögötte, lásd malac esetleges feláldozása kaja híján (nem került rá sor).

jugen
Vegyen õ is le a polcról egy könyvet és inkább azt olvassa...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Rash87
VV Attila fb oldaláról idézve,hozzáteszem,hogy mekkora igazság...:

"ETTÕL FÉLTEM NAGYON. Az elsõ két hétben tapsoltam, és elismerõen néztem a villlakókat. Volt amikor posztokon keresztül gratuláltam nekik hogy milyen szépen játszanak, és milyen izgalamasak. Úgy is volt.

Sajnos a tegnap esti összefoglaló számomra teljesen érdektelen eseményekrõl szólt. A megnyert párbaj után már most érezhetõ Krisztián elszürkülése. Visszajött és látszik Izán, hogy rosszul van a gyerektõl. Oké, nem gond, nézõként hajlandóak vagyunk elengedni ezt a mondvacsinált szerelmi csökevényt. Krisztián érez valamit Iza iránt ?? Jó oké, hagyjuk már. izzadságszagú történet.

Volt egy gumipók is. Aurélió eröltetett megjátszott sírása, és az hogy kivel smárolt, vagy kivel tagadja le az már csak akkor lenne érdekes, ha Dorkával csinálná, vagy Dáviddal, vagy akettõvel egyszerre. Egy gondolat jut eszembe errõl...
" Naés akkor mivan? " Ez engem nem érdekel.

-HOL VANNAK a klikkek?
-HOL VANNAK a pártokra szakadt villalakók?
-HOL VANNAK a szövetségesek, és a nagy riválisok?
-HOL VANNAK azok az események amiknek várhatnám a folytatátsát ?
-HOL VANNAK a fõszereplõk?
-HOL VANNAK az erõviszonyokat felborító feladatok?
-HOL VANNAK a kapcsolatokat teremtõ, és lebontó feladatok?

Mert nem tudom ki hogy van vele, de az, hogy bepólyálva szaladgál egy karakter nélküli villalakó, vagy az hogy a 23éves aurélió sírt egy pókon nekem nem esemény. Még csak nem is vicces. Mélabúsan bámultam a tv-t miközben ezeket láttam.
Szerencsére a végén jött Csobot Adél. Az a rész legalább feldobta az estét.

Amikor kiesett Simon, és utánna Laci én ETTÕL FÉLTEM. Bízzunk a várva várt tematikus hetekben. Ha az nem, akkor csak az ima segít. Legalábbis az én érdeklõdésemen.
"

Glory, Glory Man. United!

<#hehe><#hehe><#hehe><#nevetes1>

http://postimg.org/image/f02kh6zzb/

VV Attila hivatalos oldala:
"
Egy kèrdès (nem tudom Attilànak van e erröl informàciòja) èrdekelne hetente mekkora összeget szàn az Rtl a villa lakòk fenntartàsàra? Jutott ez eszembe arròl,hogy Aurèlònak ki kell harcolnia a napi csoki adagjàt

-Az a csoki ügy piti történet. Amit felírnak azt megkapják. Volt olyan hogy felírtam valami ruhát, zoknit pólót, és csak két hét mulva kaptam meg. De ha bárki felír bármilyen kaját az jön.. Nálunk a a méregdrága szárított paradicsom minden nap kilószámra fel volt írva és megjött. Ha felírnának 20 Snickers-t azt is zokszó nélkül megkapnák. A csajok minden nap írkálták fel a drága sminkcuccokat, az is mindig megjött. De van egy szabály, csak a villamester írhatja fel ami kell Ha õ nem írja fel, nem lesz. Voltak kéréseink emiket nem kaptunk meg sosem. Ilyenek voltak az Elefánt, vagy mongol kurvák.. Ki is voltunk akadva."

Krisztián reggel fél 7-kor mászott ki Iza mellól az ágyból és feküdt le a helyére a földre.Addig dumáltak, az Index fórumon írták, hogy csók is volt állítólag.Még végén nyársra húzza 😄

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Iza még tréningben..a villany még ég a hálóban..
Nem. Nem is lehet egyszerre lenyelni, épp ez a lényege.
😄DDD bocs h nevetek, de ritka marhák lehettek...

én láttam olyan halált is, hogy 2 kínai rocker ugrált a szobában az ágyon a zene hatására kinyitotta egyikük az ablakot, ami nagyon alacsonyan volt és az ágy is közel volt hozzá és akkorát ugrott az egyikük, hogy a másik szépen kiesett a felhajtóerõ miatt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igen, láttam darwin díjas halálokat, és abban volt h kakóporral teli zsákkal kezdtek el szórakozni egy zárt térben és annyira megtelt a levegõ a porral h megfulladtak
Kakaópor is ilyen...megfullad az ember mikor nyállal reakcióba lép, túlzottan is kitágítja a nyelõcsövet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PiszkosFred
Na most dobbant nagyot a viki "fanok" szíve, hátha... hátha... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nagy mennyiség halált is okozhat??? vagyis egyszerre lenyelve

wesker24
Ne is mondd ! 😄
jackoneill90
a fahéj az csúnya dolgokra képes.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

wesker24
Jah akkor az volt hát azt nagyon nem én csak tudom ! 😄
Rash87
Fahéj tudtommal.
Nem lehet lenyelni.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Jól behúzták a csõbe Vikit és Zsoltit ! Kiváncsi lennék mi volt az ? 😄

Ahogy Aurelia beszart a póktól az hatalmas volt ! 😄
jackoneill90
és lekapcsolta 😞 belevalót is látni akartam

jackoneill90
az egy madárpók? be fog szarni

jackoneill90
equalizert állíts és tisztább lesz.

jackoneill90
ti is mindig a khfre vártok?

gagax
ezt most én is offolom :/ Bocsi amikor beszúrtam akkor még nem indítottam el mert úgy voltam h ugyan olyan jó lesz mint ezelõtti 2 napon, sajnos nem így lett :/

áá ez idegölõ respect, aki ezt bírja nézni😊 inkább megvárom míg felteszik a fõ oldalra

jackoneill90
teo iza zsófi aurelio

miféle orgia? kik között?
Izácska bevallotta a csókot a digóval hahaha

majdnem történt orgia amúgy semmi...

gagax
jah és csak ilyenkor szokott menni , legalábbis én még csak ilyenkor láttam rajta adást amikor a VV megy

jackoneill90
tele betyár idõtelefon

volt vmi érdekes laci kiesése óta? azóta nem nézem 😄
amúgy köszi szépen😊 sokan szenvednek h nem tudják nézni...

ez is valami

jackoneill90
útálom a reklámokat, de most elviselem ha ez rtl2

gagax
amúgy a link a tevenezo.me oldalról származik 😄 ott még a comedyt szoktam nézni 😄

wesker24
Nálam jó a kép csak a hang pocsék ! 😄
wesker24
Gondolom azért mert már vége az ingyen kodolatlan RTL II-es idöszaknak !
na nem mondod?😄DD komolyan mester?

olyan mintha a távoli ûrbõl ET telefonját hallanánk😄DDDDDDDDDD

wesker24
A Képpel nincs gond de mintha valami gond lenne a hanggal ! 😄
gagax
igenigen 😄 nemtudom most mivan 😄 pedig tegnap meg elõtte ezt néztem akkor jó volt , de most a kép minõsége is elég f*s :S

Klon
köszi! a semmitõl jobb, de mintha 1000 fényév távolságból jönne a hang 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

gagax
vmi gázvan vele de eddig jó volt a minõsége most nemtudom mivan vele 😄

wesker24
Sajnos nem eddig ingyen volt de rohadjanak meg hogy fizetõs lett igy marad az RTL most !
gagax
"emberek, aki látja adja át! jövõhéten butapesden vagyok, megpróbálok bálint napi üzenetet küldeni Charlotte-nak, ha nem engedélyezik, akkor szeretnék egy forralt borozós közönséges találkozót a Campona mellett és bekiabálni a villába. segítségre lesz szükségem, szóval jól jönne pár gangbangszáj "

Amennyiben ez valós oldal xDDD

Klon
PL. ITT!
nem tudnátok megszánni egy linkkel?? 😞

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

jackoneill90
hol?

Ehhh..mekkora geciládák.Kb.2 percet engedett nézni,és kibaszta,hogy fizessek 5 dolcsit...inkább leszedem hajnalban az öf-t.Ekkora szopógépeket..ez az smswarezre emlékeztet.<#gunyos1><#levele>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!