ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
nah holnapra lesz igazi szandi-béci fight?
még egyszer sem szavaztam, de mai összefoglaló alapján már biztos hogy szavazok Szandira... ez a Béla engem idegesít a nagyképûségével, hogy õ megnyeri... hát remélem kiesik.

ARSENAL&POKER

egyetértek
számszeruleg gigi kapta legkevesebbet -.-
akkor mi a tökömért nem a számokat mutatják ????????????????????????
am meglepõ azt hittem a jerzy-gigi párost védik és mást fognak utolsó helyre rakni igy az kapja a büntetést
ez is kivágja majd bécinél a biztositékot:
alek jutalom
gigi bünti😊
jugen
<#lama><#banplz>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

ProGabe
te mirõl beszélsz? amikor értelmes vita folyik, Alekosz simán lemos kb. bárkit odabenn. ezt már láthattuk párszor

ami meg most volt, tehát semmittelen, értelmetlen, buta veszekedés(t akart provokálni Béci), akkor miért válaszoljon, miért dobjon csontot?

vita és veszekedés között hatalmas különbség van. az elõbbihez ész kell, az utóbbihoz valami egészen más

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

(ez a szavazás kurva igazságtalan volt)
SirAlo
Jo sok bunti lessz 😄😄:

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

nagyon sok dolgot lehet csinálni egy emberrel verbálisan. Fõleg az a cél, hogy megnyerd az ilyen helyzeteket. Béci nem tud alekosszal mit kezdeni, nem tudja átlátni és kontrázni alekosz fogásait, és az elõbb meg azt láthattuk, hogy béci megpróbálta kierõszakolni a helyzetbõl, hogy alekosz valamit "beismerjen" megpróbált "rábizonyítani" ami a legvacakabb verbális taktika soha nem jön be, és rendszerint azok veszik elõ, akik amúgy mindig le vannak gyõzve és ez gyûlik bennük
Van benne valami, az ágyhasználatnál lehetett volna sokkal nagylelkûbb, vehette volna poénosra is, és akkor nem lett volna belõle balhé. Õ a favorit, de nem vagyok vak, vannak rossz/helytelen pillanatai neki is.

Olivér is megkért minket arra fb-n h szavazzunk szandikára, ha összejön öröm lesz nézni annak a rohadt giginek a fejét ahogy meglátja h kintmaradt az az öntelt undorító f*sz.

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Akkor most küldjünk is egy SMS-t Dikára😄 1799 Szandika
Na, igen, én is errõl beszélek, Alek is így érvel, mint te <#smile>
Mekkora egy patkány ez a Béci! A Gigi még nagyobb, Jerzy és a Laci pusztán buták, nem olyan rossz emberek õk szerintem.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Estet

Tegyuk a szivunkre a kezunket, Alek tenyleg kezd elszallni kicsit. Ennek igy nem lessz jo vege, es ez a mi hibank is, a nezoke, rajongoke.
Ezekbol az online szavazasokbol levagjak am ok ott odabent a kinti eroviszonyokat, es ez meg is latszk sajna Alek minden mozdulatan. Az arveresen is a nezok akarataval hozakodott elo.
Kicsit vissza kene fogni ezeket a dolgokat, mert elobb utobb atbillen a libikoka.
SirAlo
Azert ennyire ideges a Beci mert nem talal fogast rajta... es tudja hogy ha igy marad nem tud ellene nyerni parbajon

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lacikám te egy fasz vagy 😊
Lázár nemleszakkorahabzsidõzsi László😊
Mi az, hogy nem tudnak vele mit kezdeni verbálisan? Mit lehet egy emberrel kezdeni verbálisan?😄 Veszekedni lehet, azt. Alek nem érvel, Alek nem okosabb, mint Béci (Béci se okosabb, mint Alek, félreértés ne essék). Ezért is mondjuk, hogy okos enged, szamár szenved. Itt kinn az ember elsétál attól, akit utál, ott azért nehezebb. És amúgy mit csinál az ember itt kinn, ha baja van valakivel? Kibeszéli a barátaival. Ennyi.
A hihetetlen sok KHF bennem is gyanút keltett. Este gyakorlatilag nézhetetlen.

Victor1103
Mielõtt a nagy kertészek leoltják Anikót itt megjegyzem hogy valóban tovább élnek a növények ha 1-2 csepp domestos kerül a vizükbe ugyanis az megöli a vízben keletkezett baktériumokat amik a virágok száradásához, és pusztulásához vezetnek. Ettõl az 1-2 csepptõl a virág nem fog elpusztulni😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

remélem ezt abélát szét szedi majd a média... VV után Aleknak már illene megnyernie rajta kívül nincs villalakó aki megérdemelné

ProGabe
nekem is egyre többször megfordul a fejemben 2-3 adás óta, hogy rengeteg "felsõbb utasítást" hajthatnak ezek végre odabenn :S

Essen ki a Rácz csóka könyörgöm, mert undorító nagyképü barom.Utána meg a Gigi!szemetek!
desigo
szandika úgy meg tudna erõsödni most,hogy csak na
ha nem lenne ilyen ostoba és a sarkára állna és levágná a helyzetet
nem, mert azt mondta, hogy "éva szerinted igaz, hogy ha domestost teszek a virágok vizébe, akkor tovább megmaradnak?"
elõre senki se nyúlhat a ládához és a l.lll..lepelhez
Pedig igaz amit mondott Laci.

SirAlo
Hogy Alekosz beteg vagy ilyesmi

ProGabe
durva hogy nem tudnak mit kezdeni az Alekosszal (verbálisan), ezért inkább egymás közt kibeszélik

pontosabban az zajlik, hogy Béci monda valamit, a többiek meg nyalják a talpát

igen, ez bennem is felmerült már egy párszor
jugen
biztos unja már a virágokat 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

és vörösödik a feje meg <#eljen>
desigo
mit mondott erzsi amit nem hallott Alek?
Tyler1
nem azért de Olivér is pont így ment át negatív irányba. véletlenül ez nem felsõbb utasítás? mert nagyon feltûnõ fordulatokat vesznek itt emberek, amiket nem hiszem el, h nem külsõ segítséggel érnek el.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Anikó se hiszem hogy sok házimunkát csinált otthon.

"ha domestost teszek a virágok vizébe" 😄
jerzyke..igen..látjuk az egészet
desigo
rejtett agressziója lacinak van mert látni rajta,hogy erõsen kontrollálja magát
Victor1103
pedig a domestostól tényleg tovább bírják Ani baba <#puszis><#puszis>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Anikó XD
én nem hallottam még.
MrSpock
Laci is itt majd az élet megtanítja! Miért? Szerintem Alkesz élte kinnt az életét,ellentétben mondjuk Lacival bár ott hit és becsület van.😊 Alekosz egy dühöngõ állat..nagyon látszik😊

Go Jeff Go!!!!

jugen
alek-éva IQ0 tengely 😄DD

Egy ekkora tapló primitív embert mint ez a Béci, hihetetlen!Most is õ kezdte az egészet!Azért így fenyegetözni sem szabadna!Ezért miért nem szól nekik senki?
azért béci, mert alek nem idegbeteg
SirAlo
Nyugtatot lehetne vele reklamozni :d

Rage47
stuff😄
ez milyen szó😄 vmi pesti szólás?