ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

freestyle666
pedig akkor lenne csak igazán érdekes, hogy nyalnák 1 hónap után alek seggét.
persze nem egybõl, mert az feltûnõ, de utánna egybõl rászálnának, ebbe biztos vagyok.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Murder3
számomra ez ami msot van ott érdekesebb mint az eddigi semmitevés

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Volt még 2 érdekes esemény is a ami összefoglalóba ami csemege.

Kezdjük azzal mikor Alek szót adott a javaival való visszaélések miatt és kiszált a játékból(persze jogosan érdekes h az rtl mennyire leszarta h kb akkora szabálysértés volt itt 2 lakótól mint annó az iskolahéten szandi lexarok mindent féle stílusa).
Elõször is mikor Alek béci javaira belicitált már egy nagyon jó lépés volt, azzal már emg is teremtette a kezdõ légkört.
Na de mikor ugye Kiment és mondta, Anikó meg Béci, de mivel Anikó volt a levezénylõ így õ kihasználta a nagy elõnyét modván hogy õ az aki rendre inti a többséget és ugye ennek emgfelelõen a közbeváágás és leültetés fegyverét használta ebbe Béci is beszált, mert ugye kötelezõ volt neki, na de ugye itt fontos az h az elején behívta Bécit is azzal a licittel és gerjesztett egy feszültséget benne.
És mikor Alek végig mondta a folyamatos közbevágások közepette na az egy nagyon durva taktikai lépés és egy fatal fail volt bécire nézve, itt már 2-0 volt Aleknek.
Késõbbi a szobába történt összeugrás után már 3-1 mert ott azért Béci igen komoly lépést csinált amit nem lehet eggyértelmû vereségnek titulálni annak ellenére se hogy Alek megint tökéletesen higgadt maradt és ignorálta Béci lépését.

Anikó viszont h késõbb megvédte Alekot az szimpi volt, Laci a nagy szerencsétlen harcos kb olyan szinten nulla ahhoz amit bent pl Alek és Béci mûvel és az h pont a videóklippforgatásnál kötött bele, egy oltári eggyügyû kifogásssal azzal meg is mutatta h mennyire is nulla õ csak a szája nagy meg ütni tud.

zaki
beteg 😄

zaki
gigi arcát én is megnézném ha szandika menne vissza 😛PPPP
lenne nagy döbbenet a villában, az tuti 😄DD

kill3r21
ennél már csak haver pólója volt menõbb ma....sajna nem tudtam lefotozni, de egy sima fekete poló, elõl VV béci X-el áthuzva, hátul 1799 Alekosz....annya polókészitéssel foglalkozik a beteg xD
kill3r21
dolgozok.....legyen igazad, én beáldozom a munkaidõm egy részét ha ezen múlik 😄 xD
SirAlo
Vagyis holnap

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Holnap dolgozol? xD Ha igen ma 20 ezerer fog kuldetni SMS-t az osszefoglalo utan =))

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

szjuca
Köcsögbéla.<#levele>

datango
béci húzzon ki onnan. ez a mai összefoglaló prmm mocskos bécgány<#mf1>

béci = <#kocsog>

kill3r21
valaki kitehetne ide egy szavazást, kiváncsi lennék
kill3r21
jaja komoly, van benne valami 😄
SirAlo
ez komoly?xD

kill3r21
itt a pont!
Mekkora....
"egy olcsó mobil ára 5000 Ft - néhány szavazat Szandikára, 1-2ezer Ft - Gigi arcának látványa ha Szandika visszatér a villába, MEGFIZETHETETLEN!!! 😄😄😄
LordVenom
Újabb bölcs a netes társadalomban....😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

freestyle666
sajnos ha most visszamegy többet már nem jön ki....
Én meg nem akarom egy ilyen ember kezébe adni a hatalmat.

freestyle666
<#eljen>
én is elküldtem talán még többet is mint 20 😄
de ha olyan lesz az llás akk még fogok küldeni.
(fogunk)

Murder3
Na most sajnálom h béci megy szandival, elég izgalmas a háborújuk Alekosszal, bevallom most jobban érdekelne az õ harcuk mert amit csinálnak már pár napja nem az az igazi háború nem az amirõl az a félnótás Laci hahotázik....

Bár mint már Alek ki is nyialtkoztatta õ sokat bír tehát Bécike taktikája nem fog bevállni ellene😄
és ha tudná h ezzel mennyire maga alá vágja a fát...
na msot lett értelmes a való világ tehát menjen vissza béci.

kill3r21
Kedves Béci, ha ki nem is esel, ledöbbensz az tuti 😄
kill3r21
gyerekek ma melóban volt egykis plussz feladatom.....fönököm megkért, hogy üljek le, odaadta a telóját és aztmondta hogy küldjek dikára smst kb, 5-6 ezer forintért...jelentem 20db ment el 😊
freestyle666
sdika nem fog ki meni met mta h ha nyer akko marad ha veszit ako leszja
kbe kaajolok bocsi csak gysan leirom h nwm lesz ra szukseg

Teljesen igazságtalan lenne a mostani lakókkal és az újjal szemben is. Kb olyan lenne mint mikor valaki az utolsó 10 kilométerben csatlakozna a maratoni futáshoz. Hülyeség az egész.

freestyle666
csak kettõt?
én céges telóról nyomnék vagy 10-et.

Sickness
Csak nehogy valamelyik nyerje a telefont, amit a szavazók közt sorsolnak ki. Leszopnám magam. 😄

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Nekem alapból nulla az egyenleg. Kölcsönértem tõlük, hogy dobok egy sms-t. 😄D

hungary27
Én kettõt céges telóról. Szóval nem én pénzem szívja.
freestyle666
úgy se rossz 😄

Nem szeretem Szandikát, de Bélát egyszerûen rühellem. Így nyomni fogok minimum egy smst Béci ellen.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1299787619&no=21
<#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sickness
én dobtam rá 7 sms-t és egyiket sem a sajátomról. lehúztam a spanokat :-( 😄

desigo
ösvény vezet a szobájában az ágy és az ajtó között
a kocsija csomagtartójából kimászik a romlott kaja xD
freestyle666
Gettóban nevelkedett orkok között népszerú Béci..... meg a hülye tini kiscsajok körében. errõl ennyit.

pszt

freestyle666
na én már 2-t szavaztam is dikára.
Amit ma mûvelt béci az felháborító.....
Szavazzatok ti is.

PiszkosFred
Azert a 70-30as ket parbaj mast mutat. De mindegy, Ancsa maradjon a dontoig, igy esztetikai szempontbol marad nezheto a show, a tobbi idiota nem erdekel, szivassa csak egymast 😊

Valaki emlitette hogy miert Aniko vezeti az ilyen villa beli musorokat. Na vajon miert? Treningezi a retek, akar nyer, akar nem, a retek magahozveszi es csinal beloleg egy musorvezetot. Kellenek a fiatal arcok a csatornanak, oregszik a jelenlegi kollektiva.

Es igen, Aniko meg a takaritas eg es fold, meselte, hogy a lakasa olyan kupleraj, hogy 2 hetig takaritottak a cimboraival a VV riportfilm forgatas elott 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

alek legalább jól érzi magát bent, Béci meg be van sz.. hogy mi lesz ha nem õ nyer
jugen
Csak a napiszaron szocializálódott monitorfejûek között ilyen népszerû alek, ez látszik a netes szavazásokon. Ezen nincs mit csodálkozni.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Remélhetõleg minél többet😄 Muszály. Bár szerintem mindenképpen Szandika megy vissza, de jobb biztosra menni.
szerintem ne éljük bele magunkat<#rolleyes>

hungary27
Egy a lényeg. Ne béci menjen vissza.
Tyler1
új játékost küldenének be, na bazmeg sok esélye lenne...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

de 18%-ot és így alek után a második
hungary27
Béci is igen kevés szavazatot kapott.
a kivetitõ nem mutatja a tizedeseket...

tök egyértelmû, hogy a szavazások mind a "kit szeretünk" kérdésre válaszolnak, és a kint és bent is meglévõ két tábor alapján oszlanak meg.
szerintem alekosz nem "vitázik" mivel tényleg nem mond semmit. Hanem olyan módon beszél, hogy azzal megjelenítse a saját és a másik "pozícióját" mégpedig az saját érdeke szerint. Vagyis egyedül beállít egy kommunikációs helyzetet, és ügyesen belelépteti a másikat
Freddycom
Oké. (nem)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Lázár feje a napfényben a végén olyan volt,mint a Szomszédok végén szokott lenni😊
SirAlo
Ez jo szavazas volt, most megtudja gigi hogy ra szavaztak legkevesebben! xD Ennel csak az lett volna jobb ha Beci kerul ki utolsonak

nem érzed magad kellemetlenül? mert én igen, rohadtul unalmas már ez a szöveg ,oké szundát akarjuk vissza de ezzel már nem tudsz újat mutatni szóval pls ezt mellõzd!