ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Énvettem az egészet amit tudtam az elejétõl a koton guminél KHF volt utána meg egy kék halál net lefagyás de amikor a cemege uborkához ért na onnatól vettem az egészet !
Azt én is aláirom 😊

és szerintem az meg úgy általában illuzió, hogy az embereket meg lehet tanítani dolgokra. Megmutatni tudod neki, meg számon kérni rajta <#nemtudom>
Hat, ha neked csak ez ragadt meg a fejedben belole, ez van......
Es vegre vege a kinlodasnak... Laci tenyleg egy igazi kommandos, vegigulte.. Mar mindenki elmenekult, meg Gigi is felig, de Laci kemenyen minden a kikepzesen tanult elme trukkot bevetve kibirta... Kituntetst neki...😊

Az lehet, hogy azokon is tesztelik (bár kétlem, hogy az lenne a legfontosabb benchmark 😊), de hogy a Bill Gates-nek semmi köze hozzá, az hótziher 😊

amúgy az eleje tényleg szar volt.
A sakkal kapcsoltban voltak enyhe túlzásai, de abban speciel nem tévedett, hogy a processzorokat igenis sakkprogramokkal (Rybka, Fritz) is tesztelik.

ez olyan mint a szakmai diskurzus ismerete. Úgy tudod jól átadni, ha mintát mutatsz belõle
loofy
nem lettél éhes a pörköltek hallatán? 😊😊😊😊😊

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

mekkora nyalás volt a Jerzytõl😄 sztem a felét nem értette sajnos😊 már a többiek is unták

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Attól, h ez neked túl magas szintet üt meg, még igen is jó dolgokat mond 😊.

hát ez egyöntetû lett <#vigyor>
<#levele>
magyarázd meg miért...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

loofy
köszönjük észrevételét,majd értesítjük!...😊

alek, nem nyomást kell rá gyakorolni, hanem feloldni kellene XD
ezt a szalámis dumát felvettem😄 hatalmas lol

loofy
jó politikus lenne/lesz...😊

Alekosz egy szánalmas idióta. Beszédtechnikai "órán" õ beszél végig, baromságokat.

aleknak valami elképesztõ kompozíciós képessége van.
Alek képes bármirõl beszélni, bármikor

Hát azt észrevettük: mikor azt mondta, hogy 2 dolog végtelen: az univerzum és a sakk kombinációinak száma. Meg hogy Bill Gates sakkgépeken teszteli a legújabb processzorokat <#nyes>

szóval tud halandzsázni, na 😊

loofy
ja az volt a legelmésebb hogy "vigyünk nekik mosogatógépet" ...😊😊😊
biztos qrvára kellene nekik...)))

ja ennyire mind1 a suliban tanultak. Alek az élõ példa, hogy 8 általánossal is lehet szépen beszélni...

lázár elõbb jön ki
a nyelvtan egy baromság 😊
loofy
ha alek kijön lehet lázár hitésbecsület kampányát reklámozza majd...😊😊😊

szerintem ez egy rohadt hatásos vízió volt 😊 Egyébként cicero úgy beszélt, hogy recitált kb Á-hangon, és a beszédei elõtt a szolgája belengette a tógáját, hogy ritmusosan lengjen. Tehát tényleg a ritmus meg a hangzás meg a ilyenek a lényeg. Bár én utálom az ilyen beszédeket 😊
Na atmentunk Alek monologba.................
Azt lattatok, hogy Aniko hogy felporgott az alapitvanyi dolgokon..?! Azthittem, egybol szetszedi a villat, es elosztogatja...😊

lol 2-es volt nyelvtanból

loofy
😊

Elképzelem a Dominikai szivarkészítõ nõt, aki a készítés közben végig az Alekoszra gondolt. <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

erzsinek nincs fantáziája
Másfelõl alek nem pszichológus/ nyelvész, szal ezt figyelembe véve, nagyon is jól teljesíti a feladatát.

loofy
dörzsit csak a bõrszivar érdekli😊😊😊

állítmány legtöbb esetben, a mondat állítmánya. futásra én nem is mondtam olyat, hogy ige. Viszont mag a Fut szó az cselekvést vagy éppen az elesik az is ige és történést fejez ki ennyi...elesés fõnév. megtermékenyítés is fõnév😄😄 nem is mondtam mást...

és továbbra is azt mondom, hogy akkor tudsz beszélni, ha van mit mondani. A bécis beszéde nem volt kitalálva. Csak tartalmatlan szófosás volt egyébként is.
loofy
na most cuba vagy dominikai közt.? 😊😊😊

alek a saját kellékeinek wikipédiája😊))
Jókat mond Alek mondjanak bármit is egyesek. Kiváncsi vagyok ti hogy készültetek volna fel 15 percben egy ilyen órára és csináltátok volna végig.

loofy
jerzy már épp elég hülyét csinált magából a 100 nap alatt...

Nagyon sok jó tanácsot adott neki, csak nem figyelsz...

A lámpaláz ellen is mondott jó dolgokat. Elmondta, hogy mit gyakoroljon stb.

Most ha ezeket begyakorolná, nem pedig szarna bele az egészbe, csillapodna a lámpa láza.

az a szó, hogy "futás" egy fõnév. A "fut" igébõl deverbalis nomen képzõvel képzed. A "futás" fõnév egy cselekvést fejez ki. Csak maga a szó nem cselekvõ értelmû. És ezért nem ige. Az igére két dolgot szoktak mondani. Az egyik, hogy ragozzuk, de ez nem pontos. A másik, hogy megmutatja a mondat alanyát, és utal a cselekvés körülményeire.
loofy
szerinted mit kellett volna tennie... te még ennyit sem bírtál volna kinyökögni...már megint hogy a faszba lehet így felfogni vmit...

te mit csinálnál? áruld el! bírlak, de nem értem mi az, amit kifogásolsz!

olyan nyugodtan HÜLYÉT csinál konkrétan szegény gyerekbõl... már komolyan sajnálom Jerzyt

Szigorúan 6-9 cm-es méretben!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

loofy
jerzy olyan fejet vágott mint az õsember akinek a másik magyarázta hogy feltalálta a tüzet 😊😊😊

Leszarom, ha mar megkapta feladatba, akkor tegyen valami ertelmeset...

Zseniális ez az Alek <#taps>

ok, miért nem mentél nyelvtan tanárnak?