ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg ne felejtsük ki a szerencsét sem ami igen nagy szerepet játszhat ennek a tesztnek az eredményében.

ez igaz, én már most rosszul vagyok a munkahelytõl, pedig még csak egyetemista vagyok XD
loofy
majd kivi leszek ha lemegy ez a hét,ki mennyit fog ezzel foglalkozni...kb annyit mint eddig ...semmit...tehát ne játsza senki túl ezt a szerepet hogy a szavazók majd ezért szavazzanak mert hogy kiborult mert látod egy videót szerencsétlen emberekrõl...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

kemény 3 értékkel igen. ez az IQ teszt a gyorsaságon alapult, nemcsak a felfogóképességnek volt gyors a teszt, de ez fõként a matekosoknak és a fizikusoknak volt kitalálva, magyarán kõkemény logika és semmi köze ehhez a beszédtechnikának ismétlem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

biztos a fülbevalós autófestõ-ortopéd orvostól hallotta. "Charlie" vagy ki a faszom 😄
az iq egy baromság. Attól függ, hogy ismered-e a feladatokat.
wesker24
Na a rövid Alek Anikó és Éva társalgás is rögzitve !
nem is azt mondta, hanem azt, hogy lehet, hogy erzsi taníthatna aleknak nyelvet, de nem magyart.
Jaj ne keverjük már ide azt, ha valaki nagy nyilvánosság elõtt folyamatosan beég, mert izgul. Attól még beszéli a nyelvet. Nem mellesleg nagyobb az IQ ja mint Alkesznek. + Alkesz mondja Jerzyre, hogy retardált 😄

nem ezt mondtam te😄😄😄 nem magyarból kéne a Jerzynek kioktatni Alekot...te vagy menthetetlenül elfogult és még nem is láttad át, mire utaltam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

loofy
aki onnan bármit rendel az meg is érdemli...lehet lázár az ezo tvt is hívogatja...ott hallotta ezt a hitésbecsület faszságot is 😊😊😊

Mas, ha tudod altalanosagban, meg mas az, ha a kepedbe nyomnak egy jol szerkesztett anyagot rola... Alekon, meg Evan kivul mindenki ragodott rajta...

Laci már kezdi, hogy Alek így meg úgy😄😄 ezek nem fognak beülni a kinti életben abba a csehóba az fix, úgy utálja, mint a szart...

Tyler1
mondjuk az is az anyanyelve, nem? azért beszél így. legalábbis azok szoktak, akik csak tanulták a magyart, de nem anyanyelvük.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

loofy
lacit a topshop szponzorálja...😊

Ha szerinted Jerzy nem beszél magyarul, akkor te elvetemülten elfogult vagy.

lacikám, a tévéshop egy szar
a nyelvek tudása nem azonos a beszédkészséggel
Érveltem utána, csakhogy érdekes módon neked elkerülte a figyelmedet, csakúgy mint Alek beszédtechnikai tanácsai.

loofy
lehet hogy beszél 4 nyelvet csak egyiken sem bírt eddig normálisan összefüggõen,érthetõen megszólalni...ez nem tûnt fel?

de nem magyart ezt be kell látnod...

éva utánozza alekoszt??
Éva megint ki lesz😄😄😄 kapott 1-2 rosszat megint

biztos azt akarta megmutatni a nyanya, hogy milyen mûvelt XD
loofy
ani már húz alekoszhoz...ez rossz jel is lehet...alek kiesik??? 😊

Na ne. Beszédtechnikát Jerzy oktathatna Alekosznak. Aki 4 nyelven beszél köztük a lengyelt, a legnehezebb nyelv egyike a világon, gyakran 4-5 mássalhangzó egymás után. Alek egy pojáca

loofy
kicsit elkésett egy két sms...

jajj ezt nyugdíjas írta ezt a Tartuffe-ot😄 Ezek hihetetlen mennyire ellentétesen látnak mindent

loofy
mert te aztán qrva sokat érvelsz...amit alek csinál csak rossz lehet...kb ennyi az érvelésed...

Szlovákiából vajon milyen rajongói vannak Béciéknek?

loofy
meg szarból nem lehet várat építeni...😊

Ez az "ülj le egyes" szöveg annyira szánalmas. Tipikusan az érv nélküli emberkék önigazolása...

pont kivágott az évásból :S
pff... de primitív SMS volt...

loofy
mert tudták nagyon jól hogy a többi még ennyire sem lett vna képes...te melyik mûsort nézed ember?...😊

Laci, de megkapta😄😄😄😄

Kit érdekel Béci és Laci. A nézõk Alkeszre bízták a feladatot!

loofy
hol van laci?...elõbb mondta elment szarni...😊😊😊

Ülj le egyes. Szó volt a különbözõ beszédtechnikai elemekrõl, s Erzsit is beszéltette, csak nem mindig volt hajlandó kooperálni.

loofy
miért szerinted béci vagy lázár DOKTORÚR mi a faszt tudott vna neki mondani?

az pont nem hallottam hol mondta?

ha ilyeneket mondott volna neki, akkor erzsi megtanult volna úgy hangsúlyozni, mint egy kiscsoportos az ovis ünnepségen 😄
én is vettem😄

ja az jó volt 😊
wesker24
Nah jah nem tudom mikor lett ujra közvetités a kotonos KHF után mert kaptam egy BDS-t meg egy Net freeze-t ! Na szóval ha addig volt adás az nálam kimaradt !
Levegõvétel, hangsúlyozás stb., ez a beszédtechnika. Helyette nagymonológot tart ökörségekkel, és Jerzyt nem beszélteti. Alek szerint a seprû egy ige LOL

loofy
hát ez maradt meg mert vmilyen szinten ez is álszenteskedés...mki tudja aki nem zacskóban él hogy ez a helyzet,és aki akar és tud az segít,segített eddig is...bár én csípem anikót,de szerintem kicsit túljátszotta a szerepet...

Szuper akkor holnap lehet csemegézni rajta <#nevetes1>

sõt jól megvédte az agyát a behatásoktól is 😊
loofy
hát jah mert ha jól tudom már nem is nagyon foglalkozik vele egyáltalán...már csak a pénzt számolgatja