ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
Elég sok az összeesküvés elmélet, senynek tartom az egész kereskedelmi televíziózást, ha nézem akkor is maximum amiatt, hogy röhögjek, szörnyûlködjek, vagy mert nincs más amit tudnék nézni. Ezért is gondoltam azt, hogy leírom én is amit hallottam, természetesen másoktól, de sose lehet tudni 😄

Szóval kollégám mesélte, hogy a kiszavazott Leonidász berátnõjét ismeri (abból a faluból származik), annak keresztapjával együtt focizott, focizik, ilyesmi. Amikor Leonidász, meg a Zsuzsi együtt szerepelt a belevalóban, hogy lehet összeköltöznek, meg lehet együtt lesznek meg társai, akkor kolléga megkérdezte ezt az ismerõsét, hogy akkor ez a Leonidász, meg a (volt) barátnõje akkor már nincs együtt, válasz: dehogynem, most akarnak kocsit venni a kapott pénzbõl, a tévében csak megjátszotta magát a gyerek, meg a csaj, hogy õk majd jól együtt lesznek... Azóta lehet már szétmentek, de akkor még ez volt a felállás... Szóval van itt ferdítés szépen...

Ha netán valamit rosszul írtam és ferdítés eshetõsége áll fent, akkor az azért van mert ez már jó pár hónapja volt... De ahogy itt lentebb látom az RTL is szépen lejáratja magát. Elsõ VV-t még félszemmel néztem az utánajövõket sehogy... Értelmetlen... Így meg pláne, hogy manipulálnak.

Az kétségtelen, ugyanúgy, ahogy a Gyõzike show, meg a többi celebes szórakoztató mûsor. Spontán forgatás nem is lehetett volna a szállodán belül, hiszen a kamerák elõtt ki tudná jól érezni magát, és úgy tenni, mintha nem lenne ott egy egész stáb? Nyilván meg volt szervezve oda a vacsi, habfürdõ stb., hiszen valamibõl mûsort kell csinálni.

De szerintem ha valaki egy kicsit belegondol, akkor egybõl leesik neki. Bár vannak, akik még elhiszik, hogy ami történik a Gyõzike showban, az úgy is van 😊

De ez nem azt jelenti, hogy a villa is forgatókönyv szerint megy. A szerkesztõk forgatókönyv nélkül is tudják manipulálni, irányítani a mûsort.

Most néztem meg az éjszakai bókolást.
Alekoszéban volt néhány jópofa rész, és az legalább õszinte volt valamennyire😄, viszont iszonyat bunkóság volt, amit utána csinált. Teljes béke, vidámság, erre be kell ugatni? A szöveg maga semmivel nem volt rosszabb, mint az övé...
Truck Driver001
No, azért várjunk. Dika és Oli haza akart menni..tiszta sor, még sem nyer értelmet ez így. A nézõk gyanítom nem fognak azért szavazni a másikra, mert az ki akar menni. Én, mint nézõ, arra szavaznék akit még látni akarok a mûsorban értelemszerûen, és pont szarnék arra, hogy haza akar-e menni avagy sem. Mivel ÕT akarom látni, és nem azt akit nem kedvelek..Az, hogy Szandika kifordult magából..hát nem tudom..semmiképp sem übereli azt, amit Béci csinált az Oli párbaj után, és KÖZBEN, élõ mûsorban. A netes, és az sms-es tábor csak részben nem ugyanaz. Biztos van köztetek is olyan, hogy nem csak itt hangoztatja ki a kedvence, kit utál, hanem szavaz is. A mostani párbajon ez meg is erõsített..Visszatérve Bécire, nem kell messzire mennem, itt is orrba szájba megy a szidás róla, ahogy azelõtt is. A többi lakóról szinte alig..elvétve néha.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

csak hát ott minden színjáték volt ezek szerint

"ugye GIGI elszólta magát amikor Jerzyvel elmentek 5 csillagos szállodába hogy "hát ez a forgatás nagyon gáz volt"

Atya ÚR ISTEN! Ez még tényleg téma bárhol is? Nyilván forgattak, mivel a stáb ment velük kézikamerával... Nem volt titok sohasem, és már elsõre is megértette mindenki, akinek van egy cseppnyi esze is. Kivéve a bulvárblogok, mert õk jó kis sztorit tudnak keríteni az összeesküvés-elméleteikkel.

Dikának szájába rágták hogy "nincs már helyed a villába kavard a szart rakassa magadra" azt neked ennyi. nekem ez a véleményem

És többen is látták a saját szemükkel, vagy csak 1-2 blog akart magának nézettséget generálni? 😊

Én pl. ezt már március 1-én láttam a VV oldalán

Sõt, a múltkor már egy ilyen is láttam a VV oldalán, lebuktak a szemetek! <#nyes>

én olyasmit is olvastam a neten hogy Ráczéknak kedvezõ Feladatok lesznek hogy erõsebbek legyenek stb. akkor ugye GIGI elszólta magát amikor Jerzyvel elmentek 5 csillagos szállodába hogy "hát ez a forgatás nagyon gáz volt" BÉCI - Szandi párbaj elõtt már elõre lévõnapon ki posztolta a sokeszû RTL hogy Szandi a vesztes akkor FB-n is olvastam még okosságokat érdekes módon ahogy elkezdtek nõni ezek a kételyek Fókusz elsõ számú hírként már ugatott is arról hogy mûsort nem manipulálják ezt elmondták 50X ez a SÓBIZNISZ😄

-Meg valahogy úgy érzem egyszer Alek vagy egyszer Béci fog kimenni párbajra véletlenül se hívhassák ki egymást na meg így van a forgató könyv + ha nem Bélát meg nem Alekot válasszák ki a kiválasztón akkor direkt olyan emberre megy majd a szavazat aki "Meg akar nagyon mérkõzni és a legerõsebbet akarja majd vagy érdekes módon kiakarok menni dumával jön"

Oli és Dika is haza akart menni, ennyi.. Dika pl. annyira kifordult magából, hogy megkapja a jeleket, hogy sokan megutálták, hiába vett vissza utána az arcból.

És azt se felejtsd el, hogy a netes tábor =/= SMS szavazótábor.

Személyes véleményem az, hogy Bécinek lesz még zenei/táncos karrierje, éppen ezért, ha az RTL tényleg manipulál, akkor nem Õ lesz a nyertes, és nem is Alek. Ha megnézed, az eddigi szériában sem a nagy favoritok nyertek.

Szerintem vagy Éva vagy a Lázár "Vakondkommandó" László fogja megnyerni.

én is ezen gondolkodtam, nem tudom vágod-e asszem a nem parán volt fenn, hogy el is szólta magát az rtl, mert már pénteken fenn volt hogy csetelhetsz majd hétfõn a kiesett szandikával,a mikor még nem is volt párbaj, ezt valaki gyorsan le is mentette.. cikkkancs
Azért a "ha nézõ lennék, én is röhögnék Alekoszon" meg a "kinn haverok lennénk" két különbözõ dolog. Mert ugye rajta röhög. Nem lesznek azok haverok.

Amúgy meg nagyon is megáll ez a dolog a bíróság elõtt.
Ööö, mikor zsarolt Laci? Meglepne, ha kisülne, hogy nem egyszerûen csak te nem vagy tisztában a szó jelentésével: )
Truck Driver001
Üdv kedves VV4 "fanok!" 😊

Egy kérdéssel fordulnék felétek, csak hogy halljam a "népítéletet" is.

Gondolom akik itt vannak, mind látták a legutóbbi párbajt.
És gondolom arról a nagy felháborodásról is, hogy az egész VV4 megjátszott, forgatókönyv alapján történik, és már rég tudják hogy ki fogja megnyerni az egészet.
Na már most..ez mind szép és jó, nagyon ezt el se akartam hinni, de egyre nagyobb bennem a gyanú, hogy ez sajnos valóban igaz. Amire alapozok, azok a következõk: Eleve már ott volt a Béci vs Olivér párbaj, és gondolom sokan olvastátok a neten is, hogy iszonyatosan sokan szeretik/szerették Olit, míg Bécit azért közel sem annyian, ennek ellenére a párbaj végkimenetele meglepõ módon 39/61% lett Béci javára. Innentõl már erõsen gyanús lett a történet, mivel ez hatalmas eltérés, Végül jött a legutóbbi, mely szintén "meglepetés" szerûen 40/60 lett, lol. Bár ezt már tudni lehetett, viszont amióta kiment Oli, azóta mást se olvastam az interneten, hogy kb a fél ország aki nézi ezt a "mûsort" rühelli Béci barátunkat, no lehet 1-2 ember nem, de azok gondolom családtagok...Kb valóban mást se lehet látni hogy mindenki megutálta, mert hát tudjuk miket csinált utána, nem kell részleteznem. Ennek ellenére, hogy az emberek gyak "gyûlõlik" Rácz urat, amely alól mondjuk testvére sem kivétel, ismét túl nagy aránnyal ment vissza a Villába..kérdem én, ehhez ti mit szóltok, hogyan vélekedtek? Én már teljesen azon vagyok, hogy az a pletyka nem volt égbõl kapott..Fõleg ezek után, hogy az ember nem olvas mást a neten, hogy így ci'ány, úgy román, büdös alja nép, színesfém tolvaj, etc..és nem, nem azért mert Szandika haza akart menni, ez hülye szöveg, ilyen nincs..eleve Dika teljesen nyugodt volt a párbajon, ahogy Béci is, kb tudták elõre hogy mi lesz az eredmény, és mikor kiderült semmi meglepõdöttség nem volt egyikõjük arcán sem, semmi mimika..szóval érdekesnek találom így ezt, ebben a formában. Várom a véleményeket!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Talán nem szép dolog beperelni, de az se az, amit Éva csinált. És a cikk sok mindent megmagyaráz. Az eddigi semlegesbõl most egész szimpi lett Jerzy.
Uncsi vagy, komám. Pakold a festményeidet a csomagtartóba, és húzz a Balatonba az M3-asoddal <#smile>
Ez a leköpõs-perelõs sztori akkor büdös nagy bulvárszar, hogy ilyen abszurd baromság nincs még egy 😊

Megnézem azt a bírót, aki letöltendõt ad egy szaros köpésért, mikor Buci többszörös narkós/ittas baleset okozása után is vígan vezeti a mûsort. <#nyes>

Feltûnési viszketegség retard családjánál is 😄 Lehet perelni /////////

na neee, lemaradtam róla, de most pótoltam 😄 szegény alek, a kenyerét veszik el ezzel. Béci meg már az agyamra megy... vajon vele olyan könnyü lehet élni, mert letörli az asztalt??
wesker24
Alek ezt is komolyan vette és ha már bókolsáról van szó akkor csinálja normálisan ! Habár én 1 pontot simán adtam volna neki ! xD
Most nézem a bókolós összefoglalót. Alek mekkora lúzer volt ezzel a 0 ponttal. Tipikus 'megölted a bulit' értékelés volt.
jugen
szerintem a "Megverné a<#eplus2>z Évát" nézettségi rekordot hozna

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Most mit pörögnek ezen? Nagy unalmukban nem tudnak mit csinálni. Vagy már a családot is elkapta a celebség törvénye: mindegy mivel, csak címlapra kerülni.
Az meg hogy nagy nyilvánosság elõtt: bakker, nem élõben történt, az meg, hogy a mûsorban is megmutatták, az rtl sara.
Felesleges ezen görcsölni. A villabeli dolgok egy speciális helyzet, annak fényében kéne kezelni a dolgot.
(What happens in Vegas, stays in Vegas 😊) )
Nem hiszem, hogy ez bíróságon megállna bármilyen szinten.
(Ha azt nézem, Stohl Buci még a végén megússza, itt meg egy köpésért 1évvel dobálóznak. Vicces.)

Annyira speciális környezet, Béci is megmondta: ha nézõ lenne, röhögne Alekoszon, bent nem bírja. És az is lehet, hogy kint összehaverkodnak.
wesker24
Aki lemaradt volna a tegnap esti bókolásokról az megnézheti az oldalamon a videot !
darkerlomy
hát az igaz hogy a leköpés nem olyan nagyszám de ha két millió ember láttára megaláznak az már egy kicsit lehet hogy sok. Amúgy lehet ha Jerzy kinnt lenne õ is feljelentené amúgy meg odabentrõl mit tehetne? Megverné az Évát?... Na mind1 nem védek senkit de Éva ezzel a köpésével nagyon lejáratta magát nálam...

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Balázs azt mondta most, hogy lehet nézni holnap a neten élõben.
Ugye összekapcsolódnak a Reggelivel és azt mondta h 9-ig ott lehet nézni, 9-tõl pedig a neten

monrning show

Na..egy újabb,ami elbasz agyilag..annak idején a BB1-be is egy napra bementek a Bumerángék..élvezet volt nézni õket végig...Itt persze éjjel sincs adás,nemhogy reggel..a tévében lesz 10 perc a 4 órából..ú de gyûlölöm most a buzi RTL-t...
wesker24
Ez igy van miért akar Jerzy helyett a családja dönteni ?

Jerzy-nek kell eldönteni hogy mit kezd vele ha ö ugy dönt hogy nem tesz feljelentést akkor a családja mit erösködik !

Ilyen szempontból lazán feljelenthetnék Laci-t is meg Bécit is !
na az meg a másik...meg az milyen már h a családja akarja Jerzsy helyett feljelenteni Évát...ha õ nem foglalkozik vele, nekik miért kell?

a sógora az egy idióta kötekedõ okoskodó f.sz.
Nekedvalóban szokott lenni...szánalmas

Viszont ha ebbõl kicsi is Igaz azon nyomban vigyék ki a Lacit meg a Bécit és sitteljék le FENYEGETÉSÉRT. Sõt a Lacit zsarolásért. Az ha jól tudom 5 év börtön.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

És te ennek örülsz?

Ha ez igaz is, aki ilyenért feljelentést tesz azt nem is tudom milyen kategóriába soroljam. Szép kis családja lehet ennek a debil gecinek.

Csodálkozol? Kecskéket küldenek be fejni..... Ekkora faszságot én még nem láttam esküszöm. Kiváncsi vagyok még milyen elmebeteg dolgokkal fogják csökkenteni a mûsor szinvonalát.

jugen

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
alek nem igazán kompatibilis ezzel a héttel. Látszik rajta, hogy zavarban van, mint zabigyerek anyák napján <#eplus2>

Festeni is azért festhetek mert megélhetési problémám a büdös életbe nem lesz már, csókoltatlak titeket lúzerek.

Babettával esetleg te jûrsz. Nekem m3 asom van és ez komoly. Ja és nem a régi széria...

gyerekecskék😊))
Sickness
Akkor minek kérdezted?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Gondoltam vazze!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sickness
4 lábú

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Milyen kecskék mentek a villába?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#hehe><#pias>

wesker24
Látom te is Elite éjjeli bagoly vagy ! xD
wesker24
Na már Laci kóstolásánál is KHF van ! xD
Lacinak meg kell kóstolni és KHF 😊

Az mekkora poén lenne: gárdistákkal osztanák a kaját a cigánygyerekeknek...
wesker24
A blikk meg mit keres ott vagy aza tegnapi ? xD
Martonyiba mennek, Kazincbarcika felett egy zsakfalu.. Aniko behulyitette mind, kipakoljak a villat.. Megkerdezte a riportszobaba, hogy vihetik-e, mehet...

wesker24
Na ezek totál kifosszák a hütöt rendesen !