ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval kollégám mesélte, hogy a kiszavazott Leonidász berátnõjét ismeri (abból a faluból származik), annak keresztapjával együtt focizott, focizik, ilyesmi. Amikor Leonidász, meg a Zsuzsi együtt szerepelt a belevalóban, hogy lehet összeköltöznek, meg lehet együtt lesznek meg társai, akkor kolléga megkérdezte ezt az ismerõsét, hogy akkor ez a Leonidász, meg a (volt) barátnõje akkor már nincs együtt, válasz: dehogynem, most akarnak kocsit venni a kapott pénzbõl, a tévében csak megjátszotta magát a gyerek, meg a csaj, hogy õk majd jól együtt lesznek... Azóta lehet már szétmentek, de akkor még ez volt a felállás... Szóval van itt ferdítés szépen...
Ha netán valamit rosszul írtam és ferdítés eshetõsége áll fent, akkor az azért van mert ez már jó pár hónapja volt... De ahogy itt lentebb látom az RTL is szépen lejáratja magát. Elsõ VV-t még félszemmel néztem az utánajövõket sehogy... Értelmetlen... Így meg pláne, hogy manipulálnak.
De szerintem ha valaki egy kicsit belegondol, akkor egybõl leesik neki. Bár vannak, akik még elhiszik, hogy ami történik a Gyõzike showban, az úgy is van 😊
De ez nem azt jelenti, hogy a villa is forgatókönyv szerint megy. A szerkesztõk forgatókönyv nélkül is tudják manipulálni, irányítani a mûsort.
Alekoszéban volt néhány jópofa rész, és az legalább õszinte volt valamennyire😄, viszont iszonyat bunkóság volt, amit utána csinált. Teljes béke, vidámság, erre be kell ugatni? A szöveg maga semmivel nem volt rosszabb, mint az övé...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Atya ÚR ISTEN! Ez még tényleg téma bárhol is? Nyilván forgattak, mivel a stáb ment velük kézikamerával... Nem volt titok sohasem, és már elsõre is megértette mindenki, akinek van egy cseppnyi esze is. Kivéve a bulvárblogok, mert õk jó kis sztorit tudnak keríteni az összeesküvés-elméleteikkel.
Én pl. ezt már március 1-én láttam a VV oldalán
Sõt, a múltkor már egy ilyen is láttam a VV oldalán, lebuktak a szemetek! <#nyes>#nyes>

-Meg valahogy úgy érzem egyszer Alek vagy egyszer Béci fog kimenni párbajra véletlenül se hívhassák ki egymást na meg így van a forgató könyv + ha nem Bélát meg nem Alekot válasszák ki a kiválasztón akkor direkt olyan emberre megy majd a szavazat aki "Meg akar nagyon mérkõzni és a legerõsebbet akarja majd vagy érdekes módon kiakarok menni dumával jön"
És azt se felejtsd el, hogy a netes tábor =/= SMS szavazótábor.
Személyes véleményem az, hogy Bécinek lesz még zenei/táncos karrierje, éppen ezért, ha az RTL tényleg manipulál, akkor nem Õ lesz a nyertes, és nem is Alek. Ha megnézed, az eddigi szériában sem a nagy favoritok nyertek.
Szerintem vagy Éva vagy a Lázár "Vakondkommandó" László fogja megnyerni.
Amúgy meg nagyon is megáll ez a dolog a bíróság elõtt.
Egy kérdéssel fordulnék felétek, csak hogy halljam a "népítéletet" is.
Gondolom akik itt vannak, mind látták a legutóbbi párbajt.
És gondolom arról a nagy felháborodásról is, hogy az egész VV4 megjátszott, forgatókönyv alapján történik, és már rég tudják hogy ki fogja megnyerni az egészet.
Na már most..ez mind szép és jó, nagyon ezt el se akartam hinni, de egyre nagyobb bennem a gyanú, hogy ez sajnos valóban igaz. Amire alapozok, azok a következõk: Eleve már ott volt a Béci vs Olivér párbaj, és gondolom sokan olvastátok a neten is, hogy iszonyatosan sokan szeretik/szerették Olit, míg Bécit azért közel sem annyian, ennek ellenére a párbaj végkimenetele meglepõ módon 39/61% lett Béci javára. Innentõl már erõsen gyanús lett a történet, mivel ez hatalmas eltérés,
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Megnézem azt a bírót, aki letöltendõt ad egy szaros köpésért, mikor Buci többszörös narkós/ittas baleset okozása után is vígan vezeti a mûsort. <#nyes>#nyes>
Feltûnési viszketegség retard családjánál is 😄 Lehet perelni /////////
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Az meg hogy nagy nyilvánosság elõtt: bakker, nem élõben történt, az meg, hogy a mûsorban is megmutatták, az rtl sara.
Felesleges ezen görcsölni. A villabeli dolgok egy speciális helyzet, annak fényében kéne kezelni a dolgot.
(What happens in Vegas, stays in Vegas 😊) )
Nem hiszem, hogy ez bíróságon megállna bármilyen szinten.
(Ha azt nézem, Stohl Buci még a végén megússza, itt meg egy köpésért 1évvel dobálóznak. Vicces.)
Annyira speciális környezet, Béci is megmondta: ha nézõ lenne, röhögne Alekoszon, bent nem bírja. És az is lehet, hogy kint összehaverkodnak.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Ugye összekapcsolódnak a Reggelivel és azt mondta h 9-ig ott lehet nézni, 9-tõl pedig a neten
Na..egy újabb,ami elbasz agyilag..annak idején a BB1-be is egy napra bementek a Bumerángék..élvezet volt nézni õket végig...Itt persze éjjel sincs adás,nemhogy reggel..a tévében lesz 10 perc a 4 órából..ú de gyûlölöm most a buzi RTL-t...
Jerzy-nek kell eldönteni hogy mit kezd vele ha ö ugy dönt hogy nem tesz feljelentést akkor a családja mit erösködik !
Ilyen szempontból lazán feljelenthetnék Laci-t is meg Bécit is !
Nekedvalóban szokott lenni...szánalmas
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Ha ez igaz is, aki ilyenért feljelentést tesz azt nem is tudom milyen kategóriába soroljam. Szép kis családja lehet ennek a debil gecinek.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11