ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért óvatosan kell hangoztatni, mert nehogy koppanás legyen a vége. 1x-1x még belefér, még az is, ha magát szugerálja, csak ha késõbb nem úgy alakul, az ciki 😊
Vékony, aláírom, de õ nyilvánvalóan a beképzeltség szintjén van. Ezt többször bebizonyította. Azt meg nem mondanám, hogy szimpátia kérdése..ez elég egyértelmû dolog, amit mûvelt/mûvel.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
De Anikó is így mondta. Csak neki elnézzük, mert jobbak a mellei, mint Neked 😊)))
Amúgy teljesen mindegy hogy ezt beírtam, a szavaimnak semmi hitelessége, senki sem tudja hogy igazat mondok-e vagy sem. Az ilyen "pletykákat" nem lehet valóságra építeni, ahogy egyet sem! Az, hogy hiszek a saját szavamban, igen kevés. 😊
Én csak leírtam vlmit, mindenkinek szuvenír joga eldönteni, hisz vagy sem.
Errõl jut eszembe... "Hit és becsület! - Na ne szórakozz MaciLaci hozz szépen egy kávét és tudod 2-kor a piros bugyidban akarlak látni..." - persze ilyenrõl nem tudok hogy lett volna, de nem hagyhattam ki! 😄D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én úgy vagyok vele, hogy a való életben ezt nagyképûnek venném, itt a játék egyedi körülményei miatt úgy vélem, ez még belefér.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy itt egy érdekes cikk Laciról.
Béci meg kevésbé celeb típus, még ha rövidtávon könnyen eladható, mert jóképû, és oda vannak érte a csajok, hosszabban talán nem jó befektetés. Meg Béci inkább arra menne rá, hogy az ismertséget arra használja, hogy beindítsa a táncos karrierjét vagy saját stúdiót, nem pedig az, hogy rtl-es mûsorokban szerepelgessen.
Emiatt gondolom azt, hogy sajnos az rtl-nek kevésbé érdeke, hogy Alek nyerje meg, így az a sanda gyanúm, hogy a döntõben el fog vérezni Bécivel szemben, és második lesz (ne legyen igazam). Ha a szavazást valószínûleg nem is manipulálják, de simán tudja alakítani az erõviszonyokat az rtl, hogy Béci legyen a szimpatikusabb a szavazók körében.
100x elfogadhatóbb, mint hogy jaaj, ki akarok menni, stb.
Ezt te pár fórumra alapozod? Vagy esetleg van (országos) statisztikád? A fórumozók aránya az egész országhoz képest igen csekély, de ezt már sokadszor írom/írjuk le. Mégha az _összes_ fórumozó utálná is Bécit, akkor sem jelentene semmit.
Nagy valaki? Ki nagy valaki ott benn? Senki, talán Lacit kivéve.
Emellett tartom, hogy a szavazásba nem nyúl bele az rtl. Az eredményt úgy tudja manipluláni csak, hogy hogyan vágja a mûsort, mit kommunikál a versenyzõkrõl, tehát csak közvetett módon.
Az összeesküvés-elméletektõl meg feláll a szõr a hátamon.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
És te el is hiszed <#smile>#smile>
Szóval azt, hogy Éva leköpte Jerzy-t bent a villában(annak ellenére, hogy nagyon nem szép dolog, legszívesebben pofáncsaptam volna visszakézbõl), nem kéne bíróság elé vinni, mert felesleges.
Bent fel van spannolva mindenki.
És így terjednek a hülyeségek szerte a neten. <#unalmas>#unalmas>
Konyorgom hasznald az eszedet.. Orban meg az isten masodik fia... Ha beirom a forumra, hogy ket zold emberke dolgozik itt mellettem egesz nap azon, hogy a villa valljon UFO-va, es elrepuljon a Marsra, elhiszed?!
A másik lehetséges verzió: azt kétlem, hogy az RTL meg akarja nyeretni Bécivel, mert nem érné meg nekik. Már mondtam valamelyik este, hogy ha tényleg van beleszólásuk a dolgok alakulásába és manipulálnak, akkor nem fogják hagyni Bécit gyõzni, mert nem jó példa az embereknek, a többség ugyanis fel van háborodva. Viszont, ha most Béci kiesett volna, akkor gyakorlatilag borítékolható lett volna Alekosz gyõzelme, ráadásul jóval kevesebb feszültségforrás maradt volna. Nem lett volna ellenpólus, nem lett volna riválisa Aleknak, így érdeketelenebb lett volna a mûsor. Egyik ismerõsöm, aki ért valamennyire a médiához, azt mondta nekem, hogy nyugodjak meg, mert Alek fog nyerni, viszont Bécit el akarják vinni a fináléig, mert így izgalmasabb a mûsor. És azt is hozzá kell tenni, hogy az RTL leszarja, hogy ki nyeri meg a végén. Elõfordulhat az is, hogy Bécit ugye elviszik a döntõig, míg az Alekfanok fel vannak háborodva, hogy meg van rendezve az egész, és nem fognak szavazni, így tényleg Béci nyeri meg. Tehát az Alekosz drukkereknek mindig minden körülmények között szavazni kell majd.
Én a magam részérõl az elsõ bekezdésemet tartom helytállónak. Szerintem az az opció.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez az amit itt állandóan elfelejtenek az emberkék.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Na de pont, várjuk ki a végét.
Ez látszólag így van, de sajnos a gyakorlatban ez nem állja meg a helyét. Statisztikailag nem reprezentatív a fórum userek véleménye. Itt országos szinten kell gondolkodni, nem elég a fórum/fb like-ok számára támaszkodni.
Szerintem. De a végén majd minden kiderül 😊
10 fórum/1 totyik/~150 user. 100 felhasználó kb Dika nevét mondja, a maradék Bécit.
SMS szavazótábor. Vegyük a fent említett példa arányait mondjuk
Ennek legyen 60%-a sms-es mokaficek is..gondolom nem kell tovább mennem.
Nem hát, elég ha nem szavaznak a sajátjukra.
Egyszerû példa: Dika 100 fan, Béci 100 fan.
- Béci bent akar maradni, küzd, ezért szavaznak rá. (100 szavazat például)
- Dika ki akar menni, szarik mindenre, balhézik, kifordul magából, 100-ból például már csak 50 fog szavazni rá. Részben azért, mert elpártolnak tõle, vagy azért mert minek szavazzanak rá, ha úgyis szarik mindenre és nem akar már bent lenni. Kap 50-et és csókolom.
Nem szavaz a másikra senki, elég ha a sajátjára nem küld olyan, aki eddig küldött, vagy küldött volna.
Ott kb nem olvashattok mást, csak "Alekosz" nevét...Nem olcsóbb az ára, mintha szavaznál. Ha nem õ nyeri meg, egyértelmûen kiderül hogy megjátszott az egész. De várjuk meg a végét, és eldõl minden.
Másik, a szállodás Jerzy'Gigi történet. Ott egyértelmû volt, hogy megjátszott forgatás volt, a beállítások, a rohangáló kamera man, etc. Ezzel baj sincs, csak mikor Gigi elkezdett errõl beszélni, miért írták ki rögtön "hogy az adás pillanatnyilag szünetel"? Ebben mi a titok? Ezt tudja/tudhatja mindenki, vagy inkább szartak hogy esetleg többet is mond, mint amit kéne. Érdekes..mindegy, én azt mondom a Retek klub már többször is bizonyította "hitelességét". NC.