ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
azt mondjak,hogy elégetik a ruháikat?
de szánalmas ez az ember -.-
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(bár ezt már anno a Megasztárnál meg az X-faktornál is hiányoltam.)
Az RTL milliókat zsebel be, és oda vándorol a sok birka pénze. A sok gyerek meg az év többi 51 hetében meg hadd éhezzen.
BB1 idején meg a Bumeráng költözött be..a médiatörténeti pillanat max félig igaz😊
dragon ball alap lesz majd de az csak 8éves kor után , azt örökölnie kell a gyerknek
am vannak jó mesék
mátyás király félék
népmesék
süsü
vuk (régi)
meg kurva sok van még,persze mehet újabb mese is de csakis gyereknek való..
Egyszerre lehet majd TV-ben nézni (Reggeli), Rádióban hallgatni (Class FM) és Online nézni.
http://valovilag.hu/cikk/359513
Amúgy baromi nemes, amit csinálnak, csak elég gáz, hogy nem a villában vannak, hanem csomószor kiviszik õket, extra programok, stb.
A kiesett villalakókkal kéne ezt csinálni.
Meg baromira örülök neki, hogy segít az RTL, de szerintem úgy lenne korrekt, ha nem külön felhívással segítenének az alapítványnak, hanem a párbajra küldött sms-ek összegét adnák oda. Gyanítom akkor sokkal több összejön.
mikor mondja a versfélét akkor nevet aztán alek mondja,hogy 0 pont akkor egybõl megáll a nevetésben XD
bözs ne hidd,hogy szépfiu vagyok attól puhány gyerek vagyok
gigi .- ne kezd már megint 😄DDD
lol 😄?:AS?D:AS😄:AS
csak mese azt kész
4 éves az még baba szinte bazdmeg, a gyerek legyen már gyerek aztán mesén nöjjön fel -.-
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
veszélyes nem?😊
Na de most kezdõdik az összefoglaló 😊
Egyedül Leonidasz képe lóg ki magasságban, azt szintre tudnád hozni? Akár az aljából is le lehet vágni, a dereka nem érdekel senkit 😊
Abból tutik i lehetne választani a jót.
Mercedes E320 kaszinó rójál
Jerzy beszélni nem tud, más meg írni 😊
Amúgy ma szóba is került Jerzy diszlexiája. Sajnáljuk is szegényt érte, hogy a szülei gyerekkorában nem fejlesztették a dolgot, persze a bíróságra meg járnának a gyerek védelmében. Vicc.
Amúgy valaki megmondaná, hogy milyen kapcsolatban van ez azzal, hogy beszélni sem tud?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!