ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nagy genyóság...más cuccához nem nyúlunk ez alapszabály...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezek annyira sótlanok, hogy egy prank-et sem bírnak normálisan megcsinálni 😊
a nagy csapat összetart <#worship>
desigo
laci hozta a formáját
minden poén elrontója...
ez marha nagy poén.. ezzel csak az a célja béláéknak, hogy éváék kiboruljanak..

wesker24
Nah végre azt hittem már meg csinálják ! Huuu ! XD
Lemaradtam, min vesztek össze?

de mit csinálnak??? 😄
azt mondjak,hogy elégetik a ruháikat?
laci a kemény 😄DDDDDDDDDDDd
de szánalmas ez az ember -.-
wesker24
Ebbõl mekkora veszekedés lesz nagyon rosszindulatuak !
lol végre ezek is összekaptak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csak az a vicces, ha Laci is röhög? Hol él ez?
Szerintem se nagy poén, de õk tudják. Lacinak most igaza van szerintem.

Veszekedés lesz belõle Lázár?..te kezded😊
ezek mennyire rosszindulatúak..

Így van. Több ember szavazna, mert minden egyes SMS kettõs célú lenne. Maga a küldés szavazat, a pénz meg jó helyre megy.
(bár ezt már anno a Megasztárnál meg az X-faktornál is hiányoltam.)
Az RTL milliókat zsebel be, és oda vándorol a sok birka pénze. A sok gyerek meg az év többi 51 hetében meg hadd éhezzen.
"Pénteken médiatörténeti pillanatot ír az RTL Klub és a Class FM, ráadásul mindezt egy jó ügyért teszik. "

BB1 idején meg a Bumeráng költözött be..a médiatörténeti pillanat max félig igaz😊
jaja vagy a szavazás X%-a menne jótékony célra , valóban sokkal több ember szavazna
<#eljen>

teletábbi :?DA:S?D:AS lol
dragon ball alap lesz majd de az csak 8éves kor után , azt örökölnie kell a gyerknek
am vannak jó mesék
mátyás király félék
népmesék
süsü
vuk (régi)
meg kurva sok van még,persze mehet újabb mese is de csakis gyereknek való..
ja én is orrba fõve meséket bámultam😄 mindennemû akció filmtõl!!! el voltam tiltva

Holnap reggel 6 és 10 között is lesz online közvetítés a Morning show, illetve a jótékonysági akció miatt.

Egyszerre lehet majd TV-ben nézni (Reggeli), Rádióban hallgatni (Class FM) és Online nézni.

http://valovilag.hu/cikk/359513

Nehéz lesz átfúrni azt a nadrágot 😊

Amúgy baromi nemes, amit csinálnak, csak elég gáz, hogy nem a villában vannak, hanem csomószor kiviszik õket, extra programok, stb.
A kiesett villalakókkal kéne ezt csinálni.

Meg baromira örülök neki, hogy segít az RTL, de szerintem úgy lenne korrekt, ha nem külön felhívással segítenének az alapítványnak, hanem a párbajra küldött sms-ek összegét adnák oda. Gyanítom akkor sokkal több összejön.
gigi arcát figyeljétek már 😄DD
mikor mondja a versfélét akkor nevet aztán alek mondja,hogy 0 pont akkor egybõl megáll a nevetésben XD

bözs ne hidd,hogy szépfiu vagyok attól puhány gyerek vagyok
gigi .- ne kezd már megint 😄DDD

lol 😄?:AS?D:AS😄:AS
ez szar volt,hogy ovodába küldték õket a nagy részük 1-2 kivételével akiket bevágtak fel se fogták,hogy kik õk, vagy max ugy hogy az ovónénik meséltek nekik mielõtt jöttek,hogy ne legyenek totál tudatlanok, inkább õket is iskolába kellett volna vinni. vagy alek kapott volna itt az óvodába feladatot,hogy tartson szexuális felvilágosítást😄 egyébként pontosan tudom milyen céllal mentek ki de én inkább Béciéket küldtem volna ide és Alekékat az iskolába.
wesker24
Dragonball Pokemon stb Teletubbies ? xD
am én meg azon vagyok,hogy ha lesz gyerekem tuti nem fog nézni ilyen musort 😄
csak mese azt kész
4 éves az még baba szinte bazdmeg, a gyerek legyen már gyerek aztán mesén nöjjön fel -.-
12es karikával XD
És a szülõknek is kell velük nézni, mert 12-es karika! <#ravasz1>

UltraZord
a táskái tetszenek nekik 😄

Õk már 4 évesen nézik a vvt, képben vannak egyik szandikát akarja h eljöjjön 😄

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Krisztiam
Szoktatok ilyet enni? 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Bírtam volna, hogyha a gyerkõcök megkérdezik, hogy ki ez a néni meg ez a bácsi, és mit akarnak itt? <#idiota>

wesker24
Éva népszerû az óvodások körében ! 😄
szoktatok játszani rajta?
veszélyes nem?😊
Szegény kecskék 😊

ezt a lilut ebben a szerkóban rohadtul megkurrantanám az hétszentség 😄
desigo
Gigi hazudott a szexrõl

bocs ha volt már
hupsz Lilu felcserélte azt,hogy ma hova mentek anikóék:d azt mondja tegnap béciék elmentek az egyik családhoz😄
Ja aha, majd faragok a derekából 😊

Na de most kezdõdik az összefoglaló 😊

Direkt azért csináltam ilyen sötét variációt, mert a neonzöld/lila buzis <#vigyor> (azt mondtátok) De majd csinálok olyasmit is, és akkor majd lehet választani, ha valaki nem tervez addig jobbat. HG még nincs, úgyhogy még berakni úgysem tudjuk.

Nekem mindhárom tetszik, de a fekete alapú a legjobb.
Egyedül Leonidasz képe lóg ki magasságban, azt szintre tudnád hozni? Akár az aljából is le lehet vágni, a dereka nem érdekel senkit 😊
freestyle666
ebbõl mondjuk lehetne egy sárgás meg egy zöldes.
Abból tutik i lehetne választani a jót.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Még szerencse, hogy a neonzöld+lila nem buzis 😊
Éva hogy felel meg a csinos, természetes nõnek? Az oké, hogy csinos, de hogy nem természetes, az biztos. Külsõleg igen, jó alakja van, nem mû rajta semmi, de a viselkedése, az nem normális. Még egy nõnél sem.
Ebbe a mondatba három hiba van 😊

Jerzy beszélni nem tud, más meg írni 😊

Amúgy ma szóba is került Jerzy diszlexiája. Sajnáljuk is szegényt érte, hogy a szülei gyerekkorában nem fejlesztették a dolgot, persze a bíróságra meg járnának a gyerek védelmében. Vicc.
Amúgy valaki megmondaná, hogy milyen kapcsolatban van ez azzal, hogy beszélni sem tud?
wesker24
Nagyon jó lesz a fekete alapú bannerre szavazok de a kiesettek közül Zsófikát tehetnéd alulra és Zsuzsit felülre és máris jó lesz ! xD
bakkerman
jók,csak egy a baj,bécin még mindig látszódik milyen színû a pólója,lassan beszürkülhetne õ is <#wow1><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

freestyle666
Az alsó fasza, bár még pár színben megnézném 😛

Mercedes E320 kaszinó rójál

Lent balról indulnak sorrendben a kiesettek, aztán fent balról folytatódik. Szóval ez nem véletlen 😊 De meg lehet csinálni, hogy jobb lentrõl "folytatódjon", tehát akkor a felsõ kiesett sor fordítva lenne 😊