ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jön a 0 pontos rész😄 lAlek adhatott volna legalább egy 3-4 pontot és kész

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ugye multkor jerzy poénbol nem dicsért senkit mert van bnõje....
szóval most meg képes lesz rá???? 😮
vagy mindenki magának választ h kinek bókol? 😄
wesker24
Hol mikor nem láttam ! xD
"lelkemet gépzsírral kenegetnék" 😄DDD

Na, a bácsi biztosan jobban tudja. Én tévedtem, bocs.
Macskánál viszont mûködik.

Amúgy arra hivatkozik, hogy ne tépd ki a szõrét, de hát nem is a szõrét kell megfogni, hanem a bõrrel együtt megmarkolni.
Amúgy én is azon az állásponton vagyok, hogy alulról kell felemelni, úgy biztosabb az alátámasztás. A macskánkat sem fogtam még meg így a nyakánál, mert nem tudom, hol van a jó pont, aggódom érte. Pedig tesóm tök jól meg tudja fogni, és a cicánk olyankor szépen lefagy, ösztönbõl.
Éva milyen féltékeny volt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Végre látjuk a reakciókat 😊

Krisztiam
Alek 😄D
megfogta Anikó mellét 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

yah , thx a tippet 😄
örült h valahogy meg tudta fogni. Szétkarmolta az Évát persze h dobálta...ez még nem minõsül állatkínzásnak

Ja, ezt a a kosaras dolgot pont nem láttam.
De amúgy nyugodtan lehet felnõtt állatot is így megfogni. (csak jó helyen kell, hogy ne fulladjon), de a bõre elbírja.

X-faktor, benned megvan?
Gondolom jó pár csajban benne volt az X-faktor gyõztes 😊
hát fent a bundájánál fogva megmarkolod azt csõ 😄
de ja szépen leengedhette volna és ugy lerakni és nem picit ejteni...
a macskát én meg ugy mindenhol fogom meg és nem a bundánál fogva 😄
ProGabe
nah, itt el is mondja a bácsi, hogyan NE emeljünk nyulat 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bátran a helyére rakta 😄
a többiek lehet megse merték volna fogni a bundájánál fogva
lilu egy szar nõ, de ha a ruhájára gerjedsz húzd rá egy játékmackóra oszt adj neki.
PiszkosFred
Kivalo kornyezetben mindenki tud jo fotokat, az igazi mester a szarbol csinal aranyat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ProGabe
igen, a kicsmacskákat is így cipeli az anyjuk, de egy ekkora nyulat nem hiszem hogy így kéne megfogni. persze nem vagyok a téma szakértõje, ez csak tipp

amibe belekötöttem az az, hogy pl. a kosárba is visszadobta: átbújtatta a nyíláson és már el is engedte, szegény nyúl hadd essen egyet^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

OFF: ez az Aldi reklám mekkora egy szar volt.
Alek akkor turkált Oli cuccai között, mikor volt közöttük a mûbalhé, nem? Más esetre nem emlékszem.

Csak hát az a fénykép biztos jó szar lett. Na mindegy, biztos elárverezik majd, mint eredeti Szipál (+Adobe koprodukció 😊 )
Alek pl. turkált Olivér cuccai közt.
Olivér evett a többiek kajájából.
Ugyan, ezek apró dolgok, semmi gond nincs ezzel.
wesker24
Jerzy hogy beégett már a Hiradóban ! xD
Gondolom a jótékonysági cucc miatt vállalta, biztos meggyõzték 😊 Pl. egy vastag borítékkal 😄 Azt mondta, hogy anno 500 dodót kért egy fotóért, jó a tarifája az öregnek 😊

bözse mint híradó 😄DDDDddddddddddddddddddddddd
LOL 😄
zaki
kis reklám nem árt... mondjuk nem gondolom, hogy rászorulna 😄

Én meg pont azt néztem, hogy milyen jól fogta meg. Így a nyakánál kell megfogni az nyulat, meg a macskát is.
zaki
hát elég könnyen felismerhetõ arc 😄

Viszont csodálkozom, hogy Szipál adta a nevét ehhez a dologhoz. Ezek a körülmények a fotózáshoz enyhén szólva nem ideálisak. Nem baj, Photoshoppal majd feltuningolják.
ProGabe
Éva szó szerint dobálta a nyulat. törött volna el a keze...

Én sem bírom 😊 Legalább most tényleg egy fotómûvészt hívtak, nem egy divatfotóst 😊

honnan tudod, hogy õ volt? xDD

persze lóvé miatt biztos

azta mindenit ez az ürge tisztára hasonlít Baron Samedire emberi kivitelben😄

zaki
86 😄
amúgy mikor néztem avatart moziba elõttem ült vmi 20 éves csajjal 😄

Hogy én mennyire rühellem a Nánásit.
Amúgy Kasza Tibi is fényképez, na, õt sem bírom ebben a titulusában. Bohócnak pont jó.
nem mondjátok, hogy 90 éves kb? hihetetlen jól tartja magát az öreg

Naná, hogy Szipál mester, legalább nem a Nánási PULI 😊

SirAlo
Szavazzuk meg hogy ki kapja meg a Villat a vegen 😄😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

haha

Alek nem megy ki többet 😄D

mikor Béciék elmentek ilyen zagyvaság miért nem ugrott be Alekéknak? nem véletlen h pont õket, pont ilyen héten kell megviccelni...

desigo
pedig jó poén lett volna
Alek agyalt volna éva meg ordítva hisztizett...
Ez lett volna a lényeg. SEmmi következmény, csak kicsit húzni a másikat. Aztán amint kiderül, hogy csak eldugták, mindenki röhög egyet.
De még erre is képtelenek.
Azt mondta Béla, hogy "unaktív"? Jól hallottam? 😊

jó lenne ha az a homokzsák pofán vágná Bécit😄 röhögnék egyet

wesker24
Béci látom nem birt magával !
pffff, ki beszél, jézus😄
na ezért utálom Bécit a cigány vér megint elõbujt belõle...
ruha égetés nem poén, de az elrejtés az egész jó lett volna

Ja már vágom

wesker24
Pontosan !