ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanárként néz Alekre, jááj, szegény Alek 😄
Ez már nem is a Való Világ.Jó hogynem már kirándulni viszik a lakókat.Ovodásokkal ebédeltek?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ezt már szeretem Alek, újra jól látja a saját dolgait is.<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Alek mennyire jól el tud beszélgetni Anikóval, ha nem vitáznak.. Sokkal színvonalasabb beszélgetés, mint bármikor Évával.
Alek mennyire jól el tud beszélgetni Anikóval, ha nem vitáznak.. Sokkal színvonalasabb beszélgetés, mint bármikor Évával.
Na ezért már érdemes volt fennmaradni.
jó de neki pasi csak addig kell,míg meg nem kapja😄
Hát drágám, te sem ma fogsz leszokni a cigirõl <#vigyor>#vigyor>
Hát pedig Anikó, ha tudnád, hogy mennyien elfogadnának téged <#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy Bréla lehet, hogy azért zárkózik el ilyen erõsen és makacsul Anikó elõl, mert nem akar a fekete özvegy hálójába kerülni. 😊
nézem,csak nem veszem😊
Mégis itt vagy még <#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
Amúgy most épp Anikó mesél a saját dolgairól, ez már talán érdekesebb lesz 😊
Amúgy most épp Anikó mesél a saját dolgairól, ez már talán érdekesebb lesz 😊
elõzõ 41 perc bõven elég volt Alek csalódott konokságából😊
Mondom én, hogy öregszel már <#nyes>#nyes>
hát ezt most nem,csak rágják,ahol abbahagyták
már én unom😄
már én unom😄
De kár, hogy ezt most nem veszi senki 😞
Felhozza, de úgy lehet eltûntetni a tüskéket. Én is a megbeszélés híve vagyok, mindig, minden körülmények között 😄
Ha anikó nem fog kiborulni és határozottan fellép béciék ellen akkor nagyon népszerû lehet.
remélem így lesz
remélem így lesz
Anikót még ma kikészítik.. Ölni tudna a szemeivel
És folytatódik a beszélgetés, YESSS!!!
És folytatódik a beszélgetés, YESSS!!!
Másfelõl viszont egy rossz élményt nem mindig jó megbeszélni. Mert csak felhozza azt az érzést és konfliktust kelthet.
Anikót a fináléba!
Én ezt tisztelem és szeretem Anikóban, hogy meg akarja beszélni a dolgokat.
Béci már nem akar tudni Anikóról semmit, lenullázták a kapcsolatukat. Na bumm..
Szép Jerzsitõl, hogy legalább elismeri a papucs státuszát <#mf1>#mf1>
Kicsit olyan papucs vagy Erzsi 😊
Ú, Alek is elmehet a p-be, akadjon már le errõl az Éváról! Mi a fenét nyal neki meg bókol mindig?...
Most egy ember hányszor húz?
Béla hatalmasakat kamuzik! Azonkívül arról vakerál, hogyAlek egy másik adót néz! Béla, elárulom, hogy ti ezt nem nézitek, hanem titeket néznek.
Üdv! Jól beszéla mester! Ellenvélemény? Nincs, ok. 😄
Alek mondókája TV exkluzív 😄
igen a Béci nem erössebb jellem hanem tudja tudatosan változtatni a hozzáállását emberekhez a játákhoz stb. az alapján amilyen visszajelzéseket leszür kintrõ sms-k -bõl,szavazásokból stb, mig Alek ugy csinálja a dolgait ahogy õ jnak érzi...nem érdekli hogy ki mt mond neki... és emiatt nyeri meg a Béci ha megnyeri..pl pár napja mág leakarta mészárolni alekot most meg tök türelmes vele meg hogy õ nem akar vele párbajozni...ezis csak azért van mert kintrõl a visszajelzések inkább alek mellé álltak,nah ezt forditott esetben alek nem tenné meg((teszem hozzá ez a korrekt)...
Alek nevére kell egy számlaszám és oda lehetne gyûjteni.
Ha kijön megkapja.
Nem buta,felesleges szavazásokkal RTLt gazdagítaná mindenki.
Ha kijön megkapja.
Nem buta,felesleges szavazásokkal RTLt gazdagítaná mindenki.
Ott nyal ahol tud.
Szerintem nem fogja megnyerni ha igy folytetodik,teszem hozzá ugy is kurva jól fog járni anyagilag..ha nem hagya átbaszni magát....
Béci erõsebb jellem, mint Alekosz..
Erzsikém, túl hosszú már a nyelved!
Erzsikém, túl hosszú már a nyelved!
Igen, épp ezt akartam irni én is.
holnap ugyanolyan szánalmasan fogja szagolgatni a csajokat,mert amilyen keménynek hiszi,hogy õ elhatárolódik,olyan gyenge ebben odabent,mert nem lehet arrébb menni messze
Nagyon nehéz lesz már a vége.. és nem csak neki.