ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mr.No Name-nek meg nincs is 😊
Legyen már egy házigazda végre, aki az ilyen 1000x elfojtott vadhajtásokat kiirtja. Légyszi.
Legyen már egy házigazda végre, aki az ilyen 1000x elfojtott vadhajtásokat kiirtja. Légyszi.
Neki pont ez😊
Na Morning show részletei konvertálás alatt vannak de 140 Gb adatot kissé sok idö lesz mig lekonvertál plusz fel kell öket oszatni 20-25 perces részletekre !
konteó. Na, így sem hallottam még. (persze megnéztem, mi az. Rá kell döbbennem, öregszem)
És ne tessék itt cigánybûnözõzni, minden játékosnak van normális neve.
Hogy érdemben is reagáljak rá: van rá esély, hogy õ nyerje. Ahogy annak is, hogy Alek nyerje. Elég valószínû, hogy kettõjüknek fix helye van a döntõben, a harmadik ember szinte bárki lehet a többiek közül.
Én Anikót látnám ott szívesen.
És ne tessék itt cigánybûnözõzni, minden játékosnak van normális neve.
Hogy érdemben is reagáljak rá: van rá esély, hogy õ nyerje. Ahogy annak is, hogy Alek nyerje. Elég valószínû, hogy kettõjüknek fix helye van a döntõben, a harmadik ember szinte bárki lehet a többiek közül.
Én Anikót látnám ott szívesen.
AZ Ie8 valamiért mindig beszarik és a Fraps nem tudja rögziteni az adést hiába nyomkodom az F9-et Firefox-ban simán megy csak ott meg ujra tölti az oldalt mindig !
át kéne szoknod a live oldalára,ott nem frissíti fél óránként..
Épp nem voltam itthon mert kint voltam házi munka és ugy hagytam az Online rögzitést hogy hadd vegye csak de a Firefox valamiért csak az Anikó beszélgetés után töltötte be ujra az oldalt ! xD
aha-aha jó de igazából nem lett volna nagy gond ha épp nem fér bele igy is köszönjük,hogy rögzítetted😄
Most nézem az Anikós dolog szerintem még épphogy belefért és csak utána szünt meg a rögzités mert a Firefox ujratöltötte az oldalt !
igen-igen azótva visszatudtam nézni igazából a 9 óra utáni dolgokat nem láttam igy és abból fõleg Anikó beszélgetése érdekel az anyukájával, az még belefért 45-ig?
meg ugye az egész tv mûsor már fél 10kor fent volt az rtlmost oldalán😊))
Persze nem folyamtosan vettem fel elég sok mindent kimaradt belöle mert közben voltak egyéb teendöim is és nem voltam midig gép elött !
Pl amikor Alek játszott a többiekkel azt csak TV-ben láttam !
De ami Online rész lemaradt az felvettem TV-rõl mert ugy van egy LG DVD Iró felveöm is ! xD
Pl amikor Alek játszott a többiekkel azt csak TV-ben láttam !
De ami Online rész lemaradt az felvettem TV-rõl mert ugy van egy LG DVD Iró felveöm is ! xD
az nekem szuper lesz köszönöm, mert én sajnos nem tudtam nézni.
Akit érdekel a Morning Show az majd megnézheti mert 07:45-tõl 09:45-ig rögzitettem a 160 Gigás vinyómból maradt kb 6,5 giga szabad hely !
A franc essen bele pont a végét nem vette fel ! Mert a szaros Firefox állandoan ujratölti az oldalt én meg nem voltam gépközelben !
Igy ment az Online rögzités csak a végét már nem vette fel !
Igy ment az Online rögzités csak a végét már nem vette fel !
Nem felejtették el 😞
szõrös?
nem
akkor rum 😊))
nem
akkor rum 😊))
és most..elfelejtjük lekapcsolni a netet holnap hajnal 5ig😊
egyem a szívét😊
59 és fél millió
kemény
kemény
<#dumcsi>#dumcsi>

"Meglett férfiak írnak bazmeg..."😊)
engem is ölelgethetne Ani😊
me too😊
annyira szeretnivaló Anikó😊
annyira szeretnivaló Anikó😊
najó..ezt most megkönnyezem basszus😊
Anikó telefonon beszélhet az anyjával 😊
Anikót mit szopatják mindig😊
Én is. Bár nem ártana hamarabb jelezni, ha lesz ilyen, növelné az sms küldõ kedvet szerintem. (ha tudom, hogy minden sms-em duplát érne a gyerekeknek, még bátrabban küldök.)
Bár tegnap elég visszás volt, amikor Lilu halk hangon mondja a felhívást, majd a következõ percben mit is nyerhet a vv gyõztes, 50millió egy embernek. jeee.
Élõ: Laci: anyukájának most volt 15én a szülinapja, nem tudta felköszönteni, ezért most megtette a rádiómûsorban. Respect. Viszont szegénynek nem esik le, hogy ha nem is tud beszélni vele személyesen, egész nap veszik a kamerák. Ha napközben párszor megejti, tuti bevágják a mûsorba, így közvetett módon tudott volna üzenni.
Bár tegnap elég visszás volt, amikor Lilu halk hangon mondja a felhívást, majd a következõ percben mit is nyerhet a vv gyõztes, 50millió egy embernek. jeee.
Élõ: Laci: anyukájának most volt 15én a szülinapja, nem tudta felköszönteni, ezért most megtette a rádiómûsorban. Respect. Viszont szegénynek nem esik le, hogy ha nem is tud beszélni vele személyesen, egész nap veszik a kamerák. Ha napközben párszor megejti, tuti bevágják a mûsorba, így közvetett módon tudott volna üzenni.
A szombat esti gálamûsoron szerintem lesz felajánlás az RTL-tõl is. Legalábbis remélem <#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy baromi jó ez a segítõs kezdeményezés, én még mindig az rtl pénzbeli hozzájárulását hiányolom. A szervezõ munka is baromi sok, ezt értem, de úgy könnyû, hogy ugyanúgy mi nyomjuk az sms-eket.
Min. 1 vagy 2 párbaj sms-eibõl befolyt összeget mellécsaphatna az RTL.
Bumerángosoknak is maximum respect.
Min. 1 vagy 2 párbaj sms-eibõl befolyt összeget mellécsaphatna az RTL.
Bumerángosoknak is maximum respect.
Nem feltétlenül aberrált, aki jelentkezik, bár biztos messze van a normálistól 😊
alek feleséget kereshet 😄
kíváncsi leszek milyen aberráltak jelentkeznek majd <#taps>#taps>
kíváncsi leszek milyen aberráltak jelentkeznek majd <#taps>#taps>
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Tök jó fejek a Bumerángosok, hogy õk is bemondták az sms számot
Sziasztok!
Tegnap belenéztem az adásba, kb 1 hét után újra.
Kb 15 perc után fájó fejjel, kezembe temetett arcommal nevettem, és arra gondoltam hogy "önmagával kapcsolatban elfogult hülye banda"
Pedig milyen fasza mûsor volt ez! Hagytam is.
Na de a lényeg, ma este lehet felpattanok Online-ra, valamelyik nap olvastam (néha visszajövök ide olvasgatni 😄), hogy nincs Online adás? vagy csak valami kavarodás volt? Vagy én olvastam félre?
Tegnap belenéztem az adásba, kb 1 hét után újra.
Kb 15 perc után fájó fejjel, kezembe temetett arcommal nevettem, és arra gondoltam hogy "önmagával kapcsolatban elfogult hülye banda"
Pedig milyen fasza mûsor volt ez! Hagytam is.
Na de a lényeg, ma este lehet felpattanok Online-ra, valamelyik nap olvastam (néha visszajövök ide olvasgatni 😄), hogy nincs Online adás? vagy csak valami kavarodás volt? Vagy én olvastam félre?
Akkor eddig 164-5 ezer gyerek lakik jól a 200 ezerbõl.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Na, akkor asszem ennyi. Végre volt egy jó kis beszélgetés.
Mennek aludni, megyek én is, jóéjt! <#wave>#wave>
Mennek aludni, megyek én is, jóéjt! <#wave>#wave>
70bõl 2..😄
8-ból 0. Jó arány 😄
jaaaj..szánalom flörtölés
akkor szopja le egyszer😊
akkor szopja le egyszer😊
Fú de szar érzés lehet... Az ilyen kint sem könnyû, de ott bent, bezárva, barát nélkül, nõ nélkül, összezárva egy Anikóval.. ááhh..
Alek ezt a kicsit már kibírod álló cerkával😄
Megyek aludni,mert fáradt vagyok.Most végeztem a melóval
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Rügzítsd az onlinet, amíg lehet! 😄
na végre elhangzott a szó...flört..