ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd végig..mind a 2 ott van a 20 percben
hmmmm
én azt hittem,hogy a jerzy-s videót adják be, most alek-éva beszélgetése mikétn kapcsolodik a leleplezõ videóhoz?
én azt hittem,hogy a jerzy-s videót adják be, most alek-éva beszélgetése mikétn kapcsolodik a leleplezõ videóhoz?
hallod..ilyen rlt/nézõ kommunikáció kell ahhoz,hogy felkerüljenek videók az oldalra?..utólag miért nem tudják vágatlanul feltenni??
linket már 😊
Azt sem ertettem egyebkent, hogy tegnapelott miert nem a szemet valasztotta Ancsa, miert a fulet 😊
Azert latszik a retek kirakta a valaszvideot a fooldalra, reakciokent a lentebbi cikkre.
Azert latszik a retek kirakta a valaszvideot a fooldalra, reakciokent a lentebbi cikkre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Imkabb nem mondok semmit, mert csak tragarsagokat tudnek... Magyarhonban a hulyesegnek nincs hatara.... Na mindegy, legalabb a VV oldalrol lementettem Aniko szemet... Az is valami...<#whatever>#whatever>
Es tegyuk hozza, hogy kozeledik a finale, vagyis egyre rovidebb es szarabb online kozvetites lesz, mert a retek elkezdi lassan adagolni a finalera szant tervet, amelyet csak az 19es osszefoglaloval es a fizetett bulvar szarokkal tud elerni.
Mivel a netes kozosseg folyamatosan osszeeskuveselmeletet gyart, minden apro bakiba belekot, stbstb - egyertelmu hogy szaboltani fogjak az onlinet innentol. Lasd pl az urulogiai gondokkal kuzdo kiscsavo altal ezredjere belinkelt szenzaciohajhasz idiota altal irt cikket.
Mivel a netes kozosseg folyamatosan osszeeskuveselmeletet gyart, minden apro bakiba belekot, stbstb - egyertelmu hogy szaboltani fogjak az onlinet innentol. Lasd pl az urulogiai gondokkal kuzdo kiscsavo altal ezredjere belinkelt szenzaciohajhasz idiota altal irt cikket.
Honapok ota mondom, hogy direktbe szopatjak a neten kovetoket azota, hogy a szandra idegi balhe volt, valamint amiota fel akartak jelenteni szinten ot ket nagyzolos mondata miatt. Ha a morningshow le tudott menni 4 oran keresztul minimalis hibaval, akkor az esti adasok tized annyi nezo elott miert nem? Az esti muszak szarik bele, vszinu csokkentett letszamban van es mast csinalnak. Akkor van szerencsenk, ha az Anikoba szerelmes asszisztens van szolgalatban, akkor legalabb ot mutatja mindig, meg alvas kozben is.
Ez ilyen, reszemrol nem banom a heten, jobban halad a melo ha nem kell percenkent a streamre nezni mert hatha tortenik vmi.
Ez ilyen, reszemrol nem banom a heten, jobban halad a melo ha nem kell percenkent a streamre nezni mert hatha tortenik vmi.
Kiváncsi vagyok lesz-e még olyan hét hogy enki nem megy be hozzájuk? Lassan már nincs olyan nap, hogy ne találkozzanak idegenekkel.
Te jóisten milyen ágyaik vannak <#wow1>#wow1>
Nem aludt be, mikor kivaltottak Jerzyre a nappaliban, masodpercenket ugralt 2 kamera kozott.. Mert az olyan poen... Van 2 aktiv ember, az orok, Aniko/Eva...Erre nezhetjuk a haloban punyadokat.... Ez mi...?
Meg egy troll, es befordulok...........................
Hat a heten a streamet koveto emberek ki fogjak aludni magukat ugy erzem. Jo ez a katonai het, de stream szempontjabol tenyleg agyhalal. Foleg, hogy a rendezo tenyleg egy idiota, vagy lehet o is bealudt.
+1
Nem akarok parasztnak tûnni de én megmondtam: http://valovilag4.postr.hu/most-aztan-tenyleg-mergesek-vagyunk
Rovid leszek, es velos... Baszodjanak meg rendezoileg...
fennt kell lenniük egész éjjel???? aztán holnap meg rendesen csinálni azt amit a többiek? 😄
a 2 parancsnok nem alszik benn, Anikó meg amiatt van kinn mert õ kezdi az õrködést ezek szerint nem Éváék.
éjjeli õrség egész héten
de ha direkt a hálót mutatják,agyfaszt kapok😊
de ha direkt a hálót mutatják,agyfaszt kapok😊
?
a két parancsnok is bennt alszik?
anikóék miért kint vannak? 😄 fogdát kaptak vagy mifene?
a két parancsnok is bennt alszik?
anikóék miért kint vannak? 😄 fogdát kaptak vagy mifene?
gigi,mi a titulusod?
õrmester..vagy raj..
hát igen,raj😊
õrmester..vagy raj..
hát igen,raj😊
hang meg a hálóból..mekkora tarhonyák😊
bárcsak lenne ilyen hajnali 3 kor is spontán full hangerõvel sziréna ébresztés és mindenki 2 perc alatt elkészülés és kivinnék õket egy igazi kõkemény akadály pályára😄
írni fogok nekik megint levelet,ilyet:
köcsögök,hozzátok nem megy be egy hétre a csendõrség szétkenni a szátokat?😊
köcsögök,hozzátok nem megy be egy hétre a csendõrség szétkenni a szátokat?😊
takarodó,hû akkor mindjárt villanyoltás lesz
ebben mi a picsa a KHF?
ebben mi a picsa a KHF?
😊)))))))))
õrgenyó
közgenyó😊
közgenyó😊
ha figyelte a külpolitikát akkor lehet ezt elõre kiokoskodni szerintem
jééé Laci eléri a lábujait XD
hat o''k november ota nem tudnak a kulvilagrol sokmindent,azota pedig tortent ez-az. Szoval Laci vagy tudott valami elozmenyt a katonai multjabol adodoan vagy tudtak reszinfokat vagy Laci a 3.vh-t vizionalja.
az huzos lesz nekik 1 ora alvással bele a napba😄
igen..és akkor nem órás váltás,hanem reggel 5ig?
a katonai hét végén lesz elég anyag,hogy csináljunk egy Battlefield:VV trailert CNN-es bevágásokkal😊
most Éva és Jerzy kezdi ma?
Szerintem beillene, valami katasztrófa film trailerébe, ez a mondata, a nagy jósnak😄
mintha John Connor lenne a bunkerben és a Skynet indult volna😊
nem tudom mennyit egy fél oldalon,de meg
már mondja is Lázár,hogy elkezdõdött..
már mondja is Lázár,hogy elkezdõdött..
Laci:"Hát elkezdõdött"😄😄😄
tenyleg megirtak nekik a libiai esemenyeket?
igen..elég korai
a blikk viszont azt jelenti tényleg menniük kell aludni kivétel az elsõ õrt állónak.
az igen..katonai hét és bekapják Líbiát blikkben??
amugy Éva hol van lehet máris a fogdába tölti az elsõ éjszakáját?😄
<#nevetes1>#nevetes1>
gyerekek egész héten remélem kevés KHF lesz az éjjeli õrségek miatt mindig fent lesz valaki,mint annó a tûzõrzésnél😊
1 személyes vaságyak😊)
és már van is adás😄
Alekosz legújabb kalandjai 😄

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit