ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kelett is a nagy hiszti a Sanyi nõje miatt, tessék, már el is költözött tõle 😊 Most majd etetheti a Gotti <#nyes>#nyes>
Ha érdekel valakit, jelezze, és megosztom majd a véglegeset. Sajnos a kommentelõdoboz háttere Firefox alatt még nem mûködik, de Chrome alatt megy minden frankón 😊

olyasmit magyarazott Jerzynek, hogy Aniko azert nem lett konyhai takaritassal megbizva, mert majdnem elajult.. Elegge le van foszta
a villa, a haloban vasagyak, rendbe kell tartaniuk oket, ezert Beci inkabb a foldon aludt, a nappaliban nincs kanape, a konyha szinte ures, azthiszem fejadagot kapnak.. 11.-kor takarodo, de ejjel 2 ember orkodik kint tegnap Aniko/Eva, es tegnap Gigi volt az eloljaro.. Nincs kulon furdes, szerintem nincs ra idejuk, Aniko/Alek zuhanyzott, kozben Beci/Laci borotvalkozott, ha jol emlekszem.. Egyen torulkozo van, stb.. Na kb. ennyit lehetet az esti onlinebol leszurni, aki nem latta..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ahogy visszaolvastam ma éjjel Éva és Anikó volt éjjeli örjáratban de nem öket muttaták hanem a hálót !
múlt hét hétfõ óta nem láttam xD
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Mielött kritizálsz tanulj meg irni !
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Es igen, dogoljon meg a stab, mert tenyleg jo lett volna hallgatni a ket lany beszelgeteset, hiszen most kivetelesen tenyleg csak ketten voltak, es tudtak nyugodtan beszelni. Foleg, hogy a ket legertelmesebb ember odabenn, erdekes lett volna latni, hogy latjak a kovetkezo idoszakot. Mert 100%, hogy ez volt a tema - meg persze elszivtak egy doboz cigit.
és itt a jobb most egy értelmes brigád meg egy nézõbarát góré lenne😊
En sem ertem ezt, hogy miert nem lehet adni mondjuk 24-36 oras csussassal vagatlanul nonstop a streamet. Aki akarja, nezze, de mar csak a teves osszefoglalo utan, amolyan ismetleskent. Aki meg nem, az aludjon. Ha jol emlekszem, nyolc eve fizetos volt a stream, es nagyon kevesen neztek, legyen szo BB vagy VV-rol. Most ingyenes, de ennek meg is van a kovetkezmenye. Ha picit is lett volna ver a pucajukban, berakjak a vagatlan streamet a COOL-ra este 10tol reggel 5ig. Csakhogy furcsa lett volna latni, ahogy Alek meg bela egyutt palinkazik es nevet a csajokkal, mikozben 19 oras osszefoglaloban eppen egymast szidtak es fenyegettek 😊
Ez egy ilyen mufaj. Es legyunk oszintek, a mostani VV-nek van egy delutani talkshowja, egy esti kisero showja, es van egy - bar szar - 7 oraig tarto online streamje. Nem olyan rossz azert a helyzet. Bar az embernek sosem eleg ami van, mindig tobbet es jobbat akar 😊
Most értem az összefoglaló végére. Mi történt, hogy mindenki már alszik? Korai takarodó? Mi volt eddig a stream alatt?
a VV4 miért csak a profit és a hangulat gerjesztõ show jegyében zajlik?..1 hét alatt csináltak egy szánalmas-cél érdekében nemes-gyûjtést,ami emberileg nem adott lófaszt sem vissza belõlük...
az iskola hét alatt eszükbe nem jutott volna,hogy oktatásilag a teljes délelõtti tanítás a neten mekkora lett volna,hiszen ha a kedvenceim is tanulnak,talán én is belehúzok....katonai hét..nem hogy adnák ébresztõtõl valameddig,hogy érezzük a súlyát a reggeli kelésnek,tornának,10 perc piperének..bebasszák éjjel a hálót azt csókolom..miközben 2en kint kurva jókat dumálhatnak reggel 5ig...
vagy olyana címmel felrakni " ami az összefoglalóból kimaradt "
igen én nem sürün néztem eddig az online közvetítést de!
pl. tegnap este kaptak ajánékba pezsgõt,tortát,zenét ->egyiket se láttuk az összefoglalóban 😊
azelõtt volt éjjel vmi játék azt se adtál le !
és mivan még azzal amit nem is láttam 😄
ezaz mikor már vkinek üldözési mániája van és mindenben az összeesküvést látja!
viszont az tényleg szomoru h ez kell,hogy kirjakjanak videókat! miért nem lehet visszamenõleg kitenni az elmúlt nap történéseit???
jóhogy megnéztem!
pörköltet rízzsel még soha se ettem!
de jól mondja bréla valószínû olyan mint a rízseshús! kifogom próbálni az tuti! 😄
A VV nepszeru, tonkrever mindent jelenleg hir szempontjabol. Igaza volt dopemannek amikor azt irta/rappelte, hogy az orszagot jobban erdekli kit hiv ki az Eva, mint hogy mennyi a kenyer/benzin ara. Meg akkor is, ha az egesz villarap amit csinalt, egy szenny, de ez az egy mondata teljesen helytallo.