ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorii
ja lehet, szupertitkos katonai felkeszites, fszom stream

<#banplz>

Pedig van, még az elején elég sokszor szóba is került, online adásban is, több játékos is mondta.

Az már más dolog, hogy a Ginának nem kellett fizetnie, vagy lehet, hogy kifizette természetben <#hehe>

cassoneitaly
<#idiota><#idiota><#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

nem a játékból kilépésre gondolok,hanem hogy az RTL játék után még hívja ide oda...de lehet azonnali új mûsor tényleg más tészta
Azt még el tudom képzelni, hogy szóltak neki az ötletrõl és hogy vállalná-e ha kijön, csakhogy ezt nem hozzák nyilvánosság elé. Vaktában szerintem nem reklámoznák meg szervezkednének ha netalán mégsem jönne össze kinos lenne mindent visszamondani.

jól kibaszna a retekkel ha nemet mondana... 😊 ,ha nem nyeri meg a fõdíjat és nemet mondana erre a mûsorra ,akkor is megélne már kereste reklám ajánlattal a szüleit már pálinkagyár,szívar gyár meg cotongyár is XD
Gorii
Gina mikor kiment nem kapott semmi ilyet

Gorii
ezt a kotbert nemtudom ki kezdte el, semmi ilyen nincs

szerintem se, ez a való világ müsortól független még ha a müsort a vv csapat is csinálja.
Azért ez nem igy van. Legfeljebb az van benne, hogy szerepel a nekedvalóban, belevalóban egy párszor de nem egy ilyen mûsorban. Erre nem kötelezhetik.

szerzõdésben van,hogy mûsor után még azt csinálnak vele,amit akarnak,különben a gatyája rámehet a kötbérre..
Ez pontosan igy van sajnos. Ilyen profitorientáltvilágban élünk. Én Alek helyében csak azért sem mennék bele, õ nem egy rongy hogy ide-oda ráncigálják. Ahogy eddig megvolt ezután is meglesz szerintem. Ha belemegy teljesen alárendeltjévé válik a reteknek.

Szinte minden nap beírja ide, biztos ezen élvezkedik... <#email><#fogmosas>

mert õk egybe számítják a kocsi+lakás+utazás és ugye a 12 milla.
Am mér 50 milla a nyeremény? havi 1 millió egy évig az 12

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

50 millával....
Alapból az Alek mûsor ötlete tetszik ,biztos jó buli lenne.De viszont az hogy ezt tényként elõre az õ megkérdezése nélkül az nagyon gáz,arról nemis beszélve hogy ezzel a VV4 -es gyõzelmi esélyeit is rontják(lehet hogyí nem is véletlenül)-----hiszen ha megnyerné mi garancia van arra hogy 500 millával a zsebében még bohóckodna a tv-ben (szerintem akkor is elválalná szereti a villát+nõk+ingyen kaja pia)--viszont ha 2. lesz 99%hogy elválalja... ésha Oli igazi barátja akkor ezen õ is elgondolkodhatna....mert teljesen ugy jönn le mintha tényleg Alekból akarna pénzt csinálni a Retekkkel eggyütt... és ez nagyon gáz nem csakAlekra nézve hanem rá is...:S
olyan mindegy,csak a hálót látjuk 11-tõl 5ig😊
Amugy ma gondolom másik párosok fognak éjszakai õrködni nem? mert Jerzy kimaradt és Laci is csak 1 órát tolt ráadásul már kora reggel meg Alek se volt bár õ beteg ugye.
Freddycom
Ez nem a google keresõ, itt nem találsz megoldást a problémádra.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

van az a pénz,amiért eljátsszák a kemény tisztet és kibírják😊
fitymaszükület
"ezek a kiképzõk nem tudom hogy lehetnek ilyen nyugodtak"

Az igazi katona fegyelmet és türelmet tanul, most õk is vizsgáznak ebbõl, nem csak a villalakók 😊

jazzy
Na láttam az adást de csak most tudok írni. Lacitól nagyon szimpatikus volt, hogy átvállalta Alek részét is, ne kelljen betegen csinálnia. Az viszont amit Éva mûvel.. ezek a kiképzõk nem tudom hogy lehetnek ilyen nyugodtak. Nem igaz, hogy valaki nem bírja ki a kurva cigi nélkül 3 órán keresztül..
én már örülnék az utóbbinak,Éva ezzel a kurva hajával meg lázadásával,utána bõgésével már nagyon utálatossá vált a szememben😊
amúgy is a feje se áll jól😊
én örülök mert akkor kiviszi bözsét aztán visszatér 😊
ellenben rohadtul mérges leszek ha erzsi visszatudna jönni éva ellen.. (ugye neten is mindig 0.1%-ot szokott kapni xD)
A két parancsnok ellen a villa törtetõje, Éva is fellázadt már, õ ugyanis nemcsak elhagyta az õrhelyét, de még rá is gyújtott, így fegyelmezetlensége miatt társainak 200 guggolást kellett végrehajtaniuk, miközben a kanapén henyélõ lánynak minden tizedik guggolás után meg kellett köszönniük a feladatot. Utána a lakóknak fürdõruhára kellett vetkõzniük és búvárkodniuk a medencében, ruhájukat pedig egy csepp víz sem érhette!

Hm tényleg érdekes lesz a holnapi összefoglaló is ugye a szöveg elsõ részében leírtakat láthattunk a holnapi elõzetesben,de ezt a medencéset nem(végre beköltözésük óta elõszõr használták😄)ezek után szerintem Éva tényleg elintézte,hogy biztosan õ legyen a kiválasztott pedig a jótékonysági hét legvégén én azt hittem megússza mert mindenkinek benyalt és Anikó lesz vagy Alek.
nincs rá esély már bocs 😄 éva eléggé akaratos 😊 de persze egyértelmü h nem szabadna már ennyire reklámozni elõre az illetékes beleegyezése nélkül

bár látom elõre a mûsorban 😄
140kg-os 150cmes hölgy is lesz köztük , alek megmondja neki, te csunya vagy nem kellesz -> csaj egybõl lelép
Most tegyük fel összejön Évával a játék végégre (erre 1% esély van), de nem kizárt, akkor mi lesz?
talán már megkérdezték tõle a riportszobában!
bár nem hiszem xD
egyébként siman frankó lenne egy levélben beküldeni,hogy alek elválalnád-e egy müsor szerepét melybne feleséget keresünk neked -> ugyis elvállalná tuti 😊 de a szándék sokat számít , de hát ezaz rtl (meg az összes többi is)
Megnézném az arcukat.
poénból én megjátszanám ezt 😄
mint anno suliban !
dec 6 mikulásbuli xD
önvédelem óra -> gondoltuk majd lesz vmi játék v bármi xD
tanár meg ezlkezdi " parkfutás " kivitt a parkban aztán: elkészülni,vigyázz,kész, boldog mikulást xDDDDDDDDD
Gorii
meg vmikor januarba mondta Aniko Aleknak hogy oli penzt fog csinalni belole hehe

desigo
Alek nélkül is nyomul mindenütt
Az idõzítés és az Alek tudta nélküli kavarás nem tisztességes.
Meg a másik: úgy hirdetnek egy mûsort, hogy nem is biztos, hogy Alekosz belemegy, a VV esélyeit akarják elkúrni.
Gorii
Alek jobban orulne a fodijnak mint 10 ocska kurvanak orszag vilag elott , Oli is elmegy a f**ba rajta kapaszkodik fel..

Krisztiam
így lehet a Béla nyeri meg a sok nyugger rá fog szavazni..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Így van, elkapkodták ezt, nem korrekt.
desigo
akkor inkább Anikó...
Gorii
jaja , es akik szavaznak azoknak se jon le ez jol , rtl elviszi a dontoig, es vagy a racz vagy aniko nyeri meg en ugy erzem

Gotti "megvette" a Szandikát, mint boltban a kenyeret..

"Elhoztuk a ruháit, pipere dolgait, meg amit kell"

Elsõ ránézésre cigánymaffiózó.
Gorii
Alek Evat akarja😊

Mekkora gorilla bazmeg <#merges2>

Ja és ha mondjuk tényleg talál egy normális nõt a mûsor után, akkor rákényszerítik, hogy dobja és kurvázzon nekik. Ezt a mûsort nem hirdetném, míg vége nincs a VV4 nek. Szegény Alekról ezer bõrt akarnak lenyúzni. Kicsit sajnálom is, hogy mennyi érdekemberrel kell jópofiznia.
desigo
szandika pasijából,hogy sugárzik az értelem <#hehe><#hehe><#hehe>
pff Szandika ezért akart kijönni, hogy összejöjjön ezzel a benga állattal...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gotti! 😄