ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálatok se megy az oldal?

én nem..gyõzte az idegem egy ideig,utána szartam bele
Valaki veszi a tormeleket..? Mert elegge szaggatjak.. Igaz mikor neha van, az vicces...😊

és errõl egy kiesettõl se hallottunk vissza,pedig reméltem,hogy lesz egy Olivér mondjuk,hogy basszátok szájba,azt hittem az utolsó fingás is lemegy a neten,erre mennyi mindent nem mertem csinálni..vagy ilyenek..
Nagy lófaszt látunk titeket 24 órában.. Tv-ben nettó 40 perc, online összvissz megy 1 óra talán a 7-bõl..

és tényleg..csak a portját nem keverték le😊
PiszkosFred
Azt hittem elment wcre azert zorgott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na most úgy néz ki,mintha Ani szopná Bécit😊))
me ne mutassák mivel zörög
geci passzív dagadt vezérlõsök😊
Megasztár, Csillag születik, KHF 😄

Nem Béla, nem akkor fog.. már rég menni fog, mire kijöttök 😄

az igen..Ani beletrafált a Csillag születikbe..egybõl KHF😊
A BeleValó-ban Dorzsi kapott egy szép sms-t valami legtrágyább férfi aki létezik vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan idézni ,csak nézett ki a hulye fejébol.😊 Valaki kuldhetne neki egy olyat: Jerzsi tukrom tukrom,kíváncsi lennék a reakciora 😊 Persze ehez az is kellene ,hogy bejusson hozzájuk az uzenet!
PiszkosFred
Koszond giginek, o mozgatja a szalakat a hatterben, o fur mindenkit es uszitja belat es erzsit...

Béla elbutult a villában <#nyes>

Most ez a beszélgetés még azt az idõszakot idézi amikor még tök jóba voltak az elsõ hónapba kb meg mikor még meg volt a "fantasztikus hatos". Azért kár,hogy Béci hátbaszurta és igy tönkre ment a kapcsolatuk.
PiszkosFred
Erzelmileg, felfogasban es emberileg is rengeteget fejlodott miota bejott, talan o a legtobbet a bentiek kozul. Az, hogy neha jatssza Bambit, a szegeny arva ozgidat, az hozzatartozik a lenyehez, ezt sosem fogja kinoni, majd 40 evesen.

Siras sosem ertettem miert emlegetik fel az emberek. Ez egy zart kozosseg, zart ajtokkal, ket dolgot tudsz csinalni: vagy szetvered a falat, vagy sirsz. Az eletben bevagod az ajtot magad utan, es sose talalkozol az illetovel. Itt bevagod az ajtot, es meg ket honap mulva is egyutt elsz az illetovel. Teljesen mas odabenn, a siras nem rossz megoldas, nem a gyengeseg jele.

Ja oké, akkor rosszul hallottam.. Azért jó lenne, ha KHF és a közvetítés aránya megfordulna már.

nabazmeg..mindenki itt válik felnõtté a VV4-ben?😊
most iss affektálós picsa...kimegy és minden szaron be fog sírni?😊
PiszkosFred
vannak kinn*

PiszkosFred
11-tol 2-ig vannak ki, most fog letelni az elso orajuk, azt mondta.

1 órájuk és már csak 2 van hátra
Van órájuk 😊

Jól hallottam, hogy Ani azt mondta, hogy pár perc és vége a 2 órának? Akkor most összesen 2 órát kell õrködniük, nem hajnali 2-ig? Mert akkor Anikó elég szarul mondta...

jah
de mi az az óra ketyegés???
Na most lesz idejük megbeszélni a dolgaikat.. rábasztál Bréla, nem tudsz elmenekülni 😊

Csak kár, hogy lófaszt sem látunk belõle..

PiszkosFred
Robot szavazok ellen nincs mit tenni. De mar az retek is valtoztat, a nyertest mar nem a nezok szavazzak meg.

Es hiaba teszik oda magukat Aniko vagy barki, az Alekosz parti robot szavazatok ellen eselytelen a dolog. Felo, hogy vissza fog ez utni.

Szeretem Bréla tabuktól mentes kinyilatkoztatásait <#nyes>

talán oda kéne tenni magukat,hogy szeressük õket is😊
Gombás sztorik <#vigyor5>

amivel a faszomat törlöm,azzal õ megtörölte a pinéjét..ilyen gomba olyan gomba

aztán KHF..nem mindegy már?😊
Anikó és Béci õrködésénél kiderült, elegük van, hogy Alek nyeri az összes szavazást, ráadásul a kintrõl jövõ kiabálásokból is csak Alekosz hangzik be.<#nevetes1>
istenit Anikó..1 hétig ne nyûglõdnél,hogy egy feladat komolyan van elõadva bazmeg..ilyenkor utálom
hah? 😄 am még az baszna be ha alek olyan beteg lenne,hogy kikéne vinni a villából :SSSS önkéntelenül hagyná abba a játékot :S (am többieket le is fertõzheti) de mibe lázasodott be?:S
Béci te fasz...Alekosz lázas és taknyos...
KHF csak hogy el ne felejtsük?
mert sok titok most nem történik😄
Anikó Bécinek: "Nem dugod be azt az izédat?" <#nyes>

Jó de ha annyit látunk belõle mint a tegnap akkor nem sok értelme van. Amúgy úgy látom kezdik szokni ezt az életformát <#eplus2>

Hát mert azok is <#nevetes1>

weskernek üzenem h kisrészt veszek fel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jaja. 😊 Nagyon helyes, õrködjön is csak Õ 😊

ezek a fegyverek tisztára olyanok, mint a laserharcban😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de "csak" 2 ig
MA éjjel is Anikó õrködik?!

közösségi oldalon szted hány olvasatlan levele lehet? 😄 (ha regizve van valahova is 😄) vagy 3000 xD
egyértelmü h rendezvényekre muszáj elmenniük...
szerinted páran jószántukból mennek el adott mûsorokba? megmondom,hogy nem , csakis azért mert szerzõdés köti õket!
pl. ha te BP-tõl 200km-re laknál akkor önszántadból költenéd a pénzed meg idõdet arra,hogy felutazz pestre és beülj egy mûsorba? XD vagy esetleg szerepelj vmeik müsorban 3percet? xD
Ááá valami homokos van a vezérlõben, Alek seggét pásztázta.. <#guluszem1><#falbav>

Hihetetlen, mindenki ismerkedni akar Anikóval, csak ilyen sms-eket kap <#vigyor>

Na sms-ek.. akkor hamarosan takarodó, aztán kiderül, lesz-e ma valami 😊

8 körül már toltam egyet,hogy Na srácok,megvolt a nagy õrség tutorial a nézõk felé,jó lenne ma a horkoláson kívül mást is látni...😊
Gondolom majd 11 után bekapcsolják az ón lányt, aztán nézhetjük, ahogy alszanak a sötét hálóban..

xido: írjad azt a levelet! 😊

Gorii
en csak olitol halottam , mindegy hagyjuk