ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mintha bûntény lenne szûznek lenni 😊
No meg mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Tudta-e on kedves Vaja, hogy a fia meg szuz"
- Mi, dehogy...
- Koszonjuk, ennyi (vonalbontas)"
Cimlap:
"Szenzacios leleplezes! Alekosz szuz! Az anyja elott is titkolta! Excliziv interju Vaja asszonnyal!"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Hát ez kurva jó, tiszta pozitív értékek egy nõben <#nyes>#nyes>
– Egy éve lakom ebben a lakóparkban, és Szandi az elsõ nõ, akivel itt összeköltöztem. Már saját kulcsa is van, ez már az õ otthona is. Nagyon jó vele együtt élni, egész nap csak alszik, fõzni nem tud, de nagyon finomakat rendel – viccelõdött „Gotti” Laci, akirõl Szandika nem gyõz áradozni.
"fõzni nem tud, de nagyon finomakat rendel" 😄DDDDD
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
hálóban pilács fel,tiszte bent vannak😊
Kapcsolatrombolas.. Aniko, ha erzelmeket kap, ad is, es intenziven.. Tehat minden olyan emberhez kepest elonyben van, aki erre nem, vagy mersekeltebben kepes.. Ebbol jonnek a feltekenykedesek, es osszeveszesek.. Sokszor teljesen ertelmetlenul..
Abban egyetertunk, hogy okos a csaj, de annyira onbizalomhianyos, es erzelmileg labilis, hogy ezt gyakorlatilag nem tudja kihasznalni.. Es "oriasi" taktikus, mindig sikerul neki a leggyengebbekkel baratsagot kotnie, akikkel aztan marha sokra megy.. Ha meg "gonoszkodik" is, pl. mikor egyszer Szandit probalta Evaval osszeugrasztani, akkor elmondja a riportszobaba.. Jaj...
Eddig azert nem szemelte senki ki arra, hogy kivigye a legerosebbek kozul, mert voltak gyengebbek nala szamosan, vagy voltak olyanok, akiket ki akartak ejteni, es azzal probalkoztak, vagy voltak, akik amugy is ki akartak menni.. Plusz egyutt lehet vele elni, nyafkaskodik, de artalmatlan, viszont, ha megvan a kulcs, konnyu iranyitani.. Na most itt tartunk..
Wesker: ezt átírnád?
"Légy szíves kulturált hangnemben fogalmazd meg hozzászólásodat."
háló kép és hang..aztán õrség kép háló hang..aztán õrség hang háló kép..aztán háló kép és hang
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Alek meg csúnyán köhög <#shakehead>#shakehead>
Erre a neten azt olvasni mindenhol, hogy napraforgo, hogy o robbantja szet Eva-Alek duot, kapcsolatrombolo stbstb. Pedig a szerencsetlen csak egyedul van, egy szamara teljesen idegen kornyezetben es szituacioban. Arrol nem beszelve, hogy az Alek es Eva paros nyitott fele, es nem o felejuk.
2.ha oda vagy Anikóért akkor verd ki rá napjában 3x legalább és talán tompul az érzés kicsit
3.én mondta hogy gonosz nem mondtam hogy rossz ember,söt még azt sem mondtam hogy amit leírtam tuti hogy igy van,mindössze leírtam egy csomó tényt..amik eggyütt nézve elég érdekesek ,akár még véletlen is lehet kitudja...de nehéz elhinni hogy ebben sok balszerencsés szituban mindig Anikó volt az ártatlan szenvedõ alany,..de ha tényleg nincs benne szándékosság akkor meg tényleg elég szerencsétlen és már elnézést de balfasz egy nõ....
4.mondhatod hogy változnak a vélemények -viszonyok emberek között ,mondhatod azt is hogy ez egy felfokozott szituáció (már mint a lét a villában) de azt nem mond hogy egy erõs ,nem manipulativ -vagy éppen nem manipulálható egyéniség igy ilyen mértékben változtatja az emberekhez való hozzáállását...ez nem normális dolog...
5.kb ennyi a véleményem...eddig ugy tûnt te egy normális csávó vagy ,nem tom mia faszért kell egy normális komentre egybõl személyeskedõ választ írni...és én nem azt állitom hogy biztosan igazam van mindössze tényeket összegeztem és levontam belölük egy -teoriát-lehetõséget a dolgok,történések okára....
6. egyébként nem utálom Anikót nyugi... 😊