ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alekoszról annyit hogy Anikó utálta a legjobban az elején aztán kiesett Zsófika Alek ellen+a feledatokból elkezdett látszani hogy Alek a legerõssebb bent,majd hirtelen már nem is utálta Alekot,és itt azt ne mond hogy Alek akart vele barátkozni..õ mindössze ugyanazt tette mint korábban megakarta dugni....szal ebben az esetben egyértelmûen Anikó közeledett Alekhoz(a korában utált ám erõs villatárshoz)huzni, hogy ez taktika vagy csak megváltozott a véleménye és megszerette hirtelen az Alekot,hát jó kérdés-lehet hogy tényleg jobban megismerte és szimpatikus lett neki,de mindenképpen érdekes ez a folyamat is+ott van az is hogy elöszõr utálja alekot szereti olivért majd utálja olivért alekot összeakarja ugrasztani olival majd alek kiejteti zsófit 1hét alatt szerelmes lesz oliba közben elis feljti hogy korábban mit mondott oli és alekbarátságról,hirtelen a szövetség tagja lesz...ha ebben nincs semmi tudatosság akkor meg azért gáz mert szart sem ér egy olyan ember akit igy lehet manipulálni ,ide oda cibálni hülyiteni stb. ... de szerintem nem annyira szerencsétlen az Anikó hogy ezt csak ugy megcsinálják vele...
Mondtam nem tudom hogy tudatos-e vagy sem tõle...de az mindenképpen érdekes folyamatosan ez történik körülötte...én nem hinném hogy véletlenek sokasága volna...nem mondom azt sem hogy egy negativ karakter,lehet hogy természete miatt történnek vele ilyenek,de azt ne mond már hogy nem tehet róla és hogy nem volt hibás egyik esetnél sem, kizárt hogy mindig õ legyen az ártatlan áldozat....
Persze, O is probal helyezkedni, atlat dolgokat, de aztan nem az esz dont, hanem az erzelem.. Most is.. Laci par napja egy jatekban kerdezte tole, hogy tobbszor probalt neki segiteni, mert ugy latja nincs jo passzban, de nem engedte, miert.. Azt valaszolta, hogy mindenkivel tartani akarja a harom lepes tavolsagot, mostantol a sajat jatekat jatsza.. Lattuk, Eva hogy puncsolt neki kint.. Azert Aniko testbeszeden latszott, hogy vannak fenntartasai.. Mara mit latunk, Eva mar PiSzi-zi, a riportszobaban vedi Evat, nem mond rola rosszat, meg Alekosznak is odamormogott, mikor Evaval osztottak egymast, meg kulon is.. Pedig tudja, hogy Alek a legerosebb, vele rosszban lenni nem jo, Eva meg eros, de szamkivetett.. Ha ebben latsz jozan taktikat, en megeszem a monitorom.. Egyben konzekvens, Laci fele a papamaci beszelgetotars statuszon nem lep tul.. Erre meg nem jottem ra, miert van..

Igazából az a fura, ahogy az egészet tálalják: "megvádolták".
Mintha bûntény lenne szûznek lenni 😊
No meg mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá.
Akikhez kellett is a NAGY kanál. Alekosz elmondása szerint nem kis filigrán csajszik voltak.
120 kilós böszméket, nem is titkolta soha! <#vigyor>

PiszkosFred
Ronda 100 kilo felettieket - mondta benn egyszer, hogy csak ezeknek "jott be". A szep csinos lanyok vagy elhajtottak, vagy jottek a csajok baratai es elkergettek/megvertek ha udvarolt nekik 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Tipikusan onigazolo hazug kerdes a bulvar reszerol. 😊

"Tudta-e on kedves Vaja, hogy a fia meg szuz"
- Mi, dehogy...
- Koszonjuk, ennyi (vonalbontas)"

Cimlap:
"Szenzacios leleplezes! Alekosz szuz! Az anyja elott is titkolta! Excliziv interju Vaja asszonnyal!"

Biztos nem szûz, de azért khm, "inkább falta a nõket nagykanállal"... El tudom képzelni, milyen nõket falhatott😄
Überfaszság.. Már megint kellett valami szaftos pletyka <#levele>

jugen

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Azt már kitárgyaltuk PiszkosFred-del hogy Anikóérzelmileg olyan mint egy kislány ,néha ugyis viselkedik és hogy ez a multja miatt van.....amiket leírtál nagyrészt igazak...amiket én korábban leírtam az csak egy szélsõséges lehetõség volt a történések okára(egy másik nézõ pont)sok igazsággal,mint ahogy most a tiéd is, az én megfogalmazásomban õ tehetett azokról amik vele és a környezetében(vele barátságban vagy szerelemben) lévõkkel történtek, a tiédben mindenki más a hibás csak õ nem(csak egy ártatlan áldozat) ....-tudod az igazság valahol a 2 között lehet-mert ha mindezt tudatosan csinálta volna az durva és valószínütlen lenne ,viszont az sem hihetõ hogy nem tehet semmirõl,hogy õ csak egy áldozat túl sok dolog történt körülötte vele ahoz hogy igy legyen... mindenképpen összetett a probléma, azt nem hinném hogy Aleknak valami taktikai terve lenne Anikóval ,Éva már más eset õ sokkal manipulativabb de hát végülis törtetõ-persze ebbõl kiindulva Anikó meg rosszkislány... 😊
desigo
zsófi új melleirõl volt már kép?
"egész nap csak alszik, fõzni nem tud, de nagyon finomakat rendel"

Hát ez kurva jó, tiszta pozitív értékek egy nõben <#nyes>

pff 😄DD

Upsz, ez melle ment... Ha valaki tudja, legyszi torolje..<#ijedt>

Gorii
lal ez kvanagy😊Ö

Mr Csé
CIKK MEDVEDISZNÓEMBER utóéletébõl:

– Egy éve lakom ebben a lakóparkban, és Szandi az elsõ nõ, akivel itt összeköltöztem. Már saját kulcsa is van, ez már az õ otthona is. Nagyon jó vele együtt élni, egész nap csak alszik, fõzni nem tud, de nagyon finomakat rendel – viccelõdött „Gotti” Laci, akirõl Szandika nem gyõz áradozni.

"fõzni nem tud, de nagyon finomakat rendel" 😄DDDDD

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

azért az milyen jópofa,hogy reggel kettlebell edzés volt és Tóbiás Mátyástól ez nem idegen edzés tárgy😊
Jerzy lebukott egy stopperral, valamikor bent maradt, es a tojasfozo orat is kifogasoltak az orsegnel... Volt motozas, ruha atvizsgalas, ruhan ugralas, ilyesmi.. Az alvok dicseretet kaptak, hogy gyorsan felcihelodtek.. Belanak reggel a tornanal figyelembe kell vennie a tortenteket..

2:07 riadóóóó
hálóban pilács fel,tiszte bent vannak😊
Tenyleg csak nezed, de nem latsz...😊 Osszefoglalok, online, erdekes dolgokat rajzoltak ki.. Beciek milyen ostoban loktek el maguktol, Zsofi hogy hulyult meg az utolso 2 napban, az ezekbol kovetkezo konfliktusokat Oli hogy hasznalta ki arra, hogy Anikot athuzza magukhoz, aztan mikent verte ki Anikobol a szerelmi vallomast, vegul Oli hogy vesztette el a kontrollt az addig mozgatott babukon, es menekult ki a villabol.. Aniko alapjaban iszonyuan bizonytalan onmagaban, kell neki egy kulso igazodasi pont.. Ez kint az anyja, meg a baratnoi.. Bent azokhoz vonzodott, akik ezt megadtak, de egyben erzelmileg is tudtak adni neki.. Viszont altalaban akik kiadjak az erzelmeiket, azok labilisabbak, itt ez gyengeseg, amire az erosebbek racsapnak.. Gina labilis volt, nem is birta, kiment.. Zsofi/Szandi szinten hasonlo cipoben jart, egyik se tudta uralni az erzelmeit, ezert vegulis parbajjal, de leleptek.. Oli egy mas teszta, O addig mamipulalta Anikot, hogy kivonja a masik csapatbol, hogy fejere nott a dolog, es sajat dugajaba dolt.. Most Eva azt jatsza, mint Oli, behuzta az egyedul maradt Anikot, jobb ha velem van, mint ki tudja hol.. Plusz Alek, meg Eva lejatszottak a parbajokat, es Eva mindenkeppen ugy akar sakkozni, hogy az utolso parbaj elott vedett legyen, ehhez viszont iranyitani kell Anikot.. Kivancsi leszek mit alkotnak Alekosszal, de valami kiotoltek..
Kapcsolatrombolas.. Aniko, ha erzelmeket kap, ad is, es intenziven.. Tehat minden olyan emberhez kepest elonyben van, aki erre nem, vagy mersekeltebben kepes.. Ebbol jonnek a feltekenykedesek, es osszeveszesek.. Sokszor teljesen ertelmetlenul..
Abban egyetertunk, hogy okos a csaj, de annyira onbizalomhianyos, es erzelmileg labilis, hogy ezt gyakorlatilag nem tudja kihasznalni.. Es "oriasi" taktikus, mindig sikerul neki a leggyengebbekkel baratsagot kotnie, akikkel aztan marha sokra megy.. Ha meg "gonoszkodik" is, pl. mikor egyszer Szandit probalta Evaval osszeugrasztani, akkor elmondja a riportszobaba.. Jaj...
Eddig azert nem szemelte senki ki arra, hogy kivigye a legerosebbek kozul, mert voltak gyengebbek nala szamosan, vagy voltak olyanok, akiket ki akartak ejteni, es azzal probalkoztak, vagy voltak, akik amugy is ki akartak menni.. Plusz egyutt lehet vele elni, nyafkaskodik, de artalmatlan, viszont, ha megvan a kulcs, konnyu iranyitani.. Na most itt tartunk..

Az felesleges modorosság lenne. Hogy hülyén néz ki? Fordulhatunk az MTA megeflelõ bizottságához: )
akkor már Legyél szíves..így rövidítve egyben jobban néz ki😊
"Légyszíves kultúrált hangnemben fogalmazd meg a hozzászólásodat!"
Wesker: ezt átírnád?
"Légy szíves kulturált hangnemben fogalmazd meg hozzászólásodat."
a büdös kurva anyjukat már
háló kép és hang..aztán õrség kép háló hang..aztán õrség hang háló kép..aztán háló kép és hang
Mr_no_NaMe
Feltévedtem az oldalra. Mi ez a villakatonaság? Nem is ezen akadtam ki, hanem mi a francért az amcsi zubbonyokat aggatták rájuk? Amcsi egyenruha?? Ki a francnak nyalunk mi? Szegény anyám ne sirass...jézus atyaúristen..
persze nem lehet mindenki tökéletes,és persze mondhatjuk hogy nem tehet róla-de ilyen alapon az Éva meg nem tehet róla hogy idegroncs,ha felhuzzák nekitámad akármilyen dumával akárkinek még az ugynevezett barátainak is...már pedig az éva ilyen nem tudatosan csinálja de attól még ez egy rossz dolog....azért mondom hogy sokat számit a szándék hogy mit miért tesz,az okok stb. de attól amit az Anikó csinál nem korrekt és ,és ha még nemis tudatos akkor sem lehet neki elnézni...teszem hozzá abszolut még igyis a legjobb nõi karakter és nem akülseje miatt mondom 😊
PiszkosFred
Sajnos nem lehet visszakeresni kommentre, de ezt mondom honapok ota, hogy egy 21 eves bombazo testbe zarva egy erzelmileg egy 12 eves lany az Aniko. Nem tehet rola, majd idovel kinovi, ez a VV pl nagyon jo kezdes ehhez. A napraforgo dolog pedig abban az esetben abszolute nem furcsa, ha a 12 eves erzelmi szintet nezed. A lanyom detto ilyen, van egy aranylag allandonak mondhato baratnoje, de csak mert alsoban is osztalytarsak voltak. Viszont hetrol hetre valtozik, hogy epp most ki a legjobb barat, baratno, eppen kinek a szulinapi bulijara megyunk vagy epp kit nem szabad meghivni hozzank, stb. En mar nem tudom kovetni, neha kapom a "letolast", mert rakoszonok valamelyik oszttarsra az utcan iskolaba menet, akirol ugy tudtam joban vannak, de nem, 2 napja mar orog harag van 😊 Persze jovo heten megint jon, es itt alszik mint legjobb baratno. Ez ilyen, Aniko is ezen a szinten all pillanatnyilag. Hogy nem normalis ez a dolog? Hat egy 21eves eseteben nem az, ez ketsegtelen teny. De hat nem lehet mindenki tokeletes.

Persze abban igazad van hogy a multja miatt érzelmileg visszamaradott ,ez sokszor látszik rajta...néha OLYAN MINT EGY 15 ÉVES TINICSAJ...😊 de ez a sok gyors és drasztikus váltász a viszonyiben bent,szerintem az akkor is sok ,megértem hogy mindig szüksége van valakire nem is ez a baj...csak az hogyegyiknapról a másikra simán vált+sokszor sír tök feleslegese...HISZTIZIK-én azt meg rühellem...😊 sok szerethetõ tulajdonsága van,de ez sok napraforgózásnem szimpatikus ha érdekbõ(taktikából) teszi ,de ha csak azért mert nem birja egyedül akkor is...+hidd el ha nem igy nézne ki te se állnál ki mellette ilyen egyértelmûen ,pl képzeld el ezt a hozzáállás egy szandika testben 😊...más lenne a leányzó fekvése 😄
Ja, de igaza van Bécinek, a párbaj nem lehetne egy napon a kiválasztással/kihívással, mert ugye nem mindegy, hogy napokig, vagy órákig szavaznak csak. Mindenesetre érdekel felvetés volt. A kiválasztás és a kihívás egy este akár még meg is valósulhatna 😊

anyád mekkorát roppant a gerince😊
Aleknek érdekes ötletei vannak 😊

PiszkosFred
Attol hogy tud csabitani - koszonhetoen a elesett gyermeki bajanak es a nagy ozike szemeinek -, es a ferfiak nem tudnak ellenallni neki, az egy dolog. De megtartani oket mar nem akarja, mert nem tudja mit kezdjen veluk. Nincs elotte se pelda, se semmi amihez tudna kotodni. Apa nelkul felnoni sajnos ezt teszi, sok ido kell, amire az ember be tudja potolni azt, ami kimaradt 1-16 eves korig. Meg tudja szerezni a ferfiakat, de nem tudja mit kell veluk csinalni, illetve amit tud, az max egy rovid kapcsolatra eleg. Erzelmi reszerol beszelek az egesznek, a hosszu tavu kotodesrol.

Igaza van Brélának, inni kellene pár pohárkát és be az ágyba, kiizzadni és másnapra jobban is lenne..

az Alek éva dologban igazad van nagyrészt.....önbizalm van kimer állni mer és tud beszélni...õnértékelési problémái hát? max az hogy mindenki csak azért van oda érte mert szép,és nem a belsõ tulajdonságai miatt-ez láthatóan zavarja....nem tud bánni a férfiakkal nem tom saját állitása szerint eddig mindig megkapta azt akit akart ha volt barátnõje ha nem õ maga mondta hogy több kapcsolatott tett már tönkre ,más kérdés hogy hosszú jó kapcsolata nem volt még....általában megunja a férfiakat miután megszerzi õket-ezt is õ mondta...szal azt hogy nem tudd bánni velük erõs tulzásnak érzem,más kérdés hogy kapcsolatban elég béna...
PiszkosFred
Megvedem en Evat is ha kell. Nincs benn favoritom, egyszer sem kuldtem sms-t, nem szavaztam onlineon sem, es magasrol teszek ra ki nyeri meg. 😊 Otleteim vannak, de csak jatek szinten. Viszont idegesit, amikor az emberek a csordaszellem jegyeben "tamadnak" valakit, foleg ha alaptalanul.

Te nyertél <#vigyor>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Egy kis Anikó 😊

Alek meg csúnyán köhög <#shakehead>

PiszkosFred
Jo, lehet picit eros volt a hangnem, sorry. De van egy lany, onbizalomhiannyal, nagyon komoly onertekelesi problemaval, aki szomjazza azt, hogy elismerjek, elfogadjak, megdicserjek - egyszeroval aki utal semleges lenni. Egesz eleteben nok kozott elte az eletet, nem ismeri hol a hatar a ferfiakkal, igy banni veluk sem nagyon tud, illetve nagyon szelsosegesen.

Erre a neten azt olvasni mindenhol, hogy napraforgo, hogy o robbantja szet Eva-Alek duot, kapcsolatrombolo stbstb. Pedig a szerencsetlen csak egyedul van, egy szamara teljesen idegen kornyezetben es szituacioban. Arrol nem beszelve, hogy az Alek es Eva paros nyitott fele, es nem o felejuk.

Megnéztem az összefoglalót. Ez a hét sok dologban vízválasztó lesz, a villán belüli kapcsolatok, sõt akár a játék kimenetele szempontjából is. Éppen ezért még nem szeretnék senkirõl véleményt nyilvánítani, talán a kiválasztás környékére fog összeállni a kép.
Úgyértem ez nem egy szimpla hülés.

+7.azt írtad hogy ez egy játék és nincsenek a ráczékon kivül bent nincsenekösszinte barátságok-baráti viszonyok...ezzel egyet értek...csak hogy pont az általad olyan szépen védett Anikó halt már meg 10x mikor az egyik nagy szerelme vagyjó barátja vagy barátnõje kiesett,esetleg vitázott vele... akkor hogy van ez? nem volt összinte? ezzel a dumával pont az Anikó hiteltelenségére mutatsz rá....
Elég csúnyán köhög Alek, vajon milyen betegsége van?

Gigi, húzz onnan!

1.én nem fikáztam itt senkit te se tedd
2.ha oda vagy Anikóért akkor verd ki rá napjában 3x legalább és talán tompul az érzés kicsit
3.én mondta hogy gonosz nem mondtam hogy rossz ember,söt még azt sem mondtam hogy amit leírtam tuti hogy igy van,mindössze leírtam egy csomó tényt..amik eggyütt nézve elég érdekesek ,akár még véletlen is lehet kitudja...de nehéz elhinni hogy ebben sok balszerencsés szituban mindig Anikó volt az ártatlan szenvedõ alany,..de ha tényleg nincs benne szándékosság akkor meg tényleg elég szerencsétlen és már elnézést de balfasz egy nõ....
4.mondhatod hogy változnak a vélemények -viszonyok emberek között ,mondhatod azt is hogy ez egy felfokozott szituáció (már mint a lét a villában) de azt nem mond hogy egy erõs ,nem manipulativ -vagy éppen nem manipulálható egyéniség igy ilyen mértékben változtatja az emberekhez való hozzáállását...ez nem normális dolog...
5.kb ennyi a véleményem...eddig ugy tûnt te egy normális csávó vagy ,nem tom mia faszért kell egy normális komentre egybõl személyeskedõ választ írni...és én nem azt állitom hogy biztosan igazam van mindössze tényeket összegeztem és levontam belölük egy -teoriát-lehetõséget a dolgok,történések okára....
6. egyébként nem utálom Anikót nyugi... 😊
Nadjábol egyet értek azzal amit írtál viszont a: "De mivel Alekosz jelenleg bekattant, es egy jolakott sertett ovodaskent viselkedik" nagyon nem fedi a valoságot.Az ugye azért érezzuk,hogy Alek nem élt vissza a helyzettel?! Az ,hogy a tobbiek tuldramatizálták az egy dolog az,hogy egyesek irigyek az egy másik dolog. Nehogy ,már Aleknek lelkiismeretfurdalása legyen, mert a nézok rá szavaznak , vagy mert ot léptették elo .Kérte o azt kérem szépen ? Nem!Akkor hát hátra arc futoléps el lehet húznui a p.... mármint annak akinek nem tetszik!😊Ha nem figyeltek egyesek katona hét van parancs van és ,ha nem teljesítik akkor buntetés van. Aki nem volt katona ne variáljon mert ez még mindig csak egy úttoro tábor és az Évá egy rendes katonaságon egy nap alatt megtort volna esetleg felkototte volna magát.Alek egyáltalán nem volt durva parancsnok sott kifejezetten kimért volt.
Lehet <#buck>