ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

némi kihagyás után látom, hogy rambó hét van a villában, laci multiorgazmusokat élhet át a nap során minden órában! 😉

bakkerman
laci bazmeg...amikor most reggeli edzés után mentek vissza,olyan képet vágott mint aki egy tour de france-ot végig tekert...nagy katona bazmeg,az!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jó hogy melóhelyen van tévé és minden pöcs ilyenkor jön be és duruzsol nekem minden szart😄
LAci milyen felüléseket csinál??

Kálváriája nehéz szó??? Neki biztos.

Éva tarkója kívánja a péklapátot 😊
"Micsinál, hova megy?"<#eplus2>

Évának mindig minden körülmények között ki kell magyaráznia magát?
Anikó is megkérdezi Bécit hogy majd õ ad-e csokit, aztán Alek tök jogosan megkérdezi, hogy tõle miért nem kér, erre Anikó megint elkezd nyávogni.
Nem jó ez így, vissza Olivért meg Tordast. 😄

Jáááááááááááj ez a Baukó

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kishawer
Szerelem a Legfölsõbb szinteken! De jó kép😄😄😄

Si vis pacem, para bellum.

hi
bakkerman
remélem látod az összefüggést #61401 és #61406 között...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez a cikk legalább akkora vicc, mint az Alekosz szüzességérõl szóló. Már az írás rosszindulatú stílusa is azt sugallja, hogy kamu az egész.
Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Viszont a szállodai szoba mellé megkapta buntetésnek Jerzsit😊
LoSA
Teljesen igazad van! Én ezért NEM szeretem már ezt a mûsort, mert HIHETETLEN kivételezés megy!

Vgy pl Béci elkezdett beszélni a "múltjáról", rögtön behívják, hogy k*ssoljon csak szépen.... Úgy védik, jutalmazzák a Ráczékat, hogy az valami hihetetlen! <#mf1><#falbav>

De ok vissza is kiabáltak és ugyan már mi az,hogy nem tudták nem lehet loni,akkor irány a diliház.Ha Éva elkeveri a sapkáját az gáz ,ha lovoldoznek akkor ejnye ejnye ez egy kicsit vicces.Kulonben meg Alek egyáltalán nem volt szigorú és az,hogy a nézok ot szavazzák meg arrol o nem tehet .Tehát a tobbiek a nézokre haragszanak tulajdonképpen.
vagy emlékezz arra hogy olivér-béci párbajnál a gigike kifutott a béci után nyeriteni..aztán eltelt majdnem 1 hét mire megbüntették ,állitom hogy azért mert addigra annyifikázás jutott el hozzájuk+egyébb forumokon hogy miért nem kap büntetés a gigi,ezután mi volt a bünti? nem szólhatott 1 hétig a bátyához --szól hozzá? rendszeresen ! lett bünti? NEM....miért kapott kameramentes rát? talán nyerte azt is? nem! a szállodát nyerték? NEM! akkor mirõl beszélsz?
LoSA
A szabályzatban benne van, hogy KIFELÉ nem lehet kommunikálni és kész... De hát nem számít, mert Ráczék csinálták!

Tudod, addig míg Anikó kapott egy csokor virágot a báttyától a születésnapján, addig Gigi ment a 1,5 milliós szállodai szobába enyelegni helikopterrel... Ráczék többet vannak kint, mint bent. Akkor most NE Alekoszt emlegessük, de hát ami igaz az igaz.... Hihetetlenül védik, jutalmazzák a Ráczékat...

Miért kapott Gigike 1 óra kameramentes idõszakot? Miért? Más miért nem? Miért csak Õ megint? Hm? Gusztustalan!!!

fegyverhasználattal kapcsolatban annyit hogy mikor bemutatták nekik a fegyvert a katonák,elsõ dolog az volt hogy nem lövöldözhetnek vele össze vissza nem foghatják egymásra stb. mintha igazi fegyver lenne ugy kell vele bánni...
Jaj, ez akkora hülyeség. Ha Alekot kell ajándékozni, kap piát. Ha a Ráczékat, akkor kimehetnek, vagy találkozhatnak a szeretteikkel. De mi is a különbség? Az, hogy Aleknak nincsenek szerettei. Van anyja ugyan, de nem igazán hiányzik neki. Neki ott a pia. A Ráczék kevésbé örülnének a piának, viszont találkozhatnak azokkal, akiket szeretnek. Szerintem fair.

A fegyverhasználattal kapcsolatban: elmondták a mûsorban, hogy nem mondták nekik elõre, hogy nem szabad.

A bekiabálással kapcsolatban: nem csak nekik kiabáltak be, és nem osztottak meg velük semmilyen információt.
Aleké az erdõ, övék a város!
nah az poén lenne ,kiváncsi lennék lázar lacira ...nagy katonára ... mondjuk mindenki Évára vadászna+Alekra XD
Csak arra nem gondol a retek ha lehuzza Alekot azért hogy ne õ nyerje meg akkor azzal a jövõbeli mûsor nézettségét is elõre romboljaq,nem értem mi szükség van erre....
Esetleg paintball? <#ravasz1>
Igen a régi VV kben ilyen jelenség nem volt.
<#eplus2>
Az a baj hogy kezd elúszni ez az egész..amirõl is tehetezek miatt a dolgai miatt..de hát a retek is mi a szarért relámozza elõre a mûsort... a sokszavazás...nem nyeri meg Alek ezt már szerintem..viszont remélem jövõhét valami vidám játékos lesz....
LoSA
Hát hja... Azt én tudom, hogy a VV mindent elkövet kb, hogy NE Õ nyerje meg... Nem véletlenül sztárolják egyfolytában a Ráczékat. A szavazást lehet, hogy Alek nyeri, de ha bent van jutalomosztás, azt valahogy mindig az egyik Rácz kapja meg. Vagy ha büntit kéne kapni, Õk tuti, hogy nem kapnak. Nem értem, hogy õket miért nem büntették meg pl legutóbb, amikor haszálták a fegyvert õrszolgálat közben.

Vagy amikor kifele kommunikáltak... ??? Mert Õ nekik NEM jár bünti, csak ajándékozás. 😄

az poén lenne... összeereszteni 6 Évát rabként meg 6 Alekoszt börtönõrként😄
Meg az a nagy médiafelkapottság sem, túlsztárolják, csak õ nyeri a netes szavazást, kurvás mûsor a villa után, ez sajnos visszaüthet neki.

Jövõ héten jó poén lenne a Kísérlet c. film villabeli megvalósítása. Alek lenne a börtnõr...
Jah ez igy van.....Dicsérni viszont tud és szokott is 😊
Elég szomorú.
LoSA
Srácok, én Alek párti vagyok (voltam), de lassan kezd elegem lenni belõle... Ez a hét szerintem nem tesz neki túl jót!

Tény hogy ez a stilus nem nyerõ 😊 nekem se tetszene... és azis igaz hogy ez visszaüt...Alekon rohadtul látszik hogy azonosulni akar a feladattal aztán ha vége simán visszaáll a régikerékvágásba ,ez marha érdekes 😊 én alapvetõen brom hogy minden helyzetben tud újjat mutatni,bár ez most nem olyan pozitiv ezen a héten...
Most tényleg nem akarom Alekot bántani, de tipikus biztonsági õr.
Az ilyen feladatokban tényleg odafigyel nagyon, amiért riszpekt, de amikor egy pici hatalomhoz jut, akkor azt a lehetõ legnagyobb mértékben használja ki. Õ az a tanár, akit minden diák utál. Õ az az õrmester, aki egyszer nem dicsérné meg a közkatonát. Õ az a biztonsági õr, aki rád szól a boltban, hogy vegyél kosarat, akkor is, ha egy kiló kenyeret akarsz. Miért? Mert ez a szabály.
Amugymeg ha emlékeznél a parlamentes hétre ott kik kezében volt a hatalom? elviekben Gigi ,de a valóság az volt hogy Béci és Laci akarta ráeröltetni a többiekre az akaratát...ott õk voltak olyanok mint most Alek...
Csak Évát csesztette mást nem..Amugy tényleg jellemzõ Alekra hogy az tipusu feladatokat túl komolyan veszi...lásd kereskedõs hét...
Az a nagy különbség, hogy Béciék nem parancsolgattak és fontoskodtak, csak fontosnak tartották a rend betartását. Alekosz meg pattogtatja a többieket. Bár Éva megérdemelte, az igaz.
Csak nem mindegy hogy.. Aleknak sikerult a leg kistilubb, hatalmaskodo ormester szerepebe bujnia.. Nem tudom honnet vette a mintat (magyar sereg?!), de mellefogott.. Jobban utaltak a tobbiek, mint Evat.. Az mar azert teljesitmeny..

Melyik retardált bulvárlap jött evvel a marhasággal? Hihetetlen hogy bárkirõl mindenféle alaptalan hülyeséget leirhatnak bármilyen szankció nélkül. <#violent>

XD ami azért is érdekes meret egy csomóan mindig azon pattogtak hogy a gigika bécike lacika milyen komolyan veszi a feladatokat és hogy milyen rendesek..most hogy Alek helyezkedik bele a katona szerepbe és probál a feladatnak megfelelõen viselkedni hirtelen nem jó... érdekes XD Éva amugy meg nem szabadságharcos hanem idegroncs ..nagy külömbségXD
A "fekete özvegy"...<#hehe>Most hirtelen megnéznék egy képet Anikóról a szuperhõs feladatban, emlékeim szerint nagyon dögös volt!
Tegnap éjjel olvastam az index fórumát, nagyon érdekes volt. Több Alekosz párti nick szinte "szabadságharcos hõst" csinált Évából, míg Alek reputációja csökkent az eminens katona mintakép miatt. A hét fele még hátravan.<#hehe>
Akkor most Éva fog kiesni. Mindig az esett ki akihez Anikó leginkább kötõdött.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Anikó vagy Dörzsire tesz jelet vagy Gigire... ennyi 😊 kérdés hogy hogy változik a kapcsolata Alekkal és Évával....most ugy néz ki hogy éva lesz az kötödési pont..nem Alek...
Jól van 😊 túl egyszerû lenne ha eggyetértenénk.. 😄
Tartom magam, hogy hét végéig nem mondok véleményt, még ha nehéz is pl. Anikó esetében. Továbbra is úgy látom, hogy ez a military hét lesz sok dologban a vízválasztó.
A mai világban általánosságban jobban elfogadják azt a férfit a nõk, aki mondjuk négy gyerek mellett lép rendszeresen félre. Tisztelet a kivételnek!
Most visszatertunk az elejere..😊 Szerintem kerdezzuk meg tole, ha kijon..