ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jah ez igy volt régen és akkor Krisznek adtam igazat de a mai ÖF-ben látszott hogy ez bizony tudatos feszkó generálás volt Krisz részérõl !

Ami régen történt azt sikerült tisztázniuk de Krisz mostanába semmivel se volt elégedett pláne ha iszik akkor meg eljön az agresszív énje is !
Nem vagyok benne biztos, hogy pénzes palikra vadászik. Szerintem Iza szerelmes akar lenni abba akivel együtt van. Sokan beállítják egy olcsó kis akárminek, de ahhoz képest szerintem van tartása a csajnak. Nem mondom, hogy nehéz lenne meghódítani, de akkoris. Lehet, hogy egy pénzes pali mellett fog kikötni, de el is fogja hagyni gyorsan ha nem lesz szerelmes.
azért én a mindennapi hamburger, coca cola étkezést nem nagyon bírnám elviselni...

egy hónapban egyszer kétszer elmegy, de Krisz és Au ezen akartak élni konkrétan...Pizza, hamburger, sör, kóla és egyéb ártalmas gyors kajákon, amihez nem kell fõzõtudomány

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Utolsó 2 sorhoz annyit, hogy voltak olyan idõk amikor Iza ok nélkül betámadta Kriszt és olyanokat mondott neki korábban, hogy "te csak egy bábu vagy, teljesen tévúton vagy ember" "úgy mozgatlak, ahogy akarlak"

Krisz csak pusztán védekezési mechanizmusként használja fel Iza ellen ezen fegyvereit

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Szóval Krisz ezt elszurta azzal hogy amikor visszajött Zsolt ellen akkor túlságosan megváltozott és már egy suttyó paraszt lett ezt ugye Röfi vette észre elõször ráadásul a bátorság próbán meg rá is tett egy lapáttal ott azért lehetett volna megértõbb is de nem addig hergelte sértegett Izát amig ö már nem birta idegileg és kész mindennek vége volt !

Gabeo is tudja már milyen az ha ez ember idegei pattanásig feszülnek mert elfolytja a dühét aztán egyszer csak váratlanul kitör !

Na a történelem ismétli önmagát csak msot ezuttal Izából tört ki az egész de durván ! Mert én is olyan vagyok hogy elfojtom a dühömet aminek a vége katasztrófa lett !
Rash87
Én se vagyok nagy evõ,de azért felbaszna,hogy bent azért kellene lenni,hogy diétázzon mindenki.
Aki akar,tesz érte... ez megint csak 1 kifogás volt,h jól összevesszenek.

Glory, Glory Man. United!

Ezzel az Iza bele is szeretett szöveggel várjunk😊 Benne van a pakliban ugyebár a nézése miatt, de ez lehet csak a bezártság okozta szexuális étvágy miatt...múltkor már nem bírta tûrtõztetni magát...Krisz csak egy szexuális segédeszköz neki...nem szerelem, ami köztük van...

valószínû idekint nem lesz ennek folytatása hiába gondoltuk azt, hogy márpedig lehet akármi is közöttük a kinti életben...szerintem nem fogják bírni 5 percnél tovább egymás mellett ezek után Iza le fog lépni az elsõ jött ment pénzes palival

Rash87
De mikor el akarta kerülni Izát, õ meg követte és mondta meg anyázott,hát nem tudom egy bezárt helyen ezt ki bírná.
Iza sír állandóan,és élvezi az egész helyzetet.

Kíváncsi leszek,mi lesz a vége.
Én kivágnám mindkettõt.

Igen ezt a bent élõ Laci is megmondta, mikor ellene kampányolt a neten, hogy Krisznek van egy agresszív énje, de ez leginkább akkor jön ki, ha iszik...nem újdonság...

ez, amit most Izával csinált látszott, hogy tudatos feszkó generálás...én azt furcsálltam, hogy tényleg nem volt jó semmi Kriszéknek se a diétás hét, se az X faktor hét, de mégis Izát õ kezdte el csesztetni, aki pedig ezúttal normálisan próbált viszonyulni hozzá...legalább is 2 napja így volt...

wesker24
Ezzel igy vagyok én is ! Én is Iza oldalán vagyok akármennyire mocskos gané dolgot is csinált ! Krisz addig volt jó fej amig meg nem hódította Izát és ugye Iza bele is szeretett, miután Krisz megkapta Izát Kriszben valami megváltozott mintha már nem lenne szüksége többet Izára, és ugye már 2 párbajról is visszajött és itt kezdödtek a bajok Krisz átesett a ló túloldalára és mindig pont ott bántotta Izát ahol a legjobban fáj neki a csúcspont a bátorság próba volt,és Iza nem birta tovább és elvesztette az önkontrollját !

Látszott Krisz arcán hogy direkt full élvezi ha Izát idegesítheti ha full ideges és sirni látja mert ö fasza gyerek mert vissza jött 2 párbajról és ugye Iza idegileg gyenge Kirsz meg tudja hogy kell kicsinálni az emberek idegeit na szóval nem csodálom hogy Izánál elszakadt a cérna !
És azt se felejtsük el, hogy Krisztiánnak ez a második ilyen nagy balhéja már, mert a Simon ügynél õ volt az egyik fõszereplõ és akkor is látszott a fején, hogy ha kint lennének addig rugdosná Simont ameddig mozog.
Olyankor azt kell mondani, hogy turha testvérek lettünk😄DDDDDD

várható volt, hogy ez lesz, ha összeteszik õket...

ebbõl van ugyebár mûsor...

ez a védettségi kendõ viszont kiakaszt...nem azért, mert Viki kapta, mertha Teó kapja akkor is felháborodtam volna, hanem ez, hogy a végén ilyen bugyuta feladatra adják a védettséget érõ kendõt...

Számomra a legundorítóbb dolog nem az anyázás volt hanem az, hogy pár centirõl köpködték képen egymást. Engem az sokkal jobban kiborít a való életben is. Ha valaki nekem anyázik nem gurul el annyira a gyógyszer mert tudom, hogy nem kurva 😄 De ha közelrõl képen köpnek...na akkor nem tudom mit csinálnék.
Van különbség két hergelés között valóban, de gondolom te is jártál már úgy az életben, hogy csak nyelsz-nyelsz, aztán egyszer csak kipattan belõled minden. Az sokkal rosszabb. Ezt láttuk Izánál. Krisztiánnál nem voltak fokozatok, õ végig, kitartóan ugyanabban a suttyó stílusban osztotta Izût már egy hete. Logikus, hogy nem õ borult ki ennyire.
nem értek egyet pláne úgy, hogy még elhangzott a "legyetek öngyilkosok" szöveg is...és akkor még a nadráglehúzásról se beszéljünk, ami nem poén 30x-ra is...az már Viki részérõl átcsapott non verbális inzultációba, és utána Simon ugyanazt csinálta csak agresszívabb volt, csináltak egy kamu szavazást a Reteknél és kipottyantották ilyen formában, hogy Vikinek a Lilu féle rokonnak egyenes útja legyen...

Ez sem volt jobb, mint, amit Izáék csináltak itt...

Igen, elég durva, hogy tulajdonképpen én Izával értek egyet annak ellenére amit mûvelt. Aki követte a mûsort az jól láthatta ezt a folyamatot az elmúlt 1 hétben. Iza tényleg szerette/szereti Kriszt, Krisztián viszont úgy viselkedett vele végig mintha már nem érdekelné, és csak élvezetbõl cseszegetné mert egy ilyen nõ megy utána. Ritka undorító dolgokat mûvelt Iza, de ha valakinek a pártjára kell állni, én inkább az övére állnék most.
wesker24
Ez igy van kezdve ott hogy ha az X-factor héten nem egymást kapják akkor nem alakult volna ki ez a helyzet !

De szerintem szándékosan rakták össze öket ! A csúcspont meg az volt amikor jött a bátorságpróba és ugye Iza nem merte megcsinálni és emiatt ugye Krisz meg kiakadt !
persze, most a kretén rtl kilötte az online kamerákat 😄 Megverte a paraszt gyerek a telepi suttyó picsát? 😄 A két kretén, de tényleg 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Rash87
Kezdjük ott,hogy nem is kellett volna õket összeválasztani 😊 S nincs akkora gáz... bár vszínû szándékos volt ez is.

wesker24
Hát jah minden valószinüséggel bukták az X-Factor hetet is pedig lett volna rá esélyük !

De Krisz csak magának köszönheti az egészet vissza nyalt a fagyi annyira elhitte magáról hogy most ö a fasza gyerek addig csesztette Izát ami már túl sok volt Izának és robbant a bomba Gabeo nagyon is tudja mirõl beszélek amikor az ember már nem tud uralkodni magán bekattan nála valami azt se kép se hang Iza helyében én is ezt tettem volna !
Rash87
Teljesen más szerintem a kettõ.

Jó nagy különbség van a 2 hergelés között. Nem szidta az anyját,nem kívánta az egész családját,hogy dögöljön meg, Viki kulturált formában provokálta,ami szerintem belefér.
Dávid meg búza is 😄

talán mert dávid egy nagyképû buzeráns. <#kocsog><#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Hát fogják fel úgy inkább Iza menjen a picsába mint Krisz, de hogy õszinte legyek mindkettõ mehetne a picsába.
Engem a legjobban az szomorít el ebben az egészben, hogy szegény Danics Dórit szeretem és tisztelem, de most mit kezdjen ezzel a 2 szerencsétlennel? Ezzel bukják az X faktor hetet is, pedig Dóri szeret nyerni, és szereti Izáékat is.
a suttyó nézõk Viki visszabírták szavazni miután frissen felhergelte Simont majd kizáratta, Dávidot pedig beállíttatták egy nagyképû, buzeránsnak😊

Szerintem tökmindegy, hogy mit mondott. Tudom, hogy ez durván hangzik, de ezt gondolom. Ha valaki olyan szinten elveszíti az önkontrollt mint itt Iza, akkor ez benne van a pakliban. Ha én ennek a határáig eljutok lehet, hogy én is ezeket mondom. Krisztiánt addig bunkózott míg visszanyalt a fagyi. Mindketten ugyanolyan hibásak, és ez már olyan határon túlment amit nem tolerálnák, kizárnám mind a kettõt. Szerintem Iza halvány gyõzelmi esélyi ezzel elszálltak, Krisztián talán még megmenekülhet mert a nézõk ostobák és csak annyit fognak fel ebbõl az egészbõl, hogy szídták a családját a szegény kis árva gyereknek.
Krisz sztem tudatosan csinálta ezt a hergelést...úgy volt vele megnyerte a Zsolt elleni párbajt, ami már a 2. gyõzelme volt így elhitte magában, hogy õ bármit megtehet odabent a nézõk bírják a kõkemény, nyers, õszinte stílusa és az Izával való konfliktusai miatt...Csak azért csinálja, mert tudja, hogy így marad képernyõn. Egy kicsit szerintem túlzásba vitte, valóban kinyílt a csipája ezt Viki is felismerte mikor ott rúgdosták a fitness labdákat és beszélgettek az udvaron kissé hevesen...napokkal ezelõtt megállapítottuk...

Krisz lehet szereti Izát, de számára fontosabb az, hogy megnyerje a VV6-ot...a családja szegény, munkája kalap szart nem ér, focista már nem lehet belõle nem tudom elképzelni, hogy számára Iza legyen az elsõ így persze, hogy arra megy, hogy kikészítse ezen a héten hisz a kendõ rajta van...

wesker24
Na ezt akartam én is mondani minden szavaddal egyet értek !

Amióta Krisz vissza jött a párbajról azóta nagyon rossz irányba változott.

Elkezdte direkt hergelni izát ahol tudott csak belekötött állandóan veszekedett vele Krisznek elõjött az agressziv énje kezdõdött azzal hogy Iza lelki világába taposott azzal hogy feladtad a játékot. pedig mindig Iza ment Krisz után hogy próbálják megbeszélni a dolgokat de Krisznek még ez sem tetszett ! Ugye eddig Iza csak nyelt és türte hogy Krisz csak sértegesse és ez lett az eredménye robbant a bomba elborult az agya már nem birta tovább hogy állandóan sértegeti felvette a kesztyût csak ezúttal már túl messzire ment !

Iza ifegileg nagyon gyenge, Krisztiánnezt tudta jól, mégis állandóan baszogatta (most nem a szó legszorosabb értelmében gondolom 😄). Lehet, hogy nálam is betelt volna a pohár Iza helyében. Illetve biztos, hogy betelt volna, de ilyen durván nem reagáltam volna talán. Mindenesetre a suttyó nézõknél tuti, hogy úgy fog lejönni a dolog, hogy a gonosz Iza szájára vette a szegény parasztgyerek családját.
De itt nem is a hergelésrõl van szó...hanem azt amit mond.

Haljon meg azegész családod? Hát ilyen kemény szavakat még a VV 5-be se mondtak faszom pedig az egy kemény játék volt.
Ennyi. Mehet mind a 2õ, aminek másik pozitív oldala az lenne, hogy legalább a mûsor is hamarabb véget érne 😄😄😄

ezzel nagy igazságot mondtál😄, de mivel jelenleg ez a mûsor nem hiába szavazták a nézõk õket vissza...

sem Charlotte-ban, sem Zsoltban nem volt több...

holott én Chárlinak szorítottam, de sajnos állandó lapos kúszással nem lehet megnyerni egy játékot:S Teó sem fog tudni így nyerni hiába van ott

"Azért mert amióta Krisztián visszajött a párbajról azóta csak provokálja Izát és sértegeti és Iza eddig csak türt és nyelt aztán robbant a bomba !

Ha Krisz nem huzza direkt Iza agyát akkor Izának nem pattan el az agya !

Szerintem most is Krisz kezdte mert Iza sohase anyázta volna le ha nem hergeli direkt"

Pontosan így történt minden. ViszontIza reakciója ettõl még nagyon gáz. Én is nehezen bírtam már elviselni Krisztiánt így a képernyõn kersztül is, de anyázni semmilyen körülmények közt nem szabad. Mindketten megérik a pénzüket.
wesker24
Ezzel én is egyet értek ! Iza most túl ment minden határon de ehhez az kellett hogy Krisz megint direkt felhergelte és Izának ez már sok volt robbant a bomba !

Mostanában ahogyan láttam (mert pár részt megnéztem, fõleg az X faktor hét miatt is), Iza volt az aki mindig mint egy kis pincsikutya ment Krisztián után, aki ott alázta ahol tudta. Nagyon gázul viselkedett Krisztián már napok óta, nem csodálom, hogy Izának elpattant az agya. Amit viszont utána lemûvelt az szintén gusztustalan volt, itt már mindkettõt kizárnám. Szerintem végig Krisztián kezdte, õ volt a ludas abban, hogy idáig fajultak az események, aztán Iza megelégelte, felvettea kesztyût, és mivelé Izának ilyen természete van ez sült ki belõle. Mindketten ugyanolyan hibásak.
Ez a azt mondják anyád meg stb és ezért pofán kell vágni a másikat dolgot meg sose értettem. Most ha valaki azt mondja a másik, hogy anyád akkor mivan? Az õ szegénységi bizonyítványa, magasról le kellene szarni azt csõ.

pontosan azzal lehet Iza lelkivilágába legjobban behatolni, ha elkönyveljük "vesztesként" egy feladatban és ennek hangot is ad neki bármely személy...továbbá azon is kiakadna, ha folyamatosan a súlyával szekálnánk...ritka gyenge idegileg pillanat alatt fel lehet ingerelni😊

wesker24
Azért mert amióta Krisztián visszajött a párbajról azóta csak provokálja Izát és sértegeti és Iza eddig csak türt és nyelt aztán robbant a bomba !

Ha Krisz nem huzza direkt Iza agyát akkor Izának nem pattan el az agya !

Szerintem most is Krisz kezdte mert Iza sohase anyázta volna le ha nem hergeli direkt !
azta kurva eget...

bármennyire is provokatív valaki ilyet nem mondunk a másiknak még viccbõl se...

úristen mindig meglep ez az Iza micsoda mocskos egy érzéketlen gané tud lenni

Rash87
Viki fogta Krisz-t,ami ugye nem sikerült.

Amúgy mindketten hibásak,de azért szándékosan,ilyennek hergelni másikat,kritikán aluli.

Nyugodtan kizárhatják õket a picsába, de ha nem is zárják tuti kiesnek ezek után, többiek örülhetnek 😄 Az a legnagyobb baj velük, hogy mindkettõ óvodás agyilag.

Annyival ingerelte fel amit a vedeóban láttok, "iza feladtad a piócák közé befekvõs feladatot" ezek után iza már köpõ párbajt rendez.

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Rash87
Szerintem nézd végig a mûsort,mert vmit nagyon rosszul látsz 😄

Amúgy mindenki Izát szidja,ha Krisz-t kizárják, Izát is kivágnám onnan.

wesker24
Itt olyan tettlegesség volt kb mint a Simon és Röfi eset már csak az a kérdés hogy Aurelionak sikerült-e lefogni Kriszt !

Mert ugye elkezdett Iza felé futni amikor Izának eldurrant az agya amikor Krisz családjának a halálát kivánta akkor Krisz elkezdett futni fele !
Hát nem gyenge bejátszás volt a végét pedig nem mutatták, de lehet lesz valami kizárás kitudja...
De most ezt miért kjérdezitek,hogy mivel ingerelte fel?

Gondolom Iza megint anyázta Kriszt ennyi...
miért mi volt? majdnem tettlegesség? az a gáz, hogy semmit nem látok másfél napja nem tölt be semmit😄

wesker24
Krisztián csak magának köszönheti az egészet ö provokálta az egészet !

Az persze hogy nem normális amit Iza csinált de ez érthetõ hogy Izának eldurrant az agya mert Krisztián állandóan csak provokálta amióta vissza jött a párbajról akkor változott meg rossz irányba és már állandoan csak veszekedni tudott Izával most is megint Krisz hergelte fel annyira hogy már elszakadt a cérna Izánál ha már Krisz provokálja akkor Iza miért ne tehetné ! Elege lett abból hogy Krisz állandóan sértegeti !

Nem tudom mi lesz holnap de Krisz valamivel nagyon felbosszanthatta Izát mert alapból ilyet tuti nem csinált volna !

Hergelik ezek egymást csak mivel régóta be vannak zárva, egyre nehezebben viselik ezeket a vitákat...mondjuk ez már inkább durva veszekedéseknek tûnnek...idekint valószínû, hogy mindketten ütnék vernék a másikat😄 2 igen nehéz természetû emberrõl van szó...fõleg Iza esetében mondhatjuk ezt, akihez 2 rossz szót szólsz már beszól, ordít, szemrehány