ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami régen történt azt sikerült tisztázniuk de Krisz mostanába semmivel se volt elégedett pláne ha iszik akkor meg eljön az agresszív énje is !
egy hónapban egyszer kétszer elmegy, de Krisz és Au ezen akartak élni konkrétan...Pizza, hamburger, sör, kóla és egyéb ártalmas gyors kajákon, amihez nem kell fõzõtudomány
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Krisz csak pusztán védekezési mechanizmusként használja fel Iza ellen ezen fegyvereit
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gabeo is tudja már milyen az ha ez ember idegei pattanásig feszülnek mert elfolytja a dühét aztán egyszer csak váratlanul kitör !
Na a történelem ismétli önmagát csak msot ezuttal Izából tört ki az egész de durván ! Mert én is olyan vagyok hogy elfojtom a dühömet aminek a vége katasztrófa lett !
Aki akar,tesz érte... ez megint csak 1 kifogás volt,h jól összevesszenek.
Glory, Glory Man. United!
valószínû idekint nem lesz ennek folytatása hiába gondoltuk azt, hogy márpedig lehet akármi is közöttük a kinti életben...szerintem nem fogják bírni 5 percnél tovább egymás mellett ezek után Iza le fog lépni az elsõ jött ment pénzes palival
Iza sír állandóan,és élvezi az egész helyzetet.
Kíváncsi leszek,mi lesz a vége.
Én kivágnám mindkettõt.
ez, amit most Izával csinált látszott, hogy tudatos feszkó generálás...én azt furcsálltam, hogy tényleg nem volt jó semmi Kriszéknek se a diétás hét, se az X faktor hét, de mégis Izát õ kezdte el csesztetni, aki pedig ezúttal normálisan próbált viszonyulni hozzá...legalább is 2 napja így volt...
Látszott Krisz arcán hogy direkt full élvezi ha Izát idegesítheti ha full ideges és sirni látja mert ö fasza gyerek mert vissza jött 2 párbajról és ugye Iza idegileg gyenge Kirsz meg tudja hogy kell kicsinálni az emberek idegeit na szóval nem csodálom hogy Izánál elszakadt a cérna !
ebbõl van ugyebár mûsor...
ez a védettségi kendõ viszont kiakaszt...nem azért, mert Viki kapta, mertha Teó kapja akkor is felháborodtam volna, hanem ez, hogy a végén ilyen bugyuta feladatra adják a védettséget érõ kendõt...
Ez sem volt jobb, mint, amit Izáék csináltak itt...
De szerintem szándékosan rakták össze öket ! A csúcspont meg az volt amikor jött a bátorságpróba és ugye Iza nem merte megcsinálni és emiatt ugye Krisz meg kiakadt !
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De Krisz csak magának köszönheti az egészet vissza nyalt a fagyi annyira elhitte magáról hogy most ö a fasza gyerek addig csesztette Izát ami már túl sok volt Izának és robbant a bomba Gabeo nagyon is tudja mirõl beszélek amikor az ember már nem tud uralkodni magán bekattan nála valami azt se kép se hang Iza helyében én is ezt tettem volna !
Jó nagy különbség van a 2 hergelés között. Nem szidta az anyját,nem kívánta az egész családját,hogy dögöljön meg, Viki kulturált formában provokálta,ami szerintem belefér.
Dávid meg búza is 😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Krisz lehet szereti Izát, de számára fontosabb az, hogy megnyerje a VV6-ot...a családja szegény, munkája kalap szart nem ér, focista már nem lehet belõle nem tudom elképzelni, hogy számára Iza legyen az elsõ így persze, hogy arra megy, hogy kikészítse ezen a héten hisz a kendõ rajta van...
Amióta Krisz vissza jött a párbajról azóta nagyon rossz irányba változott.
Elkezdte direkt hergelni izát ahol tudott csak belekötött állandóan veszekedett vele Krisznek elõjött az agressziv énje kezdõdött azzal hogy Iza lelki világába taposott azzal hogy feladtad a játékot. pedig mindig Iza ment Krisz után hogy próbálják megbeszélni a dolgokat de Krisznek még ez sem tetszett ! Ugye eddig Iza csak nyelt és türte hogy Krisz csak sértegesse és ez lett az eredménye robbant a bomba elborult az agya már nem birta tovább hogy állandóan sértegeti felvette a kesztyût csak ezúttal már túl messzire ment !
Haljon meg azegész családod? Hát ilyen kemény szavakat még a VV 5-be se mondtak faszom pedig az egy kemény játék volt.
sem Charlotte-ban, sem Zsoltban nem volt több...
holott én Chárlinak szorítottam, de sajnos állandó lapos kúszással nem lehet megnyerni egy játékot:S Teó sem fog tudni így nyerni hiába van ott
Ha Krisz nem huzza direkt Iza agyát akkor Izának nem pattan el az agya !
Szerintem most is Krisz kezdte mert Iza sohase anyázta volna le ha nem hergeli direkt"
Pontosan így történt minden. ViszontIza reakciója ettõl még nagyon gáz. Én is nehezen bírtam már elviselni Krisztiánt így a képernyõn kersztül is, de anyázni semmilyen körülmények közt nem szabad. Mindketten megérik a pénzüket.
Ha Krisz nem huzza direkt Iza agyát akkor Izának nem pattan el az agya !
Szerintem most is Krisz kezdte mert Iza sohase anyázta volna le ha nem hergeli direkt !
bármennyire is provokatív valaki ilyet nem mondunk a másiknak még viccbõl se...
úristen mindig meglep ez az Iza micsoda mocskos egy érzéketlen gané tud lenni
Amúgy mindketten hibásak,de azért szándékosan,ilyennek hergelni másikat,kritikán aluli.
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
Amúgy mindenki Izát szidja,ha Krisz-t kizárják, Izát is kivágnám onnan.
Mert ugye elkezdett Iza felé futni amikor Izának eldurrant az agya amikor Krisz családjának a halálát kivánta akkor Krisz elkezdett futni fele !
Gondolom Iza megint anyázta Kriszt ennyi...
Az persze hogy nem normális amit Iza csinált de ez érthetõ hogy Izának eldurrant az agya mert Krisztián állandóan csak provokálta amióta vissza jött a párbajról akkor változott meg rossz irányba és már állandoan csak veszekedni tudott Izával most is megint Krisz hergelte fel annyira hogy már elszakadt a cérna Izánál ha már Krisz provokálja akkor Iza miért ne tehetné ! Elege lett abból hogy Krisz állandóan sértegeti !
Nem tudom mi lesz holnap de Krisz valamivel nagyon felbosszanthatta Izát mert alapból ilyet tuti nem csinált volna !