153993
ValóVilág 12
-
#147225 na végre vmi játékot visznek a tespedésbe -
#147224 igen, hát nem véletlen Zsu beszéde volt közben. -
#147223 what, tényleg? :D nem a szőke volt? :D -
#147222 Egyetértek a leírásoddal majdnem 100%ban, kivéve hogy szerintem Fanny nem olyan buta mint amilyennek látszik :) -
#147221 ja matattak csak az Zsu meg Ádám volt :D
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.11.23. 20:24:13 -
#147220 lacit a csaj helyébe ütöttem volna már szét
azt hittem olyan a csaj hogy most tényleg elküldi a picsába
erre este ott matatnak megint a paplan alatt -
#147219 Gyors értékelés.
Negatív:
- Edina: Emberileg igazán semmi probléma vele (még). Sőt, sokak szemében ő biztosan a legnormálisabb ember bent, de nekem akkor is hihetetlenül idegesítő valamiért. Idegesítő székely + falusi akcentus + mindig mindenről azonnal tudni akar.
Szerénynek és meghúzódónak tűnik, de sokak fejébe elültet mélyen dolgokat, miközben hozzáteszi, hogy "én csak kérdezem" vagy "én csak mondom, nekem mindegy". 10-20 év múlva tipikusan ő lesz a saját falujában legnagyobb pletykafészek. :p
- Zsu: Brutál törtető, erőszakos picsa. Szuper, hogy berakták a villába. Feszkó generálás ezerrel ON. :DDD
Semlegesek vagy később derül ki jobban, hogy milyenek:
- Laci: Egy atomtahó, de jó a játéknak.
- Dennis: Laci szint vagy még rosszabb, de passzol a játékba.
- Dóri: Plasztik woman, semmi extra (jah, de mégis, eXXXtra szilikon). :) Illik a VV-be.
- Fanny: Agyilag zokni, minimál IQ-val, de jó nézni a brutál testét. :DDD
- Ádám: Egy leszedált drogos, aki pár napja jött ki a rehabról, de az agya 80%-át már nem tudták megmenteni így a neuronok csak nagyon lassan találnak egymással kapcsolatot, amikor össze akar rakni egy normális mondatot... Azt hiszi átlátja a játékot, mikor fingja sincs mi történik éppen körülötte. :D
Kicsit pozitív (egyelőre):
- Dani: Részben kissé pipogya kiskutya, de értelmes és normális srác.
- Vikcsu: Elvileg "leszarok" mindent, de közben elég lelkis csaj.
- Dávid: Eddig nem sok infót adott magáról. Nem tűnik se hülyének, se bunkónak. Később kiderül.
- Reni: Nekem szimpatikus. Taktikás, trükkös csajszi valószínű.
Pozitív:
- Maci: Király csóka. Vicces, fifikás, taktikás (lesz) és melletti elég emberi is. Kb VV Attila szint, kicsit más habitussal.
Szerintem elég jól összerakták a csapatot a VV7-ben.
Előző szériához képest jóval nagyobb az átlag életkor és az IQ is.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.11.23. 20:06:28 -
#147218 ez azért lesz vicces, mert gondolom valaki kiesik akkor az "képesség" elvesz :D -
Alekfognyerni #147217 Érdekes ellentéteket érzek az írásodban. "unszimpatikus" és "nem a villába való". Ez a két dolog ritkán jár együtt. Ha valaki nem a villába való (mert unalmas) az hogy lehet unszimpatikus. Én azt gondolom, hogy unszimpatikus az lehet aki bunkó, paraszt, köcsög stb. De ők nem azok. Ha csak azt írod, hogy nem a villába valók mert unalmasak, azt elfogadom. De kifejezetten olyan karakterek akiket nehéz utálni.
Amúgy az "unszimpatikus" szó helyett az antipatikust használjuk inkább, az kevésbé zavaró és helyesebb is. -
#147216 Nekem Ádám meg Fanni szimpatikus. Eleinte Dani is az volt, csak semmit nem mutat abból amit ígért a bemutatkozó filmében.
Laci,Reni,Edina trió meg nagyon unszimpatikus, az első számomra emberileg 0, a két csaj meg szerintem nem a villába való. -
Alekfognyerni #147215 Kövezzetek meg de nekem egyelőre Edina a kedvencem. Nem ő fogja a hátán vinni ezt a szériát, amolyan töltelékembernek tűnik, de nagyon jóindulatúnak látom. Aranyos. Danit is bírom, normális srác. Meghatározó játékos is lehet belőle a későbbiekben amikor meglesznek a klikkek. Szerintem ő a Laci-Dennis féle csapat ellen lesz.
Csajok közül én is szexelnék a Zsúval, Dórit is kipróbálnám de a legjobban talán Fanni vonzana :D Vannak perverz hajlamai a csajnak, de nem hiszem, hogy fog szexelni bent bárkivel is. -
#147214 Jah Zsu nekem is tetszik az új diktátor azzal szerintem bárki szexelne xD
De amugy a szellemekkel suttogó Reni is tetszik ott van még a cuki muki Fanni is :D az erdélyi perverz kukkoló Marichuy is xD -
#147213 Nekem Zsú a kedvencem és szexelnék vele :DD -
Alekfognyerni #147212 Amúgy nektek kik szimpatikusak és kiket utáltok? Kik lesznek jó játékosok és kik halál unalmasak? Összejön bent valaki valakivel? Lesz szex? -
f1tomi8 #147211 Itt eltudod olvasni.
http://rtl.hu/rtl2/valovilag/szuperkepessegekkel-felvertezve-indulnak-harcba-a-valovilag-jatekosai -
#147210 Az EXIT mit jelenthet? -
#147209 Elég durva képességeket szerezhetnek a villalakok ugyanis minden egyes doboz egy lehetőséget jelent és ma este kiderül ki melyiket kapja !
Érdekes lesz :D -
#147208 Ma 7kor vagy 8kor lesz kezdés?? Csak mert port.hu-n mind2 időpontra ír VV-t. -
#147207 VV7 7 nap Part 2 -
#147206 megsérültem...
http://subba.blog.hu/2014/11/23/alekosz_halalosztora_itta_magat -
#147205 VV7 7 nap Part 1 -
xido #147204 mekkora dumák..úristen..a villába egy manipulátor jött..hallatlan..botrány..hogy képzeli :) -
xido #147203 kérem én is a linket..nevet :) -
#147202 Na Edinának egész jó ének hangja van ! -
#147201 Vv attila hivatalos oldala legutóbbi kommentje alatt megtalálod a hozzászólók közt. -
#147200 link ? -
#147199 Holnap kiderül mi is a dobozok titka ! Meg gondolom aki kevesebb szavazatot kapott az mehet haza és megy be helyette egy másik villa lakó ! -
#147198 Dennis ex csajának a face oldalát nézve ez a szakítás tényleg igazi volt. -
#147197 "te lelketlenül baszol" :D :D -
#147196 Ja, Alek és persze Olivér a vv történetének 2 legjobb arca magasan. Amit ők ketten leműveltek az valami kibaszott zseniális volt..:D Egyedül Attila aki közelükbe érhet. Jó lenne ha kibékülne az rtl-el Alek, és bemenne a villába:D -
Alekfognyerni #147195 Konkrétan majdnem behugyoztam a röhögéstől! :D Az a helyzet, hogy hiányzik ez a fasz a képernyőről. Bármennyire is megutálták az emberek, nagyon nagy, egyedi forma. Remélem látjuk majd valamilyen műsorban, szerintem a legnagyobb VV-s figura, ilyen még egy nem lesz. Mármint aki ennyire hülye, és mégis ennyire szórakoztató. -
#147194 Wow, ez mi volt?:D -
#147193 üdv!
Ti is a http://livestreamhunter.org/onlinetv/hungary -n nézitek??
nálatok van kép? nálam csak hang. és nagy sötétség... :( -
#147192 Mikor lesz egy Maci-Laci párbaj? :DD -
xido #147191 pedig előzetesben volt,nem?
régen is volt,hogy eltették,aztán ha uncsi az öf,beleraknak korábbiakat -
citroface #147190 gyerekek ez WTF????ezt a balhét miért nem mutták az összefoglalóban?
http://rtl.hu/rtl2/valovilag/ovatlanul-bepillantunk-a-haloba-es-mit-latunk -
#147189 Dermesztő dolgokat művel Alekosz érdi rezidenciáján
:DDD -
f1tomi8 #147188 Esetleg vki 15percnél nem tudja a szám címét? :) -
#147187 VV7 6 nap Part 2 -
f1tomi8 #147186 Lónak is 4 lába van téved. OMG!!!! :D