ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ma most kivételesen újév alkalmából nem volt rossz ! xD
wesker24
Hát mi már nem tudjuk meg mit akart Peti mondani !
Lilu akármilyen gané nõ, ma nem volt csúnya.
wesker24
Na KHF szokás szerint mert kiderült hogy volt olyan nap hogy mindenki punnyadt !
FrezeR
ez nem hangzik túl jól :S én el tudom képzelni, hogy ennyire kiakadt...ennél rosszabb dolog kevés van ha valaki idegileg/lelkileg padlózik egyet

sok volt a KHF, sztem igencsak elborulhatott az elmeállapota Vera levele hallatán...

erre mondták itt a többiek biztos pánikbeteg a csaj, amit nem csodálnék. Egy idegroncs. Az még nem is gond, mert biztos megvan az oka, csak ne lenne nagy pofája a semmire és ne lenne ilyen eszméletlenül elviselhetetlenül önzõ és primitív

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Vera oly szinten gallyra vágta lelkileg amit még a legnagyobb ellenségemnek se kivánok ! Tapasztalatból mondom tudom mit érzett KInga abbana pillanatban !
FrezeR
mert amúgy mi lett vele?

wesker24
Végre hogy leesett neked ennyi ideig tartott ! <#eljen>
Pedig nem edzette túl magát, csak a szája volt nagy.
wesker24
Engem is ! xD
tudom már miért vagy ilyen mrgértõ Kingával...

vannak bizonyos dolgok, amiket te ugyanúgy átéltél, amit Kinga...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lol ez menjünk edzeni szöveg hirtelen egy bizonyos Lázár Lászlóra emlékeztetett:D

wesker24
Azért itt elég komoly baj lehet hogy még a feladatokban se kell részt vennie Kingának !
A szemetet is behozta :DDDD
wesker24
Elég sokáig bent van a riport szobában !

Hát ami Vera mûvelt vele az szánalmas volt és még a többiek szólták le Kingát ebbõl is látszik hogy Kinga nagyon labilis személy !
azért Annamari kiesése jobban megviselte Seherét, mint Gergõé

Bakker, Kingát gyógyszerezik vagy mi van?
Eszembe jutott, mi hiányzott a mai párbajból: Shadi "rap"-pelése XD
na Gergõ oltárnak mesélnek

Ez mondjuk kivételesen szép monológ volt Fecótól.
Szegény Seri, úgy megölelném és még tennénk vele v.mit... de semmi több, nem feleségnek való :D
hatalmas, ahogy olivér oltja cristofelt<#nevetes1>

Attila milyen teátrális...állat:)
nem tudom, mert nem mesélted el nekem privátban...annyit tudok h Dia kiesése megviselt téged személyes okoból

Cristofel :D

wesker24
Érthetõ okokból tudod miért !
Jó, de te szenvedsz Vera miatt.
pff gyanús vagy te nekem h elkeztél Kingának szurkolni

wesker24
Inkább unalmas igy is csak fél szemmel nézem !
Halljátok, egész jó a mûsor Kinga nélkül.
lol a betelefonáló elárulta Gergõnek h Attila és Péter ejtették ki tulajdonképpen a játékból

"Ez az arc... az egy ARC." :D A feltörekvõket arcoknak akarták nevezni?
ismerni nem nehéz ám
marad 3*14 ember,akivel egyszerre leforgatják az intrókat
egyik ugrál,többi vár a sorára:)
Ez az ugrás szerintem szarul mutat. A tavalyi jellel játszás jobb volt. Viszont a beszavazóknál az egymás mellett való futás szembõl mutatva nagyon jó.
wesker24
Nocsak Atti már akkor ismerte Verát amikor ezt vették fel !

Még Attila mondta is hogy ez egy hülye pics és igaza lett !
stúdió..nem kell nagy hely ám neki:)
hol vehették azokat fel?

hogy kerülnek elõ ilyen témák?:)
wesker24
Most beszélgetik a föcimet ki hogy ugrál ! xD
dede..volt benne
vagy a szerdai kiválasztásor..de volt adásban
Jaj, Angéla most a Facebook-on nem írkálja, hogy ki a jó oldal?
megmutatták ezt az óriási tockost...ÖF-be érdekes módon nem került be

kérésetek parancs:)
Gergõ fel van háborodva azon, hogy õ punnyadt

Cristofelnek tetszett Gergõ boxolása, ez a hülye miért nem bírja elfogadni, hogy rá kevesebben szavaztak, mint Csabára?
Gergõ most mesélte el mi volt ez a tockos, amit Petinek adott

Zinaj
hol a peti tockos?

i7 azt szevasztok :P

Attila most ezerrel a Lovag a fényes páncélban projecten van:)
Wow, Attila nem b*szta le Csabát, amiért hozzászólt :D