ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Kíváncsi vagyok Vera hány pontot kap mivel be vannak tojva ezért szerintem magas pontot fog kapni !
Nekem nincsenek szerencsére ilyen emlékeim,ami miatt empatikus tudnék vele lenni,én Attila mellõzöttségével tudok jól,ahogy kapar és közben le van tojva...Kinga meg bátran mondhatta volna,hogy és akkor mi van,elmondta már nem egyszer,hogy pasiként Gergõ bejött neki..és pont Attilának..
Serike..láttunk ma már sírni😊)
Shadi nem volt a kedvencem, de valahogy hiányzik a játékból a karaktere.
wesker24
Akkor fognak pofára esni ha Kinga lesz a kiválasztott és ö megy vissza !

Na ne ezt azért nem kéne utálták mint a szart most hogy kint hgyta Gerit egybõl az összes csaj nyal neki !
persze...azért is csodálkoztam az elõbb, de Eszternek ez a nyalós taktikai eleme régóta terítéken van. Még Shadi fedezte fel, hogy nagy nyalós

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Huh, Vera egész közkedvelt lett a lányok (kivéve Kinga) körében 😄 Biztos mert kinthagyta a "nõalázó Dukait".
wesker24
Nem ezt mondtam eddig Eszti Attila Kinga és Péter párti volt most hogy kiesett Geri máris nyal Verának ennyi be van fosva rendesen !
wesker24
Most csalódtam benned én se birom Kingát na de azért én megértem személyes okokból !
engem most idegesít az h Eszter spanol hirtelen Verával...amig Gergõ bent volt érdekes módon kerülték egymást

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ennyi😄😄

wesker24
Na jól van inkább hagyom ezt a szart a picsába nem vagyok kiváncsi ennek a ribancnak a véleményére !
utálom,ahogy Vera mindig kever egyet a kakán,de Kingát látni taknyában nyálában fetrengeni felbecsülhetetlen,minden másra ott a Mastercard😊)
Természetesen a Belevalóban mindenki sajnálja, hogy Gergõ kiesett.
jaj az összes ilyen fiatal kiscsaj Gergõpárti még a skypos is😄😄

wesker24
Ez már nagyon átlátszó ahogy nyalnak a Verának fos köcsög banda !
te biztosan nem barátom😄

Gondoltam, hogy Fecó nem ezt fogja mondani: Éghet is, mert egy kis hülye liba vagy aki képes bedõlni egy kigyúrt kopasz f*sznak.
wesker24
Fosnak ezek rendesen ez lesz a vesztük !
Sehi nem volt rosszban Verával sosem

Eszternek volt vele durván nagy konfliktusa
megy a Belevaló

Azért lenne ribanc a Vera, mert kamera elõtt leszopott egy faszt? Ugyan melyikünk nem csinált még ilyet életében?
wesker24
Ha ezek után Eszti és Sehi is Vera mellé áll akkor azt már baszhatják mert mind ketten fosnak rendesen most !

És ez lesz a vesztük ! Legyen csak Kinga a kiválasztott már alig várom hogy mikor megy vissza a villába !
Eszter 2 párbajt nyert, Csaba 2 párbajt nyert, Vera is 2-t nyert

Attilát és Petit nagyon erõsnek hiszik, Fecó, Kinga, Seherezádé ez a három alternatíva marad

az hát😄😄 játék eleje óta ez az egyik taktikai eleme, ami nem szerencsés...ez egy negatív tulajdonság tõle szvsz...dehát így is lehet játszani...

Shadi is már megmondta ezt

még a végén megeshet,hogy megszórják Kingát végre:?)
lol na ne már...

wesker24
Eszter is egy nyaló gép most be fog nyalni Verának mert azt hiszi milyen erõs ! Ha át áll az másik oldalra már eleve ki fog esni !
wesker24
Érdekes Eszti milyen jóban volt Kingával most meg Verát védi szánalmas !
Esztike hogy védi Verácskát, érdekes 😄😄😄

Háhá, érik Kinga kiválasztottsága.
http://www.valovilag.hu/video/147617

talán igy....
és a talkshow vagy mi?..ahol poénból mondta Gergõ,hogy ha Seri kiesne,a következõ csaj Kinga lenne akire rámenne?😊
wesker24
Kinga alaposan a pohár fenekére nézett és totál bebaszott !

De az legalább szórakoztató volt !
Ott mi volt?? Nekem az kimaradt....

mondom a best az lenne ha a Dya b.bulit beadnák...😄
Poén lenne beadnák a randit 😄 És hallanánk ahogy mondja Kinga, hogy kit érdekel Attila? 😄😄D:

hoppá el voltak különítva geccc...😄😄😄 nagy balhé lehetett...😄
De én nem is akarom bebizonyítani....tudod mit bizonyítsa be nekem az RTL, hogy ez tiszta...akkor se lenne belõle semmi se mert ott csalnak ahol tudnak.
wesker24
Hát ez a baj az RTL ugyis kivágná magát ! XD
ezt a szavazósdit nem értem ám...egyszerû a dolog..mondom..elcsalják a szavazást,állítgatják a gépet ahogy rtl akarja?..minek tennék?..övék a mûsor bevétele,aki nekik tetszik,arra küld a Kolosi meg Rubint annyi sms-t,mint a mi éves fizetésünk..majd kiveszik a bevételbõl,nem ügy..és sms is érkezett,meg maguk javára is dolgoztak😊
wesker24
Én is ezt mondom most miért nem cserélték fel a képeket mi ?

Érdekekes Csaba Veronikanál felcserélték a képeket most meg ugy hagyták ahogy van !

VV4-ben is kiderült hogy Éva többszür is ugy mnet vissza hogy felfedték a képeket akkor itt miért ne lehetne az !
😄 neee hagyjuk ezt úgyse tudjuk bebizonyítani

Attila: én meg a zuihanyrózsával felakasztottam volna magam a fördõszobába...bumm egybõk khf...XD
Én pedig azt mondom, hogy ez a szavazás is valamilyen szinten manipulálva van nem tudom, hogyan, milyen arányban, de egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ez teljesen tiszta.
Rash87
Hja... jó unalmasak egytõl 1ig...

Glory, Glory Man. United!

direkt igy válogatják összeõket...õt szánták Éva szerepébe...😄 ennyi...😄 és bejött nekik..😄
Milyen szép is lesz majd, ha Kingát kiszavazzák. Biztos bömbölni fog a stúdióban.
wesker24
Ugy látszik és én is tudom mi az a pánikbetegség nekem nem kell ecsetelni ha én lettem volna Kinga helyében akkor ugy szétvertem volna Vera fejét hogy csak na nem érdekelt volna ha kizárnak a játékból !
idén elég jók a párbajok

Cristofel-Csaba, Annamari-Vera, Gergõ-Vera és még talán Eszter párbaja Shadi ellen se volt rossz

Lehet ezek titokba testvérek😄