153994
ValóVilág 12

• ascii
    dórit, h nem bírják gerincre pattintani?

ott vannak benn hónapok óta, ez meg ott pucérkodik
  • wesker24
    Jah az már nem emberi ez már szánalmas amit ezzel a két marhával művelnek !
  • Krisztiam #149225
    Fanni: a szolinak lelke van :DDDD
  • Pethy23
    Ilyen szánalmas módon nyomi ezt a 2 fogyatékost....
  • wesker24
    Ugy legyen ha ma tényleg Dani távozik mindenki a vendégem egy jó kis virtuális Piára a ház áll minden költséget annyit ihattok amennyi csak belétek fér a pénz nem számít !
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.02.01. 19:14:47
  • gduck
    Remélem ezt mások is így gondolják és tényleg Dani távozik ;)
  • Fantasico
    Aureliot ne hasonlítsátok már Dennishez, ő egy igazi idióta hülyegyerek, aki csak nagyképűsködött, meg ide oda álldogált emlékszem amikor bement az idióta ratyi Dávid egyből mekkora cimborák lettek és minősíthetetlen alpári, és ordenáré stílusban mentek neki Vikinek és táborának, amikor a Dávid kiesett, akkor már másnap azzal jött hogy ő könnyen kerül rossz társaságba meg így meg úgy, amikor meg valaki komolyabban leosztotta azt a faszt akkor rohant a hálószobába és sírvafakadt, hát mondhatom az aztán az egyéniség, egy semmitmondó, nagyképű idióta fasz, aki szép lassan eltűnik a süllyesztőben és oda kerül ahová való, és még Ő meri a szájára venni az Atit meg a többi nyertest, hát az a fasz a cipőjét nem vihette volna sem Alekosznak sem Atinak, egy önelégült nyálas balfasz. Ezzel szemben DENNIS teljesen normális, jószívű gyerek aki tényleg magát adja nem játszik semmilyen szerepet, és nem állt át soha egyik oldalról a másikra, Ő a játék elejétől fogva a saját játékát játsza és ahoz tartja magát. Daniról meg csak annyit, hogy amikor a három feladat volt amikor egymással mérkőztek meg, akkor Dennis 2-0 után is odatette magát és tisztességgel végigcsinálta és megnyerte a harmadik feladatot is, ráadásul úgy hogy Dani az a szerencsétlen balfék, még csalt is de még ahoz is kasta, szerencsétlen hülye hogy azt jól csinálja, és még a csalás ellenére sem tudott egyetlen feladatot sem megnyerni, nem veszitek észre mennyire életképtelen, szerencsétlen, hülyegyerek. amikor a munkahét volt akkor egész héten ha 2 darab seprűt elkészített akkor sokat mondok, ezzel szemben Dennis napi 6-7 seprűt dobott össze, erről ennyit, amikor leleményesség, és fifika kell, és egy kis találékonyság akkor Dani el van veszve vége a gyereknek, ezzel szemben Dennis mindig feltalálja magát és megoldja ezeket a szituációkat. Ami még fontos , hogy őszinte, jószívű, érzelmes gyerek, aki mindig jó volt azokhoz akiket közel érez magához, és mindig helyén volt a szive, egyszerűen nem kérdés hogy DENNISNEK kell visszamennie, Daninak pedig nyitva áll az utca ajtó...
  • xido
    remélhetőleg Anthony Quinn-t idézik csak ilyenkor az Utolsó akcióhősből..vagy ennyi agyat ne reméljek? :)
  • StrikeFor
    360 fok kicsit sok lesz :D

amúgy ezt a 360 fokos fordulatot a hülye VV-s lakók kezdték mondogatni :D csak hülye az összes és nem tud számolni :P
  • tosabi
    Hát más a véleményünk a dolgokról.. Szerencsére nem mindenki ugyan úgy gondolkozik :D
    Annyit azért hozzá tennék, hogy nem azért szimpatikusabb Dani mint Dennis, mert ő szabályosabban játszik, hanem azért mert intelligensebben próbál meg kitűnni a szürke hétköznapi átlagból és nem alpárisággal.

"a velejéig romlott mocskos média egyik műsora"
    hát a média azt közvetíti (elvileg), amit a nézők látni szeretnének.. bár picit elgondolkoztató, hogy amikor berobbantak Mo-ra az első reality műsorok, kezdve a BB-vel és párhuzamosan szinte a VV-vel, akkor még milliós nagyságrendű nézettsége volt, és akik kijöttek közkedvelt média szereplők maradtak egy ideig.. mindez a magamutogatással az igénytelenséggel és alpárisággal eljutott arra a szintre, hogy 200 ezer körüli nézőt vonz már csak ez a valami, és a "játékosok" nagy része még ebben a körben is hihetetlen mértékű közutálatnak örvend.. az első években szereplő játékosok mára már szégyellik a szereplésüket, a mai játékosok miatt. Reality játékosnak lenni lényegében szégyen lett.
    Most akkor tényleg erre van szükség, vagy csak a média próbálja ezt erőltetni??
  • gduck
  • ascii
    360 az ugyanaz, mint a kiindulópont
  • rabbiddgog
    danival kapcsolatban én is 360 fokos fordulatot vettem, elképesztő hogy menyire megtud változni az emberek
  • gduck
    Dettó! Már írtam régebben is, hogy szerintem most a Belevaló kenterbe veri a főműsorát! Sokkal szórakoztatóbb :D
  • rain70 #149213
    Anno az elején, Dani volt nálam is az elsők között, most ez 180-at fordult. Már egyáltalán nem tartom érdekesnek a csáveszt, beleszürkült az egészbe és unalmas is. Viszont ezt nem arra értem, hogy az jobban tetszik, hogy Dennis a farkát verné, vagy Fannit dugja, mert az is gáz, de most a kettő közül, Dennis nekem az érdekesebb figura. De nem fogok a kardomban dőlni, ha bármelyik is esik ki, amióta Zsu kiesett,

Egyelőre unalomba fulladt az egész, és ezt biztosan érzik az RTL-nél is, ha meg nem és ennyire beleszarnak, akkor kérem zárják le és tegyék vagy öt évre szekrénybe ezt a fostalicska műsort. Azért vannak bent, hogy kitaláljanak jó szituációkat, ha az nincs minden vvlakó szépen henyélve kihúzza a végéig unalmában.
  • gduck
    Ugye ismered Aprajafalvát Okoskatörppel? Általában kidobják a többiek a tudálékosságáért! Attól hogy valaki jól tanult az iskolában és "szabályosan játszik egy társasjátékot", még nem biztos hogy ő a JANI :D És még továbbra se tudom, miért hiszi azt mindenki, hogy a VV-t mindig egy "ANGYALNAK" kellene megnyernie? Azt meg már ezerszer leírtam, hogy ez nem erköltcstan óra, hanem a velejéig romlott mocskos média egyik műsora
  • Ghepetto
    Sajnos, akinek annyi esze van, hogy látja a különbséget a két személy között, annak valószínűleg nincs is okos telefonja. Szóval valószínűleg megint az iPhone ribik fognak dönteni Dennis mellett, és ezzel valószínűleg ő is nyeri meg, mint Aurelio a 6-ot. Ez van. Csökken a színvonal, csökken a nézők átlag IQ-ja is. Mondjuk egy VV5-ben ilyen Aurelio meg Dennis féle balfaszok estek volna ki elsőnek, ma meg már lassan az a ciki a nézőközönség körében, ha nem pörgeted a falloszod. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy milyen mély a mocsár. Vajon a VV14-ben milyen elfajzott retardáltak lesznek favorizálva? :D
  • Krisztiam #149210
    uncsi :/
  • LoSA
    Tegnapi rész is nagyon izgalmas volt....
  • rabbiddgog
  • LoSA

Ja, tényleg! Köszi!
    Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.01.31. 20:35:58
  • tosabi
    Remélem holnap Dani maradhat a villában, csalódnék ha nem így lenne. Mind a ketten exhibicionista személyiségek, de máshogyan:
    exhibicionista definíciója:
    1, az, aki szereti a belső énjét, stílusát, minden áron megmutatni a külvilágnak;
    2, az, aki a nemi szerve mutogatásával előidézett megbotránkoztatással érez szexuális élvezetet

Danira az első, Dennis-ra a második érvényes. Sok helyen olvasom, hogy Dani unalmas, ezt nem értem mire írjátok.. Szerintem nem unalmas, csak annyi a különbség, hogy ő nem alpárisággal próbál érvényesülni. Nézzétek vissza az eddigi feladatokat, amikor Dani alsógatyában táncol a lányoknak, fogtam a földet a röhögéstől, és még fura hogy káromkodnia, agyatlannak lennie vagy meztelenül mászkálnia sem kellett hozzá, hogy show-t csináljon és röhögni tudjak rajta. Amikor iskola héten jelentett a tanárnak "a tanár úrnak jelentem itt mindenki megőrült", amikor Laci párbajánál táncolni kellett, ott is szét röhögtem magam, amikor énekleni kellett nagyon oda tette magát, szerintem profi volt, még a vizsgáján is poénkodott, amikor megkérdezték a természetben milyen kört ismer és mondta, hogy "baráti kört" :D Szerintem egyáltalán nem unalmas, én pont hogy ezt nevezem intelligens humornak, amikor nem szexualitással, magamutogatással, megállás nélküli káromkodással próbál érvényesülni. Sokan azzal jönnek, amikor egyszer részeg volt, és anyázott Dennisre.. EGYSZER.. nézzétek vissza Dennis és a Fannikája napi hány tucatszor teszi meg ugyan ezt, ők megengedhetik maguknak ezt az alpári stílust, Dani viszont egyszer sem hibázhat? Arról nem is beszélve, hogy Daninak igaza volt, csak nagyon rosszul fejezte ki magát, teljesen jogos, hogy felfordul a gyomra valakinek attól, amit Dennis a volt barátnőjével művelt élő adásban, és ha mélyen magamba nézek, nem vagyok benne biztos, hogy hónapokig magamban tudtam volna tartani ezt az ellenszenvet és nem keltem volna ki Dani helyében én is egy részeg alkalommal.. Valljuk be őszintén, amit Dennis művelt tényleg undorító.. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy akik Dennisnek szurkolnak, mit látnak benne, mert én csak egy unintelligens magamutogató alpári embert látok, akit 99%-ban akkor látunk képernyőn, ha épp szexel vagy mutogatja magát, vagy a péniszét fogdossa, ezeken a jeleneteken kívül semmi érdemlegeset nem lehet találni a napjaiban..
  • ascii
  • ascii
    +Egyelőre nincs stream
    Sajnos törölte az éjszakai stream-es csatornát dailymotion, a felhasználói feltételek megszegésére hivatkozva. Új forrás után kell nézni.+
  • ascii
    innét
  • ascii
    én azt nem értem, miért kell bármilyen szinten is párhuzamot vonni az előző szériákkal, ez olyan nyuggeres, h bezzeg a 60 években még téglával pucoltuk az ablakot.

egy éppkézláb ötlettel élnék feladatok terén: disznótor!
  • LoSA
    A mocskolódást itt sem olvasom el.... :) Nem tudom, hogy mi értelme másik emberrel ezen a szaron összeszólalkozni. A másor most szerintem sajna hulladék, a tegnapi összefoglalót is átpörgettem. Kb csak a Dani vs Dennis "versenyét" néztem.

Off: Honnan szeditek ezeket a jó kis GIF-eket? ;)
  • wesker24
    Egy rendes normális katona hét utoljára a VV4-ben volt az jó is volt azóta se volt vazzee !

A VV5-ben legalább volt rendör hét de a VV6-ban már az se volt !
  • gduck
    Ez az, én se nagyon tudok senkinek se drukkolni. Nálam két halmaz van az egész játékot figyelembe véve:
    Ne nyerjen: Edina, Fanni, Laci
    Nyerhet: Dennis, Dóri, Robin
    Dani még a két halmaz metszetében van, de egyre inkább az elsőbe sorolódik...
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.31. 09:07:10
  • rain70 #149198
    Egy jó katonahét kellene, éjjel a csajok megőrülnének, hogy szolgálatban kell lenni és nem tudnak aludni, lenne sok büntetés! :D
    Nem is értem, miért nincs már évek óta a vv-ben ilyen, engem egy a babahét k...ra nem érdekel.
  • kill3r21
    Na a mai összefoglaló fasza volt! Szeretem az ilyen versengéseket....több kéne
  • Fantasico
    mindenesetre szerintem hatalmas lenne most itt egy ilyen hét, a lányok teljesen kikészülnének, már eleve a nagy pocaktól szerintem önnmagában sírva fakadnának, hogy korlátozva lennének, az állandó figyeléstől és nemalvástól pedig szerintem elszabadulna a pokol, fenekestől felfordulna a villaélet.

De jó lenne már most jó kedvem lett hogy elképzeltem, az alvásra úgyis nagyon háklis, és kényes Fannit, illetve Dórit akinek az alvás szent, hogy mit szólnának és hogy reagálnának amikor 30 percenként vagy 1 óránként fel kéne kelniük a gyerek miatt, óriási lenne, ha van eszük megcsinálják, de mivel nincs valószínűleg kimarad ez a jó kis feladat, elképesztő felfordulás, viták, és csoportos veszekedések lennének, végre tőrténne valami érdemi dolog. :)

• Fantasico
    Tényleg a walkie-talkie az nagyon nagy volt, arra emlékszem amikor a Viki pont valakivel kibeszélte a Zsoltiékat és direkt figyelték, hogy be van e csukva az ajtó, megnézték, megnyugodtak, kibeszélték, miközben a Zsolti a nappaliban ülve mindent hallott a mellette lévő walkie-talkien aztán az Izának mutatta is és ott szakadtak a Vikiéken milyen hülyék mindenre figyeltek de a legegyszerűbb legkézenfekvő dologra nem gondoltak.
  • wesker24
    Hát jah vissza nézve a VV7-et látszik már hogy a kedves RTL klub belefáradt megunta az egészet még a VV6-ban is pörgősebb ütősebb feladatok tematikus hetek voltak mint most a VV7-ben !

A VV6-ban ott volt a pöttyös csíkos hét a papás mamás hét az X-faktor hét a Villa Olimpia stb..

Itt már a VV7-ben kezdenek kicsit kifogyni az ötletekből több tematikus izgalmas heteket és feladatok kellenének !

A papás mamás hét nekem is a kedvencem volt akkor egész héten volt Online adás dögivel amikor Teo és Iza a bébi beszélővel szórakoztak azon halálra röhögtem magam nagy eséllyel Iza és Krisztián nyerte volna csak a bunkó Zsolti még ezt is elszúrta nekik de ki is esett a francba :D

El nem tudom képzelni hogy ha a VV7-ben ismét papás mamás hét lenne akkor milyen szülök lennének a többiek jövö héten ugyis párban lennének azért megnézném Fannit Dórit és Edinát terhes műpocakkal és amikor megszületik a kicsi akkor ki hogyan viselkedne !
  • Fantasico
    Teljesen kiszámíthatatlan mi lesz vagy mi nem lesz, mármint X Faktor hét, és Bátorságpróba hiszen teljesen úgy látszik szarik bele az RTL ebbe a szériába, de hozzáteszem nekem az előző szériában a "papás-mamás" hét is nagyon tetszett amikor a gyerekekre kellett vigyázni éjjel nappal és akkor rengeteg online adás volt emlékszem annyit röhögtem akkor hogy nemigaz, Zsófi egyedüli szülöként az összeomlás határán volt már amikor napokon keresztül csak 30 perceket tudott aludni mert mindig felébresztette a gyerek. Nagyon jó volt vicces, szórakoztató, sokkal több jó, és fordulatos és szórakoztató feladatot kéne kapjanak a villalakók, hogy valami inger érje őket, és azt a feladatot komolyan is vették, Iza és Krisztián is teljesen komolyan beleállt a feladatba, jók voltak és nyertek is volna , ha az a faszfej Zsolti nem rázta volna meg a babájukat, mekkora egy gyökér volt, de utánna jól rá is baszott mert úgy kinn maradt mint a huzat. Egy a lényeg, több feladat, több izgalom, több impulzus, több fordulat kéne a villába....
  • bandypappa
    Köszönöm, de sajnos ez nem így van, de azért már alakul, lehet választékosan is beszólni a másiknak csak ez még így gyenge. Akinek meg nem inge...
  • wesker24
    Hátha ha lesz egyáltalán X-faktor hét akkor lehet lesz bátorság próba is ! Eddig mindegyik szériában volt X-faktor hét pont a VV7-ben ne lenne ?

Emlékszem a VV5-ben Attila hogy csapta a szelet Muri Enikönek aztán ott volt minden idők legdurvább X Faktor hétje a VV6-ban amikor Dóri Gergő és Tündi volt bent.

Aurelio a VV6-ban hogy ráparázott már arra a plüss macira xD egy ilyet én is eltudnák képzelni a VV7-nél is hogy Dórinak kéne benyúlnia az ilyen üveg kalitkákba ugy hogy nem tudja mi van benne :D, na ott kiderülne ki az igazán tökös legény a talpán :D

Habár ugy most pont 6-an lesznek pont 3 párt alkotnának pont jó lenne az X-faktor hétre :D
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.01.30. 23:31:14
  • Fantasico
    A mai összefoglaló után, végleg bebizonyosodott, hogy Dani egy töketlen, tutyimutyi, balfék, aki csak beszélni tud, meg megmagyarázni dolgokat, csak hogy őt idézzem " megvágtam az ujjam és utánna már nem tudtam a feladatra koncentrálni" hát basszus ha leszakadt volna az egyik keze és több liter vért vesztett volna akkor azt mondom szegény gyerek, de ez vicc megvágta a kis ujját, szegényke, most mi lesz, úristen mint egy ovodás komolyan mondom, DENNIS előtt pedig le a kalappal mert 2-0 után is odatette magát az utolsó fordulóra, és egy laza 3-0 val zárta rövidre a dolgokat, de azért kiemelném Laci és Edina értelmi színvonalát ha Laci már annyira osztotta a Dennist a bukás miatt, ki az az életképtelen , elmebeteg aki egy öltözőversenyen egy pulóverrel indít, gratulálok Laci szép munka, hatalmas agyi kapacitásra utal, és remek gondolatmenetre csak így tovább. Egyébként kedves Wesker24 nagyon jó felvetés volt a bátorságpróba, és Dóri felvetése, ha valamit akkor azt énis megnézném, és nem csak a hangokra lennék kiváncsi amit kiadna majd, hanem arra a pár mondatra is amit közben mondana, ha mondana valamit, mert azért Dórinak van egy pár aranyköpése eddig, amin nagyokat szakadtam a Himnusznál fergeteges volt, " jé ez a HIMNUSZ nem is tudtam hogy ez ilyen hosszú, ez biztos hogy a HIMNUSZ?, de aztán később rájöttem hogy tényleg az, sőtt régen be is vágtam kívülről, de már semmire nem emlékszem komoly" asszem szóról szóra így hangzott, nagyon komoly figura ez a lány néha elejt egy két gyöngyszemet amire érdemes figyelni.
  • ascii
    http://coub.com/view/xgze
  • wesker24
    Atyaég a király visszatért ! Józsi alias Felix is back ! a VV6-ból !