Brazil bajnokság és válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bfff,robinho sokkal jobban hasonlít egy gyíkra.A Császár inkább izomkolosszus
Vége, 5-0.
2. félidõ elég unalmas volt, igaz az elsõ 30 percet látva nem is lehetett mást várni.
2. félidõ elég unalmas volt, igaz az elsõ 30 percet látva nem is lehetett mást várni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
mivan?<#idiota>#idiota>
<#mf2>#mf2>
<#mf2>#mf2>
az szép sarkazós volt és az Interen belül ;-)
Azért érdekes, hogy múltkor Martins lõtt gólt, de Te mégis Adriano gólpasszától voltál elájulva... <#whatever>#whatever>
n1
sajna 10 mp után megáll a kép fél perc után ujra elindul így élvezhetetlen szal nemtom nézni de ezaz:én nem láttam de tudom hogy Adriano a golszerzõ
téged meg ki kérdezett?
jovan leszarom akkor Adriano lõ eggyet 35-rõl pipába azt késszen van.Most Robinho Realos lett azt egybõl õ adta a passzt õ ért hozzá elõször ha nem ér bele nem gól ha nincs a pályán nem nyernek stb szöveg.Eredménynél azt írják hogy Adriano a gól szerzõ nem hogy a golpasszado Robinho
ennyi
ennyi
ki a faszt érdekel?<#vigyor3>#vigyor3>
Császár a befejezõ ez a lényeg <#nyes>#nyes>
Császár a befejezõ ez a lényeg <#nyes>#nyes>
Adriano <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Mai produkciójával a verebes túltett minden eddigi, remekebbnél remekebb idióta barom állaton, akiket korábban meghívták.
Hát már elég öreg, 27 vagy 28 éves. Santosban is lõtt már nemegy ilyen szabadot.
most komolyan, az rtl nem akarja tudomásul venni, hogy írd és mond az összes sport kommentátoruktól, és szakkommentátoruktól a kedves nézõk már a falra másznak?
na bejött a szabadrúgás király
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Robinho nyálas volt fut bicó csel védõ fekszik kapura lõ csak a kapus megfogta
Robinho nyálas volt fut bicó csel védõ fekszik kapura lõ csak a kapus megfogta
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
LOL, fotós=tûzoltó/rendezõ.
RTL póver! Kár, hogy nincs ott szujózoli, egy horváttól megkérdezné, kinek szurkol, lehet leütné. =))
RTL póver! Kár, hogy nincs ott szujózoli, egy horváttól megkérdezné, kinek szurkol, lehet leütné. =))
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
mekkora karrier, ha így folytatja, akkor talán még a reggelit is õ fogja egyszer vezetni, vagy mi a faszt 😛PP
én csak felraknám õket egy IFA-ra és elvinném õket egy irinyó-pirinyó szigetre...na onnan pofázzanak 😄DDD
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
vizzel telivel?😄
Flóri meg ez a mûgyerek elég szarul mutat egy stúdióban😛 Verebest meg lõje már le valaki!
V9ykn8_TZL0
managerbe ingyen igazolhato volt 😄DD
hát én már hallottam róla
ezért csodálatos a brazil foci. itt ez a Ricardinho, akirõl sokat nem hallottunk még, és milyen gólt lõtt bammeg. nem volt semmi
berakta