846
-
#366 -
#365 Robinho SHOW:
-
#364 TRAINING
-
#363 Kafu jó. Egyik kedvenc játékosom. Így hát hogy ne lenne jó? :P
Éppen azért szeretem a brazilokat, mert (majdnem) ugyanezt a csapatot láttam 2002-ben, őket láttam 98ban, és talán még előtte is... A világ minden táján játszanak, de amikor együtt játszhatnak, mindig van egy kis esély varázslásra, arra, hogy megmutassák, milyen az az igazi technikás laza brazil foci.
Nem tartom őket erősebbnek, mint egy német, vagy angol válogatottat, viszont a játékukban minden benne van, amiről a foci szól... a játékról -
#362 én is remélem h a kieséses szakaszban jobb játékkal rukkolnak elő
főleg ha az olaszokal kerülünk össze -
#361 Egyetértek, Ronaldo gyenge, Adriano nem sok mindent mutatott a gólon kívűl, Ronaldinho se sok mindent mutatott, Robinho sztem nagyon jó, Zé Robertoban kellemeset csalódtam, de sztem tartalékolnak a komolybb meccsekre, majd ott megmutatják mire is képes a brazil válogatot, vagyis hát remélem jobbak lesznek:) bízom bennük
HAJRÁ BRAZILIA -
#360 na jó a tökéletes enyhe túlzás volt :D -
#359 sztem Cafu tökéletes, lehúzza ezt a VB-t és visszavonul aztán jöhet a fiatalabb generáció -
#358 cafunál én is jobb lennék :D -
#357 Sztem Cicinho jobb lenne Cafu helyett, nem? -
#356 Én szeretem a Brazil válogatottat, de amit most láttam a vb-n hááát...!
Nem tudom valahogy nincsenek még formában! Reméljük beindulnak! -
#355 -
#354 durva :D -
#353 TRAINING:
-
#352 az szép Fred 4-szer volt válogatott és 3 gólt szerzett :o -
#351 tartalékolják csak :D -
#350 jó volt a meccs, de még mindig nagyon rejtegetik a brazilok az igazi felpörgött állapotban kihozható teljesítményüket.. Remélem nem hagyták otthon, csak tartalékolják keményebb időkre. :) -
-
#348 szép volt fiúk 2:0
igaz nem láttam a meccset mert nekme is meccsem volt de grat!!!
Adriano és Fred
remélem Fred minnél több lehetőséget kap majd -
#347 Adriano és Fred:)
Apámmal fogadtam hogy Adriano lesz a gólkiráy ő Henry-t mondott...:)) majd meglátjuk:) -
#346 A mutatott jatekhoz ? -
#345 Grat a csapatnak!! -
R9 #344 -
Kanál #343 Junit de megneznem kezdobe :c -
R9 #342 alap xD -
#341 Adriano betalál ma? :D -
R9 #340 :[ -
#339 remélem nyerünk ma de sajnos nem látom a meccset :( -
#338 -
#337 hatalmas grat neki!!! -
R9 #336 Adrianonak kisfia született
Jun. 17. 13:17 -Rio De Janerio- Apa lett a németországi világbajnokság alatt Adriano, a címvédő brazilok futballsztárja.
Az Internazionale csatárának kisfia, Adriano Junior 3,6 kilóval és 51 centivel látta meg a napvilágot Rio de Janeiróban, és édesanyjával, Danielle-lel együtt kiváló egészségnek örvend. A gólzsák éppen a válogatottal repült Frankfurtból Münchenbe a jeles esemény idején, és a bajorországi hotelben már meg is kapta laptopján az első fotókat csemetéjéről. ½Erős és szép fiú½ - mutatta büszkén csapattársainak.
-
#335 fejfájással? .w
jóhogy nem egy horzsolásér viszik müteni :| -
#334 Ronaldot fejfájással bevitték egy frankfurti klinikába, de elvileg semmi baja se volt.
már visszatért az edzésekre.
ejj ejj. mi lesz így.. :) -
#333 Ronaldinho-s képernyővédő ;) -
#332 HAJRÁ BRAZILOK!! -
#331 hát nem 10:0 de minimum egy 3:0 mondjuk :P -
#330 10-0 -
#329 kövi meccs 18-án lesz az Ausztrálokkal
ott már kicsit magabiztosabban kellene nyerni :) -
#328 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Kanál #327 cuki -.-