22
-
sztavrosz2 #22 Nemtom, de ha csatlakoztatható normális kamera a mobilra (normális optikával, sőt akár zoomal), akkor talán kivitelezhető lenne és az LCD meg ott lenne a mobilon, de ez a jövő zenéje (és lehet, hogy a telefongyárak is így tervezik). -
#21 Ezek már zselés akkuval mennek? A folyadéklencse milyen minőségű (mi várható)? -
RpPRO #20 Csak azt nem ertem, h miert nem lehet ezekbe a csilli-villi telefonokba ey normalis akut belerakni??? Atlagban lemerulnek max 3 nap alatt... Az en mezei ericsson t65om mar majdnem 2 eves es meg mindig jo egy hetig birja. Ja, ha fenykepezni akarok, van 2 jo fenykepezo gepem. -
davos80 #19 Így van -
Dave77 #18 Erről a mobiltelefon-hisztériálól csak annyit, hogy már a csapból is ez folyik. A gyártók mást nem tudnak kitalálni, tegyünk bele kamerát növeljük a megapixelt és vegyél, vegyél, vásárolj. Örökké ilyen reklámokat látni, elvakítva az emberek (főleg fiatalok) agyát, hogy a WC-n ülve ha nincs budi-papír akkor erről a fontos eseményről képet készítve tudassam azt barátnőmmel... szánalmas.
Más: Ne hasonlítsuk már össze ezeket a "játékszereket" a (digitális)fényképezőgépekkel. Aki foglalkozik fényképészettel, vagy egy kicsit is szereti, hobbifotós, az csak mosolyog az ilyeneken...
Úgyhogy az első hozzászóló ne írjon már ilyet, hogy "tényleg hülye lesz, aki külön fényképezőgépet vesz integrált telefon helyett." Vazz... -
skristof #17 ezis lol
-
skristof #16 lol -
#15 Tényleg. Máskor elolvasom a cikket mielőtt írnék. -
#13 Egy mobilba épített fényképezőgép soha nem fogja az igazi fasza optikával szerelt gépeket felváltani.
Elég ha összehasonlítjuk a kompakt és a rendes (digi)fényképezőgéppel készűlt képeket. Miába a 100Mpixel, ha szar a lencse. -
davos80 #12 Vicces, mi? -
davos80 #10 Nem basztam be, csak poén...
Amúgy tényleg C35-m van. -
davos80 #5 Nekem kamerás Siemens C35 van, 512 megabájt memóriával, de lehet IBM mikrovinyót is beletenni.Vaku is van hozzá. -
horbykeee #2 ez hülyeség mikor fogsz tudni ugy zoomlni mint egy 4x-es optikai zoomal ellátott Hp géppel ami 3 megapixeles?? maradok a rendes gépnél telónak meg jó a Nokia 3310 én így vagyok vele+egy jobb kamerás telefon drágább mint egy jó teló és egy jó fényképező együttvéve -
#1 Na ja, csak a minőségen kellene kicsit javítani. Utána már tényleg hülye lesz, aki külön fényképezőgépet vesz integrált telefon helyett.
Kicsi, és normálisabb telefonokra ugyanúgy el lehet menteni akár 128 Mb-nyu fényképet is. (Enyémre el lehet).