Specnaz: Project Wolf

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Tommy
Elég régen írtak ide, a Specnaz 2 végigjátszása után, muszáj ide írnom<#csodalk>
Szóval elõször azzal kezdeném, hogy a Specnaz PW-vel nem játszottam, ezért nem tudok véleményt mondani, hogy jobb-e a 2, de amit leírok, abból úgyis az jön ki, hogy az 1 sokkal jobb<#nyes>

Tudom ez nem a warez helye, de én ezt a verziót próbáltam ki:
SpecNaz 2-SKIDROW

A képek alapján jónak igérkezett a játék, de sajna a valóság ettõl nagyon is eltér<#szomoru1>
Az nfo alaján is jónak tünt: sajna a 19 küldetésbõl csak 7 van benne.
-nem lehet jármûveket vezetni,
-5 tipusú fegyver + 3 fajta gránát van benne a 40 igért helyett,
-a 2 mód helyett egy van.
Most lehet én szedtem le rossz verziót, vagy esetleg az nfoba a Project Wolfról van szó<#wow3>
Jópár elemet átvettek a készítõk az Übersolider 2-bõl<#hehe>
Én nem szólom le más munkáját, mert én még ilyen játékot sem tudnék csinálni, csak annyit mondok, játszottam már jobbal is<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

vili:) én is másodikra kérdeztem rá.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

hykao
Ez a játék már rég megjelent, a második rész az, amirõl egyelõre semmi hír.
? Van valami hír errõl a játékról?

hykao
Hát mostanság nem sok hírt halalni róla, az biztos...
ez megcsuszott egy evvel minimum....

megnézem.
köszi

hykao
Én nem láttam itthon, viszont a Game.co.uk-ról potom pénzért (~8 font) házhoz jön...
nagy a csend a Specnaz2-rõl eddig..
amúgy itthon eredetiben meg lehet venni az 1-et?
köszi,

reménykedjünk,
aztán nehogy 2009 legyen belõle :~

ibrik
2007 januárra ígérik a 3DGamers szerint.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

hykao
Azt még én sem tudom, de szvsz tuti, hogy 2007 elõtt nem.
vajon mikor jön ki?

hykao
2 CD-s.
mekkor amúgy?

hykao
Nincs íróm.
x2600+AMD, 1GB RAM, 7800GS AGP és alaplapi hangchip.
Patch egyelõre nincs (engem ez mondjuk nem is zavar), és annyit állítottam a cfg fájlban, hogy átírtam a felbontást a nekem megfelelõre, mert azt a játék alatti menübõl nem tudtam (1440x900).
ki tudád nekem írni?
milyen géppel nyomod?
patch vagy egyéb config-os beállításon állítottál?
hangkártyád?
köszi,
üdv:
Mac

hykao
Persze, hogy elvagyok vele! Nem akadozik sem a kép, sem a hang. A hatalmas , szabadon bejárható terek tetszenek a legjobban.
Serpa
láttom te egész jól elvagy vele ^^

hykao
Új vezethetõ jármûre bukkantam Üzbegisztánban... :)
ChevyG work
úgy gondolom, hogy megfeleõ játékélmény pótólhatja 1 játék grafikai hiányosságait. Forditva erröl már nem beszélhetünk.

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

hykao
Szó esett errõl is. Azonban az a baj, hogy az ilyen dolgok nem rajtuk múlnak, hanem a kiadón. Ha jól vettem ki, akkor minden jog a kiadóé. (Mondjuk nem meglepõ. A kisebb, kevésbé ismert és tõkeerõs fejlesztõk esetében általában ez a helyzet)
Bár ígéretet tettek, hogy ha a kiadó megengedi, akkor átadják a lokalizáláshoz szükséges kitet. Viszont felmerül még az a dolog, hogy mégha meg is lesz a kit és elkészül a magyarítás, a szövegállomány ki-be rakása ettõl még nem lesz megoldva...hisz ahogy néztem a szövegállományok több darab többszáz megás fájlokban vannak.
ibrik
És esetleg nem cseverésztél velük arról, hogy lehetõvé tennék-e a játék magyarítását? Esetleg támogatnának-e minket egy ilyen célra is használható mod-tool-al? <#awink>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ChevyG work
KÖSZI!!!!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

hykao
Nálam nincs probléma az oldallal.

TACTICAL: csapattársak is a rendelkezésedre állnak, akiket irányíthatsz.
GEROY: magányos hõs vagy, csapattársak nélkül.

A többi kérdésre már válaszoltam a #157-es hozzászólásban.

Neked is azt javaslom: elõször csináld végig a kiképzést az éles bevetés elõtt! ÉS TÜRELEM!!!

ChevyG work
mi az a taktikal mod? (és akkor mi a másik?)
hogyan lehet jármûvekbe beszálni?
hogyan lehet fegyvert felvenni?

az agyamra megy ez a bejelentkezõs, jelszókérõs baromság!!!!

ChevyG work
a játékmenet is DF!!!

"probléma az oldallal"

hykao
Ja. Nekem Delta Force + IGI2 hangulatot idéz. Grafika és a csapatirányítás inkább Delta Force-os, Játékmenet pedig inkább IGI2 (hatalmas, nagy terek és az ellenfelek messzirõl, fedezékbõl egyenkénti levadászása...)

Csináltam jópár képet a játékból, és felnyomtam a putfile-ra: KATT IDE (sajna a putfile minden kép méretét a felére csökkentette, ráadásul elég gány módon, hogy az élsimított képeken recések lettek az élek...de azért a környezet jól kivehetõ maradt)

Egyébként cseverésztem a minap a fejlesztõkkel. Már javában készül a Specnaz 2, amiben igyekeznek az elõzõ rész gyengeségeit korrigálni.
ChevyG work
nekem teccik a játék! a régi delta forse-os hangulatot idézi

hykao
Akkor nem jól nézted. A kiadó nem tudom milyen, de a fejlesztõk szlovákok.

Tessék, szép telihold textúra: KATT :D
Ha jól láttam, orosz a kiadó és a fejlesztõcsapat is.

Nem vagyok türelmetlen ember, de ez a játék tényleg elég rossz.

hykao
Mi köze az oroszoknak a Specnaz játékhoz? :O (azon kívül, hogy oroszokat irányítunk...)

Amúgy szvsz a játék nem olyan rossz a lehetõségekhez képest, de persze nem türelmetlen embereknek.
Megnéztem én is. Azt hiszem erre mondják, hogy kontár munka.
Talán a hat évvel ezelõtti Delta Force: Land Warriorhoz tudnám hasonlítani a színvonalát, bár az ennél simábban futott.
Orosz barátaink nemigazán tudnak játékot fejleszteni, ez a most megjelent Age of Pirates és a Specnaz kapcsán beigazolódott. Játéktól függõen 4-6 év a lemaradásuk a jelenlegi nyugati színvonaltól.

hykao
Ugyanazokkal, amelyekkel pl. a jármûvekbe szállsz be vagy az iratokat veszed fel stb. Alapértelmezésben nem tudom melyik bill., mert én átkonfiguráltam, de a menüben QUICK MODE a neve - ezzel jelölöd ki, majd mialatt lenyomva tartod, a tûzgombbal aktiválod a cselekedetet.
Ezért érdemes végigcsinálni a kiképzést, mert ott minden ki van írva a képernyõre, így éles bevetésen nem fog meglepetés érni.

Mondjuk én a GROZÁT részesítem elõnyben, lõszer pedig van bõven egy-egy küldetés végrehajtásához, nem érdemes felvenni új fegyvert (legalábbis az eddigi iráni küldetések alapján), kellenek a fenének a terroristák AK47-esei... :)

Amúgy végre sikerült felszállnom a helikopterrel... :)
megtudná nekem mondani vki a fegyvereket melyik billentyûvel lehet felvenni<#wow1>
hykao
Sikerült kivégeznem a második iráni küldetést is, most vagyok a harmadikon. Ez egy éjjeli küldetés, és már eljutottam egy MI24-ig, bele is ültem, csak még felszállni nem tudom hogyan kell vele... :O

Amúgy jó hosszú a játék a maga 39 küldetésével. (10 Iránban, 10 Jemenben, 6 Afganisztánban, 4 Üzbegisztánban és 9 Burmában - ez utóbbiban az amerikai deltásokkal kooperálva... :D)
hykao
Na végre sikerült túljutnom az elsõ küldetésen. Akit tudtam elütöttem az UAZ-zal, akit nem, azt lelõttem, majd felrobbantottam minden objektumot, amit kellett, aztán beszóltam a parancsnokságra, hogy végeztem, azok meg visszajeleztek, hogy irány a kimenekítési pont, ahol már várt a MI24-es...

Amúgy állítólag vannak vezethetõ légi jármûvek is a játékban. Kíváncsi leszek ezekre.
hykao
Na végre sikerült túljutnom az elsõ küldetésen. Akit tudtam elütöttem, akit nem, azt lelõttem, majd felrobbantottam minden objektumot, amit kellett, aztán beszóltam a parancsnokságra, hogy végeztem, azok meg visszajeleztek, hogy irány a kimenekítési pont, ahol egy helikopter várt...

Amúgy állítólag vannak vezethetõ légi jármûvek is a játékban. Kíváncsi leszek ezekre.
hykao
Ha multiplayerre gondolsz, akkor nem.

Egyébként érdekes, hogy a fõmenü tanúsága szerint ez a verzió valami 0.9.5 vagy valami ilyesmi...és a fejlesztés pedig 2001-tõl 2005-ig zajlott...kérdés vajon ez most a teljes verzió vagy mi? Illetve ha 2005-ben befejezõdött a fejlesztés, akkor miért csak most adták ki, és ha csak most adták ki, akkor miért nem hegesztették tovább még egy kicsit 2006-ig? ... Aztán lehet, hogy azóta már a Specnaz második részén fáradoznak.

Idézet a játék ReadMejébõl:
"Specnaz: Project Wolf
October 10, 2005"

A multi hiánya engem annyira nem izgat, az viszont igen, hogy tegnap végigcsináltam az elsõ iráni küldetést...lol módon úgy, hogy beültem egy UAZ-ba, és akit csak lehetett elütöttem, és ezek csak bambán nézték, nem lõttek ki!!! Pedig még a videóban is az van, hogy a végén kilõnek minket ahogy az UAZban ülünk!!! :O
Szóval kinyírtam az összes megsemmisítendõ területen lévõ terroristát, leraktam az összes szatyrot a helyére: a 2 üzemanyagtartály, a fõhadiszállás, a 2 barakk és a lõszerraktár (zárójelben jegyzem meg, hogy tök üres helyiségek fogadtak mind az állítólagos fõhadiszálláson, mind a barakkokban és a lõszerraktárban is - töküres: még egy asztal vagy szék vagy doboz sem volt sehol :DDD), naszóval minden megvan, elkocsikáztam egy biztonságos helyre, elõveszem a távirányítót, hogy felrobbantsam az egész kócerájt...erre amikor megnyomtam a gombot a progi elszállt egy hibaüzenettel... :)))

Vajon most mi a fene van, a tört verzió miatt vannak a hibák vagy ez egy kiszivárgott béta vagy mi lehet?! Mert ha már a több évvel ezelõtti videóban is kilõtték a fószert az UAZból, akkor én, hogy a fenében tudtam végigtarolni a tábort, anélkül, hogy egy lövést is leadtak volna a jármûre?! :OOO

Azt hiszem belevetem magam a készítõk vagy a kiadó fórumába, hátha okosabb leszek.
Serpa
te találtál benne MP?

hykao
Mire gondolsz? Nekem nincs semmi bajom a mûholdas térképpel. A társak meg csinálják, amit mondasz nekik, de úgy vettem észre, hogyha hülye parancsot adsz, akkor felülbírálják. Pl. ha tûzvonalba vezetnéd õket vagy valami. Amúgy ha TACTICAL helyett a GEROY-t választod, akkor nem kell a társakkal bajlódnod, hanem a magányos hõs szerepében tetszeleghetsz. :) Egyébként most mentem egy kicsit többet az UAZ-zal, és el is ütöttem 3 ellent vele... :)))
Shep
Jaaa, de a társak akkor is gázosak, ráadásul nekem bugos a térkép.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Mostmár nekem is, csak át kellett állítanom a játékmódot TACTICAL-ra. Jármûveket persze, hogy lehet használni. Ugyanazzal a módszerrel, ahogy a fegyvereket veszed fel, kiszállni pedig az eldobás billel lehet. Be is pattantam az UAZ-ba, igaz nem sokat mentem vele, mert akkor kiszúrhattak volna. :)

Shep
nekem bejön a menü élesben is, mozognak is a társak csak nem pont oda ahova mondom, de mondjuk a közelébe. Jármûvek, lehet velók menni vagy mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Na látod ez még egyelõre nekem is rejtély. :) A tutorialt megcsináltam, és ott elõ tudtam hozni a parancs opciót, és ki is tudtam adni a parancsokat, de az éles bevetésen, legalábbis az elsõ iráni küldetésen már nem tudom elõhozni.
A jármûvek fizikája is egész életszerûnek tûnik.

Shep
Ja nem rossz nem rossz, csak hol vannak a társak, nem találom õket a térképen, pedig ott vannak.

hykao
A config.def fájlban be tudod állítani manuálisan többek között a képfelbontást és a képfrissítést is.
Alapértelmezett elérési útvonala: C:\Program Files\Byte Software\Specnaz\config.def

A nekem szükséges értékeket is csak így tudtam beállítani, mert a menüben csak 4:3-os képfelbontások állíthatóak be, nekem meg 1440x900x75 kell.

Egyébként szerintem a lehetõségekhez képest azért nem olyan rossz a játék, csak meg kell szokni, legalábbis egyelõre nem tudok jobb játékról, amiben oroszul beszélõ orosz specnazosokat kell irányítani... :)

Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Oldal 1 / 4Következő →