150
Vélemények a most megjelent FHM Top 100-as listáról. Jogos-e, ki hiányzik és ki nem odavaló
-
#110 Nézd meg a melleslegen az új képeit. Dagadt, mint a disznó. :D -
#109 Na de itt a probléma: van nála szebbis, karcsúbb is és jobb is - akkor meg miért ő az első? -
#108 Hol van ez a Britney-től vagy mondjuk Carmen Electrától? :O -
#107 Hidd el, hogy olyan "kövéren" még el fog kelleni! És mit adna rengeteg nő, ha olyan "kövér" lehetne, mint Ő! :P -
#106 Baz ...
Akkor így ...
http://www.drunkanddisorderly.net/images/chicks_full_size/carolina_ardohain_01.jpg -
#105 WTF? Grrr
Carolina Ardohain
-
#104 Az a baj, hogy csak az Európában is híresek kerülnek be. Azért jópár dél-amerikai, ázsiai stb. nő simán megverné a tömérdek Pam Anderson és Lófej Alexandra tipusú csajokat.
Mint pl. URL=http://www.drunkanddisorderly.net/images/chicks_full_size/carolina_ardohain_01.jpg]Carolina Ardohain
Még lehetne ugye sorolni, de ahhoz ott a veszett jó csaj topic ... -
#103 Fullos, fullos, csak felszedett vagy 8-10 kilót. :) -
#102 Én amúgy örülök, hogy Britney lett az első, én nekem nagyon tetszik! Tudom, hogy itt most sokan támadni fognak ezért a kijelentésemért, de nem érdekel, mert Britney nagyon fullos csaj! -
#101 Szerintem meg nagyon jó újság az FHM + CKM! Nem tudom, hogy mi bajod van vele! -
#100 100. Anett a vv3bol :DDDDD -
#99 :)
Egyszer olvastam FHM-et, hát...
...nem vettem azóta sem :) -
#98 merészelnek -> merészel
-
#97 Imádom amikor feltünnek a helyi nyelvészegylet szakemberei, és leteremtik azt, aki egyetlen nyelvtani hibát is el merészelnek követni.
Amúgy olvass végig egy ilyen FHM szinvonalú újságot (bár mint említettem én csak a pár évvel ezelötti állapotokról tudok nyilatkozni), ha az én nyelvtani képességeimtől felmegy a pumpa, akkor attól szívrohamot kaphatnál (olyanba már bele se megyek, hogy a cégek közötti üzleti levelezésbe néha miket lehet olvasni...)... -
#96 Te meg nem tudsz helyesen írni :) -
#95 Már megbocsáss, de NEKIK kellett volna nekem írni, hogy ÉN kiket akarok a listára ! :DDD -
#94 te meg a privátra nem válaszolsz ? !
-
#93 :) -
#92 ronda mind!! -
#91 Eredetileg válasznak indult, aztán ez lett belőle... -
#90 mindkettővel egyszerre! -
#89 Kivel kezdenéd, Bódi Szilvivel, vagy a Misel Vájd -dal.
Az biztos mindenre kapható.
De a Liptai alatt lehet hogy összelapulnál. -
#88 Nem érdekel, de akkor ne nyafogjanak, hogy ez így nem jó, meg ez miért van, és az miért nincs a listán. :) -
#87 ja és talán, ha végig mehetnék mindenkin a listában, talán el tudnám dönteni. -
#86 az a helyzet, hogy mindenkinek (vagy minden korosztálynak) más tetszik. Erre jó példa Liptai Claudia: Saját korosztályomban nem emléxem, hogy valaki is jó nőnek tartotta volna. Ellenben a 30-40-esek közül már többtől hallottam.
A másik meg, hogy egy kép, vagy film alapján nem igazán lehet eldöntei semmit. Lehet, hogy aki a TV-ben újságban agyonsminkelve jónak néz ki, az meztelenül egy ronda ripacs. -
#85 szerinted hol érdekli őket? -
#84 Ezt most miért nekem írod? [nemérti] -
#83 Bocsánat, hogy ilyet merészelek mondani, de a magam részéről olyan 5-6 éve kinőttem az ilyen Playboy/CKM/FHM szinvonalú újságokból...
Ha ('uram bocsáss) dekoratív hölgyek képeit támad kedvem nézni, akkor azt megtehetem a neten, kifejezetten erre a célra szakosodott oldalakon és fórumokon, ezekben az médiakiadványokban pedig a többi "információ" és cikkek... nos legalábbis bulvárszinvonalúak, talán egy fokkal szebb tálalásban, és egy szintel magasabb szinvonalon, mint amit a Blikk és társai képviselnek. (most jöhetnek a lefitymáló megjegyzések)
Az ilyen TopXY lista (meg a szépségversenyek úgy anblok) meg hát szép és jó lehet egyeseknek, de a legtöbb (vagy inkább minden?) esetben az derül ki, hogy nem azok nyerték, vagy nem azok kerültek fel rá, akiknek kellene - ezt az eddigi hozzászólók is úgytünik osztják. -
#82 én Péter Szabó Szilvia 54. helyezésén csodálkoztam... sztem simán benn kellett volna lennie az 1. húszban... az a csaj 1 istennö! :)
viszont a Béres Alexandra 10. helyezésén nagyot néztem! sokan csak a bazi nagy "kannáji" és durva jó teste miatt szavazott rá... ehh... ez a listan nagyon elvan baszva... szinte 1 helyezéssel sem voltam megelégedve... (bár ez csak az én véleményem) -
#81 Jövőre benevezlek!!
Aztán nyomatom a szavazatokat
-
#80 Ahelyett, hogy itt nyafogtok, miért nem írtatok az FHM-nek, mikor a verseny indult, hogy kit szeretnétek látni a 100 között, aztán meg csak szorgalmasan szavanotok kellett volna. -
#79 Na látjátok ez a közízlés:DDDDD
Ezért létezhet a csalóVilág:DDDD -
#78 Most ez a topik is kihalt? :( -
#77 Ne aggódj, bizonyára neked is teremnek babérok még az életben ! Valamiben mindenki tehetséges, még talán te is... :DDD -
#76 Való igaz - elismerem, hogy ebben sose fogok felérni veled, úgyhogy nem is próbálkozok... -
#75 Ezt programozottan és kivételezések nélkül, egyenletes, ISO minősített minőségben kell végezni ! -
#74 Én általában véletlenül szoktam belekötni mindenkibe :) -
#73 Jah és ezt irónia nélkül állíthatom ! -
#72 Tetszik mi ?!!! Irígykedsz, de ehhez tudod érzék és tehetség kell. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de erre születni kell ! :DDD -
#71 [irónia ON]
Vajon egyszer kibirnád, hogy ne rúgj bele a másikba?
[irónia OFF]