54
bolondot csinálj másból!
-
#54 elhitettem a világgal hogy 2012-ben főrobban a world -
lolka01 #53 Milyen tréfákat követteke már el? :) Ötleteket várok. -
szuszikaa #52 Nem áprilisi térfa -
#51 upupupupupup:D -
#50 up -
#49 A google kitett magáért :D
Új fícsör a Gmailben: Custom time
A google.au bevezeti a jövőbe keresést! Keress rá holnapi meccsek eredményeire!
És mivel a YouTube is a Gúglié ez is ide tartozik: klikkeljetek bármelyik featured videóra :D -
#48 Április Bolondja La-la-la! -
#47 -
#46 #43 -
#45 szilveszter is -
#44 tudtátok ,hogy karácsony az pont péntek 13 -ra esik???? -
#43 Tessék ma is szívatni a népeket:) -
Vlala #42 Szellents bele a csomagtartóbba egy isteneset, aztán viselkedj idegesen. Úgyis kinyittatja.
Menj át tízpercenként a határon, "otthonhagytam valamit" kommentárral.
Rajzolj egy 2-es számot a hátadra, azzal ahozzáfűzéssel, hogy egyeseket átvizsgálnak.
Ja, jó szívatást? Olyat nem tudok. -
#41 Bazeg irjatok mar egy jo szivatos megoldast amivel pl egy vamost lehet megszivatni jol! -
#40 nem 3 hónap 20 napja?:C -
#39 pont 3 hónap 10 napja volt -
#38 www.callofduty.hu -
#37 Most hallottam:
Szegeden kiplakátolták a városban és a z iskolákban, hogy a McDonaldsban ingyenes hamburger evő verseny lesz 16:00-tól.
A kígyózó sorokat és a meki dolgozóinak arcát csak el kell képzelni -
#36 hun ? -
#35 Mekkora lol!
Én meg 5 pontot kaptam egy 50 pontos zéhára. Szmájli azért mehetett volna a tanár listájára... -
#34 nem vette észre? -
#33 Nah megcsináltam az én kis tréfámat is :) 1 oldalon ahol hírezek feltettem 1 álhírt amit mindenki jól beccccopooooooott :D és megkaptam a nap poénja címet... yessss :DD -
#32 LoL -
#31 Ma a meloban megszopattuk a titkárnőnket...
Elindult a városba a Clioval, de mi előtte a kocsi elejére egy fehér alapon fekete "T" betűt, a hátuljára "Nőből vagyok, ne közelíts" feliratot ragasztottunk ki...
Na a csaj déli csúcsforgalomban így ment végig a Ferenc körúttól a Margit hídig.... -
#30 én semmit :P eszembe se jutott egész ma d.u. ig mikor olvasom az emaileket hogy megszűnik a klánunk stb stb stb... erre leesett hogy április 1 van. Na megyek is és jól kibaszok valakivel :) -
#29 suliba szokásos szivatások voltak
kilints bekenése kapcsolókat szintén
mannem felpofoztam az összest -
#28 Hu, mennyi vetites lesz meg ebben a topicban:D -
#27 hehe mi haverokkal meg kozepsuliban az osztalyfonok tico-jat tettuk keresztbe a parkoloba aztanmeg leszedtuk rola a kerekeket es negy fatuskon pihent. erdekesen nezett az of amikor meglatta :D -
#26 Én nem csinálok semmit :) -
#25 Látom majdnem mindenkinek van kispoloskás élménye ...
5 haverral egy szép egy téli napon hazafelé discóból egy kispolost felraktunk egy másfélméter magas hó kupac tetejére ...
-
#24 Én tanulok a holnapi Matek vizsgámra....
De ha ezek után megvágnak, akkor -
#23 a tesom ma nem megy be suliba:-) jo neki, hogy rohadna meg:-)) -
#22 tesómék ezt eljátszották:) -
#21 Én a tanáraimat szoktam cseszegetni... -
#20 jaj LOL! -
#19 #15: Kispolák jó móka, ennek "fejlesztett" változata, ha pl. két oszlop közé teszitek (persze úgy, hogy elöl-hátul nincs több 10-15 centinél), vagy mondjuk keresztbe egy árok fölé. :)) -
#18 ugye :?DDDDDD -
Holy #17 jo moka ... -
#16 Mi meg kitaláltuk hogy minden előadásra bemegyünk. Ez mekkora poén . whoáááwghht
A másik meg az hogy szerzünk egy bőröndöt ( gagyi, műanyag szart ), rajta piros kijelző ami visszaszámol, meg csipog. Letenni valahova. Mindenki azt hiszi milyen poén április elseje. Erre meg felrobban -
Holy #15 eloszor a tetejere akartuk tenni, de az mar durva lett volna :)
viszont igyis jo moka volt, mert a parkolo egy ut szelen volt, es az ut egyiranyu volt.. vagyis a pollak pont szembe allt :)