2813
  • Makaiak
    #2813
    Na ez is megoldódott,most a nagáknál vok és meg is találtam a csávót akit ki kell szabaditani de nincs kulcsom,pedig már kinyirtam mindenkit elvileg
  • Makaiak
    #2812
    köszi szépen
    na de jött egy másik probléma nem találom vartugot meg nem nagyon ad senki küldetést,vartugnál voltam de nincs ott és a kapun se engednek át! Most ilyenkor mivan?
  • mikszer
    #2811
    MEnj vissza Emmindorhoz és beszélj vele. Utána elvileg visszatérthetsz Fargroveba.
  • Makaiak
    #2810
    leraktam a kürtöt meg fiszem faszom aztán nem engednek vissza a várba
    most mit kell csinálni?
  • Makaiak
    #2809
    nincs már itt senki?
  • Metalich
    #2808
    megpróbáltam,agality:50, athletics:9 eredmény: úgyse jó...:((
    a szélénél se megy... de amúgy... a párkányig elugortam, nem is azzal van a gond h el-e tudok odaáig ugorni... hanem az h nem kapaszkodik fel a kari, helyette le egyenesen a "mélybe"... nem lehetséges h valami felett átsiklottam volna? pl.: nem kapcsoltam be egy kapcsolót ami talán visszahúzza a párkányokat, vagy a falakat előrébb...(ha így lenne bettos h sikerülne:P)
    de azt eccerűen nehezen tudnám elhinni h a karim alacsony... de ha jólemlékszek a törp itten ugyanakkora mindt az ember... tehát ez kizárva... nincsen... valami varázslat ami esetleg segíthetne?
  • Metalich
    #2807
    agality-vel messzabre/magasabra tudnék ugrani? o.O valahogy nem hiszem... de majd az is megpróbálom...
  • Methylisocloro
    #2806
    Mondjuk én mindig nagyon agilis karakterekkel játszottam, ember volt köztük a leglassabb, szóval lehet hogy törpénél tenni kell az agility-re meg a athletics skill-re. De ez csak tipp.
  • Methylisocloro
    #2805
    Pedig ott át lehet ugrani, legalábbis nekem sikerült jópárszor :)
    A teleporthoz követ meg a moonbeast-ekből lehet szerezni, északnyugatra a nagy tó közepén van 1 sziget, ráadásul a moonbeast-ek egyfolytában jönnek szóval jól lehet tápolni.
    A sárkányokat jég varázslattal érdemes fagyasztani mert ekkor leesnek a földre :)
  • Metalich
    #2804
    a szélén is próbáltam, nekifutásból... de nem kapaszkodott meg... mert nincsen alatta fal... azaz a szélére merőlegesen. láttam a két szélén egy ilyen... peremet... olyat persze láttam még eg ycsomó helyen a folyosón, és azokra rá tudtam ugrani... de arra, ami a csapóajtó felett van, arra meg bezzeg nem... na mind1, megpróbálom még 1 párszor ;)
  • mikszer
    #2803
    Hát, pedig azt át kell ugrani. A szélénél próbáld (mormint a jobb vagy bal szélénél) és nekifutásból :D
  • Metalich
    #2802
    hááát.... én nem kaptam semmien küldetés vele kapcs... amikor a kürtel kellet valamit csinálni(lerakni valahol is kijött belőle egy mágus majd mondta a szövegét) és az odavezető utat akartam levágni, de egyfalba ütköztem... és a "szerencsés" irányba akartam kikerülni, helyette megtaláltam egy nyílást a falon... beúsztam, kiszáltam a vízből, a víz felöl egy szikláról jött 3 moonbest, kinyírtam őket és az eggyiknél volt...

    de amúgy most elakadtam... még mindig a naga templomban vagyok, de nem tudok továbjutni, mert van egy hely (és csak arra mehetek már) ahol megnyílik alattam a padló, és lezuhanok egy vájatba vagy mibe...(ott ahol a "herceg" vagy nem hercegcellájának az 1ik rácsos fala található) majd visszamentem eg ylépcsőn keresztül, ésmegpróbáltam vagy 5x átugrani, de a törpöm nem kapaszkodott a párkányba :( hogyan lehetne esetleg ott átjutni? már az időt is lelassítottam, de pechemre én is vele lassulok...:P
    ha tudod a választ, megköszönném:) vagy esetleg valaki más, ha te nem :P
  • mikszer
    #2801
    Rúnák rúnavarázslathoz kellenek. Talán a celestial magichez, már nem emlékszem... tényleg, a kék kő... azt valamelyik boltostól kapod küldetésként, nem?
  • Metalich
    #2800
    kössz a tanácsot a sárkányhoz! majd megpróbálom mihelyst kikerültem a nagák közül :)
    rájöttem h rúna az nem kell a teleporthoz, csak egy kék hold kő... de akkor a rúnák mire jók?...
  • mikszer
    #2799
    Nem vagyok benne biztos, hogy rúna kell hozzá (fel kell tennem újra :D ), a sárkányokat nyilaztam meg varázsoltam. Én bementem a fák közé, és nem jött utánam, onnan meg soroztam :D
  • Metalich
    #2798
    és a vámpírral is végeztem... csak már későn jutott az eszembe:P amúgy a sárkányokat hogyan lehet kinyírni? ha nekikrontok a fejszámmel felrepülnek, +a köpésük is szinte halálos... íjjal meg nagyon lassú... van erre valami külön taktika?
  • Metalich
    #2797
    ok, kösz a segítséget! csak az a gond... hogy 4 napot késtél, és addigra már a várkapitányt is kinyírtam fargrove-ba(sry, ha szarul írom)megmentettem a királyt is... de... a teleportot hogyan tudom aktiválni? hasznos lenne, mert nem kellene fel-alá rohangálnom a városok között:) a rúnáknak van hozzá valami köze? csak mert heavy harcos létemre bevásároltam azösszesből legalább 1-et(mármindt amiből tudtam)
  • mikszer
    #2796
    3. A vámpír a város északi részén van, ahol a börtönbe be tudsz menni, meg egy kapuval elzárt híd van középen, amit két őr őriz. Ott flangál fel-alá.
    2. A teleporthoz olyan mint a csillagkapu :D Mindegyiknek egy hülye jelsorozat a kulcsa, és csak olyan teleporthoz teleportálhatsz, amihez egyszer már odamentél gyalog és aktiváltad.
    1. Ha a fallal elzárt részre gondolsz, akkor a dolgod a következő:
    a fal keleti részére mész, ott beszélsz az őrrel, aki megbíz valami izének a kinyírásával, te meg kinyírod a tónál (ami keletre van). Visszamész ,és beengednek. Ez még nem az elf város (Arindale), csak egy erőd. De itt is van pár cucc :)
  • Metalich
    #2795
    Üdv! segítség kéne...
    1. nem tudok bemenni az "elf területre" vagy hogy mondjam... inkább kontinens. mit csináljak hogy beengedjenek? vagy valamit elb*sztam?
    2. hogyan tudom használni a teleportokat?
    3. hol találom a vérszopót(azaz a vámpírt) fargrove-ba?
    eggyenlőre ennyi... kösz előre a helpet.... már csak azt remélem hogy ez a fórum nem kihalt:P
  • Besz
    #2794
    De közelharcban sem lehetetlen legyőzni, csak ügyesen kell mozogni, jó ütemben védekezni a pajzzsal, kitérni és hátrálni. És persze kihasználni a terepet.
  • Besz
    #2793
    Ha még nem vagy elég erős hozzá, akkor talán meg kellene próbálnod elcsalni egy olyan ajtóhoz, nyíláshoz, ahol nem fér át, és azon keresztül legyakni (ez a legtöbb játéknál működőképes taktika). Esetleg dobó-, illetve lőfegyverekkel kéne próbálkozni, sok futkorászással megtoldva persze.
    Van olyan papi varázslat, amivel feltámaszthatod magad pontlevonás nélkül, de ez csak később esedékes. Ha nem pappal vagy, még körülményesebb lesz kivitelezni, de nem lehetetlen. Tudtommal nem lehet kikapcsolni.
  • Mr_no_NaMe
    #2792
    Hmmm, értem köszi a tanácskat. De pl az elején azt a trollt a színházba hogy öljem meg? Ha kb 200szor meghalok és újraéledek akkor talán menne, de akkor meg már olyan minuszokat kapnék, hogy nemigaz. Az újraéledéssel járó minuszokat hogy lehet levenni?
  • Besz
    #2791
    Ezért még ne menjen el a kedved a játéktól, mindjárt az elején!

    Kétféle lénycsoport van a játékban: az előre definiáltak, amiket kötelezően el kell pusztítani a túlélés végett, és vannak a bizonyos időközönként véletlenszerűen generált lénycsoportok, amelyek megjelennek a látóhatár környékén és megtámadják a kalandozó(ka)t. Én a következőt figyeltem meg akkoriban: ha a karakter szintje adott területen jóval felülmúlja az ott generálható lénycsoportok erősségi szintjét, akkor az előfordulásuk gyakorisága is jelentősen lecsökken. Emlékszem, hogy amikor full táposan visszamentem a színházba, ahol a játék elején még hemzsegtek a goblinok, és tucatjával zaklattak félpercenként, most szinte kihalt volt, és alig találkoztam néhány nyomorulttal. Ezt úgy is felfoghatnánk a játékban, hogy mivel sokkal erősebb vagy, mint ők, ezért okosan inkább eliszkolnak előled, vagy nem mutatkoznak nyíltan. Valójában viszont az lehet a háttérben, hogy ezzel korlátozták az adott területen begyűjthető tapasztalati pontok számát, és ösztönöznek arra, hogy más területeket is bejárj.

    Tehát összességében a válasz igen, lesz olyan rész, amikor majd nyugodtan sétálhatsz a város utcáin, ehhez csak fejlődnöd kell. A napszakok váltakozása pedig nem a játékbeli órát követi, hanem a küldetés előrehaladtát. Ha a későbbiekben visszatérsz a városba (néhányszor muszáj lesz), akkor majd nappal is megcsodálhatod a települést.

    Ha nagyon zavar, akkor menj a beállítások menübe, és ott találhatsz kétféle csúszkát a nehézségi szintet illetően. Egyik azt jelenti, hogy milyen nehéz legyőzni az ellenfeleket (ezt célszerű a legnehezebbre állítani), a másik pedig a generált lények számát és a megjelenés gyakoriságát jelöli. Ezt pedig a normálról lejjebb állítva elérheted a kívánt hatást. De ebben az esetben számolnod kell azzal, hogy mivel kevesebb lénnyel találkozol majd utad során, így lassabban is fogsz fejlődni az átlagosnál (kevesebb Xp-t gyűjtesz egyazon helyen). No meg kooperatív játékban sem hátrány a sok ellenfél.
  • Mr_no_NaMe
    #2790
    Létezik ebben a játékban 2 olyan pillanat amikor nem támad meg semmiféle ellenség a bokorból? Sikerült átjutnom a városba a játék elején. Amióta ott vagyok egy nő rám akar mászni valami villában, sötét ruhás rablók, mágusok, kígyók, denevérek szabadultak az utcára és vadásznak mindenkire aki mozog + 1 troll is elszabadult. Lepihentem a kocsmában, felkeltem reggel 9kor de ugyan olyan sötét volt és ugyan akkora káosz mint tegnap. Na most ez hogy megy? Mikor van itt nyugi? Egyáltalán normális az, hogy alig bírok el egy sötét ruhás emberkével?
  • Besz
    #2789
    Ezt nézd meg.
  • Alador
    #2788
    Hello!

    Már korábban kérdeztem de senki sem tud mondani egy olyan oldalt ahonnan ingyen lehetne leszedni a teljes játékot?
  • marcuc
    #2787
    Sziasztok! nekem nagyon tetszik a game, de nem tudo mért, alig tudok eltalálni egy ellenfelet kardal. mármint ütöm össze vissza és egyáltalán nem akarja eltalálni , csak varázslattal tudom megölni, akármilyen ellenféllel

    előre is köszi
  • Alador
    #2786
    Sziasztok!

    Valaki tudna nekem mondani rgy olyan oldalt ahonnan le lehet szedni ingyan a teljes a játékot??
  • tothi01
    #2785
    Kössz!

    Ma már nem game-elek vele, de ha sikerül akkor nagyonngayon kössz!
  • mikszer
    #2784
    a csatornában először balra mész, leirtod a zöld trutyikat, a kamrákban felszeded a cuccokat, a folyosó végén jobbra van egy kar. Azt meghúzod.
    Visszamész az első elágazásig, ahol most a másik irányba mész (szóval egyenesen). A nyilazó dögöket lődd le, ha nincs íjad, akkor a teremben a fal mellett menj végig és az utolsó oszlopon van létra, felmászol és irtasz. Aztán itt fent elkacsázol a következő terembe, ahol végre száraz talaj lesz alattad. Két irányba is mehetsz, menj mindkettőbe, hogy mindenfélét szerezz, de a szemben levő hidat a balra lent található kulccsal nyílik. Aztán átvágod magad a tömegen.

    És ha már a színházig eljutottál (színpad + nagy trollt kell nyírni), akkor már nincs messze. Oda egy liften jutsz fel, aminek az emelőkarját a falnak támasztva találod - asszem egy másik liftnél.
  • grebber
    #2783
    Nagy kár hogy ez a game nem lett magyarítva :(
  • tothi01
    #2782
    Szaisztok!

    A játék legelején hogyan lehet kijutni a csatornából?
  • mikszer
    #2781
    C.E. már tartalmazza a 1.4 patchet (sőt, 1.41 :D )
  • HErBY30y
    #2780
    Sziasztok!
    A Collector's Editionhoz is érdemes felrakni az 1.4-es patchet, vagy az már tartalmazza?
  • beca1972
    #2779
    A liftnél megnyomtam a shiftet de nem reagál semmit A varázslónál már voltam és a szekréneket is kinyitottam
  • Mises
    #2778
    a liftnélmegnyomtad a shiftet??
    Kicsit hülye kérdés tudom:)
    A Varázslóhoz már fel jutottál?? a kör körül vannak szekrények azokat ki tudod nyitni? ha nem akkor még föl kell menned és nem értem mi a baj:'
  • beca1972
    #2777
    Megcsináltam a Ulmi küldetést és megvan a tükör is és beszéltem a szolgával is de a köralakú lift nem akar felmenni visszamegyek a szolgához de valamit olyat motyog, hogy nincs még meg a küldetés
  • Mises
    #2776
    Bemész arendil-be ott van a király és elküld a négyzet alakú várba, azt hiszem ulm, (a térképen 4zet alakú). A várban körbe kell mészárolni mindenkit meg bent mászkálni mindent felfedni, majd vissza a királyhoz, ott egy varázsló akit a király győz le, és utána ha megnézed a "keys"-ek között ott egy tükör, avval tudsz bemenni oda ahol a szolga van. Beszélsz vele majd a ki járati ajtóhoz mész, shift gomb, és akkor vissza hív és mehetsz egy köralakú szobába aminek a közepe megemelkedik.
  • beca1972
    #2775
    Igen Emmindorhoz nem jutok be.melyik küldetés adja az elf király már nem emlészem rá olyan régen csak maászkálok a vadonban és a tükröt hol találom segitségedet elöre is köszönöm Üdv Béca
  • Mises
    #2774
    melyik varázsló??
    Emmindorhoz nem jutsz be?
    Már meg csináltad a küldetést amit a elf király adott?
    A tükör meg van?
    Elvileg utána csak beszélni kell a szolgával, majd elindulsz kifele és amikor megnyomod az ajtónál a sift gombot utánad szól a szolga és szabad az út felfelé!!