200
Az új film a kedvenc bőregerünkkel
-
#40 remélem az 1-és 2-re fog hasonlítani a begins -
#39 Na tessék már megint, amit korábban is írtam:((
Ellőnek 1 rész alatt két gonoszt is, Ras'hal Ghul-t és a madárilyesztőt, nem jó ez így:( -
#38 Ha már a Batmannél tartunk:)
http://www.theforce.net/theater/
aztán all films/BATMAN: DEAD END -
#37 Nekem is első 2 rész tetszett leginkább. Az 1. azért mert az volt az alap és Joker miatt is, Ráadásul Jack Nikolson alakításában. Egyik legjobb színész, kedvenc negatív figurám szerepében. Bár azóta gondolkoztam, hogy külsőre tudták volna szerencsétlen Jokert hitelesebbre is csinálni. A második törnétetileg nagyon jó volt: Pingvin, Macskanő hmmm...
Bírtam ahogy a 3 állatember között párhuzamot vontak a filmben. lesz Macskanő amúgy különálló filmben is.
A következő részek, már az alább írtak miatt sem, meg túlságosan akcíófilmet csináltak belőle. Batman már a képregények lapjain is többnyire lélektani hatású. Nagyon fölpörgették az eseményeket is, miért kell elhasználni 1 rész alatt Batman 2 vagy akár 3 ellenségét is?
Nem tudom, a hivatalos oldal mit ír az új részről, én máshol olvasok róla infókat, és elégggé nem tetszett már most az elején, állítólag 1 olyan 5let, hogy Robin is lesz benne, de nőként??:():() -
#36 A képek alapján visszatér a darkosabb Gotham---úgy legyen -
#35 Pontosan. Az elso es masodik Batman volt az igazi fealinges. A harmas es a negyes lofuty. -
#34 A sötét gotham 1 dolog miatt volt olyan amilyen, pontosabban 1 ember miatt, Tim Burton. Neki alapból ilyen a stílusa, és nagyon sajnálom, hogy kiendegte a filmet a kezéből. Ebben az esetben nem ő találta el ezt a világot és adta elő hitelesen, hanem ez a világ talált őrá, nagyon korrekten. -
_Vegeta_ #33 -
#32 Amen! -
#31 Hát még az Amerikai pszichóban... -
#30 A rezignalt arc amit vág hamisíthatatlan, csak remélem nem ennyia szinészi tevékenysége:)) Remélem visszajön a jó öreg sötét gotham és nem a csilivili rondaság..... -
_Vegeta_ #29 Szerintem Christian Bale nagyon jo valasztas. Az Equilibrium-ban is nagyot alakitott. -
Augustus Gigo #28 Új kép a filmből:
-
Augustus Gigo #27 :D -
#26 Mi ez bazzeg, bányagép? Batman megy követ fejteni. -
#25 Nagyon :)
Régen nem ilyen volt. -
Augustus Gigo #24 ja azBAtMAN -
Augustus Gigo #23 memento rendezője asszem, megnézem -
#22 ki rendezi? -
Augustus Gigo #21 mikor a film címét olvasom mindig bilbo baggins jut eszembe:D -
Augustus Gigo #20 hú vmi japán, vhol olvastam már róla őt fogja a watanabe jáccani -
#19 Most ki lesz a gonosz? -
Augustus Gigo #18 na remélkük a legjobbakat -
#17 azé nem semmi, milyen színészek lesznek a filmben: Ken Watanabe (Az utolsó szamurájból), Michael Caine lesz Alfred, Morgan Freeman, Liam Neeson, Gary Oldman... -
Augustus Gigo #16 ja gothasm oylasmi világ mint a judge dredd mega city oneja, a szereplők is mind sötétek/nem agyilag:D/ -
#15 Gotham városát az írók is sötétnek állították, be és Batman sem épp a jófiú kategória hanem a Pszichopata őrült. De olvass csak bele a Tales of The Dark Knight képregénysorozatba... süt belőle a depresszió.... -
Augustus Gigo #14 sztem is, de azért voltak jók, mert akkor gotham még abűn városa volt erőszakkal, gusztustalanúl, groteszkül ábrázolva, az új rendező pedig midnent ilyen színesre csinált, neon meg ilyesmi, ezek nekem nem jönnek be -
#13 Én a lángszórón röhögtem nagyon jókat ami hátrafele fújt a mindenkori batmobilból:))) Az első 2 rész istenkirály volt a 3. elmegy kategória, de a 4 rész.... Pfhujj bár meg sem csinálták volna... -
Augustus Gigo #12 talán majd frissül, szal beírom HIVATALOS OLDAL -
#11 brutális -
Cvd #10 Habár elképzelhető hogy maga alá tudja húzni, akkor a hasmagasság már nem gond csak az irányítás. Mindenesetre nem kimondottan a megszokott Batman style, de nagyon tetszik. -
Cvd #9 Lehet hogy ez csak az egyik alakja, valszeg ez is tudja variálni a külsejét/szerkezetét ha kell mint az eddigiek. Viszont azt a hátsó tengelyt a 4 gumival elég nehéz elrejteni. Meg aztán marha sokat érhet 4 ilyen disznó terepes papucs az autó hasmagasságát és az első normál asztfaltgumikat figyelembe véve. Terepre nem mehet, máshova meg minek? -
#8 hú de idétlen -
Augustus Gigo #7 j lenne megiont a darkos gotham, nem a csiri csáré schumacheres verzió -
Augustus Gigo #6 lehet, ez vmi stealth mobil szerűség, de ezt még sztem egy sima műhold kiszúrja:D -
#5 az új rész mocsárban játszódik majd? -
#4 eléggé gagyi, remélem nem végleges.... -
Augustus Gigo #3 eléggé traktor style ja van:D -
Augustus Gigo #2
-
Augustus Gigo #1 A "hivatalos szájton" eddig csak a minimalista logot szemlélhettük csak meg, de most Warnerék egy váratlan húzással kitettek két képet a Batman Begins-ből, pontosabban hűsünk híres személygépkocsijáról libbentették fel a fátylat.