97
Lehet hülye kérdés.. de ha belegondolsz lehet nincs!
-
#17 Mert ez a pozitív hozzáállás se nekem se senkinek akitől kérdeztem nem jutott eszébe ... és ez jó :D -
#16 mé? -
#15 hööö nem ez józan állapotban jutott eszembe :D pontosabban nem is az én eszembe csak kíváncsi voltam itt is így gondolják e :D kellemeteset csalódtam :) -
#14 már megint beszivtal mi ? -
#13 fő a pozitív gondolkodás -
#12 hehh jellemző rögtön a pusztulásra gondoltam énis :P de igaz! (mámint a tied) -
#11 de van jelen
csak mindig megújul :) -
#10 csak amiről ugy gondoltam hogy benne élek, arról kiderül hogy minden pillanatban elmúlik: gyakolatilag nincs :)
de igaz tényleg megközelítés kérdése. -
#9 hát a jelen van az adott pillanatban
múlt meg elötte egy milliomod másodpercel
szal elötte egy pillanattal :)
jövö ugyan így
[szte..] -
#8 a jelen az, ami most történik. Ha én most bicikliznék, akkor mondhatnám, hogy a jelenben biciklizem :)
Viszont 1/20000000 sec-el ezelőtt is bicikliztem, de hát arra nem mondjuk hogy a múlt/ a múltban történt.
Ez szerintem abszolút megközelítés kérdése, sőt az, hogy van-e jelen, csak azon múlik, hogy mit értesz múlt alatt. -
#7 hmm amikor először belegondoltam nekem nem tűnt hülyeségnek... most is elgondolkodtató... de akkor ezzel egyedül vagyok (legalábbis itt) nya mind1 :) mehet a süllyesztőbe. -
#6 jelen?egyáltalán itt mi/ki vagy te?(ha már ilyen hülyeségekről van szó...) -
#5 nemtom ez nekem bonyolult :/ majd keresek valami butaszőkés smiley-t :) -
#4 Mult es a jovo egy pontban kozos...a jelenben :) -
#3 :DDDDDDDDDDDD -
magnum #2 A kettő között. -
#1 Nah a kérdés egyértelmű, mégis bonyolult.
Van ugye a múltad... múltnak számít az is amit 1/20000000.. sec el ezelőtt tettél.
Meg ugye van a jövőd ami még nem következett el...
Namost akkor hol a jelen?