Van jelen?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden idõpont elõállitható csak a térben kell megfelelõ helyen lennie mindennek. a mozgások sebességét idõre alapozzuk de minden mozgás a kezdetbõl ered ha ugyhisszük volt az idõnek kezdete ..de mivel ez teljes sorszerûséget diktálna én nem hiszek benne hogy volt az idõnek kezdete igy aztse hihetem hogy egy tapasztalható dolog mint a mozgás egy olyan dolog kezdetén alapuljon aminek nem volt olyanja 😛 jó persze van valami amit idõnek nevezünk de szerintem ezt a valamit az ember képtelen felfogni ezért rosszul értelmezi.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
DFTBA ಠ_ಠ
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Miért nem a Tudományos eszmecserébe nyitottad?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
szvsz
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
0.999...=x
9.999...=10x
9.999...-0.999...=10x-x
9=9x
1=x !!!!!!!!!!!!!
Vagy te vagy az egyetlen aki tényleg a nemlétezõ jelenben él???
Én elõre haladok az idõben, pl. ha "meditálok", akkor az idõ csak úgy repül. Stb...
Mert elvégre mi is az idõ: MOZGÁS
Régen az emberek a nap mozgásával mérték az idõt -> az idõ egy mozgás!
persze ha én csinálnék ilyet jóhogy nem tenném meg 😄
ehhez a több realitáshoz meg nagyon sokmindent kéne belátni..
*hihi ** *
de hogy a feléig eljuss annak is a feléig el kell jutnod, és végtelenig lehet felezni ugyebár...
de most már megyek, kikapcsolok, maj holnap

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Meg ha már visszamentél és nem törik el a váza, akkor te egy pillanat alat eltûnsz onnan valahová ?
Ezek érdekes kérdések.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ajánlom figyelmedbe a 12 majom címû filmet. Az is egy jó elképzelés az idõutazásról.
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Nekem, speciel rengeteg más dolog motoszkál a fejemben, amire szivesebben keresek választ. Ha jobban belegondolok, az is teljesen fölösleges.
Jajj, de nehéz, annyi mondanivalóm van, fõleg inkább filozófiai jellegû, de mennem kell...
Mivel sajna mennem kell, nem fejtem ki, miért, de igérem, felkészülök és bõven érthetõen kifejtem (legközelebb)!
Már ha létezik egyáltalán...
De visszafele kipróbálnám szívesen az idõutazást.
Csupa fölösleges racionalitás...
Gyorsan fog telni az idõ mint ÁLLAT!!!
Ez nem ídõutazás?
Most nem elõre haladsz véletlenül????
Áh, már nem, tévedtem...
Várjál, talán MOST...
Áh, errõl is lekéstem...
a végtelen sugarú kör korrekt sztem!
Meg azt is hallottam, ha egyszer találunk valami féregjáratot, és eljutunk azon jó messzire, gyorsabban mint a fény sebessége, akkor az idõutazásnak tekinthetõ.

Nekem meg az jut az eszembe, hogy a nekünk a Világegyetem akkora, mint egy hangyának a Földünk.
Meg a hangya elindul a Földön valamerre, és egy idõ után visszaér ugyanarra a pontra.
Kábé ha mi is elindulunk a VIlágegyetemben, akkor egyszer visszajutunk ide ?
Mint a végtelen sugarú kör.