14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Mert amikor nyitottam, egoista kényelmi szempontjaimat szem előtt tartva úgy döntöttem, hogy a Fiúk-lányokban lesz, mert többnyire az itt lévő topikokba írtam.
De minden repülés iránt érdeklődő idetalált, és mindenkinek teljesen mindegy hogy mely főtémába tartozik. -
Nem szimpi a side-stick? :))
Ha a "glass-cockpit" nem jön be, akkor meg gyakorlatilag egyetlen mai gép sem tetszhet neked, hiszen már regionális kisgépektől (ATR, Bombardier, Fokker, stb.) a 777-es óriásgépekig mindenhol LCD vagy TFT kijelzők vannak... -
tudom, mert retkes franciáknak is benne van a kezük a fejlesztésbe
látta a másik gépüket is lezuhanni -
ok, világos :D
-
mert Kata itt érzi jól magát :) -
ez a topik amúgy miért a "Fiúk, lányok, kapcsolatok" szekcióban van?
Kata? -
Nyiri #3285 Nekem pl. leginkabb a Cockpit miatt nem jon be az Airbus. -
Aha... Tehát szerinted csak az Airbus-nál "szokott előfordulni" az A320-ashoz hasonló eset, mi? Racionalitás rulz... :)) -
Nyiri #3283 Soha nem fogom szeretni az Airbust, akarmi lesz. -
Tessék, lehet olvasgatni. Máig vitatott, hogy pontosan mi történt annál az esetnél.
Nekem csak az "Airbusnál előfordul" szöveg szúrt szemet. Ezzel az erővel lehetne sorolni, hogy hány más tipusnál is fordult még elő hasonló... -
Nyiri #3281 Jah, persze pilotahiba. Mindketto oktatopilota es 8-9 rugos repult ora volt mogottuk. A videon latszik, hogy a gep approach modban volt (allasszog), csak nem volt palya ahova leszalljon. A pilotak azt nyilatkoztak, hogy porbaltak tobb kakaot adni es mozgatni a kormanyt, de a gep szart rajuk. -
Volt 1 darab eset, ahol egy bemutató repülésnél konkrétan belerepült az erdőbe a pilóta - ám ez pilótahiba volt emlékeim szerint...
Egyébként nekem küllemre jobban bejön, mint a 747-es széria... -
Nyiri #3279 Ja. Europa buszkesege :)
Lehet fogadni. Lezuhan e vagy nem zuhan le a bemutato repen? :)
Airbusnal elofordul. -
ez Airbus?? -
Nyiri #3277 Csunyasag :) -

-
THX -
Igen van az is..de tavaly nagyon csunyan osszetortek egy leszallas kozben..azota folyik az ujjaelitese/javitasa ...
(szarny rongalodott, egyik hajtomu leszakadt..torzson vannak csunya deformaciok..stb...) -
Ugyanugy mint az elso kepeden levo gep is egy Hispano(Casa) spanyol licensz gep, van(volt) repkepes allapotban 1 vagy 2 (most pontosan nem tudom) repkepes He-111 is! (bar nem igazan repkednek vele, ertheto okokbol)

(Iletve meg nem erositett (hivatalos forrasbol) informacioim szerint: utoljara vagy 10 eve repult a gep, akkor is egy filmforgatas kedveert, ami tulkepp biztositotta a felujitashoz a penzt..azota az USA-ban volt foldhoz ragadva...de tavaly osszetortek...)
Fw-190 is van..csak nem repulnek vele..egy van usaban(nem reg lett kesz!(2004 ben, Arizonaban-Mesa air base)), egy nagyon ritka Dora D-13!

...es egyet epitenek nemetorszagban, ha jol tudom tellejesen ujbol, a regi tervrajzok alapjan, de nem BMW motorral (mert az nincs), hanem az os konkurens a Lavocskinok motorjaval az Ash-82FN-el!!! (mar elso repuleset a gep meg is tette!!(2002))
-
Yetike #3272 Utángyártott kivitelben van még egykét Me-262. -
De azért He111-ből meg F190esből maradt még az utókorra, nem?? -
inkább a ruszenkók romboltak, azt nem mondom, hogy amcsik nem, de ez inkább rájuk volt jellemző -
Azért ez nem igaz. A Franciák pl. még jó tíz évig használták a németek Pz.V.-öseit, sok nemzet, köztük a spanyolok vagy az izraeliek pedig még évekig Bf-109-esekkel repkedtek...
A német repülőgépek szinte már egyáltalán nem tudtak 1945-ben felszálni az üzemanyaghiány miatt, többet közülük a visszavonuló németek robbantottak fel, hogy ne kerüljenek az ellenség kezére... -
hát jahh:8 A Németek mindent elhasználtak a végső túléléshez... A szövik meg mindent leromboltak amit találtak és nem kísérleti volt... -
Csodálkoznék...
Mivel az egész világon van kb. fél tucat repképes Bf-109, és ezzel ki is fújt, se FW-190, se Bf-110/210/410, se He-111, se egyéb.
A Bf-109-esekről azonban itt van két kép:

-
a 3-as képből nincs német verzió? -
Hát ja...
Ez az égős nem rossz -
A topic megint kicsit szárnyaszegett lett... adok hát párat... :))

Bocs a képméret miatt... -
Nézzétek meg az IL2 topikot plz!
Nincs vmi ötletetek? -
http://www.vatsim.net/ -
biztos... -
vatsim-en -
Már is bezárták? pedig nem olyan régi az a sűllyedős vizi cucc... Azért elég sok szép légi gyakorlatot mutattak be ott...:

-
meginn nem válaszoltál az összeskérdésemre -
te is csak neten nyomod ugye? -
Nyiri #3256 de sikerult csakhat linkvedelem van bakker :)
Itten van -
Én az european-expressnél vok pilóta de eux pirepet még nem teljesítettem, álltalában PMDG-s 737-800-assal szoktam nyomulni, amikor időm van késő este, akkor elég lazák az ATC-sek, vagy pedig eggyáltalán nincs... -
volt??? már nincs olyan járat?
rakd be újból a képet, nem sikerült -
Nyiri #3253 Air China az szerintem utas volt bar nem hiszem, hogy lenne annyi utas, ami megerne egy 747-st -
Nyiri #3252 Kai Tak :) Hongkong bezart reptere. Volt ott forgalom rendesen. (Ez volt az egyik ok, ami miatt bezartak).