14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
én arra tippeltem hogy 2 kép van összemosva, de lehet neked van igazad. -
de abból van.. ha megézed a vizet sehol sem ilyen egyaszínű a valóságban. -
Asszem legújabb M$ Flight Simulator -
az nem játékból van aszem -
Ez melyik játék? (már ha játék egyeltalán...) -
valahogy sejtettem :( -
Demján Sándor? Róla a repülés iránt éreklődök (meg sokan mások is) csak rosszat mondanak. Szóval inkább rossz.... -
ez most akkor jó nekünk vagy nem? -
"A kínai Hainan Airlines szándéknyilatkozatot írt alá a Malév megvételére pályázó, Demján Sándor érdekeltségébe tatozó Euroinvest Rt.-vel, amely szerint a kínai légitársaság lesz a Malév kizárólagos stratégiai partnere, amennyiben a cég vásárolhatja meg a magyar légitársaságot - értesült a Népszabadság.
Az érdeklődőknek szerda délután kettőig kell ajánlatot tenniük a magyar légitársaságra. A lap úgy tudja, hogy az Euroinvest elégedetlen a pályázati feltételekkel, így elképzelhető, hogy érvénytelen ajánlatot nyújt be a Malév megvásárlására.
A Népszabadság értesülése szerint a Sándor László jelenlegi Malév-vezér nevével fémjelzett konzorcium kormányzati nyomásra visszalépett, így nem nyújt be pályázatot."
-
És néztem, de nem dobálódzott a Cessna :(((
-
Hát az van nekem is, de alig csökken vmit, nem nagy cucc -
Nyiri #3321 Ha atesel akkor az abban nyilvanul meg hogy a hirtelen csokken a a magassagod pedig egyenesen a gep vagy meg van emelve az orra. Nalam jol mukodik.
Ilyenkor ki kell irnia, hogy STALL. -
Hát azt gondoltam
De szar ez az FS, mert nekem nem esik át sosem csak lelassul, picit negatív szögbe áll aztán kész
Pedig minden realisticon van -
Nyiri #3319 Ilyen emelkedesnel rovid uton atesel, mert nem birja a 3 moci -
Nyiri #3318 Altalaban max 20 fok, de 15 nel tobb mar eros :)
-
Egyébként felszállásnál hány fok az előírt, mert valóságban is ugy emelkednek mint állat -
Hát szeretek dinamikusan emelkedni :) -
Nyiri #3315 Milyen allasszog ez? Utasaid telehanytak a gepet az tuti, a Malevnal meg megrottak ezert a muveletnel :) -
Ez is szép
-
Swejc
-
Ja, szép
-
Nyiri #3310 Malev VA
Itt minden le van irva. -
Azaz, az mit jelent? -
Nyiri #3308 A logoban benne van hogy Virtual vagyis a Malev Virtual Legitarsasag tagja vagyok. -
peet69 #3307
-
Egyébként te mit dolgozol a Malévnál, vagy ez csak valami rajongás? :) -
He??
-
és ki a guru??? -
tényleg :) -
Szerintem meg ra van irva a svancra, ami igen jol olvashato... -
Fuzionált a Northrop-al, azóta Northrop-Grumman Corp. a nevük. -
aha gondoltam, azért ismerem ezeket ennyire, mert a Tomcat-et is a Grumman gyártotta és ezért odafigyeltem a termékekikre:)
Ez a cég még létezik 1általán? -
azokat ismerem, csak a fölső szárny zavart meg :) -
ebből lett a Grumman F4F ami az anyahajókról szállt fel írtani a ferdeszeműeket->aztán jött az F6F na az nagyon jó gép lett -
reggelt
-
Grumman F3F -
ez mi?
-
Jóhogy. Azért vagyok itt. ;) -
A reményteli is. :) -
"...kapcsolatok" - A reménytelen szerelem a repülésbe' szépen beleillik a kategóriába, nem?