Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
én látom õket

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Melyikek?

[/cserf][/fülünyúl]

KATA!

Ezek nagyon jó repcsik!
Kata
Ne erõlködj, a geocities letiltja a képlinkelést. Mentsd le, ha lehet, aztán a képfeltöltõvel rakd be.

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Ezt tanúsíthatom, amikor egy ismerõs elvitt sétarepülésre egy 172-essel, úgy kellett bepréselnem magam, a kikászálódás pedig egy burlekszfilmbe is elment volna - mondjuk már megszoktam, hogy a tervezõmérnökök nem az én két méteres testmagasságomhoz méretezik jármûveiket...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hohhóóó kincset találtam

Kata
Ne mosolyogj, belül akkora mint a kispolák. Az elsõ ülésen egybeér a két ember keze-lába, a hátsó ülésre meg két reklámszatyor befér max. egy tacsi kutyussal.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Cessna 172, a repülõk kispolákja

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A "mindenes"

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Amíg Senna és Prost volt, addig szerettem és néztem. Mióta Cipõgyártó Mihálynak kenik az utat, hogy rekordokat döntsön, azóta nem szeretem, nem nézem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
nem szereted?

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
F1-t nem nézed?

Punker
qrva jó kép

Kata
nem tudom, de szép 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
photoshop?

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

LSL
Kössz q üzenet mentve😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Fighter aces of the Luftwaffe

Name/Kills

Erich Hartmann
352
Gerhard Barkhorn
301
Günther Rall
275
Otto Kittel
267
Walter Nowotny
258
Wilhlem Batz
237
Erich Rudorffer
224
Heinz Bär
221
Hermann Graf
212
Heinrich Ehrler
208
Theodor Weissenberger
208
Hans Philipp
206
Walter Schuck
206
Anton Hafner
204
Helmut Lipfert
203

Placebó
Egy korrábbi hsz-hez csak annyit fûznék hogy a Spitfire is mûrepülõgép, vagyis abból fejlesztették szal a felmenõiben olyan vér csörgedezik...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Nekem is jó ez!
Placebó
Végre egy kedvemre való Topik!!!!

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

geronimo77
Nagyon szívesen! orulok ha tetszenek.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Kata
Köszönöm, nagyon klasszak! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

LSL

De én is csak azért vagyok így kiokosodva ebbõl a röpcsibõl, mert én is egy ilyet akarok összerakni mûanyagból

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
Állítolag annyira féltek tõle az ellenfelei, hogy mikor feketére festette a gép orrát nem mert senki kiállni vele és így kénytelen volt átengedni a kedvencét egy kezdõnek

LSL
Ez tényleg Eric Hartmann
gépe mégpedig 44 telén Veszprémben használta és a lelõtt ellenfelek számát azért nem látod mert a függõleges vezérsíkon volt és mert csak 1 renderelt kép + a szárny is kitakarja

cifuatwork
Biztos eltununyult a texúrákat készítõ gárda... 😊

geronimo77
Ez csak egy grafika.
De lehetett Adolf Gallad is.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

cifuatwork
Gf-109G6late -> Bf-109G6Late

cifuatwork
Az IL-2-höz volt egy ehez hasonló skin (Gf-109G6late), ami állítólag Hartmann téli festésû gépének festése volt.

Punker
amúgy emlékezetem szerint Hartmann is mint minden pilóta felfestette a gépére a lelõtt ellenfelek számát, és ezen a gépen azok sincsenek feltüntetve....

Punker
a link alapján igen, de mivel nem látszanak az azonosítók a gépen ez nem feltétlenül igaz

cifuatwork
Erich Hartmann?

Sir Quno Jedi
Ez egy 3D-s kép, ez kié volt ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
Melyik német ászra gondolsz? mert azért így kicsit nehéz megmondani....