Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy meg végülis mindenki azt hisz amit akar nem? 😛PP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
[/cserf][/fülünyúl]

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A #947 Ju 52-es sem rossz sõt vazz....
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Most akkor jól megsurgetem Radekot, mert már nagyon várom a puszit 😊
[/cserf][/fülünyúl]
De nem ismerek lehetetlent ha rólad van szó 😊
Meglesz biztosan.
Vagy kapsz még mellé valami vigaszajándékot 😊
jóvagyok!: )
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vagy esetleg egy ilyen:
Vagy esetleg mindketto?? Az egyiket megkapod szulinapodra
Bár valószínuleg nem érnek ide addig. Meg ugye a cabriót meg is kell építeni.Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ezt találtam neked:
összerakós, 1/18-as méretu. Kis átalakításra szorul ugyan de gyári Brabus K8 nincs csak AMG. Az AMG az gyárilag összerakott és nem cabrio. Megcsinalom olyanra mint amilyen képet kuldtél (piros belso, Fekete kulso, stb)
Mit szólsz hozzá??
Szerintem tudja milyen jól repul. Profi a csaj.
És ha tudnád milyen jóóóóóóóóóól repül!
Olvastam lentebb...szerintem Kairys bácsi Su-31-ese nemes egyszerûséggel ezüst nem pedig szürkéskék vagy mi...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nade azért van ám igazi is!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
nemtom.... neha az emberek akaratlanul is olyan hangsullyal olvassak a szoveget ( megha eletukben eloszor is) hogy... szoval hogy pont poenos lesz.. pls itt ez a kep:
a szoveg Walakitol :
"Hoppá hoppá hoppá eeegy laza csapatást láthatunk kedves nézõink, a pilóta hihetetlen precizitással csúsztatja a 747-est"
ezt az egeszet alapbol ugy kezdtem el olvasni mintha knezi olvasna fel a tv ben vagy valami😊)) kurvanagyot rohogtem!😊