Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nemtom nekem sokkedvenc repülõm van 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kata
így van 😊 Na, ennek örömére linkeld be a kedvenc repülõdet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

jólvanna cask unatkoztam 😛P
amugy meg végülis mindenki azt hisz amit akar nem? 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kata
neked paranoiád van.

[/cserf][/fülünyúl]

de a stilus ahogy elõadja, khm mind1 ;P

Kata
Sure! Mit kérnek érte?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem udvarol, hanem õ tudja honnan lehet megrendelni, meg el is tudja intézni a rendelést. Én meg kifizetem, ha megérkezik. Ez biznisz, nem láv.

[/cserf][/fülünyúl]

nem viszed már picit tulzásba az udvarolást? nagyon nyomulsz ;PPPP

geronimo77
Szeretnél egy olyat??

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Kata
a második...

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

geronimo77
Ezt nézd mit találtam neked! Ne nézd a színeket, majd átfestem.

geronimo77
MiG-29

Ugyanaz makettben:

Placebó
VÁÁÁÁÁ, megborsództam, BF 110 night fighter, nagyon szép ez a dio....huhh

A #947 Ju 52-es sem rossz sõt vazz....

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

geronimo77
Ennek rendkivul orulok. Ha most otthon lennék be is szúrnék valami jó smileyt.
Most akkor jól megsurgetem Radekot, mert már nagyon várom a puszit 😊

Kata
Te majd személyesen kapod meg, ha nem baj. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Inkább én kérem 😊

geronimo77

Kata
Millenium 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Puszi neki! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Rendelni lehet sok helyrol, csak mivel ez nem egy keresett makett ezért sok helyen nincs. De már rajta vagyok a témán és egy lengyel ismerosom azt mondta hogy lesz nyugodjak meg 1-2 hét.

Kata
De gondolom rendelni lehet tõlük. Meg mindjárt meg kell mondani levélben nekik, hogy csinálják meg a 31M-et is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Mert csak egy kis ukrán cég csinálja.

Kata
Miért nehéz megszerezni?

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Meglesz. De nagyon ritka makett. Nem egyszeru megszerezni.
De nem ismerek lehetetlent ha rólad van szó 😊
Meglesz biztosan.

Kata
egen... a Su-26-osra fáj a fogam. 😊)))

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Azért majd megpróbalok valamit alkotni.
Vagy kapsz még mellé valami vigaszajándékot 😊

Kata
nagy duzzogva...
😊

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Hát igen. Az ami nem biztos hogy olyan lesz mint a Brabuson. Remelem ez a kis eltérés belefér.

ÁjjLe BoBBi
kösz!
jóvagyok!: )

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kata
Ja meg a felni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
az

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geronimo77
Majd megbeszéljuk.
Akkor intézem is 😊

ÁjjLe BoBBi
ez 1 mustang nem?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kata
Szép ez is, de köszönöm, inkább az SL Brabus... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez nagyon szép!! Mennyibe kerül egy ilyen? Egyébként összehasonlítottam: a Brabus K8 csak az elsõ és hátsó lökhárítóban, illetve a küszöbben különbözik. Meg a Brabus orrán nincs a nagy merci embléma a hûtõrácson. A többi különbség már csak motorikus. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
Mitsubishi gyárt még repülõket?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Kawasaki Ki-61-rõl képeket plz, ha van belõle makett az is érdekelne

geronimo77
Még mindig off
Vagy esetleg egy ilyen:

Vagy esetleg mindketto?? Az egyiket megkapod szulinapodra Bár valószínuleg nem érnek ide addig. Meg ugye a cabriót meg is kell építeni.

geronimo77
Kicsit off (de talán megbocsátható 😊 )
Ezt találtam neked:

összerakós, 1/18-as méretu. Kis átalakításra szorul ugyan de gyári Brabus K8 nincs csak AMG. Az AMG az gyárilag összerakott és nem cabrio. Megcsinalom olyanra mint amilyen képet kuldtél (piros belso, Fekete kulso, stb)
Mit szólsz hozzá??

geronimo77
Lehet de a fehér meg az ezust nem néz ki jól egymás mellett. ezért kell hozzá keverni egy kis kéket meg Kata kívánsága szerint egy kis lilásat.

Szerintem tudja milyen jól repul. Profi a csaj.

Clidey
Rátapintottam a gyenge pontodra asszem'...igaz?
És ha tudnád milyen jóóóóóóóóóól repül!

Olvastam lentebb...szerintem Kairys bácsi Su-31-ese nemes egyszerûséggel ezüst nem pedig szürkéskék vagy mi...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kata
íííjj, és Su-31-ese van a srácnak!!!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
(nyomdahiba: ...pár centire a talajtól...)

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Ezeket R/C modell-szimulátor progival repültem. Nagyon hasznosak télvíz idején a gyakorlatban tartásra ;-)
Nade azért van ám igazi is!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
tudnatok ezeknek a szemeteknek meennyire komoly reklamjuk van a tv ben.. mindegyik csapatnak a goarmy az us navy meg mittom mik vannak meg.. mindegyiknek olyan fasza hangulatu reklamja van a tv ben hogy csatlakozz hozzank) hogy az ember amerikaban szinte vagyik a sorozasra!!!eskuszom ha lennek ugy 80 kilo akkor siman mennek en is.. ARGHHh
CSOCSO
amugy nemtom ki emlexik azokra a kepekre amikor a fenykepeken a nagy repcsi mondjuk 30-40 meterrel repul el az emberek felett.. jelentem ma pont ilyet lattam!! igaz autopalya van a repcsiter elott de akkoris szinte rankesett a gep😊
CSOCSO
LOAAAAAL GECC😊))
nemtom.... neha az emberek akaratlanul is olyan hangsullyal olvassak a szoveget ( megha eletukben eloszor is) hogy... szoval hogy pont poenos lesz.. pls itt ez a kep:

a szoveg Walakitol :
"Hoppá hoppá hoppá eeegy laza csapatást láthatunk kedves nézõink, a pilóta hihetetlen precizitással csúsztatja a 747-est"
ezt az egeszet alapbol ugy kezdtem el olvasni mintha knezi olvasna fel a tv ben vagy valami😊)) kurvanagyot rohogtem!😊
Kata
Nem rosszak! Milyen programmal csinálták ezt?
A cap222-es valósághûbb manõvereket csinált, bár az igazi mûrepülésben mellõzik a víszintes fordulókat. No meg pár centire a légcsavaron függeszkedést is csak ilyen rádiós modellekkel lehet kivitelezni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]