14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
-
Gazdaságosabb, de drágábban el bírják adni a jegyeket a luxus miatt, és a profit a lényeg
Persze lesz amiben nem lesz zuhanyzó meg ilyen lakosztályok vagy mifenék, aztán annak elérhetőbb lesz az ára -előbb utóbb- -
Hmmm ennek az óriási gépnek pont az az előnye, hogy jobb a gazdaságossági mutatója mint a 747-esé (legalábbis így hirdették) Ergó többen engedhetik majd meg maguknak mint esetlegesen a 747-esen való utazást...(persze nem az első időkben) -
Mindjárt rendelt is az Arab Emirátusok :D
-
Mi is EU tagok vagyunk.. a "mi fiunk"-on Európát értettem... -
Nyiri #3656 Mi fiunk? En ugy emlekszem a magyarok semmit nem csinaltak benne es nem is fognak. -
De az Airbus legalább a "mi fiunk", Európa szüleménye, nem a beképzelt Amcsiké! Szerintem nagy siker elött áll...
-
Nyiri #3654 A boeing izlesesebb :) -
Szerintem nem ronda , de minden izlés kérdése.. -
Nyiri #3652 A cockpit kepet honnan szedted? Nem hiszem hogy ilyen ronda. -
Nyiri #3651 A cockpit hanyadek de az utaster fasza. 1000 emberbol 1 engedheti meg majd maganak.
-
Egyetértek az Airbus 380 kivülről nem egy szépség, de belülről:
-
Kitiltották a zajos repülőket a magyar légtérből -
A380 cikk -
Nyiri #3647 Aztan egy roman pilota szo szerint harcot vivott az Airbus szamitogepevel, mert az mindenkeppen csinalni akart egy bukfencet, amit a pilota termeszetesen nem szerett volna engedni.
Az Airbus tul sokat tamaszkodik a szamitogepre es tul sok teret enged neki, szvsz. -
A legelső alkalmon kívül is mondhatsz egyet amikor megtettem
-
Nyiri #3645 B7E7-rol kepek:
Nah ez az igazan kecses es szep gep :) -
Nyiri #3644 A Boeing csinalja 7E7 csaladot. Azert nem csinal nagy gepet, mert szerintuk nem gazdasagos. Ami furcsa, mert az 380-ra mar rohadt sok megrendelo van.
Az Airbust azert nem szeretem, mert total nem tetszik az egesz gep belseje (cockpit). Szarv helyett egy Joy van ami azert is furcsa, mert egy 300 tonnas gepet egy kis Joy tekergetessel kell iranyitani. A masik dolog amiert nem jon be, hogy az Airbus A3XX csalad bemutato repen lezuhant (rafogtak a dolgot a 2 pilotara, akik mind ketten oktato pilotak tobb ezer oraval) es meg ma is repked tobb szaz beloluk. A pilotak azt allitottak, hogy nem tudtak mit kezdeni a geppel, mert a szamitogep nem engedte. Az istennek sem tudtak kivenni approach uzemmodbol. A gep szepen folyatta a megkozelitest es a leszallast csak a palya helyett az erdobe ment.
Amikor a TU-144 lezuhant a bemutatokor, azonnal kivontak a forgalombol, mindet. Osszesen 14 keszult belole es most mind ott rohad valami pusztaban az oroszoknal. Szomoru, hogy egy olyan gyonyoru repulogep nagy resze meg fel sem szallhatott, pedig a bemutatokor nem gephiba miatt volt a gond, hanem osszeutkozott egy vadaszgeppel. Ha az oroszokkal kibasztak, akkor az Airbus is megerdemelte volna. -
Ja igen, már elfelejtettem, hogy beszólni is csak neked szabad. -
Nám, százas szeggel átbökik a doboz ajjjját, és leszúrják a gyepre.
-
Ézs a popejjer nem fúvja ee a doposzt?
-
Neked meg nem kötelező mindjárt beszólnod ahogy azt már megbeszéltük. -
első és uccsó a legjobb :) -
Boeing 777 óriásgép pilótafülkéje:
Belülről se semmi:
Fenn a magasban:
Tekintélyt parancsoló méretek:
-
Nem kötelező ide járnod, mint azt korábban megbeszéltük. -
Ohh milyen igazad van!! de már ki is szedtél egy képet egyik hozzászólásomból úgyhogy nem hinném, hogy nem vetted észre...
De milyen igazad van.. inkább csak nézelődök.. (nem mintha a baleseten kívül lett volna itt bármi látnivaló..) -
Jé, te itt? Múltkor azt mondtad, nem írsz ide többet. -
Nékem úgy tűnik, hogy a plexi középső részénél kezdte elhagyni magát a gép. Lehet, hogy valmvel ütközött ami a földön volt hátonrepülés közben... Elvitte a Plexi felső részét aztán a beakadt a függőleges vezérsík ami leszakította az egész törzset a motor meg húzta tovább előre... (ez az én SZV-m) -
Mé'ne? -
Ne húzzá, felesleges. Én meg a repülés más szekciójához nem értek, csak műrepülésből vagyok "agyonművelve", szal van ez így. :D -
ok! -
De majd jönnek az okosok ide, aztán hátha többet tudnak. :) -
Húzlak vedd má'észre...nem értek a műrepüléshez... 
-
Ezért írtam, hogy fingom sincs. Sehol nem írják, mi volt a baleset oka, a fotóról meg nem derül ki. -
Akkor miért tört össze?
-
LOL! A műrepülőknek nincs olyan hogy alacsony. Ezek nem vadászgépek. :DDD Általában 0,5 méterig lemennek a talaj közelébe, sőt ismerősömék azzal szórakoznak, hogy szárnyvéggel cigisdobozokat döntögetnek el a földön. És ezekben a gépekben nincsenek figyelmeztető hangok sem. Szal... a jelszó: tájékozódj! :) -
Amikor túl alacsonyan vagy... -
Mi van?!
-
Pull up,Pull up.... -
Ez nincs a szövegben, és Kairys bá' sem részletezte. Merthogy a szöveget ő írta. Azé' nem bírtam lefordítani szöveghűen. :)