445
-
Prank #84 ez nem igazság, én ezt a játékot már jópár éve kitaláltam magamnak:)
csak nálam lovakat is lehet vásárolni az utazásokhoz:)
egyébként előre megrendelek 200000 tonna követ a váramhoz:) -
Vamp #83 Előszerődést lehet már kötni azokra a kocsmákra -
#82 Amatőr azon a szinten, hogy a massive-multiplayer technikailag teljesen más, mint amit eddig csináltunk. Grafikailag low-polyt jelent, programozástechnikailag pedig nagyon korrekt 3ds motort, és ami a lelke az egésznek, ütős hálózati részt. Hogy mennyire professzionális? Nem nulláról indultunk, előtte más (3d-s,üzleti) célra fejlesztettünk.
Szponzorjelöltjeink vannak, (bár semmi sem biztos, de) határozott szándékokkal. Csakúgy, mint mi. Most egy technikai demót rakunk össze, amit valószínűleg jövő hét vége felé mutatunk be. Így most megy a hajtás. -
#81 Na, most akkor az elsö kerdesek:
Ez mennyire amatör illetve mennyire professzionalis?
Ha mar fizetni kell majd erte, akkor jo lenne tudni, kik vagy milyen ceg all mögötte?
Mekkora a tapasztalat? (ugy programozas, mint marketing teren) -
RPG Killer #80 Sziasztok !!!
Végre sikerült gép elé jutnom és feljönnö mostantol naponta itt leszek Kérdezzetek bátran.
Egyike vagyok e szerény kis csapatnak.Én a a világ tervezésével és a karakterek kidolgozásával foglalatoskodom.
Nem hack and slash lessz!!! fejleszthetö karakterek több irányba.Eddig nyolc választható faj van tervbevéve.Elf,Fél elf,Sötét elf,Ork,Törpe,Gnom,Kigyoszerzet és Ogrid.Kiegyelitett karakterek lesznek mindenféleképpen.Törekszem rá most is éppen.
Három dimenzios környezet lessz a játékban.A játékos valós idöben csatázik(Real time).Ami azt jelenti hogy a képességei és a tárgyai(kard,pajzs,páncél,stb)döntik el a csata kimenetelét.Mindezt változo nappalokkal és éjszakákkal esetleg földrengésekkel probáljuk még realisztikusabbá tenni a játékot.A játékosok vásárolhatnak épületeket.Ha pl megunta a kalandozást vagy klánt alapit ,vehet majd kocsmát,mühelyeket,várakat,kastélyokat.
Nagyon hosszadalmas lenne mindent leirni.Mostantol megprobálok minden kérdésetekre válaszolni!!! Bármilyen ötlet segitség jol jön.Elöre is köszönöm minden munkatársam nevében. thx -
#79 Mihez hasonlit a játék a legjobban az eddig megjelent MMORPG-k közül? -
#78 Szerintem sokkal egyszerübb csinálni egy Lineage2-töt, csak magyar névvel, és kiadni Európába. :) -
#77 A honlapunk komolyabb átalakításon megy át, kb 3 hete, de létezik. Kicsit csúszik, de idő előtt (Under Construction felirat, etc.) semmiképp sem szeretnénk kirakni.
A cím (most épp nem él) www.3dmagic.hu, jövő héttől érdemes benézegetni. A támogást köszönjük! -
#76 Na jo, az ingyen honap nem kell, de a GM statusz igen :-)
Az nekik nem kerül semmibe :-) -
#75 Na elolvastam a hosszú üzit is ... látom ott szóesik a honlapról, meg ilyenekről ... DE NEKEM AKKOR IS GÁZOS ITT VMI :))) -
#74 Nekem itt vmi nem stimmel. Nem tudom mi, de szerintem nem így működik a világ manapság. Egy SG fórumon kérdezik meg az emberkék véleményét ? Nem futja egy saját honlapra, saját fórumra ? De arra igen, hogy készítsenek egy zsír játékot ? Én támogatom, hogy a magyarok is készítsenek valami jó programot... Csak hát nem szabad vmi nagyra gondolni szvsz ezzel a gaméval kapcsolatban, ha ilyen a tálalása. Hmmm ... valami itt nincs rendben :) - ez a megérzésem :) -
#73 és szinted ez ingyennek számít ? 8) -
#72 Ja es a nemet valtozatba besegitek ingyen, ha kapok egy honap ingyen jatekot, esetleg gamemaster statuszt jatekon belül :-)) -
#71 Legyen jo crafting rendszer!!!!
BITTE!!!!!! -
Des #70 menjél bfezni:) -
#69 najó lehet h nem kamu de nem füzök hozzá sok reményt..
-
krisz073 #68 Mert????????? -
#67 kamu -
#66 1) Eddig a magyar és az angol nyelvek szerepelnek a listán, de még elképzelhető német verzió is. Egyenlőre magyar viszonylatokban gondolkozunk, de felmerült az EU-s lehetőség is (amint megfelelelő színvonalat tudunk nyújtani)
2) :)
3) Ha esetleg több szerveres lesz... :) Egyenlőre úgy tűnik, elég lesz egy központi szerver, de, ha odáig fajul a dolog, az effajta kellemetlenségeket igyekszünk majd elkerülni.
A témához kapcsolódik még : Volt egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy egy előfizetéshez egy kari jár-e majd, vagy több. Ez még képlékeny, 100%-ra nem tudnám megmondani.
(Elképzelhető, hogy 2-3).
5) A H&S mostanában eléggé dívik. Bár szerintem a stílus egy kissé kommersz, mégis a Diablo I-II-ből adtak el milliókat. :P A tervek szerint nem csak gyilkolászás adhat majd alapot a játék élvezetéhez, habár több, mint valószínű, hogy a többség affelé fog hajlani majd. -
#65 Kérdések:
1. Csak magyar nyelvű lesz, vagy gondolkodtok az EU / Amcsi / Távol Kelet körben ??
2. A játék címe legyen "A Játék" :))
4. Lesz-e mód, ha esetleg több szerveres megoldás lesz, hogy egyik szerverről a másikra vigye az ember a karit ?
5. Menyire lesz RPG és mennyire Hack and Slash (inkább a LineAGE 2 vagy inkább a DAOC/SWG vagy netán az EverQuest felé tendál) a gém koncepciója ? -
#64 Sziasztok
Mindenekelőtt: a kis csapat programozója vagyok, mostantól bekapcsolódtam a témába, ha kérdésetek van, tegyétek fel, amire
tudok válaszolok. Sajna ki kellett varni a 24 órás regisztrációs korlátot. :P
Tegnapelőtt este kaptam az infot,hogy az SG-n topic nyílt az "első" magyar MMORPG-ről. Engem, személy szerint, meglepett,
mert még kissé korainak tartottam ezt a lépést, de mindenesetre örülök, hogy ennyi hozzászólás érkezett, láthatólag nem hiába
csináljuk :)
Egy-két javítás/válasz az eddig elhangzottakra:
[Mikol lesz kész a játék? Miért nem hallottunk róla eddig?]
A program még javában készül, van még rajta munka bőven, így fél éven belül bizonyosan nem várható, hogy játszható
változatával találkoztok. Mindenesetre a fejlesztés gőzerővel folyik.
[A játék címe?]
Jöttek-mentek a nevek, de egymás közt valójában csak úgy utalunk rá, hogy "az". Szerintem valamiféle pályázati felhívást
teszünk közre, várjuk a jó ötleteket, elvégre a Tiétek lesz! :)
[Pantheon]
Annak ellenére, hogy egy ilyen kis országban akár egyetlen másik hasonló fejlesztés komoly vetélytársnak számít, sajnálattal
vettük, hogy nekik nem sikerült. A munkájukat figyelemmel kísértük, és nem egyszer az adott új kihívást nekünk is. Feladni mi
sem szándékozunk, ahogy Ők sem tették, lelkesedésünk töretlen, a többit meg majd hozza a sors. A bevezetésben idézőjelbe
tettem az első szót, mert nekem kissé hatásvadásznak tűnik... majd, ha már egy hónapja működik, tőlem olyan jelzőt aggattok
rá, amit akartok :)
Fűt-fát nem ígérek:) Bokrot se. Sőt, nem ígérek semmit. Legfeljebb csak annyit, hogy mindent elkövetünk, hogy igényes darab
kerüljön ki a kezünk alól, és egyedi játékélményt nyújtson.
[Honlap,Screenshot,Ingame demo...]
A honlap úgy tűnik, jövő héttől üzemel, a fórum is oda költözik majd át. Ha valami változás van az időponttal kapcsolatban,
tudatjuk veletek. Az első screen-shotokra azonban még várnotok kell legalább két hetet, addigra tuti lesz. Igyekszünk.
[Pénz, pénz, pénz]
Igen, fizetős lesz, méghozzá havidíjas. A mobilos fizetési mód nem elvetendő ötlet, megszívleljük. Nem szeretnénk senkit sem
hazavágni anyagilag, bár ez a nagyban múlik a szponzoron is, szeretnénk olyan áron biztosítani a játékélményt, hogy egy
szélessávú internet-kapcsolattal rendelkező felhasználó "zsebből" ki tudja fizetni. Úgyse ebből leszünk itthon milliomosok ;)
A hangsúly a "magyar MMORPG"-n belül. inkább a magyar szóra esik.
Egyenlőre ennyi, kérdéseiteket, véleményeiteket várom.
Üdv:
sterni -
DonSmith #63 Szerintem ha lesz úgy is kiírják nem kel minden reggel délben és este rákérdezned -
#62 Valami fejlemény azóta van? pl a kép ügyekkel kapcsolatban. -
#61 Van valami fejlemény azzal kapcsolatban, mikor elsz kép a játékról? -
#60 előbb még más volt az email cím. én oda küldtem... -
DonSmith #59 Hát ez a nem fizetek azonal törlődik a kari nem túl szimpatikus!
Mert elő fordulhat hogy az ember valami miat kihagyna egy hónapot! pl költözik új helyen nincsen még net és öt perc alatt nem is lesz, akkor miért fizessek ha nem is játszok.
Másik csak egy kari egy emberhez ?! Most miér fizessek dupla havidíjat amikor egyszerre csak egy karival tudok amúgy is játszani!
Azért ezeken a dolgokon még csiszolni kellene!
Más, ha többen leszük olcsóbb lesz, akkor akik később lépnek be már kevesebb díjat fognak fizetni, vagy a belépések fügvényében csökkeni fog a havi díj folyamatosan? Szerintem ennyi kockázatot kell vállalni egy cégne hogy azért ne szúrjon ki azokall akik már a kezdeteknél belépnek és szerintem nem a szever fenntartása az ami olyan sokba kerül egy ilyen játéknál! -
#58 Persze, hogy nem ez, de latod, ezt ceg fejlesztette es penz hianyaban abbahagytak, akkor mit varhatsz nehany amatör kispistatol?
Ha lesz is kitartasuk, qrva sokaig fog tartani es szerintem igen gyengusz lesz szegeny...
Bar örülök, hogy kezdemenyeznek es kivanok sok sikert, de nem nagyon bizok benne...
Amugy csak azt akartam ezzel mutatni, hogy nem ez lesz az elsö. -
#57 sztem nem ez. -
#56 Megtalaltam a jatekot! De abba hagytak sajnos... Itt van:
http://www.bark.hu/pantheon/ -
#55 Hmm..nem azert, de mar keszül egy magyar MMORPG, aminek hivatalos oldala is van es eleg jol nez ki (sajna mar nem emlekszem a nevre es cimre), szoval ez nem az elsö lesz. Amugy meg amatör munkanak nem nagyon hiszek. Eddig az egyetlen, ami valahogy kinez es müködik a Planeshift es mar azt is evek ota fejlesztik es eddig kemenyen 1 varos es egy dungeon van benne. -
Vamp #54 Nekem is furcsa, hogy már a vége fele tart az első magyar on-line RPG fejlesztése ami állítólag nagy királyság lesz, de még 1 szikrányit sem tudunk róla, semmi hír nem szivárgott ki, de még a nevét sem tudjuk.
Most meg egy földi halandóra (IMY) bízzák a bejelentést!?
Egy olyan kaliberű játékot amit itt össze álmodoztatok, általában már a fejlesztés kezdetén be szoktak jelenteni aztán screenshot halom... hogy a megjelenéskor még a legkisebb falu is tudjon róla.
De ne legyen igazam, kívánom, hogy legyen ez egy kurva nagy game -
#53 Srácok!
Esküszöm, nem szivatok senkit, eszem ágában sincs!
Én csak teszem a dolgom, és segítek egy szimpatikus vállalkozásnak. Reméljük, és tegyünk is érte, hogy legyen belőle valami... ne úgy, mint a korábbiakból.
A motort saját maguk készítették.
Ők is nagy szerepjátékosok. A MAGUS-on nőttek fel.
Képek lesznek majd, ingame video szerintem még nem.
Szerintem, a fejlesztők is ismerik elődeik történetét, talán okultak belőle, és nem csak ígérgetnek.
Minden kérdéssel, és a KÉRDŐÍVVEL ide forduljatok: [email protected]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#52 Kicsit tobb info? EZ eddig nagyon Pantheon szagu nekem... :S
Ott is igergettek fut fat bokrot viragot, ott meg screenshot meg video is volt, megi odalett :CCCCC
Itt meg ennyi sincs, megis betat igersz par honap mulva? Joke?! >( -
#51 Azok a magyar testerek, akik a játék eleje óta tesztelnek+ akár több hónapra is előfizetnének , azok kapnak engedmény ? -
#50 Mikor lehet jelntkezni Tesztelésre?
ahogy így elolvasgattam, úgy érzem, hogy ha kész lesz, akkor sírva elbujhat mögötte minden más RPG :) -
#49 Szerintem teljesen felesleg elkezdeni adogatni neki nevet, mert:
1. Úgyis a játék stílusához/hangulatához illőt kéne adni,
2. Szerintem a játékfejlesztőknek is van már ötlete hozzá/ már kitalálták.
-
#48 Akkor egy cím:
INQVISITORS
-
#47 persze ha ennyit tudsz ennyit tudsz
de a címét csak elárulták már
de ha még nem találták ki adjunk pár ötletet
pl.:
Knights of Pannonia
HunKong(na ez hülyeség)
még semmi nem jutott eszembe,de majd írok
-
#46 Tudod én fiú vagyok, de amit csinálsz felérhet azzal, amikor egy nőt, aki teljesen rád van izgulva, a romantika legszentebb fokával megszabadítasz ruhadarabjaitól, gyengéd érintések közepette a fülébe súgod...(mindenki amit szokott), aztán eszedbe jut, hogy szerda 20:45-van és be kell kapcsolnod a viasatot, mert kezdődik a bajnokok ligája meccs... -
#45 Ja és szeretnénk kérni minimum egy képet, de ha lehet ne csak a táj legyen rajta, hanem karakter is.. PLZ