3045
Music videok szerkesztese
  • z0ty #123
    én nem tudok róla, hogy lenne hozzá
  • cam3l3on
    vaki nem tudna linket ahonnal a vegashoz tudnék letölteni magyarosítást!
  • _Vegeta_
    okok
  • z0ty #120
    ez csak egy kis probavideo, szal értelmet nem kell keresni benne :D
  • _Vegeta_
    Ah a jooreg prodigy. :)
    Nem rossz ez csak egy kis ertelmet kell adni a videonak. :)
    Franc. most eszembejutott h nekemis folytatni kene az enyimet. :(
  • z0ty #118
    flashgetbarát link :D
  • z0ty #117
    ha vegas akkor mutatok 1 kis muvit amit ma csináltam :D nem vmi nagy szám, de sztem elmegy :D a minősége is elég rossz lett

• Gladiator
    htx
  • Garrett27
    azert ha megtudnal valamit csak ird be lecci, koszi elore is.
  • _Vegeta_
    Nem plugin, hanem a video event fx-ek kozott van.
  • Gladiator
    az vmi plug-in?
    honnan lehet lekapni?
  • _Vegeta_
    Ha vegassal probalkozol, akkor probald meg a BORDER video event fx-et.
  • Gladiator
    Azt nem tudjátok, hogy hogy lehet egy videónak a széleit elsötétítani?

így kb:

• _Vegeta_
    Sajnos DV-t meg nem probaltam. Talan masvalaki tud segiteni.
  • Garrett27
    hello, legyszi segitsen valaki! A Vegas 5.0-val szenvedek, keszitettem egy 1 oras videot, amit felegetnek DVD-re, de amikor az osszevagott videomat kimentenem DV minosegbe, az exportnal "leall" az egesz, es semmi mast nem csinal a gep (egesz ejjel ment), mint 0 %-on van. A HDD dolgozik itt-ott (mintha sokaig szamolna a proci). A gepem nem oly regi: Athlon XP 2500+ Barton, van ott 512MB DDR400 es a biztonsag kedveert irom a GF5700as videokartyat is. Mitol dolgozik ily lassan? Hisz reggelre legalabb 1 %-ot vartam volna a 100-bol, de meg annyit se keszitett. Nem fut amugy a hatterben semmilyen zavaro mas program, mar minden tolem telhetot megtettem (defragtól kezdve overclocking is egy kicsi). Elore is kosz a valasz.
  • _Vegeta_
    Felreertettel. Azt mondtam, h megtanulom kezelni a jovoben, ha lesz ra idom. :)
  • Gladiator
    honnan van használati utasításod?
  • _Vegeta_
    Segithetek majd, ha megfejtem a hasznalati utasitast. :D
    De egyenlore csak ismerkedem vele. :)
  • Gladiator
    csináltam neki topikot, gyere oda, és segíts nekem. htx
  • _Vegeta_
    Ja. Gyurukura 1bol csinaltam volna fasza videoklippet, de akarmien kodekkel volt (tomorites nelkul is) szaggatott. Meg mindig nemtom mi a franc baja lehet, de mar nemerdekel.
    Most az after effects-el ismerkedek. :)
  • vear
    Ja, fordított sorrendben voltak az üzenetek. én . A kettővel ezelőtti üzenetemet tesék figyelmen kívül hagyni.
    mr_rob: azt ajánlod hogy a felvett avi-t alakítsuk DV-re, editáljuk, majd alakítsuk megint avi-ra? mivel lehet ezt megcsinálni? nem romlik ezzel a minőség?
  • vear
    Ez érdekes, beírtam egy választ, a kérdés meg nincs sehol.
  • vear
    A kész végleges video szaggat? Milyen formátumra alakítottad? Nálam például az alap windows codec-ek szaggatnak (indeo meg MS, nemtudom miért), és bármit átalakítok rájuk, szaggatni fog. Nálad nem ez a baj?
  • _Vegeta_
    DV formatum ?
  • Mr_Rob
    Vegashoz DV formátumot érdemes használni. Azt szereti a legjobban. A hétvégén állok neki egy 2 órás videó összevágásának (2x2 óra videó anyag), röhögve lekezeli, csak időbe telik míg a hanghoz elkészíti az sfk fájlokat.
    Hja: mpeg, ac3, stb. pluginek. Használhatók bármilyen Sonic Foundry (Sony) pluginek. A Vegas-Sound Forge-ACID egymással kompatibilis ilyen téren.
  • _Vegeta_
    Igyvan, multkori video projectem 20giggat nyomott.
  • Z
    hmmm, furcsa

nézd meg a www.planet-videos.com-om a mohaa-részlegnél, ott is fent van. Hátha úgy megy.
  • Gladiator
    na, igen, de tömörítetlenül az a 11 mp-es videó 315mg!!
  • _Vegeta_
    xvidet kell hasznalni. ;)
    Viccet felreteve en vegashoz csakis tomoritetlen videot hasznalok, esetleg meg mjpg elmegy.
  • Gladiator
    de akkor mit lehet vele csinálni?
  • OPM
    nekem azokkal az avikkal van ilyen gondom, amiket a digi fényképezőmmel csinálok :(
  • Gladiator
    swishben csináltam egy videót, amit divX 4.12-vel tömörítve kiexportáltam aviba. viszont ezt a féle avit nem ismeri fel a vegas. vagyis nem engedi behúzni a timelinera.
  • _Vegeta_
    Leszed ilyen par kbos avit, amit nemtok lejatszani. :)
  • Z
    Swishmax-al pl nagyon jókat lehet készíteni. Ha letöltöd az ominózus videot, meglátod, mert én is azzal csináltam pl az introt.
  • Z
    Hali!

Mit ír ki? Még fent van ám a video...
  • _Vegeta_
    sub station alpha (ssa)+vdub, ha erre gondolsz.
  • Gladiator
    milyen progival tudok vmi látványos feliratot készíteni? a swish az nekem túl "egyszerű" túlságosan is webre szánt. Vmi egyszerű és nagyszerű nincs?
  • _Vegeta_
    Ja ertem, 1000hálám az infoert. Azert en maradnek a thx-nel. Maradi vagyok. :)
  • Gladiator
    az, csak vki véletlenül felcserélte a T-m meg a H-t, aztán ez a sok gumiarcnak megtetszett, és így maradt.
  • _Vegeta_
    Nemakarok hulyenek tunni, es ált. nem is szoktam kerdezgetni meg egyebek, de megis mekkerdenem ha nemgond. Mi aza htx ? Ugyhiszem a thx, ty avagy thanx lehet, de eddig mindig elfelejtettem mekkerdezni. :)