3045
Music videok szerkesztese
-
#123 én nem tudok róla, hogy lenne hozzá -
#122 vaki nem tudna linket ahonnal a vegashoz tudnék letölteni magyarosítást!
-
_Vegeta_ #121 okok -
#120 ez csak egy kis probavideo, szal értelmet nem kell keresni benne :D
-
_Vegeta_ #119 Ah a jooreg prodigy. :)
Nem rossz ez csak egy kis ertelmet kell adni a videonak. :)
Franc. most eszembejutott h nekemis folytatni kene az enyimet. :( -
#118 flashgetbarát link :D -
#117 ha vegas akkor mutatok 1 kis muvit amit ma csináltam :D nem vmi nagy szám, de sztem elmegy :D a minősége is elég rossz lett
-
#116 htx -
#115 azert ha megtudnal valamit csak ird be lecci, koszi elore is. -
_Vegeta_ #114 Nem plugin, hanem a video event fx-ek kozott van. -
#113 az vmi plug-in?
honnan lehet lekapni? -
_Vegeta_ #112 Ha vegassal probalkozol, akkor probald meg a BORDER video event fx-et. -
#111 Azt nem tudjátok, hogy hogy lehet egy videónak a széleit elsötétítani?
így kb:
-
_Vegeta_ #110 Sajnos DV-t meg nem probaltam. Talan masvalaki tud segiteni. -
#109 hello, legyszi segitsen valaki! A Vegas 5.0-val szenvedek, keszitettem egy 1 oras videot, amit felegetnek DVD-re, de amikor az osszevagott videomat kimentenem DV minosegbe, az exportnal "leall" az egesz, es semmi mast nem csinal a gep (egesz ejjel ment), mint 0 %-on van. A HDD dolgozik itt-ott (mintha sokaig szamolna a proci). A gepem nem oly regi: Athlon XP 2500+ Barton, van ott 512MB DDR400 es a biztonsag kedveert irom a GF5700as videokartyat is. Mitol dolgozik ily lassan? Hisz reggelre legalabb 1 %-ot vartam volna a 100-bol, de meg annyit se keszitett. Nem fut amugy a hatterben semmilyen zavaro mas program, mar minden tolem telhetot megtettem (defragtól kezdve overclocking is egy kicsi). Elore is kosz a valasz. -
_Vegeta_ #108 Felreertettel. Azt mondtam, h megtanulom kezelni a jovoben, ha lesz ra idom. :) -
#107 honnan van használati utasításod? -
_Vegeta_ #106 Segithetek majd, ha megfejtem a hasznalati utasitast. :D
De egyenlore csak ismerkedem vele. :) -
#105 csináltam neki topikot, gyere oda, és segíts nekem. htx -
_Vegeta_ #104 Ja. Gyurukura 1bol csinaltam volna fasza videoklippet, de akarmien kodekkel volt (tomorites nelkul is) szaggatott. Meg mindig nemtom mi a franc baja lehet, de mar nemerdekel.
Most az after effects-el ismerkedek. :) -
#103 Ja, fordított sorrendben voltak az üzenetek. én . A kettővel ezelőtti üzenetemet tesék figyelmen kívül hagyni.
mr_rob: azt ajánlod hogy a felvett avi-t alakítsuk DV-re, editáljuk, majd alakítsuk megint avi-ra? mivel lehet ezt megcsinálni? nem romlik ezzel a minőség? -
#102 Ez érdekes, beírtam egy választ, a kérdés meg nincs sehol. -
#101 A kész végleges video szaggat? Milyen formátumra alakítottad? Nálam például az alap windows codec-ek szaggatnak (indeo meg MS, nemtudom miért), és bármit átalakítok rájuk, szaggatni fog. Nálad nem ez a baj? -
_Vegeta_ #100 DV formatum ? -
#99 Vegashoz DV formátumot érdemes használni. Azt szereti a legjobban. A hétvégén állok neki egy 2 órás videó összevágásának (2x2 óra videó anyag), röhögve lekezeli, csak időbe telik míg a hanghoz elkészíti az sfk fájlokat.
Hja: mpeg, ac3, stb. pluginek. Használhatók bármilyen Sonic Foundry (Sony) pluginek. A Vegas-Sound Forge-ACID egymással kompatibilis ilyen téren. -
_Vegeta_ #98 Igyvan, multkori video projectem 20giggat nyomott. -
#97 hmmm, furcsa
nézd meg a www.planet-videos.com-om a mohaa-részlegnél, ott is fent van. Hátha úgy megy. -
#96 na, igen, de tömörítetlenül az a 11 mp-es videó 315mg!! -
_Vegeta_ #95 xvidet kell hasznalni. ;)
Viccet felreteve en vegashoz csakis tomoritetlen videot hasznalok, esetleg meg mjpg elmegy. -
#94 de akkor mit lehet vele csinálni? -
OPM #93 nekem azokkal az avikkal van ilyen gondom, amiket a digi fényképezőmmel csinálok :( -
#92 swishben csináltam egy videót, amit divX 4.12-vel tömörítve kiexportáltam aviba. viszont ezt a féle avit nem ismeri fel a vegas. vagyis nem engedi behúzni a timelinera. -
_Vegeta_ #91 Leszed ilyen par kbos avit, amit nemtok lejatszani. :) -
#90 Swishmax-al pl nagyon jókat lehet készíteni. Ha letöltöd az ominózus videot, meglátod, mert én is azzal csináltam pl az introt. -
#89 Hali!
Mit ír ki? Még fent van ám a video... -
_Vegeta_ #88 sub station alpha (ssa)+vdub, ha erre gondolsz. -
#87 milyen progival tudok vmi látványos feliratot készíteni? a swish az nekem túl "egyszerű" túlságosan is webre szánt. Vmi egyszerű és nagyszerű nincs? -
_Vegeta_ #86 Ja ertem, 1000hálám az infoert. Azert en maradnek a thx-nel. Maradi vagyok. :) -
#85 az, csak vki véletlenül felcserélte a T-m meg a H-t, aztán ez a sok gumiarcnak megtetszett, és így maradt. -
_Vegeta_ #84 Nemakarok hulyenek tunni, es ált. nem is szoktam kerdezgetni meg egyebek, de megis mekkerdenem ha nemgond. Mi aza htx ? Ugyhiszem a thx, ty avagy thanx lehet, de eddig mindig elfelejtettem mekkerdezni. :)