3045
Music videok szerkesztese
-
#203 most hirtelen nem tudom pontosan, de ugyanúgy, ahogy a MovieMaker (1 vagy 2)-ben, a Vegas-ban is ment a real-time képmegjelenítés a firewiren keresztul.
Az Architect O.K., ami a Vegas korlátait illeti, rogton rátaláltam egyre, de lehet, ezt nagyon kevesen használják, ezért nincs benne, no meg talán más progit kéne használni. Nos, a Vegas ismeri az úgyn. "FrameFX"-et vagy hogyis hívják - nem vagyok biztos benne - amiben lehet 3d-ben játszani az adott videoanyaggal (hátrább kuldeni a képet, mikozben az alap egy másik helyszínt mutat be) - de nem ismer olyan trukkot, hogy az adott képnek 3d-t lehetne "adni", pl. az ures "négyzetbol" téglatestet alakítani (és az oldalakat feltolteni más képekkel, vagy textúrákkal), vagy ilyesmi. nem is tudom, milyen progiban lehetne ilyesmit csinálni....
-
Ambro #202 Ezeket már kipróbáltátok? Nekem tetszik a 6-os Vegas, csak a trial példánynál nem tudtam elérni, hogy a firewire kártyát realtime használja a szerkesztővonalról. Ezért a ADVC100-asomon nem kapok TV-képet. Nem akarom feltörni, mert az én gépemen minden jogtiszta. Ezért kérdezem, nektek kimegy-e a kép a full verzióban?
Az Architekt pedig hibátlanul működik trialban is. Nagyon tetszik. Egyenlőre nem találom a felső korlátjait... -
_Vegeta_ #201 Minek? -
#200 Van magyarosítás a vegas 5.0 hoz? -
#199 hi! probald meg ezt:
.nvs
legalábbis a Winampot ajánlják... -
cooper65 #198 Üdv.Mindenkinek. Segitséget kérek. mivel tudok lejátszani egy .nvs kitzerjesztésü filmet -
_Vegeta_ #197 Codecpackokat tenyleg nemszabad hasznalni. :)
FFdshow, xvid, esetleg divx6, oggds hasonlok ilyesmire van szukseg. :) -
#196 1 codec pack is összezavarhatja a codeceket... de 2 egyszerre, az maga a pokol :D
nagy hiba volt felrakni, 2 codecpack, de már 2codec is általában kiüti egymást, összegabalyodik, stb... (nem értek hozzá... :D) a lényeg, hogy így szépen nem fog szinte semmit sem felismerni a géped.
szerintem próbálkozz uninstallal (de előtte kérdezz meg mást is!!! :), bár ha nálam elcsesződik 1 codec, általában könyörtelenül formatálok :D -
_Vegeta_ #195 A frapshez ez kell:
codinstl2.exe - 1,8mb -
#194 a Virtualdub is aszt irja hogy nincse fen kodek hol lehet jo kodeketr le szedni? -
#193 Eszt nem vágom
még nem tudtam tömöríteni se! -
_Vegeta_ #192 hoh még 6osom sincs. :DD
pxe: Tomoritetlen anyaggal probalkozz. Virtualdubal szepen meg lehet csinalni ezt. -
#191 Hi cs videot akarok csinálni fel vetem demot!frapsel átvetem aviba és amikor meg akarom nyitni eszt irja PSplayer: unknown files forma (FPS1),win media nem jo a codeck,movie makwer szintén a divix player is a codeketr szidja pedig van fön nimo meg ace codec pach is!PLs help mi lehet a hiba? -
ROEL #190 Megjelent a Sony Vegas 6 c változatához a magyar felhasználói felület!
A Vegas 6 Hungarian UI - ról bővebb információ itt található:
http://www.vegas.roel-filmproduktion.de -
#189 vegeta küld már el privátban az msn-címed, most kezdem el a projectem vegas-sal :P
-
pircho #188 Vegas 5-nél, vagy inkább 6-nál sikerült bárkinek hálózatban rederelnie? Nekem folyton valami serial numberre visszavezethető hibát ír ki! Pedig jó a crack!
Hogy kell hálózatban rederelni? Thx! -
#187 a video hosszától függ, a DV PAL mindig a legtovább tart, mert nagyon jó minőség, de vannak tőle rosszabbak, a Tools--Render To New Track-menüben tudod beállítani, milyen minőségű legyen....ne várj túl gyors konvertálást, mindegyik eléggé időigényes...nagyon sok függ a pctől is -
vg #186 Sima serial számmal semmire sem mesz... -
NIGGAZ #185 Csá mindenkinek nem tom, hogy kell beállítani a konvertálást úgy, hogy hamar meglegyen, mérete kicsi legyen és a minősége is jó legyen..
Szóval kérlek írjátok le , hogy kell beállítani azt sok hülyeséget!!!
Előre is köszi!!!!!!!!!!!!
-
#184 Itt 1 serial: J6-84GZCK-CTC5TD-D6KFFD -
Boneman15 #183 HI! ujra én vagyok! Ez a probléma megoldodott, de egymásik továbbra fennáll. egy kódot kér mikor elindítom, és nem tudok vele mit csinálni. Most mit tehetek? Esetleg tudjátok hol szerezhetk ilyen kódot, vagy tudnátok küldeni, please???
-
Boneman15 #182 Hi! és ezt a progit honnan lehetne letölteni??? please valaki küldjön már egy oldal cimet! elöre is köszi!! -
#181 jobbklikk a trackra, insert velocity envelope -
#180 Sziasztok!
Ma kezdtem el használni a Sony Vegast de már 1 jó ideje szenvedek mert nem találom az eggyik cuccot.
Hol találom azt a sávot ahol gyorsíthatom lassíthatom és oda vissza tekerhetem a muvit,hogy az majd a kész videoban is meglátszódjon?Tom láma kérdés de szánjatok meg pls:) -
#179 várjatok, még gyakorlatban csak pár óra mulva kerülök oda, hogy felvegyem a fényerőt :O -
#178 brightness&contrast -
_Vegeta_ #177 Jáú. :) -
#176 Ezt meg se hallottam:) -
_Vegeta_ #175 Akko mar inkabb after effects. :)
Mennyire utalom a premiert. :) -
#174 olyat keress az effekteknél, hogy brightness, exposure, vagy gamma. pontosan nem tom, mert én premiere user vagyok. -
#173 hát feltalálom magam de pl a nyers videok fényerejét hol lehet feljebb venni ? túl sötét :| -
_Vegeta_ #172 Nemhiszem h segitsegre szorulsz, de ha gondolod segitek. :) -
#171 a kontrasztot húzd fel, de ne nagyon, mert szemcsés lesz a kép, és máris filmesebb hatású lesz. de vannak külön pluginek is. -
#170 nekem viszont lesz egy kis vegas-os projectem, szóval segíthetnél :) -
_Vegeta_ #169 Nem ertem a kerdest. Talan mas tud segiteni. :) -
AdryA #168 Sziasztok!
Melyik effekt teszi normál filmhatásúvá a videóanyagot? Úgy értem, hogy azt a TV-film jellegét elveszítse...
Segítségeteket előre is köszi! -
csasziii #167 ja, ezek a problemak a vegas 5-nel adodtak :)
-
csasziii #166 uzsidoboz: 3dsmax ;) De asszem az Adobe after effect-el is lehet ilyent csinalni. Vegasban nem vagom hogyan kell.
Nekem az a bajom, hogy nem tudom allitani az mpeg 2 parametereit, amikor renderelni akarok, de pl a quicktimot igen. Meg amugy nekem ugy tunik, hogy eleg sok formatum hianyzik, ill. soknak nem lehet allitani a parametereit, vagy nem mindet. cinepakot pl nem talalom. lehet, hogy a tores szar? -
uzsidoboz #165 Tudnátok ajánlani vmi másik progit? igazából egy saját logót akarock csinálni, olyat mint a 20th century foxnak csak más néven! -
uzsidoboz #164 üdv!
én is a vegas nagy használója vagyok és most kaptam meg a 6-t!
ehhez lenne kérdésem!
ugyebár itt már lehet egy tetszőleges címet 3d-ben mozgatni..
Nekem az a problámám, eddig még nem sikerült rájönnöm, hogy lehet a betűknek vastagságot adni?
lehetséges ez?
köszi