3045
Music videok szerkesztese
-
#243 Köszi! Köszi! Köszi! -
#242 váó, köcc a gyors választ :D
valójában kéne hozzá vmi utmutató egy két dologhoz, mert CSmoviekból(;) sokmindent látok, amit a sajátjaimban is szeretnék(!!!) :D megvalósítani
tényleg köszi -
#241 a jelenet jobb oldalán rá tucc ilyenre kattintani (elvileg a középső jel, vagy ha 2 van, akkor a felső), hogy "pan/crop". na ott bejön a jelenet képe, középen egy nagy szaggatott "F" betűvel. lenyomva tartod a CTRL+L-t és közben összehúzod a tetejénél vagy az aljánál fogva a szaggatott vonalnál, és így akkorára állítod a szélesvásznat, amekkorára akarod. -
#240 és a movie képébe alulra és felülre hogy tudok fekete/fehér vagy akármilyen sávot ráhuzni ? mintha 16:9es képarány lenne ? -
#239 jobb klikk a jelenetre: insert velocity envelope. mindegyik jeleneten külön tudod állítgatni a sebességet -100%-tól +300%ig. -
#238 És mégegy kérdés:
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy az egymás után után fűzött videók mind-mind más sebességgel játszódjanak le? Azaz például: 1-lassítva 85%-ra, 2-normál, 3-gyorsítva 115%-ra, 4-lassítva 40%-ra? A bal oldalon lévő csúszka a teljes anyag lejátszási sebességét határozza meg ha jól látom, ugye? -
#237 Nekem is hasonló kérdésem lenne. -
#236 köszi z0ty! -
#235 render as/custom/video fül/field order: none (progressive scan) és interleave every (seconds) előtt ne legyen pipa. -
#234 én meg azt szeretném kérdezni, hogy a viharban lehet renderelésnél(bármit ha csinálok) kikapcsolni az Interlace-t ?
ugyanis nem találom és így nagyon rosszak a videók, mert minden mozgsnál szinte be víszintesvonalazódik annál a résznél az egész kép és irtó zavaró :( -
savafan #233 Az lenne a kérdésem, hogy a Vegas video 6-os tud olyat, hogy egy digitális kameráról bejátszott anyagnál úgy rendereljem ki a filmet, hogy az eredeti timecode valamilyen módon megjelenjen a kialakított videofájlon? Egy DVD kellene csinálnom egy DV kamerás felvételből de úgy, hogy a timecode megjelenítése fontos. Az is jó megoldás ha bármilyen kínézetben látszódik egy futó számsor. A lényeg, hogy fizikailag tegye rá az EREDETI timecode-t.
Köszi előre is a segítséget! -
#232 Kérdésem, hogy van-e magyar kézikönyv a programhoz, elektronikus vagy akár nyomtatott formában ? Nem feltétlen ingyen kellene ... -
#231 Üdvözlet! Nekem az a gondom a Vegas6-al hogy renderelés közben lefagy.Wmv-be nyomom.
A gépemmel lehet a gond? (P4 2,6,2x512 400mhz Geil,Radeon9800Pro)
-
ROEL #230 Megjelent a Vegas 6 hungarian UI 0.92-es változata, mely szinte már tökéletes.
http://www.vegas.roel-filmproduktion.de -
#229 Ebben MINDEN benne van, a DVD Architecht, meg AC3 bigyó, meg plusz dolgok...!
Ajánlhatom neked!
Én viszont a magyar ezelői felületet szeretném megszerezni valami nullához közelítő forint értéken. Honnan tölthető le? -
_Vegeta_ #228 Kepzelem. :) -
#227 az gáz.
hatkor értem haza, fél 11-kor meg CS-znem kelltt, utána meg 2-re mentem melzni...kicsit fáradt vagyok -
#226 azám :) -
#225 szórszmuvi?:D -
_Vegeta_ #224 Ilyent még nemlattam, nekem valami kilencvenakarhany megas verzio van a 6osbol. :| -
_Vegeta_ #223 Jah, hazibuli aztan még rendet kellett raknom. :D -
CéZé #222 SONY.VEGAS.PLUS.DVD.PRODUCTION.SUITE.V6.0-TDA
ez milyen verzió lehet, bent van a vegas video is? -
#221 ok, majd rákeresek.
te is buliztál, hogy ilyen korán fönt vagy? :) -
_Vegeta_ #220 En az egyik magyar torrentsiterol szettem, de szvsz az international torrentsitok valamelyikerol lekaphato. :) -
#219 hmm...tudsz valami helyet, ahonnan le lehet szedni?
meg crack is kellene akkor :) -
_Vegeta_ #218 Hopsz, erdekes ugy emlekeztem hogy abba mar bennevan. Sorry. Szedd le a 4-5-6koul valamelyiket. :D -
#217 ott csak ezek vannak:
-
_Vegeta_ #216 Felhuzol egy videot a folyamatsorba es ott jobb klikk a videora es ottlesz. -
#215 nincs ilyen az insert menüben :o
vegas 4.0 van meg nekem -
_Vegeta_ #214 Insert/remove envelope - velocity. -
#213 valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan tudok lelassítani egy részletet a videóból? -
#212 lehet
délután rájöttem egy csomó dologra... :) -
_Vegeta_ #211 Nagyon ecceru progi, tutorial felesleges is hozza. Szentem. -
#210 Próbáld meg: Preferences/Preview Device/ és itt kiválasztani a "Secondary Device"-t -
#209 van esetleg valami magyar tutorial az alap dolgokhoz? -
ROEL #208 Megjelent a Vegas 6 hungarian UI 0.901-es változata, mely még béta, de szinte már tökéletes.A Video Capture-ben vannak még hiányosságok, de 1-2 héten belül minden tökéletes lesz.
Aki szeretné a Vegas 6c programot magyar nyelven használni, nézze meg ezt:
http://www.vegas.roel-filmproduktion.de
-
_Vegeta_ #207 Csak poen/teszt, de gondoltam megosztom veletek.
7mp 1,16MB
teszt1 -
Ambro #206 "Ezt meg kell néznem otthon..."
Előre is köszönöm! -
#205 koszi a címet, ami a realtime szerkesztést illeti, igazad van, félreértettem. Ezt meg kell néznem otthon... -
Ambro #204 "MovieMaker (1 vagy 2)-ben, a Vegas-ban is ment a real-time képmegjelenítés a firewiren keresztul"
Nem egyre gondolunk. Nem kamerára akarom kivinni (Print to tape), hanem ha lnyomon a Spavet, vagy a jobbra gombot, akkor lássam a TV-n a készre renderelt anyagot. Nálam ugyanis ezt jelenti a RealTime szerkesztés. Például az alig bruttó 20e ft-ba kerülő Canopus LetsEdit2-es ezt tőkéletesen tudja egy gagyigó celeronos PC-n is. Elvárnám a vegas6-tól ugyanezt de nem csinálja. Ezért gondolom, hogy csak én a Traial verzió egy korlátozásába futottam bele...
Ja és a nagy rivális az Edius technikailag full módon működő 3.31-es pró változatának trialjával is érdemes összehasonlítgatni a Vegas6-ost. Letölthető például a Canopus
honlapjáról.