3045
Music videok szerkesztese
-
Töhötöm #403 Format, az meg minek: mondták nekem sokan. Én az XP-t évente min. 1x, inkább többször. Korábbi verziókat sűrűbben. -
#402 az még oké, hogyha átnevezem, mert akkor van értelme az alapvető változásnak
de annyit reméltem, hogyha már el lehet menteni, akkor az továbbra is uilyen módon felhasználható lesz :( -
#401 Jóhogy. Már akkor is gáz van, ha valamelyik file-t átnevezed, vagyilyesmi, mert rögtön ugat betöltésnél.
Én a nemrég linkelt videómat pl. 28 file-ből vágtam össze, és volt, hogy elkeveredett egy. :) -
#400 általányos információ
ha valaki azt hiszi, hogy elmenti a vegas projectjét (save as...) ne gondolja, hogy egy format után ugyanugy meg tudja nyitni a vegas az elmentett projectet
ugyanis nem tudja, gecinagy szerencsém, hogy lerendereltem a cuccot amit eddig csináltam, így tudom folytatni -
#399 a hangsuly az egész jó-n van :) -
izb #398 na az tényleg jó lehet.
csak 34x kisebb mint az eredeti...
-
#397 Na thx már nem kell, megoldottam, csináltam a 750 megás videóbol 22 megásat, felbontás 1024×768, 30 fps, és még a minősége is egész jó! -
#396 Hát ezaz, google-el nem találok. Mi a neve pontosan? Vagy tudja valaki esetleg, hogy a trailert mivel csinálhatták? -
esetleg gógli ? -
#394 Nem pixeles mégis csak 84 mega:
ufo trailer
Ufo - Aftershock E3 2005/ 1:38 1024×768 25fps xvid avi 84.678.656 b
Ez pedig amit én szeretnék tömöríteni: (ilyen minőségre mint a fenti)
Ufo - Aftershock (gameplay)/ 0:48 1024×768 30fps avi 638.620.056 b
Tehát Xvid pro 4.5 coder? Nem tudja valaki honnan lehet leszedni? Nagyon jól jönne! -
#393 vagy huszadszor kattintok erre a linkre ma
mindig csak egy 3 mbos megnyitatlan valamit szed le, valami nem kerek, ahogy te mondanád
pedig megnézném -
#392 azért lehet...Xvid pro 4.5 coderrel
pl 100 mega alatti video 4 perces videóból itt
nekem ez itthon 165 mbban van meg...ott egy db pixel sincs... -
#391 bakker...
be lehet tömöríteni 60000s-os videot is 100 megába 640*480as felbontással, csak semmit nem látsz belőle olyan pixeles a kép -
#390 Hi! Sony Vegas 6.0c-vel be lehet tömöríteni egy 48 s-es avit (1024×768, 30 fps) 100 mega alá? (minimum 640×480-ba kéne) -
mikor kész a project, vagy amit .avi-ba akarsz menteni, File/render as, ott beállítod, hogy .avi-t mentsen/custom-re katt/video fül és beállítod a tömörítőt -
#388 Hi! Sony Vegas 6.0 c-vel lehet avi-t tömöríteni, és ha igen hogyan? -
#387 csak ne kiabáld el, nekem nagy nagy szerkesztgetés közben egyszercsak fogta magát is bezárta magát a program minden ok nélkül(ez óta félóránként mindig elmentem a dolgokat) -
#386 jobb klikk jelenetre/invert/velocity itt beállítod mennyit lasuljon, ha a velocity sávra jobbklikkel rákattintasz pontot is tudsz adni neki, így beállítva mp-enként akár a lassítás mértékét a jeleneten
egyébként ha belassítod, akkor meg kellesz nyujtani a jelenetet, hogy végig lejátsza végig akár, de erre rájössz sztem te is :-) -
miatyánk #385 HELP!
Van egy 10 másodperces snitt, amit le akarok lassítani kb. a fele sebességre. Ezzel ugye durván kétszeresére nő az eredetileg 10 másodperces hossz.
Kérdés:
Hogy tudom a szerkesztőben pontosan beállítani a lassítástól megnyúlt snitt hosszát?
Sokat próbálkoztam vele, de nem tudtam megoldani. Ha valaki megmondja, akkor a lassítással/gyorsítással kapcsolatban lessz még kérdésem. -
miatyánk #384 Trial version -
#383 tegyük fel hogy én kipróbálnám ezt a vegast de nem akarom megvenni?
Van valakinek valami javaslata? -
#382 hű, ezt nem tudom, én a Sony Vegas Studioval játszadozom szabadidőmben :)))) -
miatyánk #381 A Sony oldala szerint a Vegas 6 450$, a Vegas Movie Studio 90$.
http://www.sonymediasoftware.com/products/vegasfamily.asp
A Leírásokból azt vettem ki, hogy a Vegas elsősorban DV alapú szerkesztésre való, a Movie Studio pedig Mpeg2 alapú szerkesztésre. Külön kiemelik a DVD-re rögzítő kamerákat.
Nekem elsősorban DV-hez kéne, de a Vegas nagyságrendekkel drágább M Studionál.
A Movie Studio vajon hogy boldogul a DV formátummal, és az azzal járó nagy adatmennyiséggel? -
#380 megvenni... bemész egy sztech boltba és ha alapból nem lehet kapni, akkor keresel olyat, ahol lehet
ha végképp nem találsz rendelsz valamelyiknél
mondjuk tuti nem egy óccsóbbik fajta szoftver
de, hogy a pontos különbség mi lehet, azt nem tudom, de szerintem semmi így első ránézésre -
miatyánk #379 Sziasztok!
Én most próblgatom a Vegast, és mindjárt lenne is egy kérdésem.
Pontosan mi a különbség a(z áron kívül) Vegas, és a Vegas Movie Studio között.
Megtudná nekem mondani valaki, hogy ezeket a programokat hol, és mennyiért lehet meg venni? -
#378 nem, ez a video fülön van -
az interleave nem a hang-videó sáv szinkronját igazítja?
htx, megnézem. -
#376 render/video fül: field order(none-progressiv scan) és interleave every(seconds)-ben ne legyen pipa
-
#375 Digitalizáltam be videó anyagot vhs ről, viszont itt Vegasban nem találtam megfelelő Deinterlace szűrőt.
Tudnátok ebben segíteni? -
#374 nekem lame-val tömörítve az mp3 hangot rá, és xvid hibátlanul megcsinálja .avi-ba bármilyen cuccot -
#373 Készítettem egy videot kedvenc játékomból, Vegassal. Az tetszik az egészben(Vegas), hogy nagyon lehet játszani a hang(zene) és a kép szinkronjával.
Itt a link: Link
Csak sajna wmv-be tudtam lekódolni, mert Xvid-nél amikor elkezdeném konvertálni, kiír valami codek hibát, de csak akkor, ha a hangot LameMP3-ba akarom tenni.
Uncompressed-be bezzeg elkezdené
Van valami 5letetek? -
#372 ráadásul a HTs procimat 100%ban terheli
-
#371 beszereztem a vegas 6 ot....
iszonyú milyen gyors és stabil a pinnacle 10-hez képest, asszem maradok ennél:) -
#370 sikerült!! :)) áldott legyen a neved :P -
#369 THX! Este kipróbálom! :) Szerencsére nem nagyon mozog.. azzal nem lesz gond :)) -
Töhötöm #368 1.6 -
ssolitude #367 Melyik verziohoz? -
Töhötöm #366 Van egy jó kis program: TsunamiMPEG DVDAuthor.
Nincs véletlenül valakinek Crack hozzá? -
Töhötöm #365 Kopp-kopp, van itt valaki? -
#364 thx